- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Telepítés után restore-al meg kell adni az előzőleg telepített authentikátor sorozatszámát.
Csak akkor fogja ugyanazokat a kódokat generálni neked.Ha volt mobile alerts aktiválva neked, akkor könnyen eltávolíthatod az authentikátort majd újból telepítheted.
Ha nem volt, akkor írni kell blizz-nek hogy távolítsák el (ehhez fog kelleni a személyi igazolványod másolata). -
mephi666
nagyúr
ennek a leírásán még mindig röhögök, ha látom
...ez nem az én karakteremről készült, de a ládában őrzöm a kardját... (annak ellenére, hogy kb semmit sem ér)
-
CooLM@$TeR
tag
Sg-n is rákérdezett egy srác erre, hogy átirták és ezt a választ kapta:
23990 Ft-ért (+ szállítási költség) fogom megkapni majd a játékot vagy már az emelt áron (29990 Ft + 990 Ft szállítási költség)?
Konzolok Szervize üzenete:
az eredeti aron fog menniÉrdeklődő üzenete:
23 990 Ft + szállítási költségért?Konzolok Szervize üzenete:
igen -
Scooby Dou
aktív tag
na latod ez jo kerdes
.ezert is irtam le , hogy nekem milyen szepen fut ilyen konfiggal,mert fentebb olvastam hogy sok embernek szaggat jobbal :S
szerk:vga driver szoftver a legfrissebb?ill varjuk ki szerintem majd a full vezsont mert az is elkepzelheto hogy a betaval van a bibi es majd optimalizalva lesz
-
Jazz
veterán
Na végre valaki.
Akárhogy nézem, egyáltalán nem alacsony ennek a játéknak a gépigénye.
Sőt, borzasztó gépigényes.Lassan kiderül hogy i7 meg gtx550 vagy mi...konfig kell, hogy ne szaggasson maxon full hd-ban.
Ugyan is a játék arról fog szólni hogy: 4-es partyban 30 csontit zúztok egy effekt kavalkád közepette. És nem arról hogy magányosan kóricálunk az üres mezőn.
Szóval az ajánlott konfigot inkább a fenti szitura kéne megadniuk blizzéknek.
-
Ilsyde
őstag
Na, az felettebb konnyu lesz mert nincsenek olyanok
Csak par napig volt nalam egy beta acc, vegigvittem mind az 5 karival a betat es bar volt benne par co-op is, de csak a "ha nem rohansz elore akkor lemaradsz b+" fajtabol. Megallsz chatelni es veged.
Igazabol nem is torom magam rajta, felesleges embereket felvenni mert ugysem egy idoben jatszunk meg mindenki mas szinten vagy mashol fog tartani.
War 3-ban peldaul nem volt gond, az egyik legnagyobb cg klan tagjakent mindig volt kivel jatszani de ott nincs is olyan hogy valaki tovabbjut a masiknal mert mindig 0-rol kezdodik minden meccs. -
Ilsyde
őstag
-
Cicero
őstag
En is probaltam a beallitasokkal jatszani, szinte minden lehetoseget vegigzongoraztam - nekem pont eleg volt ez a ket ora, amit adtak; leginkabb csak arra voltam kivancsi, hogy fog menni a laptopomon -, de nem vettem eszre lenyeges valtozast a teljesitmenyen csont minimum es fullos beallitasok kozott - a vizualitas sem valtozott, legalabbis en nem vettem eszre. Most olvasom, hogy UTF erzekeny (ekezetek, itasjelek) windows alatt. Nekem nem, hogy ekezetek, de irasjelek meg integral is van a felhasznalonevemben ugyhogy lehet az volt a gond...
-
JSaN
addikt
A beta buckt ne kevered az ingame goldal (2 kulon fizeto eszkoz, 2 kulon oldalon is van). a buck csak a dollar eurot helyetesitti a betaban igy ki tudod azt is probalni. Amikor at iranyit az accodra gondolom azert hogy tolts fel meg penzt.
Buck termeszetessen a teljesben mar nem lesz, akkor mar ott dollar es euroval fogsz fizetni. -
Cadal
őstag
A betaban csak in game goldért tudsz adni - venni, illetve ha AH-ban ráklikkelsz az aranyadra, akkor át tudsz váltani beta buck-ra ami akkor jön jól, ha nincs aranyad, de ki akarod próbálni az AH-t. a betabucks csak a betaban lesz elérhető.
Ami nekem nem tettszik, hogy ha bidelek egy tárgyra, és nem elegendő a tétem, akkor is levonásra kerül az arany amit ajánlottam, és csak egy későbbi időpontban tudom azt visszatölteni a stash-be. Ha valaki kevés pénzel akar valami drágább cuccot venni, hamar kifuthat a pénzéből attól függetlenül hogy semmit nem vesz. Vissza pedig csak később kapja.
#7736 persil: Egyet értek veled. Gondolom lesz rá megoldás, hogy későbbiekben ne tudjon a wizard egy hatalmas baltával futkozni, de azért egy tőrt, pl tudjon már kézbe venni. Gondoljunk csak bele, D2-ben a wizadspike csak olyan karakternek volt jó, aki varázsolt vele.
-
-
Ptech
addikt
Jaaa, és az is remélem, hogy a kiegészítők DLCkhez hasonló formában letölthetők lesznek 1-2-3000 Ft-ért
A DLC-s kész termék tartalomcsonkítása és későbbi eladása takarodjon vissza a konzolokhoz, és maradjon is ott. Inkább fizetek egy tízest egy rendes kiegészítőért, mint 2-3k-t pár szaros extráért, ami felkerülhetett volna az eredeti lemezre is. Szerencsére a Blizzard is így gondolja.- Szerintem a régi gyűjtögetős rúna rendszer jobb volt, és szavatossági ideje is több volt. Nekem így olyan...
egyszerűcasual.-a varázslatok sebzése, miért fegyver alap dmg.-re épül?! Viszont a fegyver attack speedje lesz a cast speed, ergo csak kevesebb, de nagyobbat ütő spellt kapsz. Ami igazán számít, az a DPS.
-
persil
nagyúr
Egy dologgal nem értek csak egyet.
"minden kasztnak kellett volna külön korlátozni, hogy milyen fegyvereket tud használni"
Már pont hülyét kapok a sok degenerált mmorpg-től, amiben meg van szabva, hogy a harcos nem használhat íjat, a varázslónál meg csak bot lehet... LOLMár miért ne használhatna bármit?! Könyörgöm. Annyira életszerűtlen azokban a játékokban, hogy a harcosnál csak kétkezes kard, az íjásznál csak íj, a varázslónál meg pálca van... cseppet se unalmas. Oltári baromság, hisz gondolj bele, azt veszel a kezedbe, amit akarsz, max béna leszel vele.
Igenis tökéletes, hogy bárki bármilyen fegyvert tud használni, amennyiben a szint/tulajdonság követelményeknek megfelel. Márpedig mivel a tulajdonság pontok automatán osztódnak, ezért egy komolyabb baltát nem fog tudni használni a sorc és nagy szintű botot sem a barbi.
100x reálisabb elvégre te sem tudnál egy 20 kilós pallost úgy forgatni, ahogy azt megálmodták.@D1Rect Egyet értek, a fegyverekkel kapcsolatban erről van szó.
-
A DLC árát eltaláltad: "1-2-3000Ft" azaz 12300Ft körül várható.
A "rúnák" már csak nevükben rúnák. Mondjuk tényleg lehetne valami boss-hoz vagy questhez kötni, de utolsó pillanatban lett újrarakva a rendszer. Persze az egész játékot át lehetne tervezni, de már nincs rá idő.
Az itemek korlátozásával lehetne játszani, de akkor lenne egy csomó trash item ami semmire nem jó. Valószínűsítem, hogy magasabb szinteken a plusz bónusz miatt fogod inkább a karakterspecifikus itemet használni.
A dmg nagyban függ az itemektől. Nekem a WD sebez a legtöbbet most épp, mert nála van a legdurvább item amit eddig droppolt.
-
maross
nagyúr
Runakkal kapcsolatban en is igy erzek...egyszeruen tul primitiv, szintet lepsz, megvan. Folosleges runanak hivni, kaphatnad skill neven is. Kar erte, elmarad az oromkodes elmenye egy-egy ritkabb runa dropnal.
cactus: egy-ket napja linkelte valaki, hogy "all european countries". Varjuk ki a veget.
-
maross
nagyúr
Ilyet is irtak par napja, igen. Viszont az elott az email elott megkerdeztem, hogy a 9990-es rendelesemhez mennyiert juthatok hozza, 10990 volt a valasz. Nem tudom most bevallaljak az extra bukot, vagy csak nem ternek ki kulon ilyen aprosagokra (gondolom nem vagyunk olyan sokan 9990-nel).
-
HartgeH3-2.8
addikt
Köszönöm a tippet! Az információnál ezt olvastam náluk:
Előrendelhető
Az előrendelhető termékek Magyarországon még nem kaphatóak, általában az új megjelenésű játékokat jelöljük így. A termék mellett minden esetben feltüntetjük a megjelenés várható idejét. Előrendelés esetén a termék európai megjelenése napján vevőink is hozzájuthatnak a kívánt termékhez.
FONTOS! Az előrendelésnél feltüntetett árak változhatnak a külföldi devizák-
magyar forint árfolyam-ingadozásához képest! Az árváltozás jogát fenntartjuk!
Az előrendelhető termékek megrendelőgombjai narancssárga színűek, feliratuk:ELŐRENDELEM.Viszont baráti, hogy a szállítás ingyenes lenne D3 esetében.
-
Egyszerűbb kiírni plusz egy sort, mintsem viszonteladóknak külön fenntartani egy oldalt.
Olyan ez, mint a nettó/bruttó kiírás. Engem is fel tud b*szni, ha látom, hogy az amúgy sem olcsó árakból mennyi megy állambácsinak és mégis hol tart a költségvetés.. De, ez elég off már ide.
(#6142) Archanon :
Na, igen. Én ezért is rendeltem elő már régebben, hátha bejön alapon. Ha, lesz/lett volna jobb ajánlat még simán vissza lehet mondani.
Borító tekintve, meg egyre inkább úgy vagyok vele, hogy ráér az, évek múltán úgyis lesz majd 'alapjáték+kieg+diablo-maci+kézikönyv+stb' -kiadás. So, majd azt bevállalom. -
warcat
veterán
Később került fel mint a sima,rendeltem egyet egyből
Ennyiért nekem brutál megéri, kapsz mellé 4 hónap WoW előfizetést,ami valahol 14-15e forint értékű.De anélkül is megéri,vigyétekPtech: ahogy felettem is írták,maximálisan korrektek voltak velem mindig e téren(is),lehet rendelni bizalommal.
spammer: ha később komolyan játszanál Dio3al,és pl használnád a pénzes AHt(vétel eladás),akkor jobb ha igazi adataid vannak megadva,IP/bankkártya alapján úgyis rájönnek ha akarnak.UK-nak meg sok előnye nem lenne mióta ilyen erős a font.
-
-
Ilsyde
őstag
Van ilyen is. Path of Exile, elég sokat fejlodott az utóbbi hónapokban. Kolcsonadom az accomat ha érdekel.
-
Drakensang
Meglepően jó játék, és a grafikája is rendben van ahhoz képest, hogy böngészőben fut. -
Archanon
őstag
Hjah, csak tegnap kellett volna megrendelnem, amíg még 5 fonttal olcsóbb volt. Erről lemaradtam, így még mindig a konzolokszervize a nyerő, csak az meg magyar borítójú (elvileg). De szerintem én is várok, nem feltétlen kell nekem a megjelenés időpontjában azonnal a szerveren lógni, sőt, így legalább trialt is kipróbálhatom.
-
-
Ilsyde
őstag
Erdekes. Lehet tenyleg csak baratoknal van igy, bar ez sem oldja meg a problemat
@Ptech nincs konkretum ami miatt erdeklodom, csak nem olvastam errol semmit es erdekel hogyan oldottak meg. D2-bol emlekszem hogy rengeteg ismert nev foglalt volt, ha itt nem lesz korlatozas akkor biztosan lesz tobbezer Raistlin stb.
-
Djuree
félisten
nekem pár naponta jön egy ilyen acc lenyúlós levél. csak a hülyék még a régi mélemre küldik, már rég váltottam másikra
meg sokszor tele van helyesírási hibákkal
de elég profik, adnak egy linket, ami pont olyan mint a bnet login kép, és ha beírnám az adatokat akkor volt nincs bnet accom -
Ptech
addikt
Dobozos. Ha itthon megcsinálják megint ugyanazt, mint a Starcraft 2-vel, hogy a magyar kiadás egy sima DVD tokban jön botrányos fordítással, az eredeti dombornyomott kihajtható papírtokos helyett, akkor biztos, hogy kintről rendelem meg.
Ráadásul még ilyen árfolyamnál is legalább 2-3k-val olcsóbban, mint ami itthon lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest