Aktív témák
-
-
Ren Hoek
veterán
válasz
marcyman #45087 üzenetére
Jah igaz, rosszul írtam. Szóval most 0.5- 0.6 eu 1M kb feketén.
Feketénél ugye mindig kicsit több lesz, hogy megérje eladni. de lesz majd tutira verseny. Lehet akár 0.25-ig is. Viszont kérdéses, hogy ez megéri-e már. Remélhetőleg elkezdenek mellé bannolni is, így talán nem éri majd meg új accokat venni.Most kell bevásárolni később eladható tárgyakból, kihasználva az inflációt.
Elviekben akkor 2x-es árak is lehetnek? Kemény...Lehet az olcsó RMAH goldra rákapnak az emberek, mert ez már tényleg simán megfizethető kategória így még magasabb is lehet.Szerintetek mibe érdemes fektetni? Fiery brimstone, Tome of secrets, vagy gemek?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
marcyman #41788 üzenetére
simán farmolható ezzel act4. tegnap este 7-kor keltem, úgyhogy sikerült 3-szor meghalnom act elejétől a végéig, de egyik sem a gear hibája. (7-9 csapatot öltem meg kb)
illetve diablóhoz vezető animáció befagyott :S
plusz még amint látod egyik cuccom sem olyan hűdefasza, ha mindegyiket fejleszteném, akkor tényleg csak annyi lenne, hogy folyamatos ww, és néha sprint meg kiáltások, meg esetleg wotb, ha újra kell kasztolni@Tom5: vault-al elég jól ki lehet térni a suhintások elől
-
mikromanus
veterán
válasz
marcyman #41788 üzenetére
Barbárként simán farmolható, csak némi felszerelés és skill kell hozzá. Ha egyikből kevesebb van, akkor több kell a máikból. Tankjellegű fegyveres-pajzsos barbárként végigtoltam. Minden ölhető vele, csak kicsit lassúcska. kétfegyveres-féloffenzív beállásban gyorsabb lehet, de könnyebben elkapnak. Az már igényelhet némi reflexet és ügyeskedést. A farmolhatóság é shogy megéri-e farmolni az persze két külön dolog
Duplatornádó-futrinka barbit nem tudom mennyivel szabad nekiereszteni Act 4-nek, de az is életképes. Gondolom a kevésbé "budget barb" cuccokban gyorsabb és jobb az is.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
marcyman #41770 üzenetére
ez a nem túl drága változat
amuletbe lehet hasonló rare, csak all resisttel. sisakba lehet str+vit+all res+crit chance(+socket)
attack speed brekpointokat innen nézheted: [link]
egy picit több armor nem árt, meg ha amuleten és sisakon is van all res, akkor simán megvan abból a 1000
budget változatban ezzel lehet a legkönnyebben skippelni pakkokat.
cipőnek kereshetsz rare-t, de sage cipőn van movement speed, armor, all res, és baromi olcsó az ilyen 60+str/60+vit
esetleg lehet mighty weapon is vagy mace (weapon master passzív miatt axe mellett még ez a kettő ami használható)akik tank barbár buildet ajánlanak, azok még nem próbálta ezt, szóval ne higgy nekik.
-
Tomics
addikt
válasz
marcyman #39325 üzenetére
véletlenül megnyomtad, és véletlenül farmoltál vele pár napot
biztos rá tud szűrni a blizzard ki az aki jelentős előnyt szerzett így.
egyébként tényleg vicc, hogy még mindig lehet használni és nem csinálnak semmit
pedig biztos szólt már nem 1 ember nekik ha így el van terjedve.
szerintem elvesznek pár milla goldot azoktól akik éltek ezzel -
mikromanus
veterán
válasz
marcyman #38577 üzenetére
Bizonyos szempontból "támogasdagyengét" az erőforráspiac. Mivel a smaragdnak magas az ára, így a jewelcraftingos cucc veszett drága. Szimpla új karis run alatt is összejött 50-70 db. Ha valakinek nincs suskája + gyenge infernora, akkor simán runolhatja hellt és egy-egy tome fix 1500 goldos aranykupacnak felel meg. Szépen megdobhatja a gold bevételt is. Gyorsan keresek is valami golddfarm idő-nehézség-pénz összesítő táblázatot. Hátha van. Majd ha licitálni akarok valamire és épp nincs pénzem jól végigsarcolom Hellt, azt' félmillával gazdagabb lesezk és megveszek mindent
-
Helmoras
őstag
válasz
marcyman #35806 üzenetére
Én kb 200 euronál járhatok, volt már szinte minden.
Nézd meg mennyiért adják mások ha tied van olyan jó akkor tedd ki fele annyiért de minimum 5 euro, az alatt inkább gold ah szerintem és craftolj inkább a pénzből valamit.
Ha pedig valami nagyon jó esik, bátran rakd 250 ért mert kifoghatsz egy hülyét és nem ettől függ a napi betevő, aztán ha nem viszik el szép lassan csökkentsd az árat.
És jó cuccnál soha ne adj meg alacsony bidet, mert pórulj járhatsz egy esetleges ah vagy szerver fennakadás esetén.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
marcyman #33869 üzenetére
nézd meg crit chance crit dam int cuccok mennyiért mennek AHban, és lődd be.
vitality és/vagy allres hiányzik róla hogy tökéletes wizz/shaman legyen, de azért még egész finomnak néz ki.
DjDanee87: lag volt itt is tegnap. (telia@swe, 8megás vonal svéd gerinctől pár kmre)
-
Mumee
őstag
válasz
marcyman #32987 üzenetére
Nincs mit.
Viszonyításképpen ma vettem a páromnak (45-ös volt akkor azóta 60-as) egy 800DPS-es socketes 200 strengthes fegyvert level req reduced 15, 25k aranyért, pedig ha nem lenne rajta level req reduced, még akkor is többet érne. Mondjuk ez igen gyenge tétel, de a lényeget mutatja.
A 10 aukciós limit miatt, ami olcsóbb mint 500k gold az kb élből megy a vendornak. -
Mumee
őstag
válasz
marcyman #32977 üzenetére
Főleg a játék elején, de még most is igaz, hogy nem játszani kell a diablo-t, hanem AH-zni a játék elején röhejes áron lehetett vadászni a milliós lootokat AH-ban. Semmit sem kellett nézni csak egy jó filter és sasolni a 2d (2napos tehát frissen betett) aukciókat és azonnal megvenni anélkül, hogy megnéznéd mit ad (lévén ha megnézted, már meg is vette más).
Összes eddigi aukcióm a history szerint valahol 10ezer+ körül van.
Nyomi blizz RMAH miatt még most épp suspended az accom, gondolom aki megvette az RMAH-s cuccomat money reverselt vagy hasonló és ilyenkor mind2 accot supsendelik, amíg kivizsgálják, hogy rohadjanak meg, mondjuk addigis segítek a páromnak, mit hogy csináljon. -
Rankerz
senior tag
válasz
marcyman #32977 üzenetére
Már nem tudom ki írta de jelenteni kell azt aki átvert, bannolni fogják nagy valószínűséggel. A legtöbb csaló neve már fent van fórumon így lehet sejteni kivel érdemes vagy sem üzletelni.
Amúgy meg teljesen irigyek vagytok srácok, lehetséges ennyi profitot csinálni bármilyen kereskedéses játékban. Olcsón veszel drágán továbbadod, mindig működik. Kérdés ki mennyi időt és rizikót szán rá. Ha rezzenéstelen arccal tudsz venni 50 millás cuccot mert tudod hogy 100 ért is elviszik akkor egyértelmű hogy nagy profitod lesz. Aki kicsibe játszik az is 1-2 millát összeszedhet naponta ugyanígy.
Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- Google Pixel topik
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Motorola Razr 50 256GB 12 hónap garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest