Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
válasz
gergo666 #1584 üzenetére
Nem egészen erre gondoltam. Láttam már olyan notit, (asszem valami Toshiba volt), amiben volt egy plusz modul aminek semmi köze nem volt a normál RAM-hoz. Alapból ha jól emlékszem 8MB volt a lapba integrálva VGA memóriaként, és még 16-tal lehetett bővíteni. A cucc nagyon hasonlított egy sima SODIMM-SDRAM-ra, de nem a memóriaajtó alatt volt és ezen kívül volt egy DIMM-A és egy DIMM-B foglalat is a lapon. Nem egy mai noti volt, de gondolom a 8 megás VGA-ból ezt lehet sejteni
-
bubuskA2
csendes tag
-
Hydra SR
addikt
válasz
gergo666 #1522 üzenetére
Esetleg meg lehet próbálni 300-ért meghirdetni máshol, és javaslatnak odaírni a hirdetésbe, hogy a Humansoft oldalán kalkuláltassa ki az árat erre a konfigra. Csak regisztrálni kell hozzá. Nekem XP Home-mal 390713Ft+Áfa-ra jött ki ez a konfig:
Latitude D610 PentiumM 760 2.0GHz / 14.1'' SXGA+
1GB 533MHz DDR2 RAM (2x512)
80GB EIDE HDD, nincs 2. HDD
ATI Mobility RADEON X300 64MB DDR
8x DVD+/-RW internal for D/Bay
No Floppy Drive (nem tudom, van-e floppyd,de: 1.44 MB Floppy drive for D/Bay/USB [+5679 Ft+Áfa])
standard integrált hálózati csatoló
56k Internal Modem, D-series
Windows XP Home HUN (XP Proval +15144 Ft+Áfa lenne)
6 Cell Primary Battery - D600, tűzálló () 2. Akkumulátor nélkül
Intel PRO Wireless2200/802.11b/g
Dell Wireless 350 Bluetooth Internal Card
Magyar belso billentyuzet (külön tetszik, hogy pont ezt írták ékezetek nélkül)
Semmi extra installációt nem kalkuláltattam bele. Ez kb megfelel a te konfigodnak, az oprendszeren, az FDD-n és a bluetoothon vaciláltam.
[Szerkesztve] -
Atlantis
veterán
válasz
gergo666 #1511 üzenetére
A garancia dolgot nem értem. Most akkor 1, vagy 2 év?
Miért adod el? Remek kis gép az. 200k szerintem is reális, attól függ, mit adsz vele. (CD-k, könyvek, doboz, oprendszer, van-e rejtett partíció).
Illidan: X700-zal szent, hogy melegedni fog, egy Clevo pláne. Nem arról híresek, hogy túl hatékony lenne a hűtésük, bár X700-at eleve nehéz jól hűteni. Hosszú távon se bírnák az ilyesmit. No mindegy, vannak még mazochisták, akik szeretik szervízbe hordani a gépüket, de legyen vele szerencséje. -
Hydra SR
addikt
válasz
gergo666 #1016 üzenetére
Valami ilyesmire akartam kilyukadni én is, de egyikőtök abba köt bele, hogy nem is nehéz mert milyen egyszerű, a másik meg abba, hogy nem is olyan egyszerű, mert tök nehéz ám
Miközben Gezzaba szerintem csak azt akarta megtudni, speciális ram és proci kell-e a Dell notikba
[Szerkesztve] -
j.bravo
addikt
válasz
gergo666 #137 üzenetére
Felcsillant a szemem ezt olvasván
Dobok mailt perceken belül!
De van egyéb kérdésem is:
Tudtok esetleg olyan bios-t c400-hoz, amivel már lehet usb-ről (pendrive-ról bootolni?) Lehet hogy csak rosszul keresem... a legújabb, amit találtam, az A12, és az még nem tudja.
[Szerkesztve] -
choler
csendes tag
válasz
gergo666 #130 üzenetére
Szia!
tizezer kemény forintomba került a mutatvány, az összeg tartalmazta a töltőt magát, az elöbb említett kábelt, és az utazás költségeit, (Bp - Kmt).
Ez igy jó? (meg egy év garit vállalt az arc, mondjuk az előző töltő sem az
én hibámból ment tönkre, szerintem
ti mennyiért hoztok töltőt a gépemhez?
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Windows 11
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoLTE/VoWiFi
- Home server / házi szerver építése
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged