- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
TROG AIR #18399 üzenetére
Amit a kovács csinál az tuti, hogy az lesz (gondolom), de a statok vagy a random skillek/tulajdonságok rajta vagy jók vagy nem. Ha dobhatja is valami,a kkro gondolom nem lesz gyakori. avgy csak infernon a jobbakat.
Nekem eddig sok-sok zöld esett. Többnyire valami puttonyból vagy tarisznyából. Sajna bárhogy is veszem fel csak xp-t kapok és valami noname alak kezd pofázni nekem nagy arccal, de fegyvert nem ad. Hm. Fura.
-
Andie
őstag
válasz
TROG AIR #15850 üzenetére
Én ma reggel mobilnettel (domino web, feltöltős) toltam fél órát, tegnap is kb fél órát.
Játék közben minimális a fogyasztás. Ez alatt a fél óra alatt kb 3 megát (!!!) fogyasztott.
Telepítéskor rántott le némi cuccot (azér vicces, hogy a megjelenés napján már patchelte az installert, meg a játékot is!), ez összesen volt tán 40 mega.
Szóval nem vészes, számolj óránként 5 megával, vagy multiplayer esetén gondolom 10-el, és akkor képben vagy kb. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
TROG AIR #14369 üzenetére
anno heroes3ban (talán több másikban is) volt egy söröskorsó artifact, ami a legnagyobb mértékben növelte az egységek morálját
.
és -20 dex is akkor már;Đ. egyébként durva lenne, pl wand helyett a sorc söröskorsóval menne csatába.
BoC1ka: szerintem ez tipikusan az a helyzet, amikor nem szabad bevásárolni, mert úgyse bírja ki az ember a kibontását
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest