- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
Modell? Dell honlapjan van egy Media Direct Recovery Tool. Van benne egy leiras is, de beirom ide kozokulas vegett.
Kell egy darab particio, 1310 Mb, NTFS.
Ha van Media Direct Repair CDd, bootolj be rola es kesz.
Ha nincs, akkor a Drivers&Tools CDrol bootolj be, bootolas utan nyomd meg a Q gombot, es ird be:
cd \MD2
repair
Egyebkent a Recovery Tool egy ISOt tartalmaz, ezt kiirva egy CDre megkapod a fentebb emlitett MD Repair CDt.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
sszever
őstag
Nem. Windows-hoz külön vásárolható Install KIT, vagy Media KIT, ahogy nézzük / nevezzük. De úgy tudom, hogy egyes notebook gyártóknál is rendelhető utólag (dell-ről nem tudom, anno Compaqtól lehetett rendelni), ott viszont tényleg kérték szériaszámot, és számlát.
Én utoljára tavaly rendeltem, WinXP Mui-t, az speciel 14 ezer Ft volt (bár 5 CD). Mennyiségi licenc esetén még soha nem kérte senki, hogy bizonyítsam a licenc meglétét. Sima egyes licencnél nem tudom pontosan hogy működik, de MS Ügyfélszolgálat erről ad felvilágosítást... -
Rolanddd
tag
A MediaDirect progit nem tudom lementeni, mivel nekem sincs meg, vagy mittomén hogy megy ez, mert amint írtam, a gomb lenyomása nálam annyit eredményez csupán, hogy a MediaDirect kép megjelenése után teljesen normálisan bebootol a windowsba. Szoval nem is igazán értem...
Egyébként köszi szépen a linkeket, hasznos ez a quickset progi, igaz a médiavezérlő gombok csak annyival lettek jobbak, hogy most már van OSD menü is használatuk közben (ami viszont tök jooo) sajnos winamp alatt továbbra sem működnek a gombokkiprobáltam winmediaplayerrel, és a francos fajtáját neki, működik!!! Ha esetleg valaki tudna valami megoldást arra hogy winamp alatt is működjön a play/stop/next/previous gomb, kérem ossza meg velem! Köszönöm!
A kártyaolvasohoz ami drivert linkeltél nekem, ugyanazt tettem én is fel, és rá kellett jönnöm hogy pont azt az egy kártyát nem hajlando csak olvasni, amelyiket én szerettem volna használni (egy adapter SD, mert a telefonomban miniSD van, és azon keresztül csatlakoztatom a PC-hez, de valamiért nem látja, szerencsére a hozzádugott külső kártyaolvasó elbánik vele, csak hamáregyszer van beépítettje... na mind1, lényeg hogy nem a kártyaolvasóval van a gond) -
Rolanddd
tag
HEllo!
Majd akkor légyszi próbáld ki a kártyaolvasót ismert jó lenne ha be tudnám üzemelni azt is...
A MediaDirect gombot ha megnyomom kikapcsolt állapotban, akkor valóban előjön egy MediaDirect-es kép, majd szépen bebootol a windowsba ugyanúgy mintha a bekapcs gombot nyomtam volna... ezért nem tudtam mire jó (mikor még nem volt rajta op-rendszer, akkor is mikor megnyomtam, előjött az a kép, majd kiírta hogy nincs a gépre oprendszer telepítve)
Kíváncsian várom a médiagombokra a megoldást(egyébként a hangerő, meg a némítás gomb működik, csak a másik négy nem... mondjuk én winampban próbáltam, lehet hogy windowsmediaplayerben megy? nemtom, de nem is érdekel, mert én csak winampot használok)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NBA és kosárlabda topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest