- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz
Mr.Csizmás #41959 üzenetére
Act1 Festering Woods utána Halls of Agonytól végig. Az szerintem van olyan könnyű hogy lehessen gyengébb gearben is farmolni.
-
mikromanus
veterán
válasz
Mr.Csizmás #41812 üzenetére
Nincs statisztikám: Jellemzően inkább Act2-n runolgattam. Összesen 4 vagy 5 esett. Ebből egy volt flawless star recept, a többi perfect star. Persze semelyik se smaragdhoz. (az a legdrágább). Ez alapján kb 50-75 óránként eshet infernon, de inkább véletlenszerű. Nincs infóm valós fix értékről.
Kovácsnak terv esett dögivel. 80%-a alapverziós (4 jellemző), a többi "Fine" (5 jellemző)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
én 4slotos soverign helmből már találtam ötöt(!), kb 20 óránként egyet, de mást semmit.
-
mpierre
veterán
válasz
200+ óra alatt 1 azaz egy darab.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #41769 üzenetére
Érdemes ezen végigrágni magad, és alkalmazni. Elvileg az korábban linkelt app is ez alapján működik, de míg abból nem érted meg, hogy mi miért van, itt elég jól leírja és végigvezeti. Plusz itt van szó árazásról is.
-
Gorneck
legenda
válasz
Mr.Csizmás #41769 üzenetére
Ha nem esnek nagyon össze vissza cuccok, akkor pár nap alatt bele lehet rázódni, én kiárusítottam a ww baba/dh cuccait múlthéten (mind talált, bezzeg a wd-hez eddig semmi se esett
)...ha jól számoltam, akkor 15-16 millió bevételem volt 1,5 nap alatt. Ha minden slot-ra lett volna cuccom és normális árat adok meg, akkor 25-30 millió bevételem lett volna.
Szóval lassan de biztosan lehet haladni fejlesztésben...sőt, ha akarná az ember és lenne rá ideje 1-2 kaszt gyors 60assá tétele után simán csak fel kéne rá dobni a cuccokat és mehetne akár act3-ba is... -
Gorneck
legenda
válasz
Mr.Csizmás #41765 üzenetére
Egy idő után már tudni fogod és rutinnal tolod befele a cuccokat, ami már kicsit húzósabb tétel lehet azt meg érdemes mindig megnézni, mert az árak, ha nem is folyamat, de változnak...
Nekem 230+ óra után kezdtek el potyogni olyan cuccok amiket már el tudtam adni...ebből nem is egyszer volt olyan, hogy nyomott áron nem ment el, aztán mérgembe dupla áron toltam vissza és elvitték (olcsóbban sokkal jobbat is lehetett volna venni).
Néha kicsit össze visszának érzem az AH kereslet részét...van mikor kegyetlenül pörög és még a szart is megveszik...de van mikor hiába a nyomott ár képtelenség eladni bármit is...
Nálam gyűrűk/amuk nagyon nehezen mennek el, gondolom ezeket kevésbé veszik/cserélik az emberek. -
F-ECT$
titán
válasz
Mr.Csizmás #41757 üzenetére
-
Haart
addikt
válasz
Mr.Csizmás #41650 üzenetére
Nekem most egy csizmát is visszadobott meg egy quivert is
-
Tom5
addikt
válasz
Mr.Csizmás #41650 üzenetére
Alacsonyabb szinten volt olyan amit sokáig használtam, de infernón szerintem nincs épkézláb.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #40988 üzenetére
bőven vannak olyan 1m fölötti tárgyak is, amiket scrapel.
armour modifiert se vesz figyelembe... ami egyébként jó statokkal nagyon sokat tud dobni.
priti: A4 ennél még egy fokkal jobb lesz. konkrétan 35-40k life mellett instagibel Rakanai. ok, az én wizem volt vagy 4m arany összesen, de resist tekintetében 700-800 megvan 25k dps mellett. Tiedhez képest olcsó, de 1hit az 1hit.
amit írtál az AH/RMAH árakból: úgy néz ki botozóknak már nem olyan jó üzlet a játék, goldfarmerek lehet szintén csökkennek. szerintem idő kérdése, és vissza fognak esni az árak, mert a játékosszámmal a vásárlóképes kereslet is csökken.
-
F-ECT$
titán
válasz
Mr.Csizmás #41007 üzenetére
Először én is azt néztem, hogy kuka, aztán láttam az árakat ah-ban. Beletettem egy 42-es követ, hogy 120 felett legyen az int, és kitettem 4m-ért, mert a hasonlóak annyiért voltak. Ennyit nem adtak érte, olyan 3 körül árulhattam volna pár napig, így inkább levittem 2-re, és így már gyorsan elvitték.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Azért AHnál azt is figyelembe kell venni, hogyha valakinek van 300M goldja nem fog kitenni 50k-s itemeket, mert csak a helyet foglalja és nem sokat dob a pénzén.
Nem tökéletes amúgy az oldal. Sisaknál pl azt mondja a 18+ magicfind + socketre hogy törd be, holott 130 goldért vehetsz flawless square topazt, beleteszed lesz a sisakon összesen 37% MF, és ebből most per pill a legolcsóbb 125k gold buyout AHban.
-
F-ECT$
titán
válasz
Irányadónak jó lehet, azért a végső döntést nem csak ez alapján hoznám meg.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Mr.Csizmás #40980 üzenetére
4 playerben azért beletelt egy kis időbe, amíg leszólóztam pár elitet
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Mr.Csizmás #40923 üzenetére
Nem, mert nagyon drága, így mindenki goldból vásárol.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Mr.Csizmás #40902 üzenetére
Akkor mégis lesz valami eksön? Vagy már tele vagytok?
-
Kicsimix
őstag
válasz
Mr.Csizmás #40902 üzenetére
NAMI#2906 : )
-
Kicsimix
őstag
válasz
Mr.Csizmás #40891 üzenetére
Ha van még egy hely nyomhatjuk bár act 1 eleje elég gyenge : ) Írjatok szóljatok..
Inkább közepe.. -
Cyberbeni
addikt
válasz
Felőlem act3 is mehet.
Cyberbeni#1182 -
Lézerparaszt
őstag
válasz
Melyik act? 1-re mennék én is.
-
Kicsimix
őstag
válasz
Mr.Csizmás #40824 üzenetére
Egy nagy szellem és nem lehet egyenlőre semmit csinálni vele... Eltűnik és újra jelentkezik .. Átraktam windowd módba ,hogy le tudjam fotózni... ha újra jön..
-
WayneGace
őstag
válasz
Mr.Csizmás #40572 üzenetére
Sokan azt csinálták, hogy megvették az unid itemeket. Megnézték, hogy jó-e. Ha az, akkor megtartották, eldaták ah-ban. Ha nem, akkor tovább adták, adják (mert most is sokan árulják). És eleinte egy unid rune sword bizony megért 500k-t, egy hellion crosbow meg egy 1m volt unid-ként. Sokan ebből nagyot szakítottak. Ezt egyébként nem javította ki a Blizzard és nem is élvez náluk elsőséget, ugyanis egy post szerint, ott az ah, ami biztonságos és nem támogatják a játékosok közötti közvetlen kereskedést.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #40572 üzenetére
volt valami bug amit ki lehetett használni, ahogy kivettem.
-
dobolan
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #40560 üzenetére
A fehéreket és a szürkéket is fel szoktad venni?
-
Gorneck
legenda
válasz
Mr.Csizmás #40553 üzenetére
Ha nem kötelező az mf gear, akkor benne vagyok...legalább kipróbálok 1-2 új skillt...
(#40551) BoGyesz_24:
(#40552) proci985: Háááát, ha nem drágább, mint az int+chc/chd, akkor nem vészes...
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Mr.Csizmás #35655 üzenetére
Ami engem a lagnál jobban zavar az a visszadobálás. A dh-m ezért játszhatatlan nekem, mert amikor kite-olok a szörnyek elől, folyamat vissza dobál a játék pár méterrel, általában pont a mobok elé, és meghalok azonnal. Esélyem sincs pl bossokat ölni emiatt. Azt meg ne magyarázza meg nekem senki, hogy a netem a szar, mert 25M-es neten, ha csak a játék használja, nem kellene ilyennek előfordulni szerintem. Félve játszom a hc WD-mmel is, pont az ilyen esetek miatt, mert érzem, hogy egy ilyen miatt fog az is megfeküdni végleg...
(#35658) D1Rect: Részemről még most is megy
-
Gorneck
legenda
válasz
Mr.Csizmás #35655 üzenetére
Biztos...valszeg azé van a csapatban pl mindenkinél lag...mert xar a 120/10es vonalam ahol a ping hibátlan...
-
thesound
addikt
válasz
Mr.Csizmás #35382 üzenetére
felveszlek, látom az első hsz-ben ott vagy
-
thesound
addikt
válasz
Mr.Csizmás #35378 üzenetére
ha áll még a húzás ajánlat benne vok, de a 5x két karakterem, ebből a dh-val nem tudok valszeg semmit segíteni, de a barbos se túl izmos
(60-ig nem szeretnék költeni rájuk
)
-
válasz
Mr.Csizmás #35378 üzenetére
Csak feltűnt, hogy így hirtelen lett duplája. Egy ideje követtem az árakat, de ilyen durva emelkedés még nem volt - és nem esik vissza, ez a fura.
"gyere hell3-4-re farmolni velem"
Ha ott tartanék...
-
userxy
őstag
válasz
Mr.Csizmás #35368 üzenetére
néha megéri
Ha nem tudsz haladni infernoba..
act1hez nem kell sokat költeni gearre még tán act2höz sem... bár azt nem tudom most mert act2-t még IAS nerf előtt öltem wizarddal 46k dpssel aztán jött a nerf lett 29k dpse felmérgelt és felhuztam egy DH-t aminek most 47k alap dpse van. Ezzel így egész korrektül lehet takaritani. -
userxy
őstag
válasz
Mr.Csizmás #35366 üzenetére
vegyél geart ah-ba
-
mpierre
veterán
válasz
Mr.Csizmás #35310 üzenetére
Asszem az az. Nekem meglett, ha jól csalódom.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #35310 üzenetére
Nem tudom pontosan.
-
Helmoras
őstag
válasz
Mr.Csizmás #35288 üzenetére
Csak nyugodtan
-
Cadal
őstag
válasz
Mr.Csizmás #35222 üzenetére
Nekem jelenleg ez jön be inf Act 1-2 -re. [link]
Amíg nem nerfelték az elemental arrow nether tentacles-t addig az volt a favorit, de sokat segít a LoH is a fegyverbe esetleg ringben. A Cluster Arrow az utolsó rúnával pedig ekkorát üt mint az állat. A szembe jövő ellenfelek életének nagy része eltüntethető vele. Igaz egyszerre csak 2x tudod elsütni, de ha küldesz utána pár hungaring arrowt akkor már újra elsütheted.
Damom: kb 75-80K SS-el (SharpShoter). Crit hit damage ~ 240% Resistek 300-400 körül HP 40K körül. Act2 odafigyeléssel simán játszható. Egyedül Beliálhoz kellett segítség.
Nagyon fontos a minnél több Crit Hit Damage. -
C4mp3r
addikt
válasz
en ezzel tolom, megfleelo dps-el sim act 1, statjaidat belinkelhetned
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Üdv az Inferno szinten.
-
Amur
addikt
válasz
Mr.Csizmás #35130 üzenetére
ááá 100 arany hová gondolsz!
ilyen 5-10 arany per darab. -
persil
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #34904 üzenetére
Már megválaszolta Holló...
-
FehérHolló
veterán
válasz
Mr.Csizmás #34904 üzenetére
Szerk.: Basszus, azt hittem, hogy a tradesre reagálsz.
Arra célzok, hogy ha festéket vásárolsz RMAH-ban, az olyan, mintha aranyat vásárolnál legálisan (amikor még tisztán aranyat nem enged)
-
FehérHolló
veterán
válasz
Mr.Csizmás #34896 üzenetére
A festéknek elég fix ára van aranyban. Minimum a vándorkereskedők árai, maximum a városi kereskedőké.
Emiatt a legjobb alternatívája az arany-euro váltásnak egészen addig, amíg nem lehet külön eurot.
Tudom, ebayen kicsit több arany megy el euroért, de azt nem engedi az EULA, a festékes ügy meg legális. -
drk88
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #34896 üzenetére
inkább elsőnek megkéne csinálni az AH-t h ne buruljon össsze naponta 3x
grex4: monknak olyan pajzsot nézzél amin van kiválasztott resist (amit a passziv all resisté csinál) + all res meg dex és 20% block mellé még jöhet vit is ha találsz olyat
-
Neró
őstag
válasz
Mr.Csizmás #34489 üzenetére
Annak mindenki.
(#34492) persil : Igaz, igaz, egyenlőre a focicsapatok állnak
Bár ez a tegnapi meccsről nem mondható el.
-
L4mie
veterán
válasz
Mr.Csizmás #34463 üzenetére
hát ez az, betettem egy csomó trash-t mert már tele volt a ládikóm, meg a gold AH is, és RMAH ba ott figyelt az üres slot, korábban próbálkoztam fasza cuccokat betettem, olcsón, utánajártam kb mennyiért vannak bent, próbáltam értelmes összegért betenni, ált 2-5 júró,
legnagyobb buyoutos cuccomat 35 ért raktam be, egy olyan neck ami nekem +2000hp, és +4k dmg a huntimnak, pedig az előző se volt szar, persze le se bagózták, így használom továbbna szval betettem egy csomó szart, 1.75-3 jóró között, csak hogy legyen helyem, és nézem, hogy 9 visszajött 1 meg elment 1.75 ért
ezek szerint csak én láttam szarnak, de nem tudom megmondani mi volt, talán egy tegez.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #34463 üzenetére
1 Euro-t.
Zeratul: rövid leírás itt
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #34391 üzenetére
Ne örülj neki ennyire, kezdődik a szívás.
-
persil
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #34246 üzenetére
Dehogy.
"csak épp a 6 statos-nál sokkal jobb eséllyel jön ki 3-4 tuti stat, mint a 4 statos esetében."
6 stat esetében van jobb esélye, mivel ott elég, ha csak 3-4 stat jó rajta a többi lehet crap, ellenben a 4 statos-nál mindnek faszának kell lennie.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #34246 üzenetére
A 6-os akkor is többet fog érni.
-
scott_free
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #34230 üzenetére
az ilyen craftoláshoz szükséges könyvek, receptek hol a fenében esnek, mert én még nem találtam egy darabot se. (meg milyen színűek: mert ha fehér, akkor lehet, hogy esett, csak azokat meg se nézem sose)
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #34149 üzenetére
nem, a szomszed bela neni
-
Amur
addikt
válasz
Mr.Csizmás #34120 üzenetére
Ok,de én most barbival nyomom.
-
válasz
Mr.Csizmás #33651 üzenetére
Én is abból öltözöm.
Kivéve a fegyvert, most lvl36-on befektettem 5K-t egy fegyverbe.(#33652) kexksz: Ezt feltétlenül ki kell próbálnom!
Adjátok nekem a goldotokat! Legalább 1mG/fő, az alatt nem érdekel.... -
pckownz
őstag
válasz
Mr.Csizmás #33641 üzenetére
Jah. Vártalak egy darabig, aztán továbbmentem. Bár ketten jobb volt
-
mikromanus
veterán
válasz
Mr.Csizmás #32761 üzenetére
Alapértelmezetten a kiválasztott hős szintje a plafon keresésben. Ha nem akarod azt a szűrést, akkor át kell állítani magas karakterre, vagy nem szűrt kasztos beállításra (vagy a felső lvl határt be kell állítani). HA olyan tulajdonságot adsz meg ami nincs adott szinten, akkor meglepő módon nem is talál semmit. Pl 45-ös karival keresel lvl 57-60-as tulajdonságos fegyvereket.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #32732 üzenetére
Az én bracerem berakás után rögtön már 100k-n állt. Mondom de jó el fog menni 100-ért.
Ma reggelre meg látom 2.8 milla.Lejárat előtt is sokan licitálnak.
vhunor: sajna már nem emlékszem rá.
400 körül volt az armor. Talán volt rajta dex is. -
KonzolKartel
őstag
válasz
Mr.Csizmás #32729 üzenetére
ami sockettes, azt mindenfelekeppen megeri gemelni, mert hozzá adja az ah-ban keresésnél a gem + statjait. így, statra többet ír majd, és ha sockettre keres rá, akkor is megtalálja.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #32729 üzenetére
Nem szabad buyoutot beállítani.
Mi 100k-ra lőttünk be egy bracert, ami tegnapelőtt esett.
2.8 milláért ment el.Jó, de akkor is. Próbáld ki egyszer. Nincs veszteni valód.
-
Diablo18
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #32656 üzenetére
hát majd én is újra kezdem és ezt fogom én is tenni jobbat nem tudok
-
Diablo18
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #32647 üzenetére
jah igen ami megöli a gamet hosszú távon az az hogy csak farmolás az egész
mert gyorsan végig megy a player a játék tartalmon és utána kész vége semmi érdekfeszítő nincs bennecsak online KERESKEDÉS
-
Diablo18
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #32641 üzenetére
a másik meg az volt hogy ha pénzes volt az ember /gyerek teli vásásrolta magát cuccal d2 ben is
vagy akik tudtak dupe oltak -
maross
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #32572 üzenetére
De legalabb "ingyen" atutalja a szamladra. Viszont en meg nem tudom vezeteknevet valtoztatni, egy "o" betut kellene "ö"-re, es nem engedi
. Pedig exact name-et ker, es buntetessel fenyegetozik
.
Es meg egy kerdes: sima forintos cuccot fizethetek csak eurot tartalmazo paypal-el? Vagy at kell valtani elotte? (vagy meg ugy se?)
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #32503 üzenetére
-
SSJPeter
őstag
válasz
Mr.Csizmás #32450 üzenetére
Ja értem, akkor én nem értettem, megnézem.
-
SSJPeter
őstag
válasz
Mr.Csizmás #32443 üzenetére
Szerintem Te félreérthettél vmit, mert én magáról a tervről beszéltem, azt raktam volna be az AH-ba, de jelenleg nem árulnak olyan tervet...azt hogy van-e elkészített impellor crossbow, azt nem néztem...
Valami hiba van az AH-ban mert semmilyen tervet nem találni jelenleg. -
SSJPeter
őstag
válasz
Mr.Csizmás #32436 üzenetére
A sima exalted az 4 statot ad,de olyan sincs most az ah-ban, ez exalted fine, tehát 5 statot ad, a grand meg 6-ot adna.
(#32437) mephi666:
Szerk.
De mégis csak valami bug lehet mert nekem sem talál semmit.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #32428 üzenetére
Az egész játék random.
Legalább, ha megvan a bot, akkor nem random tudsz lemenni. -
Ptech
addikt
válasz
Mr.Csizmás #32428 üzenetére
Random, mint ahogy a hozzávalókból három is random drop. A nyegyediket meg tudod venni randomtól, de az is random spawnol.
-
Mumee
őstag
válasz
Mr.Csizmás #32303 üzenetére
Néhány hét és ez marha unalmassá fog válni neked is. :S
-
Mumee
őstag
válasz
Mr.Csizmás #32255 üzenetére
Igazából valaki vagy komoly pénzért csinálja a diablot, vagy van pénze hogy élvezze, vagy szimplán hülye, legalábbis néhány hét után.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Mr.Csizmás #32249 üzenetére
Ha nem ilyeneket lootolsz soha nem kérsz anyutól, aputól sok-sok eurót rmah-ban vásárolni.
Persze lehet menni nightra vagy hellre farmolni siege bébitől azmóig. Így kör mf cuccokkal 100-120k gold. Csak győzzed cérnával. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Mr.Csizmás #32058 üzenetére
Az a probléma, hogy natúrba, mindent lenerfeltek, nem csak a Royal Crypts féle területeket. Ez azt jelenti, hogy a hordók/vázák/hullák, meg ilyen dolgok, de még a mobok is nagyságrendekkel kevesebb aranyat dobnak, mint eddig. Ezért van az, hogy amit aranyat találsz, annak a 80%-át elviszi a javítás...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #31950 üzenetére
Dögivel alatt 20-30 goldot értesz?
-
Djuree
félisten
válasz
Mr.Csizmás #31946 üzenetére
nekem elsőre megvolt
-
LÁZ
addikt
válasz
én 1 napig molyoltam vele, mire előkerült, viszont az a környék farmolni patento
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
2 órát kerestem olyan gyakori.
Csak a 2. szinten érdemes keresni, a többin át lehet rohanni. -
Nagy.Úr
tag
válasz
Mr.Csizmás #31469 üzenetére
Tőlem mehet , ZorroHUN a profilnevem
egész pontosan ZorroHUN#2628 -
sith7
félisten
válasz
Mr.Csizmás #31433 üzenetére
Látom elnyerte a tetszéseteket ...
Egy "exit diablo3 now" skillel nyomtam le őket
-
Huma
addikt
válasz
Mr.Csizmás #31179 üzenetére
A 15%-ot a paypal kapja tudtommal. Blizz 1 eurót von le minden eladott termék árából.
(#31180) LucifeI2:
Tényleg más. Így nehezebb volt -
megint én
őstag
válasz
Mr.Csizmás #31160 üzenetére
Sima AH
De már romlott az árfolyam, mert úgy tűnik mások is rájöttek a turpisságra -
mpierre
veterán
válasz
Mr.Csizmás #31124 üzenetére
Szintén kísérletezek.
Elsőre beraktam a xarokat annyiért, amit az RMAH kiszámolt rá. Ha nem, csökkentem az árat és kiderül.
-
Neptunfű
tag
válasz
Mr.Csizmás #31070 üzenetére
Hááát
Square gemtől felfelé szerintem nem változott semmi sajnos.
-
F-ECT$
titán
válasz
Mr.Csizmás #30628 üzenetére
Dettó, bár én inkább viszem a templart a wiz mellé (stun + heal), és ha meglátom a manót, akkor dismiss.
-
mpierre
veterán
válasz
Mr.Csizmás #30638 üzenetére
Sajna, ha lecsapom, se olyan eget verő a dropja frodónak. Valor ide, valor oda. Kb 6 kivégzésből 1, estleg 2 rare, ami amúgy xart se ér.
-
mpierre
veterán
válasz
Mr.Csizmás #30628 üzenetére
Ezt tegnap este játszotta el a templarom hell act 4-ben. Begyűjtöttem egy kék, meg vmi ütésre szaporodó minion csordát is sárga kisboss-szal. Még jó, hogy meghagytam a CotA skillemet. Jól jött a 3 öreg segítsége. Persze a kötsög zsákos genyó megpattant.
Végül is nem volt nagy gáz.
Ha a zsákost már buktam, akkor volt pár kék, meg minion, meg egy sárga is, akikből potyogott a cucc rendesen.
ProEvoFan: Végre elértem a 10k alapsebzést. Akkor ezt most b@szhatom. Van 12+10% körüli iAs.
Szerk.: Akarom mondani volt.
-
maross
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #30332 üzenetére
Mi? Az o accountjahoz vettem, ahhoz lesz hozzatarsitva, o telefonszamaval. En csak leechelek heti egyszer egy kodot.
-
stifi
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #30332 üzenetére
az egyiket leveszi, a másikat felrakja..
szerk: vagyis talán 1 acchoz többet is hozzá lehet rendelni, mert csak most fogtam fel a problémát amiről írsz...
-
Djuree
félisten
válasz
Mr.Csizmás #30282 üzenetére
ezen a kinizsi bankon már múltkor is röhögtem. most megint, akkorát röhögtem, hogy kollégám tuti hülyének néz
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #30282 üzenetére
Hátha elfogadja ha lsz rajta egy kis pénz bár nem hinném
maross:Aha értem már tiszta rendben ez egy jó ötlet
-
Sonja
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #30025 üzenetére
Köszi!
-
maross
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #29951 üzenetére
Szerintem ugy jar a legjobban az ember, ha nem gondolkodik ilyeneken, es mindent elad a vendornak. Tobb hely, tobb ido, kb ugyanannyi penz.
-
Neptunfű
tag
válasz
Mr.Csizmás #29951 üzenetére
Craft szvsz csak infen kell, persze ha van elég goldod hozzá
vettem egy grand s. fist receptet vagy mit és eddig kétszer craftoltam belőle, elment az összes alapanyagom meg 300K. Nem érte meg. Inkább AH-t nézegetem, a craftolni meg akkor fogok ha nem tudom mire költeni a goldom
Q
Használ valaki String of Ears-t? Megéri a pénzét? Gondolok itt a 18% és fölötte levő damage reduced statra.
H@lede: Full Setet Legendaryt nem vennék 1,03előtt
. Hacsak visszamenőleg nem boostolják, ahogy az AS-t nerfelik...
-
Neptunfű
tag
válasz
Mr.Csizmás #29899 üzenetére
Persze hogy inf, Act II, ott runolgatok. Ahol a manókat nézem ritkán van elit, szal rámentem a dpsre, 25K
22%MovementS. szal hamar befutom a terepet, ha látok manót akkor körbejárás tisztogatás, ütlegelés, öltözködés
lecsapás, és ez sokszor sokszor. Egy run manóval kb 3-4perc, ha nem látok akkor 1perc.
Ami érdekes volt, hogy amíg szombaton 50% volt a manó ráta addig vasárnap csak 30%.
100 run után nem számoltam... 90%ban kuka a rare a maradék meg megy a többi karimnak jó lesz majd alapon.
Eddigi tapasztalat az volt, hogy ez gyorsabb mint az elit farmolás. BTW eddigi 4 legendarym sima mobból jött 5ös valorral Act I farm mellett.
Sajnos Act III-hoz kevés a DPS-em :S meg a LoH sima fehér mob megy, de az elitek 5ből 4* kinyírnakMajd 1,03után meglássuk.
kovsol: költenék a followerre ha lenne MF a spec cuccán...
-
Xmodule
őstag
válasz
Mr.Csizmás #29937 üzenetére
mar minden hozza van adva a kezdetek ota
-okes megprobalom köszi
-
RI/OS
addikt
válasz
Mr.Csizmás #29907 üzenetére
lehet az a baj, hogy nincs bekapcsolva az, hogy minden bejelentkezésnél kérjen kódot, mindjárt megnézem.
Csak az az érdekes, hogy nem ezen baszakaszik, hanem konkrétan azt írja, hogy nicns csatolva paypal, pedig b.neten írja is, hogy oké.
-
RI/OS
addikt
válasz
Mr.Csizmás #29905 üzenetére
igen, minden.
-
maross
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #29883 üzenetére
Szuper, kosz, meglesem. Nem tudod veletlenul mennyibe faj ott?
szerk: tokeletes, kosz. Meg egy kerdes: mi az a "multkor"?
-
C4mp3r
addikt
válasz
Mr.Csizmás #29851 üzenetére
nalam csak euro van a listaban
-
BotaN
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #29847 üzenetére
Annak az RMAH-nak meg sok ido kell. Mert alig van fent ertelmes cucc, csinaltam ma is 1-2 keresest, es amire GAH kidob vagy 200 oldalnyi talalatot, arra a penzes vagy 4-5 itemet, es azok is 50-60 fontert mennek...
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest