Új hozzászólás Aktív témák
-
karesz501
senior tag
válasz
MekkMaster #2629 üzenetére
Köszönöm!
-
nemtommi
senior tag
válasz
MekkMaster #2610 üzenetére
Maga a gép működik a tápról, csak nem tölti közben az akkut. Van itthon két C400as is, mindkét táppal kipróbáltam. Most vagy eladom darabokban és ami marad az megy pótalkatrésznek, vagy felhajtok valahonnan hozzá egy alaplapot.
-
MekkMaster
tag
válasz
MekkMaster #2610 üzenetére
Vagy csak siman probald meg akku nelkul taprol inditani, ha esetleg meg azt nem probaltad.
-
brasil
senior tag
válasz
MekkMaster #2594 üzenetére
jah ebben nem voltam biztos...
-
sszever
őstag
válasz
MekkMaster #2586 üzenetére
A többfelhasználós bejelentkezés kezelésénél csak akkr lenne szabad különbséget tennie, ha valamelyik fh tartományi tag. (azt a home nem kezeli)
A másik inkább tűnik registry hibának, ami kialakulhatott akár telepítésnél is -
sszever
őstag
válasz
MekkMaster #2583 üzenetére
A gyerekcipő enyhe túlzás azért.
Egy kifejlődött, véglegesített oprendszer, amelynek természetesen vannak előnyei, és hátrányai (optimális munkavégzéshez nagyobb HW igény...). XP-hez képest jóval kevesebb a patch, update, sp, stb... Ettől még nem jár gyerekcipőben
A home teljesen megfelel, hacsak nincs otthon tartományi hálózatod, vagy használsz tartományi csoportházirendeket, NTFS jogosultságokat megosztásoknál, titkosítást... Elvileg RDP sincs benne, de az bármikor letölthető hozzá, ezért nem érdemes Prof-ot használni, jóval drágábban (ha megveszed hivatalosan) Ezek igazából mind - mind olyan dolgok, amik nagy rendszerhez kellenek. Tehát a home teljesen megfelel a vélnak bármikor. -
egeristi
csendes tag
válasz
MekkMaster #2579 üzenetére
Köszi mindenkinek a válaszokat. Más kérdés: Meddig vagyok még ujonc? Nem mintha nem birnám ki, csak már realtive régóta irogatok legalább egy lelkes ujoncot adhatna....
-
sandokán
csendes tag
válasz
MekkMaster #2569 üzenetére
hmm... utánanézek ennek a nyár végi vesézésnek... nagyon kiszemeltem egy ilyen pédányt... csak mint első (általam vásárolt noti) nem akarom a szerencsére bízni...
köszi -
sandokán
csendes tag
válasz
MekkMaster #2564 üzenetére
Helo
csak annyi lenne a kérdésem hogy annak ellenére hogy a Dellbácsiék elárasztották a piacot az i6400 és társaival azért ugye ez a konfig még egy pepec masinának számít?
kerestem de konkrétan erről a vasról nem találtam véleményt... segít nekem valaki?
üdv -
brasil
senior tag
válasz
MekkMaster #2566 üzenetére
mindíg és minden mennyiségben...
-
brasil
senior tag
válasz
MekkMaster #2564 üzenetére
nem olcsó de a többihez képest igen. sztem nem lehet így nézni h ennyi nem olcsó. csak az összehasonlítás lehet megfelelő, mert van akinek olcsó van akinek nem...én így értelmeztem a drága/olcsó témát. de erről többet lassan már télleg nem lehet vitázni
-
brasil
senior tag
válasz
MekkMaster #2562 üzenetére
nem akciós ez, attól h odaírták h sokszázezer helyett most csak négyszázerezakármennyi az csak egy dolog. mindíg ennyi volt amióta beért kishazánkba (legalábbis ahonnan én vettem őket...) vagy csak nagyon tartós az akci
-
brasil
senior tag
válasz
MekkMaster #2558 üzenetére
én meg épp azt mondom h nem minden esetben...(lásd: 9400)
-
brasil
senior tag
válasz
MekkMaster #2555 üzenetére
most éppen a toshibára és a clevora gondoltam mert náluk ismerek hasonló kategóriát mint amit a kolléga keres. ezek árai jóval felette járnak a dellének, minőségben pedig talán a toshiba ami felveheti a versenyt...az általad említett márkákból nem ismerek hasonló kategóriát, de az is igaz h nem is néztem...
-
sszever
őstag
válasz
MekkMaster #2555 üzenetére
Azok is ott vannak ám?
Hát ha összehasonlítod a támogatottságot, stb, meg az árat akkor a Dell ténylegesen jobb választás.
Fusit meg soha többé nem vennék... A Biznic klassz -ukkal is csak szívás volt, pedig nem sokkal volt olcsóbb min a jelenlegi M90-es Dell. -
brasil
senior tag
válasz
MekkMaster #2553 üzenetére
sztem meglepően olcsó a dell...ill a többihez képest olcsó.
-
bubuskA2
csendes tag
válasz
MekkMaster #1532 üzenetére
Szia!
Természetesen megnézték,nemlopott a gép minden papírja megvan.
Nagyon jóvételt csinált a kollégám.
Egyébbként jó gépeket nagyon nehéz eladni jó áron,ugyanis a bolotok tele vannak a150-200Ft értékű gépekkkel,nagyon sokan ezt viszik és persze ott van a sulinet is,ami minusz 60e.
Ha valaki jó gépet akar vásárolni akkor a nagytöbbség számlára valakinek a vállalkozására veszi igy még az ÁFÁ-t is vissza tudja igényelni.
Ezért lehet szinte új gépeket venni nagyon olcsón, csak kikell várni és egykis szerencse kell hozzá.
Én biztos nemadnám el ennyiért a gépemet. -
gergo666
tag
válasz
MekkMaster #1377 üzenetére
Ha jól sejtem valamiféle konfig összeállítást jelenthet azon a helyen, ahhol nézte a gépeket.
Más értelme nem igazán van. -
attika80
aktív tag
válasz
MekkMaster #1355 üzenetére
Szia. A merom miben jobb a ddr-nel? Huu buddy nem nagyon ertem a kerdest, bar lehet en vagyok lama. Szoval a merom a yonah-tol abban kulombozik, hogy van 64 bit-es utasitaskiterjesztes es SSE4-utasitaskeszlet. De hogy a ddr-nel mivel jobb arra nem tudom a valaszt
. Egyenlore az xps modelleket szerelik merommal. Ezek a csucskategorias notik un: gamer notik. Szerintem nemsokara kovetik az inspiron modellek is.
[Szerkesztve] -
attika80
aktív tag
válasz
MekkMaster #1273 üzenetére
Szia.
Kulfoldivel beszeltem, pontosabban amerikai kepviselettel. Nalluk lehet chatelniDe alltalaban semmit nem tudnak
[Szerkesztve] -
Hydra SR
addikt
válasz
MekkMaster #1177 üzenetére
Nem, tényleg jogos ha belegondolok, egyelőre még nincs áthárítva a disztribútorokra, de valószínűleg ez lesz a vége. Egyelőre postán lehet feladni, de szerintem ha kicsit vártok vele, itthon is el lehet majd intézni. De ez még nem biztos, csak valószínű. Egyelőre nem lehet, szóval kár a disztribútorokat zaklatni ezzel.
-
SzaboZE
addikt
válasz
MekkMaster #1097 üzenetére
''Es a Dell kepes egy ekkora fekete dokkoloba belerakni egy ilyen pici ezust notebookot? Ki fogok abrandulni''
-> ''Há mivel ''C'', ezért persze hogy belemegy.''
Szerintem nagyon jó dolog, hogy a teljes C szériához ugyanaz a dokkoló való. Nem pedig ahány széria annyi féle eszköz. Gondolj bele.Lecseréled a géped és nem kell dockot cserélned! Ez a többi gyártónál nem így van! Egy dock újkori értéke 6 számjegy, a reális piaci értéke max 10-20k. Most inkább buknál rajta egy rakat összeget, mint használnád az új géped? Ugyanez igaz a tápokra is. A legtöbb C-s táp jó a C-s gépekhez. Nézz meg egy compaqot, hányféle táp van forgalomban.... Szóval inkább ésszel éljünk, mint design-nal. Hálistennek ez a jószokás a D szériánál is megvan még.
SzaboZE -
SzaboZE
addikt
válasz
MekkMaster #1094 üzenetére
Fejtsd ki bővebben
SzaboZE -
Hydra SR
addikt
válasz
MekkMaster #1101 üzenetére
Nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy ''adják hozzá'', de mechanikailag nem csatlakozik a dokkolóhoz, csak pont passzol fölé. Ezért is gondolom, hogy tökmindegy milyen notebook van benne, ha a C800 elfér alatta akkor bármi elfér, ami jó a dokkba.
-
Hydra SR
addikt
válasz
MekkMaster #1099 üzenetére
Az csak fölötte van, egy lábakon álló ún. monitor stand, magyarul állvány vagy talp vagy hogyakarjammagánakkifejezni. Elbír egy CRT-t gond nélkül. A C800-asnál úgy látom még az optikát is ki lehet nyitni tőle, C400-nak meg ha jól emlékszem media bay-es optikája van.
-
Hydra SR
addikt
válasz
MekkMaster #1097 üzenetére
Itt egy alternatív megoldás, hogy ne legyen olyan csúnya:
[link]
Bár a képen épp egy C800-as van a dokkban, lehetne ott egy C400-is.
[Szerkesztve] -
Hydra SR
addikt
válasz
MekkMaster #1094 üzenetére
Nekem is épp ez jutott eszembe
-
listván
tag
válasz
MekkMaster #1078 üzenetére
Akkor ne olvasd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged