- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dell XPS
veterán
válasz
pilóta #39550 üzenetére
Jó eséllyel alaplaphibás lett szegény 1705-ös noti. Sajnos a típus nem csak GPU hibákkal jelentkezik sűrűn, időnként az Intel 945 -ös chipset is meghal rajta (északi híd). Javításával nem szabad foglalkozni, inkább egy másik alaplapot szerezzél bele, ha szeretnéd újra használni a laptopot.
Érdemes ellenőrizni; hdd, odd, akku nélkül is (!).
-
mghltm
addikt
válasz
pilóta #39550 üzenetére
Szegény testvérnéném varrás mentén reped
a leirasod alapjan memoria vagy alaplap, szakember / szerviz javasolt
-
sszever
őstag
alaplaphoz, illetve DVD-ROm, illetve íróhoz mellékelnek kis gagyi lejátszó progikat, abban benne van a codec is. De nero premium 7-ben is telepít codec-et.
Ha jól emlékszem akkor pedig a K-Lite codec packben van DVD and mpeg 2 codec.
S ha emlékezetem nem csal akkor a GOM Player is telepít, és free ([link]) csak ajánlani tudom, nagyon jó kis lejátszó. -
-
tkazmer
addikt
Szerintem próbáld meg úgy, h kikapcsolod a tv-t is és a notit is, és úgy dugod össze, nekem ez már volt, h segített. Egyébként vmi ezzel foglalkozó oldalon olvastam, h ha esetleg vmelyik eszköz nem kikapcsolt állapotban van a csatlakoztatáskór, akkor fennáll a veszélye annak, h vmelyiken tönkremegy a csatlakozó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest