- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Diablo18 #43439 üzenetére
azért a1ben a fák is odafinganak meg a2ben a sivatagi "pukkanó-jószágok" mögött hagyott felhőben sem érdemes ácsorogni ...szvsz brutálerős a méregsebzés (ghomról akkor nem is beszélve) ...egyre jobban szeretem az arcane-t (ha nincs mellé vortex), mortart, fire chaint meg a desecratort, mert ügyesen lehet szlalomozni náluk... (ja és a molten pukkanása se kutya, főleg ha kap az ember egy fagyasztást/jailt/wallt, hogy ki sem bír mozogni, mire egyszerre csattanik el vagy 3 gömböc
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Diablo18 #43440 üzenetére
Trade topicba írd az ilyen kérdéseket.
-
mpierre
veterán
válasz
Diablo18 #43431 üzenetére
Hmmm.
Akkor Belialnál, igen gyorsan elfeküdnél. Konkrétan csak méreggel operál.
Vagy vegyük Kula Zolibá kveszt sorozatot. Akad egy két érdekes trash mob, akik négyesével igencsak meglepnének... szintén méreg.
De akad lightning enchanted elit is. Rázós téma.
Tovább is van mondjam még... ?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Diablo18 #43368 üzenetére
5-ös valornál ugye ott van a kötelező sárga. 130-as MF-nél nekem többször előfordult a csak kék, míg nem voltam feldrogozva Valorral... de eshet bármennyi sárga, attól még nem lesz eladhatóbb. A jó cuccokhoz mázli kell. Nekem pl legendary-k csak sima mobból estek, szóval vicces.
Pöccs után majd visszanézek milyen lett. Sima mobból is több eshet. Mondjuk így is elég unalmas és fárasztó végigmenni Act1-en pl úgy, hogy csak elitvadászat van... így meg le kell ölni minden mobot majd...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Diablo18 #43346 üzenetére
Hát hogy rossz-e a drop azt mindenki maga döntse el.
Az egy teljesen más kérdés hogy mit lehet eladni RMAH-n és mennyiért..
Ugye a gold lenne a legegyszerűbb, mármint eladni de azt a kutya se veszi mivel feketén olcsóbban beszerzik..
Cuccot eladni RMAH-ba meg..nehéz...azért real manit nem költenek akármire az emberek.. -
Helmoras
őstag
válasz
Diablo18 #43320 üzenetére
hu apám ne szedj annyi fogalmazás gátlót
Megpróbálok válaszolni.
Külön történik a goldos és euros eladás 10-10 item külön ablakban, ha nem paypalre hanem blizz számlára utalod azért jó mert nem vonnak le annyit, viszont ebből nem lehet kivenni készpénzt, levásárolhatod a blizz storeban termékre vagy visszaforgatod rmahban.
natessék még meg is lettem előzve
-
danilla
őstag
-
Mumee
őstag
válasz
Diablo18 #42765 üzenetére
Ez az egész nem abból indult, hogy nekem milyen jó, hanem abból hogy lehetséges 1-60ra húzni a karit 1 nap alatt és akár a 100k elite kill is lehetséges meg 500m-es gear vagy akár több. Csak konkrétumokkal akartam alátámasztani nem pedig "feltételezésként".
Sajnos a diablo3 eleve nem nevezhető csak játéknak ez inkább játék és tőzsde egyben és ki mit csinál vele, bár ez a legtöbb MMO-ról elmondható.
-
F-ECT$
titán
válasz
Diablo18 #42745 üzenetére
Aha, és a világban nincsenek olyan emberek, akiknek a magán vagyona összemérhető 1-1 kisebb ország éves gdp-jével, ugye?
Amíg elértél 60-ra, és hell végére, addig kb 750k goldot lehetett felszedni a földről, mindenféle trükk nélkül. Ez egy ráérő embernek mondjuk 1-2 nap volt a megjelenéskor is. 1-2 nap gyűjtögetéssel lazán megvolt hozzá még plusz 1-2 millió, és máris megvolt a kezdő tőke. Ezt pedig már lehetett forgatni, főleg, hogy akkor még azt se tudták az emberek, hogy mik a jó cuccok, és hogy mennyit lehet értük elkérni.
Mellesleg milliomosnak lenni nem olyan nagy különlegesség: Kínában minden 1300-adik ember milliomos (azaz a vagyon több, mint 1.6 millió dollár), tehát az itt játszó emberek között is akadhat néhány, mivel a játékban egyszerűbb ezt elérni, mint a "való életben".
-
Mumee
őstag
válasz
Diablo18 #42747 üzenetére
Vadászni kellett 2d itemeket, gondolom dereng akkor még 2d votl a kezdő idő és cirka 1-3 másodperced volt megvenni mielőtt más teszi.
És hiába mondod, hogy nagyot mondok, aki ismer az úgyis tudja, hogy nem a levegőbe beszélek. 500k gold tőkét level 60ig össze lehetett szedni, abból meg az elején napok alatt lehetett százmilliókat csinálni, ha türelmes voltál és rendesen AH-ztál, nemcsak nézelődtél, hanem 2d aukciókat vadásztad folyamatosan frissítve megfelelő filterrel stb.
Illetve azt is leírtam, hogy nemcsak a diablo hoz pénzt, tehát logikusan az időmet arra fordítom, ami több pénzt hoz és a diablo kiesett a mókuskerékből. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Diablo18 #42558 üzenetére
Ez külön van, cuccokból 63-as a maximális szint, ahogyan Elite-ekből is.
Ren Hoek: Mists of Pandaria
-
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
mikromanus
veterán
válasz
Diablo18 #23357 üzenetére
Szerintem csak dex, sok-sok dam, crit chance és dam kiegészítés, esetleg némi vita meg all resist elég kell legyen infernon is. Csak nem szabad hagynod, hogy utolérjenek. De majd a nagyok mondanak jobb javaslatokat.
Ha megcsapnak, akkor mindenképp elheversz. Max annyi a kérdés hogy egy mezei fallen csap le egyből, vagy ha jobb a vérted és több a vita, akkor tán 2-3 csapás is befér, vagy egy nagy lecsapás a kigyúrtabb verziós fallentől
-
Edem05
őstag
válasz
Diablo18 #22498 üzenetére
Van ez a Elective mode, ezt be kell pilálni a beállításoknál és akkor lehet variálni a skilleket.
-
slayer007
tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Diablo18 #15235 üzenetére
Error 108
Hasonló hibaüzenet, mint az "An unexpected decryption error occurred", az error 108 hiba akkor lép elő, ha a néhány fájl hibás, vagy hiányos. Hibás fájlok akkor léphetnek elő, ha a letöltőt még az összes fájl letöltése előtt bezárják. Győződj meg arról, hogy letöltő 100% -on van, adj neki egy kis időt, míg végez az utolsó installálásokkal is. Ha ilyen hiba lépne fel - indítsd el újra a letöltőt - add meg neki ugyan azt az elérési útvonalad, majd átellenőrzi neked a fájlokat és a hibás tartalmat kijavítja vagy az esetleges hiányzó részeket letölti.
-
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Diablo18 #11451 üzenetére
Ahogy a fájlokat néztem, nem igazán van benne semmi ilyen, vagy jól csinálták meg. Mivel most nincs fenn a D3 nagyon nem tud semmit sem logolni, úgyhogy gondoltam meglesem, miket szed le.
Van egy csomó .h kiterjesztésű fájl, egy .png, egy d3d9.dll fálj, egy .txt, meg egy .fx kiterjesztésű. Mindegyikbe bele lehet nézni, és mindegyikben csak graf.beállítások vannak.
Ez van a readme.txt-ben(szerintem ez nem számít csalásnak, hogy bannolnának érte):
"I am aware that Blizzard's stance on modifications makes them prohibited.
But this filter should NOT fall into Blizzard's definiton of a game modification, aka MOD.
The Battle.net Terms of Use prohibit:
- "The use of cheats, automation software (bots), hacks, mods or any other unauthorized third-party software designed to modify the Service, any Game or any Game experience"
- "Modify or cause to be modified any files that are a part of any Game or the Service in any way not expressly authorized by Blizzard"
- "The use any unauthorized third-party software that intercepts, "mines", or otherwise collects information from or through any Game or the Service, including without limitation any software that reads areas of RAM used by any Game or the Service to store information about a character or a Game environment; provided, however, that Blizzard may, at its sole and absolute discretion, allow the use of certain third party user interfaces;"
The reason why is because of these facts:
- Applying this filter does not modify any of Diablo 3's files at all.
- When you start the game with the filter nothing gets changed or edited.
(Read "What the file "d3d9.dll" does" in the next section for an explanation)
- When the game starts with the filter, NONE of the game's process memory is altered. Meaning nothing of the memory is read, written or modified.
(Altering the game's memory is how many cheats and hacks work, and causes Blizzard's anti-cheat system to raise a red flag)
- Using this filter in the simplest terms creates a custom version of DirectX, or customized video card drivers.
- This filter basically adds on a "layer" of pixel shaders changing the way your video card displays the game.
- Other programs like FRAPs, and the Steam Ingame Overlay use these same techniques to add on to what is rendered on your game's screen.
(Even worse they do not simply override the d3d9.dll by adding it to the game's startup directory like this filter does,
they inject their dll files from an external program into the game, a method also commonly used by hacks)
- There is another filter similar to this one called "ENBSeries" that some WoW players use, and Blizzard did not ban anyone for it.It is still your own choice if you don't feel confident on using the filter because you might get banned. "
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest