- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz
MegalodonS #38185 üzenetére
most én képzelődök vagy tényleg eltűnt az erről szóló Gamepodos hír?
-
Agro
senior tag
válasz
Hogy őszinte legyek aki ennyire hülye azt nem tudom sajnálni...
-
mikromanus
veterán
válasz
Nem a diabloba halt bele, hanem a hülyeség+megerőltetés kombóba. 40 óra ébrenléttől is elhullana pár gyengébb egyed az állományból, csak az nem lenne hír gondolom.
Az alvásmegvonás, a hosszú ideig tartó megerőltetés/túlterhelés is kinyírhat akár egy egészséges embert is. 10-12 óránál többig bármit csinálsz az meg már mindenképp megerőltető tevékenység. Gondolom ő amúgy se volt annyira edzett és egészséges, így benyelte a 0,000kevés% esélytEdit: ja, meg két napig nem is evett? Ejnyeno. Az azért hasznos tud lenni...
-
DjDanee87
addikt
válasz
MegalodonS #30482 üzenetére
Az gáz. Nekem 2 de néha 3 berserkből megy le az utolsó fázisa tankként ami ugye 4-6 perc. Érdekes. Remélem csökkentik a HPját. Vagy ha nem, és ugye nerfelik act3at, akkor marad az hogy act3 úgyis Belial meg szépen békén lesz hagyva
-
Sonja
nagyúr
válasz
MegalodonS #28384 üzenetére
Level 45-től is lehet. Már adtam el level requirement reduced by 15 fegyvert.
-
Jazz
veterán
válasz
MegalodonS #27256 üzenetére
Azért nem egészen. Sok olyan szitu van amit 100m/item gear-ben sem tudnál megcsinálni.
-
Zan
aktív tag
válasz
MegalodonS #27256 üzenetére
Teljesen mindegy,hogy pro,vagy sem;hamarosan rá fog döbbenni vagy arra,hogy nagyon nincs vége a cuccnak;vagy arra,hogy agyfaszt kap tőle annyira nehéz!!
-
whitezo88
nagyúr
válasz
MegalodonS #23694 üzenetére
hát nem is tudom, mert a játék többi része tökéletesen megy.
Ja nem.
q13579
van server status bneten, tegnap linkelték valahol... -
Kashim
őstag
válasz
Lehet azért mert épp összerohad az egész szerverpark körülöttünk, de csak egy tipp. xD
Sonja
Haha, hát ez már tényleg kabaré.q13579
Szerintem ha benézel ebbe a topicba és nincs anyázás és/vagy 200 olvasatlan hsz, akkor 90% hogy lehet játszani. -
Bird
addikt
válasz
Mi per/pill be se tudunk lépni, nemhogy bármit is eladni
-
boogie84
veterán
válasz
MegalodonS #21179 üzenetére
Ez teljesen triviális. Nem tudom mit nem lehet a DPS számításon érteni.
-
omikron23
senior tag
válasz
MegalodonS #19190 üzenetére
Köszi a választ és gratula...
Uhh... 1256 DPS...
szép, remélem én is feldagadok addig...
Látom nem sokan választották a DH-t, vagy csak kevesen olvasták a Hsz-t... -
rt06
veterán
válasz
MegalodonS #18505 üzenetére
szerintem olvasgass kicsit a reszvenyekkel, a piaccal, meg az uzerkedessel, eloskodessel kapcsolatban, hogy tisztaban legy a dolgokkal
-
FefeeX
veterán
válasz
MegalodonS #18505 üzenetére
amit ennyire magyarázni kell, az már rég rossz... de részemről befejeztem, mert ez a hozzáállás nem ér meg ennyit sem.
-
rt06
veterán
válasz
MegalodonS #18460 üzenetére
megkerdezhetem, hogy minek reklamozod az uzerkedesed, mikor egyertelmu, hogy a tobbseg legszivesebben lekopne?
-
FefeeX
veterán
válasz
MegalodonS #18460 üzenetére
amit nem büntetnek, vagy nem vesznek észre (pl bliccelés), az attól még erkölcsileg és társadalmilag soha nem lesz normális; a hibás... tudod itt nem hibás kerestetik, az erkölcsileg instabil emberek mindig is ki fogják használni a kiskapukat. Nem egy embert nem szeretek, hanem ezt a fajta hozzáállást, ami gyakorlatilag oda juttatja a világot, ahol van, és minden probléma gyökere. Az adómentességre meg inkább nem írok semmit.
-
mephi666
nagyúr
válasz
MegalodonS #18442 üzenetére
szerintem hülyeség emiatt bárkire is köpködni: rengetegen ügyeskednek így és nem csak játékokkal... szerintem tegnap este ilyenkor is lehetett volna még jegyet kapni münchenben a bl-döntőre és egyértelműen irreális áron... ez is olyan dolog, hogy aki belefekteti a pénzét, kockáztat és nem sajnálom tőle a hasznot... (mert mi van, ha 25ezreket kiperkál érte és a blizzard kitalálja, hogy 10szer ekkora példányban nyom belőle? akkor könnyen bukhat is rajta...)
ui: a lehetőség megvolt mindenkinek és szerintem, ha időben rendelt volna mindenki, kapott is volna... ilyen címnél azért lehet rá számítani, hogy megjelenés előtt hetekkel már tuti nem lesz belőle
-
FefeeX
veterán
válasz
MegalodonS #18442 üzenetére
Te így gondolod, mi meg másként. Te szívesen nyerészkedsz másokon, mi meg megvetünk érte, mert minden ez a dolog, csak nem tisztességes. Mi így gondoljuk, te másképp, nem kell mindenkinek mindenben egyetértenie. Ettől még ez a hozzáállás kártékony.
Azért remélem beírtad az adóbevallásodba, az aktualitása miatt...
-
Gothmog
senior tag
válasz
MegalodonS #18379 üzenetére
Tehát magyarra fordítva, felvásároltál mások elől több példányt, hogy később felárral eladhasd nekik. Büszke lehetsz magadra...
-
Ilsyde
őstag
válasz
MegalodonS #18379 üzenetére
Lényegében aki vett kettot annak ingyen van a játék ha az egyiket eladja. Ebayen már most dupla áron mennek.
-
kexksz
addikt
válasz
MegalodonS #18330 üzenetére
Csak Magyarországon senki nem fogja megvenni ennyiért, max ha felteszi eBayre.
-
Ilsyde
őstag
válasz
MegalodonS #14147 üzenetére
Akkor szolsz a customer service-nek es visszadjak az alapjatek kulcsat amit odaadhatsz egy baratodnak stb.
Telepitore en is kivancsi vagyok, lehet hogy a CE-ben van nehany extra fajl de fene tudja.
-
rt06
veterán
válasz
MegalodonS #14141 üzenetére
semmi kulonbseg nincs a sima es a ce kodja kozott, csak a csomagolas mas (vagy digitalisan terjesztett verzio eseteben nincs is)
-
maross
nagyúr
válasz
MegalodonS #14141 üzenetére
Gondolom a cdkeytol lesz CE, nem a telepitofileoktol.
-
Wolverine
félisten
válasz
MegalodonS #13914 üzenetére
Nem kell aggódni, az általad választott nyelvi csomagot töltheted le az elérhetőek közül.
#13983: pedig ez az eredeti Blizzard-stílusú doboz.
-
headhunter86
senior tag
válasz
MegalodonS #13926 üzenetére
5 nap mire hozzájuk megérkezik vagy ide Magyarországra?
-
headhunter86
senior tag
válasz
MegalodonS #13914 üzenetére
De jó, hogy szóltál
Én is innen rendeltem. Írtam is nekik. Majd beírom ide a választ, ha megkaptam. Remélem csak elírás. Mert spanyolul nem tartanék rá igényt
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MegalodonS #13162 üzenetére
Szerintem nem fog érkezni később, max annyi, ahány előrendelő nem vette át. Ezért mondták a 2 hetet, mert addig tartják fenn a rendelésed. (meex-nél legalábbis)
-
front3r
őstag
válasz
MegalodonS #13157 üzenetére
De csak ha bontatlant, nem?
Kíváncsi lennék mennyiért vinnének el 2-3 hónap után egy használt, bontott CE-t. Persze accounttal együtt eladva. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MegalodonS #13157 üzenetére
Konzolokszervize azt mondta később még lehet, hogy érkezik CE-ből (2-3 hét múlva), de ez ugye nem szentírás.
Most nem tudok befektetni CE-be. Nekem elég egy is.front3r: szvsz csak bontatlant van értelme árulni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MegalodonS #13155 üzenetére
Azóta úgy látom elkapkodták és már csak 4x áron árulják.
Valaki linkelt itthoni forrást is. Kéne venni belőle 10-et és árulni eBay-en -
execute93
őstag
válasz
MegalodonS #12671 üzenetére
Értem, köszi! Én bétában fejlesztgettem valamit ott. Az mire jó?
-
execute93
őstag
válasz
MegalodonS #12632 üzenetére
Köszönöm!
Oldalon van valamilyen ember aki egy csillagot "néz". Na annak mi a neve? Azt sehol sem találom, nem tudom, hogy keressem. -
Djuree
félisten
válasz
MegalodonS #12449 üzenetére
én
najó, nem, azért kockulni nem fogok, az edzéseket nem szabad hanyagolni. vagy igen?
-
mpierre
veterán
válasz
MegalodonS #12309 üzenetére
Aúúúú...!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MegalodonS #12309 üzenetére
Hidd el, megértettük volna 30db smiley nélkül is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MegalodonS #12254 üzenetére
Amazonon már nem is kapni (Temporarily out of stock)
De megrendeltem egy másik boltból.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MegalodonS #12254 üzenetére
Az a 15.7 millió HP nagyon durva a Skeleton Királynak
Kell bele jó pár ütés. -
rt06
veterán
válasz
MegalodonS #12145 üzenetére
wow-ot ne keverd ide, ott mindig jon uj content
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Manapság minden játékos sír.Bezzeg régen, a SNES (Super Nintendo) időkben vért izzattunk mire kipörgettük a Donkey Kong mind a három részét...vagy a C64-es Turrican 2-t...mára már minden elkurvult.
-
X Factor
addikt
válasz
A remény hal meg utoljára.
-
Wolverine
félisten
válasz
MegalodonS #12112 üzenetére
Én viszont a Blizzardról beszéltem, akik papírtokot adnak a játékaikhoz normál kiadásnál.
-
Wolverine
félisten
válasz
MegalodonS #12103 üzenetére
Ez tévedés. Európában is a papírdoboz a standard; csak a Starcraft 2-nél volt eddig olyan, amikor Magyarországon nem volt belőle (legalábbis a megjelenéskor).
#12109: 3 db CE játékom van a Blizzardtól, és egyikben sincs benne a normál kiadás papírdoboza.
-
Blizz
őstag
válasz
egyszerű,amerikaiak mindenkinél jobbat érdemelnek
mert hát ők ugye a legjobbak
-
headhunter86
senior tag
válasz
+1
Amúgy a CE-ben is benne lesz ez a kihajthatós papírdoboz?
-
warcat
veterán
válasz
MegalodonS #12026 üzenetére
Van egyébként egy rakat rúnázott magasabb szintű képessége,ami segít a partynak, gyógyulsz ha sebzed a célpontot,többet sebződik 12%-al ésatöbbi, ki van az találva.
Azzal kell játszani ami a legjobban tetszik játékstílusban és ennyi. -
freelanced
addikt
válasz
MegalodonS #12026 üzenetére
Nem hinném, hogy nagyon lebecsülné
csak elfogult a barbárral
-
rt06
veterán
válasz
MegalodonS #12000 üzenetére
az a 170k ugysem fog mind, s foleg nem minden utesnel bemenni
csokkenti az armor, a resist, a dodge, meg amik lesznek meg ittszerk.: a beszurt keprol viszont nagyon szepen latszik, hogy lv60 elott nagyon nem eri majd meg infernozni - a tobblet xp elhanyagolhato, viszont mind a sebzes, mind az elet drasztikusan megno
-
freelanced
addikt
válasz
MegalodonS #12006 üzenetére
Egyetértek
-
Helmoras
őstag
válasz
MegalodonS #12000 üzenetére
Szerintem fullos gearben is nagyon megizzadunk már act 4-en soloban a 63-mas mob a 60 as kari ellen már nagyon nem mind1
persze itt nem az ázsiai vadállatokról beszélek....
De kiváncsi vagyok arra az arcra aki lenyomja HC karival
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
MegalodonS #11926 üzenetére
Ez egy az egyben a 2008-as bejelentéskori CGI videó második fele.
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
Persze, mert ez ilyen mindenbol osszevagott egyveleg video. Heads-up: May 2012.
-
Realradical
őstag
válasz
Nekem ilyen összevágott cuccnak tűnik.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
MegalodonS #11913 üzenetére
Bétában én is azt tapasztaltam, de szerintem akiket felvettem azok nagyrésze már jó ideje bétázott, szal ezen meg sem lepődtem.
-
válasz
MegalodonS #11875 üzenetére
Heh! Igen, mázli, hogy különböző az ízlésünk. Talán ezért is vagyunk barátok már lassan húsz éve.
Amúgy, jó párost lehet csinálni egy WD+DH, vagy DH+WD combóból is, az egyik talentel lassításra, freezre, mobok meele range--en kívül tartására, a másik meg mass dps-re.(#11881) Helmoras :
Pár hete nekifogtam a D2-nek, de már valahogy nincs meg benne az a "jáccani-jáccani-jáccani" feeling.. egy jó drop persze még mindig élményszámba megy, de valóban a grafika már túl sokat vesz el belőle fHD-ban.
Most én is egy kölcsön Skyrim-et nyüstölök, az viszont szép. A fegyverzet, vértezet, táj, elég jól meg van rajzolva. A paci viszont pocsék.. -
freelanced
addikt
válasz
MegalodonS #11850 üzenetére
Mármint a Barbár??
-
Sonja
nagyúr
válasz
MegalodonS #11775 üzenetére
Nekem egy első kiadásos tuningos GTX 560 Ti van, de FullHD-n maxon 60 fps-ről meg se mozdult a beta bekapcsolt vsync mellett!
Bőven elég lesz az a kari
-
Haart
addikt
válasz
Mivel ez egy kb átnevezett gtx470 így tuti menni fog
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
Tul sokat akarsz. 800x600-ban esetleg elmegy.
Elegnek kell lennie, igen. -
kexksz
addikt
válasz
460om elég volt, ennek is elégnek kell lennie.
-
kexksz
addikt
válasz
MegalodonS #11762 üzenetére
100%, hogy több van benne, még a semmi endgame content-el rendelkező SWTORban is ~1 hónap volt a legHCbb playereknek az egészet kiüríteni, más playerek meg még most is csak a felénél járnak.
-
szepi79
őstag
válasz
MegalodonS #11755 üzenetére
nyilván egyénfüggő, de én arra tippelek, hogy az ilyen elitist jerks és tsai mentalitású egyének már most tervezgetik a buildjeiket, és indulásnál azonnal elkezdik tolni a karaktereket, természetesen 4fős csapatban, az első infernós karakterek megjelenését 25-30 órára saccolom.
-
Ilsyde
őstag
válasz
MegalodonS #11742 üzenetére
Ha 10 peldanyt rendelsz 10%-os kuponnal akkor az egyik ingyen lesz!!
-
Wolverine
félisten
válasz
MegalodonS #11735 üzenetére
Ez benne van a pakliban, a WoW és régebbi kiegjeinek CE kiadásai eléggé borsos áron találhatóak meg az eBayen.
-
Wolverine
félisten
válasz
MegalodonS #11714 üzenetére
A Blizzard ilyesmivel nem foglalkozik. A CE náluk korlátozott példányszámú kiadást jelent, amiből pontosan X darab készül; ha az elfogy, akkor soha többé nem lehet kapni ezt a kiadást. Ergo az üzletekben kell keresgélned, hogy hol van még eladatlan példány előrendelésben - de tippem szerint nem sok ilyen maradhatott...
-
Ilsyde
őstag
válasz
MegalodonS #11728 üzenetére
ASDAhoz meg Tescohoz itt vannak a voucherek. Nem tudom van-e lehetoseg az ily modon megvasarolt peldanyokat szemelyesen atvenni.
Tescotol most nezem hogy en is rendeltem, meghozza a 27 fontos normal kiadast. Jol van, akkor mar harom peldanynal tartok
Egy-kettot ideje lenne lemondanom mielott kikuldik oket.
Hja, a Gamestop aznap fogyott ki mikor bejelentette a Blizz a megjelenesi datumot. 56 fontos CE-re ravetette magat a sok emberke. Elelmesnek kell lenni es minel hamarabb elorendelni a jatekot amit akarsz, kulonben dragul vagy elfogy
-
Ilsyde
őstag
válasz
MegalodonS #11719 üzenetére
Heh?! Bementel a GAME-be? Angliaban laksz?
Par hete en is begyalogoltam munka utan (miutan kiderult hogy megsem zarjak be az egesz kocerajt), rakerdeztem es engem is azzal kuldott el a csaj hogy CE-t csak online.
No nem nagy gond mert mar elorendeltem toluk par honapja olcsobban, meg megrendeltem innen is az 56 fontos verziot mielott elkapkodta a nep.Ha tart meg az akcio akkor az ASDA es a Tesco is 10%-kal olcsobban adja a CE-t, az utobbinal lesz ejfeli nyitvatartas is. Nekem ez nem opcio mert nincs a kozelemben nagyobb Tesco aruhaz de neked jol johet.
-
Ilsyde
őstag
válasz
MegalodonS #11714 üzenetére
Az 55 fontos CE-k mar elfogytak de ha erre radobsz egy 10%-os kupont akkor nem lesz rossz arban: http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/diablo-3-collector-s-edition/10607612.html
-
Wolverine
félisten
válasz
MegalodonS #11711 üzenetére
Mert csak digitális verziókat árulnak, ami a CE-ből nincs.
-
maross
nagyúr
válasz
MegalodonS #11510 üzenetére
Szerintem szignifikansan kevesebbet lehet majd keresni vele, mint wowban. Az elejen, ha marha sok idod van, akkor igen, de kesobb mar csak az overpriced top cuccokban, es a gemekben latok fantaziat. De melo mellett, hobbi szinten max makbol esik be par cucc, es magadtol kell megvonnod a falatot, hogy penzt lass belole.
-
mephi666
nagyúr
válasz
szerintem pár hónap kell, hogy körvonalazódjanak a dolgok... egyelőre nem akarok találgatni, de kicsit félek, hogy nem nagyon lehet ebből meggazdagodni... mármint 8óra meló+családi élet mellett... vagyis: k*rvanagy mákkal talán lehet jó bizniszeket csinálni...
a "karakter-eladós" dologra meg: szerintem felesleges... ha blizzard okos: kevés bind-os item lesz, mert az ő érdekük is, hogy menjen a kereskedelem őrült módjára... tegyük fel: valaki vesz a legelején egy cuccot, aminek 1:10000000 a dropja 1.000$-ért... eladja 2hónap múlva 800-ért, aztán a következő ember 700-ért, majd még pár emberen átmegy, mire leesik az ára 500-ra... ki lehet számolni, hogy összesen mennyi pénz megy a blizznek közben
(oké, hogy ebben az esetben a "15%-al" a blizz jobban járna, de ekkora értéknél azért már fájna az embernek a lehúzás és így stabilabb áron mehetne oda-vissza a cumó... a tranzakciók mennyiségéből meg ketyegne a pénz...)
-
Mukorka
addikt
válasz
Inkább az a kérdés hogy kinek ér annyit? Itt is el lehet majd adni az egész karaktert? Úgy még lenne értelme fizetni érte
-
mongoose123
aktív tag
válasz
Már ha odáig, és az inferno végéig eljutunk, mert kb asian level lesz.
Én nem hiszem, hogy 500dollárt érne szerintem jóval kevesebb, de párszázas kategória.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
MegalodonS #11474 üzenetére
Nagyon ütős ez is! Az biztos, hogy megnéznék egy egész estés animációs fantasy filmet a Blizzardtól
-
RockHaRD
addikt
válasz
már jó pár napos... linkelték korábban
tv reklám... de amúgy állat nagyon
-
Rage47
veterán
válasz
Huh micsoda videók lesznek, ezt is először csak a videókért játszom majd, mint a 2-t
-
freelanced
addikt
válasz
MegalodonS #11418 üzenetére
Hali! Nem neked címeztem csak véletlenül lett az Új-ból Válasz!
-
Cadal
őstag
válasz
MegalodonS #11411 üzenetére
Hopp, ez érdekes! Ezt beteszem az első hsz-ba. thx. Ha van még a játék működésével, mechanikájával kapcsolatos információja bárkinek az is jöhetne.
-
freelanced
addikt
válasz
MegalodonS #11411 üzenetére
Aki Authenticatort venne annak mondanám ha esetleg nem tudná, hogy elég macerás mert ha egyszer le akarod venni az accountról mindeféle adatokat kell elküldened... személyi stb.
Ez egyrészt macerás másrészt ha UK-s vagy más Country-n van a fiókod akkor lehet h. visszaállítják magyarra aminek nem biztos hogy örülnél! Üdv -
Wolverine
félisten
válasz
MegalodonS #10914 üzenetére
Tekintve, hogy az a kiegészítő 2013 vége előtt nem fog megjelenni (de inkább 2014), én inkább arra tippelek, hogy a PvP egy a Blizzardtól megszokott ingyenes content patchben jön
-
Helmoras
őstag
válasz
MegalodonS #10923 üzenetére
Valszeg ez az egyik jó megoldás, mivel ha jól emlékszem a barinak vannak konkrétan magic foundot növelő skilljei is.
-
persil
nagyúr
válasz
MegalodonS #10923 üzenetére
lesz*
egyik*
átadni*
egyikre*
cserélni*A vesszőket nem írom
-
Ghoosty
őstag
válasz
Nem tudom, hogy sikerült lefordítani, hogy év vége előtt jön patch-ben a PvP, az azt jelenti hogy majd kieggel fog érkezni!?
Adjál már egy értelmes okot, miért pénzéhes a Blizzard. Addig is bemásolom ide egy korábbi hozzászólásomat:
"Szerencsétlen Blizzard már megint hogy lett pénzéhes? Játékait inkább elhalasztja, hogy minimális buggal adja ki(+költség). Játékaiba sokszor nagyobb tartalmat rak, mint a konkurensei (+költség). Játékait még évek múltán is patch-eli. (+költség) Supportja szintén átlagon felüli. (+költség) Nem alkalmazza az undorító DLC taktikát, mert vagy ingyenes patch, vagy nagy volumenű kiegészítő lemez. Az egyetlen ami megkérdőjelezhető anyagiasság szempontjából az a wow-hoz kiadott pénzért vehető petek/mountok és fizetős transzferek. Ezek közül az első egy számomra érthetetlen igényt elégít ki. A második meg jó, hogy fizetős, mert meg nagy problémát okozhat az eszetlen transzerálás. Az egyetlen dolog, ami vitatható az az elkért összeg."
-
mephi666
nagyúr
válasz
na, de ott a rmah, ami hozni fogja folyamatosan a bevételt: ingyen kieg -> új cuccok -> több játékos -> több drop -> több tranzakció -> több pénz a blizz zsebébe
kaptam én is levélt a ksz-től, írtam nekik, hogy továbbra is kell a játék (már megfordult a fejemben, hogy megveszem blizznél, letöltöm és azonnal játszhatok... de a 60ojró "enyhén" túlzás és letettem róla... $-ban viszont nem gondolkoztam volna) ...rákérdeztem, hogy kedvező árfolyamváltozásnál is marad ez az ár az előrendelőknek és az utalványukat azonnal felhasználhatnám-e, ha kiegészítem a rendelést?
azonnal veszek valamit akkor ilyen 1500-2000 mínusz 1000Ft-ért
...várom a válaszukat
-
szepi79
őstag
válasz
MegalodonS #10864 üzenetére
nem basszus, de sokáig warlock volt a mainem. (hidegretesz névvel), és eleinte a dragonblighton voltam, utána nordrassil, végül arathor.
ki bitorolja a nevemet???
-
jim_raynor70
aktív tag
válasz
MegalodonS #10893 üzenetére
O is 47 ezret keres, csak orankent.
(#10896) Haart: egy BlizzConnal bizonyara, de lehet, amugy is.
-
Wolverine
félisten
válasz
MegalodonS #10893 üzenetére
A Blizzard alkalmazottak 25 éves gamecardot kapnak a WoW-hoz információim szerint.
Nordic, Bashioknak elég sok feladata van CM-ként, pl. levezényelni a BlizzConokat, amikor épp vannak, vagy posztolni a Twitterre és a Facebookra, élesíteni a játékok oldalain a híreket stb. Plusz ugye belső teszteken is játszik.
-
szepi79
őstag
válasz
MegalodonS #10851 üzenetére
nem is konkrétan az acclopástól félek (bár attól is), de nem szivesen adom ki a mailcimemet bárkinek.
-
-conrad-
addikt
válasz
MegalodonS #10828 üzenetére
Feleslegesen szítjátok a feszültséget.
Valakinek igenis fontos infó, hogy mennyibe kerül, megvegye-e máshol, és igen, ha nem írnak itt erről akkor nem fogja tudni, hogy még így is a konzolok szervize a legolcsóbb hely.
A végén azért csak kibújt a szög a zsákból, nem látják a te linkedet, mert másról beszélgetnek. Miért zavar ez téged? Ha téged érdekel akkor nézegesd, ha másokat más érdekel, akkor arról beszélgessenek. Ez fórum nem blog, itt nem kell moderátor ha egy user szerint nem az az aktuális téma amit ő fontosnak tart.Szóval szerintem zárjátok is le itt.
Megpróbáltam átállítani a rendszeridőt, hátha csak azt nézi a blizzard installer, de nem jött be.
Jó tudom, elég elavult lenne a dolog ha így menne, de egy próbát megért.
-
biggamer
veterán
válasz
MegalodonS #10820 üzenetére
Amit Te okoskodsz az nem szól a játékról, tehát tehetnéd akár " OFF "-ba is ahogy a szabályzatban le van írva !!!
És ahogy én is teszem !!!Nem fogok Veled vitatkozni ... nem süllyedek le a szintedre ... ennyi.
-
biggamer
veterán
válasz
MegalodonS #10804 üzenetére
Miért kellene MODERÁTOR ???
A játékhoz kapcsolódik a dolog ... nem ???
És van aki örül neki, h itt tud olvasni infókat, h hol érdemesebb +venni ...
Nem tudom miért kell egyből okoskodni ??? -
Helmoras
őstag
válasz
MegalodonS #10807 üzenetére
Rengeteg kombináció van, elkezdtem átnézni a dolgokat, de legyintettem végül egyet a rengeteg variáció miatt, és mondtam magamnak jobb lesz kipróbálni, ha oda kerülök majd végre
-
Helmoras
őstag
válasz
MegalodonS #10800 üzenetére
Értem az álláspontot, de ez nem egy hihetetlenül bonyolult játék, és a skilleket se másodpercenként kapod hogy ne legyen időd kitapasztalni mi mire képes, ezért tartom furcsának ha valaki helyből egy ilyen guide szerint játszik ahelyett hogy kitapasztalná a karakter sajátosságait.
Általában persze érdemes elolvasni, mert helyenként tartalmazhat hasznos infót nyilván.
-
wikings2
őstag
válasz
MegalodonS #10791 üzenetére
Mekkora gáz már ez :s Ki se jött szegény, de már gz buildot pakolnak fel egy karakterről. Lehet csak nekem gáz ez...
-
Helmoras
őstag
válasz
MegalodonS #10791 üzenetére
Érdekesek ezek a guide-ok, de speciel nem értem azt aki mindenféle guide szerint játsza az ilyen jellegű játékokat mert lusta kitalálni/kitapasztalni saját magának egyet és kvázi egy leírás szerint játszik...
szerk, akkor wikinggel egyet értünk úgy látom
-
DonMedve
addikt
válasz
MegalodonS #10762 üzenetére
Itt nem erről van szó,de ezt szerintem Te is tudod.
-
Mukorka
addikt
válasz
MegalodonS #10688 üzenetére
Megnéztem, mégse ilyen. Viszont ki lehet választani hogy melyik karakternek keresel felszerelést. Így tudja a játék hogy ha HC akkor csak HC cuccot keressen neki. imho
-
Mukorka
addikt
válasz
MegalodonS #10678 üzenetére
"Megkaptuk a hírt, miszerint az európai régiókban a szerverek CEST időzóna szerint 00:01 perctől fognak megnyílni, ami nálunk is, 00:01 percet jelent."
Most vagy elnéztél valami masszívan vagy a szerkesztők jöttek rá hogy kéne pár matek óra még .
-
RockHaRD
addikt
válasz
CEST - Central European Summer Time, ami elvileg a mi időnk egy az egyben, szal akkor a 0:01, az nálunk pont ugyanannyi...
-
JSaN
addikt
válasz
Na megneztem, de en ezt latom:
Megkaptuk a hírt, miszerint az európai régiókban a szerverek CEST időzóna szerint 00:01 perctől fognak megnyílni, ami nálunk is, 00:01 percet jelent.
Olvasom a hszeket, volt egy kis kavaras. 02.01 volt de javitottak 00.01re.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3 nm-es node-on készül a Zen 5?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gmail
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest