- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
S e t h #45307 üzenetére
Kiadói nyomás? A Blizzard nyomással volt saját magára?
(#45351) K_mester: A Titan-ról nem tudni túl sok mindent, hogy most abból mi lesz pontosan...2007-ben vetődött fel először, de pontos, részletes infó tudtommal máig nem nagyon van róla. Elég sokára is fog kiderülni. Közben lesz még egy Starcraft kiadás is, ha nem kettő. Sőt, még lehet, hogy egy Diablo 3 kieg. is. A másikmeg, hogy kétlem, hogy ahogy alattam is írták, egy fejlesztés alatt álló játék miatt lejáratnák a Diablo nevet.. Nagyon nem érné meg.
-
Wolverine
félisten
válasz
S e t h #45320 üzenetére
Az Activisionnek pontosan annyi köze van a Diablóhoz, mint a Blizzardnak a Call of Dutyhoz: semmi. Az Activision-Blizzard nem játékfejlesztő cég, és nem is játékkiadó. Az Activision fejlesztő és kiadó is egyben, ahogy a Blizzard is fejlesztő és kiadó - és mindkettő egymástól függetlenül működik.
#45310: igen, ez összesen 300 fő statot jelent majd, 200 vitalityt és 100-100-at a két, a kasztodnak nem fontos fő statból. Ez nagyjából 2 itemnek felel meg... illetve ennyit lecserélhetsz a cuccaidon olyan mellékes statokra, mint a crit chance vagy a crit damage.
-
Kicsimix
őstag
válasz
S e t h #41416 üzenetére
A gond akkor kezdődik mikor már 50x leírja ugyan azt csak azért ,hogy mindenki azt lássa mekkora rakás fos az egész játék.
Ha nekem nem tetszik valami akkor lerakom és ennyi.
A logikátlan átgondolatlan állításokat pedig miért ne lehetne megtámadni..Tessék szar a drop. Ez most mi? És miért jó az ha 1 hét alatt kimaxolod a karakteredet és befejezed a játékot? Mert akkor mindenki 2 hét után befejezi a játékot mert már nincs mit csinálni? Ezeknek van igazuk? Ez egy normális állítás...
Felőlem...A negatív nyilatkozatokkal nincs semmi gond ha megalapozottak..
Ennyi. Érted.. -
mikromanus
veterán
válasz
S e t h #41416 üzenetére
Korábban mikor váltottam act 1 és 2 közt és nagyon nem ment én is nyomattam a hisztit, hogy "szar játék", "nem megy", "túl erős", "jobb drop kéne" vagy "impossibru". Mondjuk akkor a damok nem voltak nerfelve. Sőt, csapatban azt hiszem még nőttek is a monstrák sebzései. Aztán a makacs együgyüségem átlendített a holtponton. Kicsit átskilleztem, néha otthagytam az ellent, sok-sok hullát hagytam a csatornákban, de aztán meglett mindegyik quest és egyre könnyebb is lett a korábban lehetetlennek tűnő rész is. +Egy ganyi vasat sem költöttem az itemekre. Maradjunk annyiban, hogy a "sírósfázis" viszonylagos természetes velejárója az inferno fokozatnak. Vagy kinövik, vagy feladják a harcot. Ez van
Röviden: a negatív kritika is jó, de a megalapozatlan, vagy gyengén alátámasztott hisztit kiszolgáló szubjektív érvek annyira huszadjára nem érdekesek már
-
Mackósajt
senior tag
válasz
S e t h #32390 üzenetére
Két lehetőség van.
- bug volt
- még sose csaltál elég messzire ilyen miniont a főszörnytől, és vártad meg, hogy mi történik.Pillanatnyilag a másodikra tippelek.
Nem semmisültek meg azonnal miután átlépték a "vörös vonalat", egy darabig még éltek, és nem is egyforma messze jöttek el, a távoliak vagy kétszer olyan messze voltak, mint a legközelebbi. És nem is egyszerre múltak ki, hanem abban a sorrendben ahogy elszakadtak a főnöktől. Elég messzire elszakadtak, valami 6-7 teremmel arrább voltunk már (Bastion Keep deeps).
-
Huma
addikt
válasz
S e t h #31575 üzenetére
Ja.
Más: Most gyilkolásztam Diablót infernón és szánalmasan gyenge. Gyakorlatilag gyógyital és gyógykút használata nélkül is simán meg lehet ölni. Egyedül az árnyék klón jelent veszélyt.
Nem ártana szerencsétlennek egy kis buff mert végülis ő lenne a főgonosz vagy mi. Ne lehessen már sokkal könnyebben leverni mint egy kék elit pakkot.
Elméletileg a legnehezebb harcnak kellene lennie a játékban.
-
Keksz03
senior tag
válasz
S e t h #31004 üzenetére
az RMAH használatát csak olyan felhasználóknak engedik akik vagy rendes vagy mobilos authenticatort rendeltek az accounthoz. az más kérdés h amennyire én tudom azokat is "egyszerű" meghackelni...
ricshard444: miért nem nézed meg az adott cuccot h hasonló mennyiért megy?
-
persil
nagyúr
válasz
S e t h #21492 üzenetére
"nálad minimum 11 pontos lenne a 10-es skálán"
Őőő, nem
Pusztán csak felhergel, amikor orbitális faszságokat írnak. Ha te leírod, hogy nem tetszik a játék, mert x és y, akkor az teljes mértékben tiszteletben tartom, de ez a cikk egy kalap szart nem ért. 7-et adni ezekre a hangokra és zenékre tényleg nevetséges. A cikkíró süket lehet, más ötletem nincs.
-
Gyuri27
félisten
válasz
S e t h #21492 üzenetére
Hidd el nem vagyunk vakok. Látjuk a dio hibáit.
No de tökéletlensége ellenére ez a játék jó és hangulatos. A hibák pedig orvoslásra kerülnek.
A dio2-höz elég sokáig jött javitás.
Szóval az lehet bármennyire jó mégse lesz dió. De még ha jó játék is lesz. lesz-e belőle legenda? Vagy mindig egy dio utánérzés lesz (még akkor is ha a jobbik fajtából)?
Az meg nevetséges, hogy a dio áráért 2 játékot kapsz. Ez a tipikus ne vegyél bömbi m5-t mert annak az áráért kapsz 3 középkategóriás autót. -
AtHoS
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Gmail
- Facebook és Messenger
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parfüm topik
- Anime filmek és sorozatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest