- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk100
őstag
válasz
Badb0y #14648 üzenetére
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Dell Studio XPS 16 laptopot. Szerintetek hol gyárják ezeket? Ha Kínában akkor érdemes e megvenni? Kicsit félek, mert eddig minden Kínában gyártott cuccommal gond volt. A mostani Laptoppomat még Irországban gyártották.
Mik a tapasztalatok? Hol érdemes megvenni?
Üdv. -
asadasad22
őstag
válasz
Badb0y #12623 üzenetére
16.0 RGBLED, alap
egyebkent kozben felhivtam a hazai dell-t, hogy a gari el legyen intezve, minden zokkenomentesen ment, 3 ev NBD garim van vele itt is. meg regisztraltam a win 7 programos oldalon, remelem ki tudjak majd ide kuldeni (bar mar fent van egy pro, de ha mar ingyen windows, sosem arthat)
-
asadasad22
őstag
válasz
Badb0y #12619 üzenetére
elegge, jaja.
a par orat amit ma rendelkezesemre allt vele, nagyreszt formatra, telepitgetesre szantam (vista volt rajta, meg tele volt haszontalan dell bloatware-ekkel, full formattal kezdtem a dolgot, aztan win 7 install)
eddig eleg bejovos a cucc, tetszik a kijelzoje, majd kesobb talan tudok bovebben irni rola. -
Fr33zeye
tag
-
-
törölt tag
válasz
Badb0y #11403 üzenetére
persze, a gép net elérés nélkül is tudja, hogy hol van. de szerinted hogy jut el valahova ez az adat? ugyanis a GPS csak egyirányú kapcsolat...
amúgy nem tudom hogy gondolod, hogy csak ellopás után akarsz előfizetni rá. szerinted a biztosítások hogy szoktak működni? csak akkor akkor fizetsz casco-t, ha összetöröd a kocsit? -
karesz501
senior tag
válasz
Badb0y #11354 üzenetére
Nekem ilyet anno firmware és software hiba/hiányosság miatt csinált a 9400-asomban az író. Upgrade a legújabb Nero-ra vagy ImgBurn -re és nekem ez után működött.
Egyébként az 51% azt jelenti, hogy amikor layert akar váltani akkor van gáz, lehet hogy szoftver beállítási probléma.
szerk.: Kérdezd meg itt is szerintem, nekem segítettek a fiúk
-
Csepy
őstag
válasz
Badb0y #11354 üzenetére
Szerintem a tiéd hibás. Vidd vissza gariba, mert magától nem fog megjavulni.
Ugyan +os lemezt nem írok (nem akarok magammal kicseszni, sok asztali DVD lejátszó nem szereti őket), de Maxell+DL-es korongokat írok, elég soat vele és semmi hiba (kopp-kopp).
Természetesen ugyanilyen Matshita (panasonic) DVD íróm van az én 1330-asomban is.Regards: Csepy
-
JaniS
senior tag
válasz
Badb0y #10357 üzenetére
Nem biztos, hogy mész valamire azzal, amit írok, szóval előre is bocs.
Régebben a 1330-ashoz is fent voltak az XP-s driverek a Dell honlapján, sajna már nincsenek.
A wifi kártyád gondolom Broadcom gyártmány, próbáltál neki így keresni drivert?
Valaki írta egy fórumon, hogy amíg a Quickset-et nem tette fel XP alá, addig a kapcsológombok meg a LED-ek is csak néztek ki a fejükből, de nem volt számomra világos, hogy ez azt jelentette-e, hogy nem működött, vagy csak azt, hogy a LED-ek nem jelezték vissza a működést. (Gondolom utóbbit, nem hinném, hogy szoftverből kapcsolná be a kártyát.)JaniS
-
Balinov
titán
857 csaladba tartozo dvd-rw-k fwjevel kapcsolatban itt talan lesz hasznos infod.
IMGburnos kerdest nem ertem. Mi hal meg,miert?Ha nem probaltad meg,akkor honnet tudod,hogy meghal. Esetleg a DL retegvaltast nem tudta a tobbi sw megcsinalni,az IMGburn felajanlja az auto/optimalis retegvaltasi pont beallitasat.
-
Balinov
titán
IMGBurnnel probaltad? Fisebb, mint a Decrypter (annak az utodja). Nekem egy acer travelmate eseten fordult elo,igay nem DL-nel,hogy nero,regi decrypter,meg EasyCD creator az user szerint sorra bas*ta el a lemezeket,IMGburnnal probalva az irast 4x-n ill. 8x-n kiirva 2 kulonbozo jatek iso-t ugyanarra az alapanyagra, amit korabban elszabott,sikeresen megirta.Visszaellenorzesnel sem volt hibaja. Esetleg iro Firmware frissites?
-
McLaca
őstag
Nézd már meg a #6348-at!!!!!!!!!!!!!!! (Nekem nem ragadt be a shift+4, csak úgy gondoltam, akkor már én is.
)
Az "ettől függetlenül" jelentését gondolom, nem kell ecsetelni. Meg gondolom azt sem, mire használják egy fórumon az UP-ot. Nem erre.zorrobomber#6353: nekem megy, de csak Latitude és Precision gépek elérhetők, Vostro nem...
Üdv!
-
karesz501
senior tag
Ez egy elég durva sztori... Mondjuk remélhetőleg már soha többet nem üzletelnek itt a Ph!-n, és Te remélhetőleg soha többet nem leszel ilyen jóhiszemű... És ez az utóbbi a nagyobb baj
Azt a 9400-ast többeknek is ajánlottam, mert elsőre nagyon jó vételnek tűnt, de ennek a tükrében... -
karesz501
senior tag
Igen erre, csak mondjuk egy 160Gb-os verzióra
Itt a Ph!-s hír [link], ígéretesnek tűnik.
Azért gyorsabb mert merőleges adatrögzítést használnak, innét a neve is. És azért jobb mert így adott ''tányérméretre'' több adat fér, ergo gyorsul és növekszik
Érdemesutánanézni, mert a hagyományos 5400 és a 7200 közé esik a sebessége. És nyilván lesz majd a Hitachi-nak is ilyen meghajtója, egyszer. Remélhetőleg még az idén... -
amol
addikt
Nem tévedsz. Én jártam már így többször is. Éppen ezért nem vettem ki soha az akksit. Bizonyos esetekben többet érhetnek az adatok amivel dolgozik az ember mint egy új akksi, bár még az sem igazán bizonyított hogy ha kiveszed lényegesen tovább lesz jó, mivel a töltés leáll ha teljesen feltöltődött, és állásban is csökken a kapacitás.
Vagy valami zárlatra vagy hasonlóra gondoltál? Az ellen a biztosíték véd.
[Szerkesztve] -
karesz501
senior tag
Nekem WXGA -m van, ami 1440*900. Ott mindent visz a moddolt go7900GS. Teljesítményét tekintve kb. egy alap asztali 7900GTX szinten van, ami szerintem sok mindent elárul. El fog bírni még egy jó darabig mindent. Bár most per pillanat a winchester az ami visszafogja az összteljesítményt játékok alatt... Majd az új generációs PMR-ek, talán
-
karesz501
senior tag
www.hrp.hu, a szervíz: + 36 (1) 452-4670
A go7900GS-t nem fogja vissza a T5600-as proci sem. Ha van rá pénzed akkor a T7200, de nem lesz látványos különbség a két proci között. Meg merem kockáztatni, hogy játékok alatt észre sem veszed a különbséget...
BIOS mod leírásomat küldöm priviben -
karesz501
senior tag
A mod után annyi a különbség a két kártya között, hogy a goGTX -nek 4 pipeline-al több (ezeket nem lehet per pillanat aktiválni) és 256Mb memóriával több van.
Szerintem megéri a mod (annak aki játszani szeretne a legújabb játékokkal, max felbontásban és beállításokkal), sokkal kedvezőbbek a goGTX beállításai mint a goGS-é. Nekem minden gond nélkül 575/800 -on megy most a kártyám. A 600/800 -at a legtöbb kártya viszi a notebookforums.com tapasztalatai szerint, nekem ez is bőven elég az alap go7900GS 375/500 -hoz képest!!!
Bővebben [L]itt http://www.notebookforums.com/thread180011.html[/L] nézzetek körül, itt minden le van írva pontosan, részletesen, ha kell még segítség (nem egy nagy mutatvány, és ha netán véletlenül vmit elcseszel akkor az eredeti BIOS gon nélkül vissza lehet írni) akkor priviben vagy msn-en nagyon szívesen segítek.
És pont olyan a mod mint anno az x800pro vivo --> x800xt pe között. Csak 2007-ben, nagyobb teljesítménnyel
Szerk.: kokkolino: igen, nagyon látványos lett a különbség
3dMark05: ~9100 pont
3dMark03:~21000 pont
Ez már veri egy alap asztali 7900GTX értékeit
[Szerkesztve] -
S.Feri
őstag
Távirányítót még nem láttam hozzá, nekem is az aztalit váltotta ki a noti, ha nem vagy tuningőrült akkor jó lesz. Napokat megy bekapcsolva a notim és semmi gond vele. 1024*768-ban Brasil kollega 40fps-t csikart kia 7900gsből, a kari órajele:375/1000, ezalapján tudod minek felel meg.
Amd ben minek felel meg egy T7200, hm...mobilban semminek, minden AMD-t agyonver . -
PLacc
senior tag
Szerintem nem éri meg, az Asus azért gyengébb minőségű akárhogy is nézzük, csak Celeronos a procija (akkuról kb 1 órát bírja a Speedstep hiánya miatt), és integrált VGA-ja van, amitől a Te Geforce-od azért jóval erősebb... Ezek a kirívóbb negatívumok.
Egyébként a D800-ba bele lehet tenni Dothan procit, de előtte azért Everest-tel megnézni, hogy a foglalat milyen benne.
[Szerkesztve] -
PLacc
senior tag
Így van, valahogy felszorzódik 2-vel, ezt én se egészen vágom... Minden esetre egy próbát nem árt csinálni, mert érekes módon a Dell a D szériát csak 266-os RAM-okkal szerelte gyárilag, az IBM meg a T4x-eket 333-akkal... De, hogy miért?!
Ugyanaz a chipset-jük.
A videós problémára nem tudok mit mondani, egyszer sem használtam TV-n, csak külső monitoron, az meg rendesen ment...
Én a support.dell.com oldalán kezdeném a keresés, a legújabb VGA-driver telepítésével, hátha megjavul, meg egy újabb BIOS-t is érdemes felnyomni szvsz... -
sergio_
aktív tag
utánanézek, ha végre lesz normális netkapcsolatom (most minden oldal 5p
)
1ébként hogy próbálod? tv-hez milyen csatlakozón csatlakozik? (scart, rca, s-video?) kábel honnan van? (medias hama kábeleket felejtsd el)
a linket most nem tom megnyitni, de sztem biztos megy benne 333as v 400as memória, max 266on szaladgál -
sergio_
aktív tag
hi,
nem nagyon olvastam vissza
anno én is sokat szarakodtam a tv-s képpel, feket-fehér, vibrált, hangyás volt. A végső megoldást 1 spéci s-video kábel jelentette erre szakosodott kábelboltból
Nálam radeon volt a vga, vhol olvastam, h geforce-okhoz létezik 1 külön progi ami elvégez minden baállítást (a nevét ne kérdezd -
PLacc
senior tag
-
PLacc
senior tag
Gondolom a gépeden van USB port...
Várjunk csak!! Azt nem értem, hogy elvileg ez egy ''külső HDD ház'', és akkor miért 60G a kapacitása? 120-as HDD-t bele se lehet tenni? Vagy akkor most ebben van egy 60-as vinyó?? Viszont akkor nem tudod beletenni az asztali 3.5''-ost! Elég félreveztő a link...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged