- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
addikt
válasz
drmazsi #43637 üzenetére
Humansoft Kft. link alul!
-
premete
veterán
válasz
drmazsi #39178 üzenetére
Ha csak négyen vagytok, akik ezt a mondatot nem értik meg, akkor nem is olyan rossz az arány, rosszabbra számítottam a katasztrofális oktatási helyzet ismeretében.
Ha kamerával rendeled, van benne, ha kamera nélkül, akkor nincs benne, ilyen 1xű. Ezt volt az eredeti válaszom, [copy/paste]. -
drmazsi
aktív tag
válasz
drmazsi #39126 üzenetére
Ha meg eljutok oda, h a dell-el adott dvd windows ujra felrakásához érek, akkor én is ezt tapasztalom mint a srác. : [link] Ugyan az a hibaüzenet.
Szoval se biosba nem tudok belépni, se ujrarakni a windows 8-at a gyári dvd-vel.
És szerencsére a bátyám annyira elkurta, h még windows sincs a gépen....
Ilyenkor mi a teendő?
-
webdeejay
aktív tag
válasz
drmazsi #39121 üzenetére
A Dell oldalán a gép "serivce tag"-ét írd be, majd a drivereket ki fogja dobni hozzá(ez a tag alul van, és talán 7 karakter, legalábbis nekem ennyi). Ezenkívül még a My Dell-t telepítsd fel. Egyébként pedig semmi extra dolog. Az UEFI nem fog működni, azt nehezebb visszavarázsolni, BIOS-ban állítsd Legacy BIOS Mode-ra boot-nál.
-
drmazsi
aktív tag
válasz
drmazsi #39118 üzenetére
Már ott tartok, h semmi esélyem nincs arra sem h elinditsam a dell recovery programot, hibával dob ki...
Újra lesz rakva, nemérdekel. Külső dvd olvaso beszerezve, ssd bekésztve, laptophoz adottdell dvdis megvan.
Mire figyeljek majd? Raktam már ezerszer win 7et, de nem Dell laptopra, és nem win 8at.
Nem akarok 3szor nekiesni, szoval tényleg hálás lennék ha valaki többet tudna mondani erről afolyamatról, h minden frankón mukodjon majd. Kezdve a win8-al, majd a dell saját programjaival, és végul a driverek is jok legyenek.
-
kiiso
tag
-
Nethunter
csendes tag
válasz
drmazsi #37870 üzenetére
Sziasztok!
Az utóbbi időben próbáltam rájönni, hogy mitől van magas system interruptja a gépemnek, és mint kiderült az optibay miatt, bármilyen kombinációban rakom be a vinyókat, ha benne az optibay, akkor 30% körül pörög a proci alapjáraton. Ellenkező esetben 4% top.
Kipróbáltuk bátyám Lattitude E6400-jában, neki nincs vele semmi problémája.
Az én gépem Dell Inspirion 5737, a gyári 1 terás WD blue mellett egy Kingston hyperX-en megy a rendszer.
Az AHCI drivert ajánlották, hogy rakjam újra, az sajnos nem oldotta meg.
Ha valakinek bármilyen ötlete lenne annak nagyon hálás lennék, mert mostmár nagyon bosszant. -
premete
veterán
válasz
drmazsi #37709 üzenetére
Felméssz a dell.com-on a warranty transferre, megadadod az eredeti tulajdonos adatait, majd a saját adataidat, rákattintasz a "tovább"-ra, és pár nap után kapsz egy emailt, hogy a nevedre és új tartózkodási helyedre került a garancia; ha olyan a garancia rá, ami nincs a célországban, akkor módosítják (lefele). Ami gyakori US RTD, abból szervizgarancia lesz, tehát nem viszik, hozzák, hanem neked kell szervizbe eljuttatnod. Viszont alap garanciánál is megvan a lehetőség, hogy a Dell zöld számán kérsz alkatrészt, elküldik postafordultával, és belerakod, a rossz alkatrészt pedig másnap a futár visszaviszi.
Én már kijelzőtől alaplapig mindent kértem így, sőt küldtek már a törött ház helyett újat, Complete Care US-garanciás géphez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest