- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
userxy #49540 üzenetére
Én inkább soloban nyomom, sokkal hatékonyabbnak érzem, gyakorlatilag legyalulok mindent ami előttem van és hátrálni is csak a szopatós packoknál kell.
Partyban meg akármit csinál a tank előttem, egy-két mob mindenképp elkezd engem ütni nagyrészben persze extra-health+reflect affixeket kap (ha meg még fast is akkor aztán tényleg végem
), amibe elég hamar bele lehet dögleni, mert ott nem elég 3-5 sec.
De ha valaki érzi magában az erőt egy act3 ra, valamikor kipróbálnám
-
BaLee
addikt
-
Sirandrish
legenda
válasz
userxy #48035 üzenetére
Szimplán nem kellett volna agyonnerfelni a játékot.
Azért 1.0.3ban már bőőőőven teljesíthető volt a játék Inferno fokozaton..ha nem is soloba de partyban elég könnyen..
Nem értem mire ez a nagy könnyítés..
Persze biztos van aki örül ennek...akkor jön a pofára esés mikor jönnek a dropok és nem ér semmit mert most már a játékosok 95%a képes A3-t soloba farmolni kb, és a közepes cuccokból dunát lehetne rekeszteniEgyébként nem sírni akarok mert eddig azért elég szépen fel tudtam öltöztetni a karimat, csak szerintem hoztak néhány felesleges lépést a srácok..
-
vhunor
őstag
válasz
userxy #47187 üzenetére
5-7m/db.
Fegyóból van már egy másik, 1240 dps, 200 dex, socket (ez is esett, ahogy a mostani is), de olyan nagyon nem sebez nagyobbat, mert kapásból -100% critdam hátránnyal indul sajnos.
Igazából eddig nagyon keveset költöttünk rá, a cuccok nagy része talált, az amulettet pedig sikerült nagyon jutányos értékben barterezni (utólag is köszönet érte). Most lenne egy kis lóvé, amit elszórhatnánk rá.
-
Thrawn
félisten
válasz
userxy #47112 üzenetére
SS nélkül 100k? Az még egy jódarabig álom marad nekem
flash-: Én a Balls of Lightningot használom, nagy tömegben elég jól lehet vele irtani. Ezt az életszívás dolgot én sem értem egészen
Nemrég beszereztem egy 2h xbow-t és elég látványosan tölt vissza életet, sokszor úgy tudok állni vele a tömegben mintha tank lennék.
-
xavix13
őstag
válasz
userxy #47017 üzenetére
Igazából ez a haverom accountja csak én is /jobbára én/ játszok vele. Kb. 1 hónapja vette meg a játékot.
Többet játszottam már vele mint ő.Amúgy arra gondoltam még, hogy az AH-ban kéne olyan cuccokat keresni amit a tudásához képest áron alul árulnak, majd pedig eladni annyiért amennyit ér.
Ezzel csak az a baj hogy nem igazából tudom még hogy mi a "jó" cucc, min mennyit lehet keresni, meg hogy mi mennyit is ér. Feleslegesen meg nem akarok cuccokat vásárolni hogy a nyakamon maradjon. -
Kobe
veterán
válasz
userxy #38904 üzenetére
hát nekem tök 8 melyik van felszerelve de jó lenne ha az bírná infernot, mert többet biztos nem költök gearre, már nagyon a vége felé vagyok a játékban, ez amolyan utolsó löket lenne, mielőtt végleg leteszem a játékot - meguntam, nem kicsit, egyszer még benéznék inf ct 3-4 re vagy pony levelre, hátha történik valami csoda, és esik vmi normális tárgy, de azonkívül nálam kifújt
-
Gyuri27
félisten
válasz
userxy #38786 üzenetére
Hát izé. [link] Szóval ha ketten vagytok ennyi mf-re az tré.
Amúgy meg az mf aminek értelme van 300 körül kezdődik. 250 fölött.
Persze dobál egy rakás low statos vackot is. De ami 1000 fölött van az megy a kereskedőhöz. Ami alatta azt bontom. Másrészről kék tárgyak is jobban esnek. Amiket szintén lehet bontani. Az ess-t meg el lehet adni jó áron. Szóval van értelme az mf-nek. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
userxy #37610 üzenetére
így van.450-550 forintot már megér annak akinek nincs ideje farmolni/sokat játszani.
Ez az az ár, amire azt mondom h teljesen rendben van.Én nem veszek aranyat, de aki kb ennyiért vesz, arra azt mondom h ok, ez nem vészes.Sőt, meg is érem.(#37608) F-ECT$
Nem tudom.Gondolom vaterán nem szoktak csak úgy átverni. -
-conrad-
addikt
válasz
userxy #24891 üzenetére
Hali,
ilyen statokkal hülyeség megpróbálni hell cow levelt?
(nyilván nem nagy a hp meg a resi de inkább kiteolok mint hagyom, hogy üssenek)Nordic:
Persze, lemehetünk majd a secret levelre -
persil
nagyúr
válasz
userxy #24891 üzenetére
A titkos pálya most hogy működik, ha egyszer elkészül a staff, akkor minden nehézségi szinten mehetek egyszer, mint a 2-ben?
Illetve ha már infernon tartok, de még nem sikerült mindent begyűjtenem(1 valami kis token hiányzik) akkor utólag is vissza tudok rá menni, vagy most már buktam az egészet?
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest