Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
-
tozo86
tag
válasz
tozo86
üzenetére
Kicseréltem a laptopban (7280) a DC in kábelt (köszönet érte pohar forumtársnak!). Viszont most a fenti hibaüzenet fogad bekapcsoláskor, és a windowsba belépve is csak azt írja a tálcán: "csatlakoztatva", viszont töltés nincs (nem is írja mennyi idő van vissza teljes feltöltésig).
Két korábban jól működő töltővel is próbáltam, most egyik se jó. Viszont dokkolóval továbbra is tölt.
Mi lehet a gond? Alaplap? Ötlet, javaslat?
-
tozo86
tag
-
-
kekegsm
őstag
DMA problema lehet. Sajatgep, jobbgomb, tulajdonsagok, hardver, eszkozkezelo, IDE ATA/ATAPI vezerlo, Elsodleges IDE vezerlo (vagy csatorna), jobbgomb, tulajdonsagok, beallitasok. Itt legyen DMA-n mindketto.
ugyanez a masodlagos vezerlovel is.(remelem kb passzolnak a cimszavak, en angol windows-t hasznalok)
Olvasas is megakasztja?
-
JimKirk
tag
Mindenkinek koszonom a sok valaszt!
Ezt a gepet neztem ki felesegemnek:
Inspiron 1520:
-Intel® Core™2 Duo Processor T5450 (1,66 GHz, 667 MHz, 2 MB L2-cache)
-Windows Vista™ Home Premium
-15,4-inch WXGA (1.280 x 800) TFT-TrueLife™
-2.048 MB 667 MHz Dual Channel DDR2 SDRAM [2 x 1.024]
-120 GB SATA harde schijf (5.400 rpm)
-nVidia® GeForce™ Go 8400M GS met 128 MB DDR3
-rozsaszin
ez igy 1043 €-ra jon ki belgiumban! -
Terrorista
senior tag
Szia
Köszi mindent, sikerült letöltögetnem ami kell. VGA drivert viszont az nvidia honlapjáról töltöttem le.. 158.24-es forcewaret méghozzá, ez alapból nem települ fel, de egy moddolt file segítségével minden gond nélkül feltelepült és működik.
Már csak a telefonomat kellene összelőni a lapossal. Elvileg a vista feltett két bluetooth drivert is. Össze is párosítottam már őket, de még vmi telepítő cd-t kér az oprendszer. Mégpedig ehhez: Bluetooth Peripheral Device.
Ötlet? -
sszever
őstag
1 giga ram elmegy, nem lesz tőle túl lassu, de vágtatni sem fog feltétlen, ez persze függ attól is melyik vistát rakod, milyen szolgáltatásokra van szükséged, stb...
A GMA950-től viszont ne várj túl sokat, mert az tényleg a minimum, ami kell hozzá, hogy legyen Aero-d.
Pen drive-ot lehet, Ready boost-ként használni, de ott is van minimális sebesség elvárás.
A RAM-ot viszont nem helyettesíti! -
amol
addikt
Jók a képek! Ennél a tükörnél borotválod a búrád?

listván: USB és PCMCIA modem közül lehet választani, ha jól tudom a Latitude-ok mindkettőt kezelik
50+áfáért én eltűrném hogy kilógjon egy centit a gép oldalán.
Erről az akcióról lecsúsztam
, várható hasonló az új modelleknél is?
[Szerkesztve] -
Steven21
tag
Köszi, úgy tűnik vhova elkeverte a windowsom ezt a progit, felraktam, ujrainstall és most műxik.
amugy ez az elso jogtiszta windowsom, az eddigiekkel nem akadt gond, de ezzel... Biztos murphy keze van a dologban... Majd ha lesz időm ujrarakom, mert ez egy car...
köszi mégegyszer

-
Steven21
tag
Vajon nálam a windows miert nem engedi telepiteni a dell support programot? mintha vmi osszeferhetetlenseg akadt volna.
melyik program kezeli a delleknél a bluetooth kapcsolatot? A windows sikeresen letiltotta a bluetoothomat és ujra kene huznom az adott programot, de melyiket?
F*UCK Windows!!!
-
karesz501
senior tag
Nézd meg ebben a topicban, direkt erre a problémakörre hozták létre [link], #111, #114 hsz.
Egyébként semmit, töltsd fel és használd. Ennyi.
Szerk.: teljesen le sem tudod meríteni, mert lekapcsol. Ha valami módon mégis sikerülne 100%-ig lemeríteni akkor az akksidnak annyi lenne. Olvasgasd a linkelt topicot, nagyon hasznos dolgokat írnak ott (is).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de ezek szerint ez nem kellett hozzá

50+áfáért én eltűrném hogy kilógjon egy centit a gép oldalán.
, várható hasonló az új modelleknél is?