- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
C4mp3r #31991 üzenetére
"farmolj vagy rmah, blizzard ezt szeretne"
Persze, mert olyan jó dolog agyatlanul, kihívásmentesen végigtolni ugyanazt a kibaxott pályaszakaszt 50x-edjére is
Ahelyett, hogy most már act2-ben szépen lassan, megfontoltan tudjak haladni de mégis gyűlne a pénz és kihívás is lenne nem csak agyatlan hentelés (act1-ben az elitek 99%-a nem akadály már)
RMAH-hoz meg drop is kéne amim ugyancsak nincs, act1 farm közben még értelmes mennyiségű goldért eladható itemem se nagyon esett.
-
Gyuri27
félisten
válasz
C4mp3r #30833 üzenetére
Nekem még mindig a waller-jailler a kedvencem.
Meg a fast. +movement nélkül el se tudsz futni. Zombi medve meg bugos.Csináltam egy laza kört. A kék tárgyakból az eladás meg a talált gold nem fedezte a 12k repairt.
Az a baj, hogy ezzel a botok nem lesznek megszüntetve. Ott már van annyi gold, hogy cserélik a cuccokat olyanra amit nem kell javitani.
A scriptnek meg mindegy, hogy 4 vagy 8 órát fut. -
-
whitezo88
nagyúr
válasz
C4mp3r #29219 üzenetére
ezaz. OK hogy messziről akarok, de azt hittem a Warden nézi azt is, hogy a gép maradt-e az. Mert erről párszor már logoltam be, pl tegnap is (laptop)...
más: RMAH elég elmebeteg árak vannak... de biztos van amit vesznek. Pl Helm of Command kb csak 250 euróért van bent... 75 ezer forintot meg aki kiad egy (igaz, jó) cuccért, annak grat
Ha használni is fogom, csak eladásra. -
Cyberbeni
addikt
válasz
C4mp3r #28807 üzenetére
[link]
elemental arrow rúnának ball lightning vagy frost arrow, amíg nem szerzed meg az utolsót (ball lightningnak csak fele akkora a sebzése, mint ami ki van írva, de 2* üt, a nether tentacles meg nagyobb ellenfelekbe 2-3-szor legalább üt)
calltropsnál még esetleg az 1. rúna is hasznos lehet
egyes bossoknál esetleg calltrops helyett tumbleesetleg rajtam kívül még tolja valaki hardcoreban?
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest