- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mghltm
addikt
válasz
S.Feri #32387 üzenetére
guglizni kell a kepen lathato uzenetre es probalkozni a talalt javaslatokkal: netio.sys driver_irql_not_less_or_equal
-
Shadowfax
addikt
Az IBM-el csak annyi a gond, hogy alapból 1 év gari,
Pontosítsunk, jó?A ThinkPad T és X sorozatra alapból 3 év gari jár, ahogy ez egy Business class notihoz illik, az R és Z-re alapból 1, de ez típusfüggő is, van olyan modell, amire 3 év garit adnak.
míg sok másra már napjainkban simán adnak 2 év garit.
ASUS és MSI - és a többi hun van?Acer, Fusi és társai?
Mellesleg akik 2-3 évet adnak ''alapból'', az már be van építve a gép árába jócskán... Ennyi erővel veszel még rá 1-2 év gari kiterjesztést 25-30-35e-ért, s máris ugyanott vagy.
[Szerkesztve] -
karesz501
senior tag
Szerintem ugyan arról beszélünk
Mondjuk én arra gondoltam, hogy behal a gép, se kép se hang. Nem tudsz rajta flashelni sem. Beviszed. Megcsinálják. Elindítják, és azt írja ki hogy 'Geforce go7900GTX' amikor GS kellene legyen. Szerintem tutira kifizettetik Veled. De nekem végül is mindegy, szerintem megéri. Szerencsére elég tudatlan vagyok ahhoz, hogy komolyabban belegondoljak a dologba és bízom benne, hogy annyira nem csesződik el a gép, hogy vakon tudjak egyet flashelni bele -
karesz501
senior tag
Amikor beviszel egy hibás laptopot és odaadod a garanciajegyet/jótállást vagy akármit akkor ahhoz képest van neked egy go7900GTX a gépedben. Nekem esetleg feltűnne (persze csak ha szervízes lennék és értenék hozzá
)... Ezért kérdeztem, hogy nézik-e ezt egyáltalán, mert nekem foggalmam sincs, nem ismerem az itthoni szervízeket, de kiindulva jó-magyar dolgainkból, mindenkinek az a célja, hogy minél kevesebbet kelljen dolgozni, vagy hogy minél több pénzt lehessen elkérni egyazon munkáért.
1 szónak is 100 a vége, nekem bőven megérte a ráfordított idő és a kockázat, mert nagyon sokat javított a gép összteljesítményén. -
karesz501
senior tag
Melegedni természetesen melegszik, de szerintem a teljesen elfogadható kategóriában marad, bár a venti pörög rendesen
. De ehhez hozzátartozik azért hogy igen komoly sebességbeli növekedés tapasztalható a mod után, a go7900GTX BIOS-a sokkal optimálisabban hajtja a go7900GS-t. Játszani én is legalább ennyit játszom, ezért is esett nagyon jól a dolog.
A moddolás maga pedig 5perc, a tesztelés már egy kicsit több, mivel minden értéket külön-külön kell flahelni és utána tesztelni. Alap tesztelésre viszont ott van az AtiTools, ami arra tökéletes, hogy kiderüljön egyáltalán bírja-e a kártya a kívánt értékeket.
Ha belekezdesz szólj, szívesen segítek, és gondolom brasil kolléga is hasznos infókkal lát majd el -
karesz501
senior tag
Helyesbítek, nálam 375/500 helyett megy 575/800-at, immáron több napja, stabilan.
Bár a 600/800 is elég általános a külföldi fórumok szerint, és ez azért nem semmi. Mérni még nem volt se kedvem se időm (3D Mark pl.), ellenben nyúzom már egy pár napja és szuper a mod-olt BIOS-al a kártya. Ha valakit bővebben is érdekel a dolog akkor nézzen körbe itt: [link]. Szívesen segítek mindenkinek akit érdekel és a kezdő lökés hiányzik csak neki, szerintem nagyon megéri, ha szükség van a plussz teljesítményre pl. játékok alatt, így teljes értékű felsőkategóriás kopnfigurációvá lépett elő az egyébként sem kis teljesítményű 9400-asom.
Persze köszönet érte brasil-nak (no és persze némi pénzmagnak)
No és persze ha baj van, vissza lehet írni az eredeti BIOS-t, kipróbáltam. Hajrá -
Peetee(tm)
aktív tag
még nem volt meg a notim, de akkora már vettem egy usb átalakítót, hogy tudjam használni játékra a jól bevált billem. nekem nem is kényelmes a noti bill-je. tehát én tuom ajánlani, mert nekem bevállt, jah és a másik, hogy egyes notikon a helyhiány miatt bizonyos gombok kisebbek, tehát abból a szempontból sem kényelmes, de hát ízlés és egyén kérdése...
-
sandokán
csendes tag
jah... én is gondolkoztam az xps 2010-en... de nem tetszik a színe...
amúgy ami a 9400 mellé ragad az a nagyobb monitor mert habár ez asztali gépet is ki akarom váltani, kell majd a zautókedhez a nagyobb méret... az hogy egy icipicit molettebb?... hát szerintem jajistenem... (úgyis edzenem kellene...)
megfontolok mindent... legalább másfélszer...
köszi,
gonodolkodik gondolkodik... -
sszever
őstag
Igen nagy tévedés, hogy a Vista nagyobb gépzabáló lenne mint az XP.
Amennyiben a Vista követelményeinek eleget tévő HW-el rendelkezel, tehát pl. minimum 1 GB RAM, akkor abban a pillanatban ugyan ránézésre, több ram-ot használ el alapból, de mivel optimálisabban teszi azt, nem észrevehető belassulás.
Tehát ne abból itéld meg, hogy mennyi RAM-ot foglal le a feladatkezelő, vagy bármi alapján. Nem zabálja az erőforrást, hanem megpróbálja optimálisan kihasználni a rendelkezésre állót. -
MekkMaster
tag
Nekunk nem volt ingyen anno, de bagoert adtak. Valami 1000 Ft volt, sajna csak Home
Nem is vettem.
Vistat en csak akkor tennem fel egyelore ha azt akarom tesztelni. Gyerekcipoben jar meg kicsit, hadd fejlodjon.
Kulonben nemreg olvastam valahol, hogy a Vista 100 000 uj munkahelyet teremtett. Erre valaki azt valaszolta: elkezdtek irni az SP1-et? -
brasil
senior tag
na vaze...következő dolog van: minden game, teszt stabil, hibátlan szóval zsír, de egyetlen gond h gép induláskor lefagy néha. nem értem a dolgot, mert nagyobb frekiken se tapasztalok hibát vagy bármi rendellenességet csak ezt. most feltettem a v500c600at ezzel próbálgatom.
elindult a 06is ezzel a biossal 4618. gs mennyit tesz? -
Aquascutum
csendes tag
kosz mar megtalaltam. Ghostos megoldasra gondolotam megis talaltam a hozza tartozo bill. kombinaciot
1 honapos a noti és kopik az inspiron feliratEltunt a P betu
brasil : ehheegeszseges tunning ?
Most nezegettem a notebookstorenal hogy az uj 9400 mar Mg burkolatot kaptak
[Szerkesztve] -
-
brasil
senior tag
-
emill
tag
Azt értem én, csak azért ennyi pénzt ha kiadok szeretném tudni hogy mégis nem sóznak rám valami használt/bemutató stb. gépet (olvastam hasonló esetről talán épp a notebookhu-ról szóló, azóta már lezárt topikban) tehát ezért vagyok bizonytalan. De valszeg marad a notebookhu, mert a másiknál képesek még ilyen összegű vásárlásnál is kifizettetni a szállítási költséget és így már nagyjából ugyanott tartanék árban.
Ezt a garancia bővítést meg nem értem: valaki épp fentebb azt írta, hogy ennél nem lehet bővíteni a garanciát. Akkor most mi van? Volt itt valamikor valaki a hrp-től jó lenne ha felvilágosítana ha erre jár az a valaki. Meg az is érdekelne, hogy - ha lehet - mikor és meddig lehet ezt a gari bővítést kérni. Mert Toshibáéknál talán a vásárlást követő 3 hónapon belül lehet csak kérni. Nem mintha ettől függne, hogy ezt veszem-e csak érdekel. Meg még esélyes a Toshiba is mert olcsóbb, csak ne 1 év lenne a garanciabővítéssel meg már ott tartok árban mint a Dellel.
-
david->off
tag
-
Badb0y
addikt
Azért nehogy már tényleg így legyen. Nagyon nem mind1 egy s-pva vagy tn+.
Más:
Dell ugye világgaros. Mi van akkor, ha vm gáz van az Amerikában vásárolt gépemmelKell vmi hozzá, hogy ingyen és bérmentve megcsinálják
Warranty:
Manufacturer's Warranty that covers mail-in hardware service and support for approximately 1-Year. Please provide phone number upon auction completion for ownership and warranty transfer.
[Szerkesztve] -
Zola_
tag
Köszi a válaszokat! Jártam a HRP szervízben. A 2GB partícióra azt mondták, hogy nyugodtan töröljem le, akár már az XP telepítővel is. A foltot megmutattam, azt mondta srác, hogy igen ritka az ilyen, meg amúgy határeset, de azért kicserélte az LCD-t még aznap délutánra. Nagyon normális volt, így ez egy jó pont a HRP-nek.
Egyébként 3 napon belül voltam, de inkább egy gyors szervízt választottam, mint a bolt győzködését a cseréről.
Egyébként igen szimpatikus a Latitude D520, tesómnak nagyon megteszi. (most lejjebb is ment az ára) De azért én továbbra is maradok ThinkPad hívő.
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
Ja és még annyi. Nem a kijelzőjét fogom használni, hanem egy külső monitort, egy dell 2407wfp-t vagy egy 2007wfp-t. Ez hülyén fog hangzani, de nem fogja megkecerni ugye az, ha a monitor felbontása 1650*xxx, hogy a wuxga meg 1920*1200
Vagyis a monitoron nem lesz semmi minőségromlás ugye
Van a 7900gs-nek DVI kimentet ugye -
PLacc
senior tag
Olyan soha nem lesz a Latitude Hardveresen (értsd: VGA), mint a nagyobb Inspironok, hisz, nem arra van kitalálva.
A Latitude az üzleti gép, 2kg-körüli súllyal, hosszú akkuidővel. Mikor megy az Inspriron 9400 5 órát akkuról, mint a D810? Persze azért mert gyengébb a VGA-ja pl., de egy üzletebernek nem kell 10000 3DMark2005 pontokat nyomó noti, ami 4kg, és 17''-os. -
sszever
őstag
Na igen. Bár nem feltétlenül kell sokkal nagyobb felbontás a 17-esre, mert akkor kifolyik a szeme az embernek
Viszont ami érdekelne, milyen lehet a színhűsége, színvisszaadása, stb. Tehát mennyire lehet pl. fotós feladatokra használni...
3 év garia a minimum, főleg ennél az árkategóriánálmerevlemez meg nem árt ha gyors, persze, csak ha ettől még nem válik hőerőművé.
Abban biztos vagyok, hogy CAD feladatokra bőven meg fog felelni (a jelenlegi is megteszi a magáét, bár komolyabb feladatoknál meg szokott izzadni, főleg a megjelenítési részén).
Mennyire erős / jó ez a VGA? Melyikhez lehetne hasonlítani (pl. az ATI tályán, azokat kicsit jobban ismerem) a teljesítményét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged