Új hozzászólás Aktív témák
-
attika80
aktív tag
Szia. Figyi nootbook-ot nem lehet tuningolni?
Probaltam a vga-t rivatunerrel huzni csak kivancsisagbol, de mindig visszaallitotta. Igazabol csak ki szerettem volna probalni. Windows-os tuningprogit meg nem is nagyon talalok
Mondjuk ez sem lenyeg csak a sakkprogihoz jonne jol a plusz teljesitmeny proci teren
-
Chili7
őstag
Sajnos egy olyan kereskedőtől kell megrendelnem aki nem nagyon ért pc-khez. Még a +512MB Ram is gondot okoz nála. Szerencsére a típusszámokat azért el tudja olvasni.
Szóval ettől kereskedőtől én túl sok supportot sem fogok kapni.
Ilyenekre vagyok kiváncsi, hogy az op rendszer +szoftverek az első indításnál feltelepülnek és ki kell írni lemezre magamnak vagy lemezen adják?
Meg hogy a garanciát kell regisztrálni valamilyen módon, vagy csak pecsétes garipapír kell?
thx -
Matyesz
csendes tag
mit tettél vele hogy magához tért? az enyémre ha nincs rádugva a töltő még tökre meg se nyikkan... ha rádugom világit a töltés jelző, de 1-2 perc után el is alszik, meg van mikor kikapcsolom, kihuzom belőle a csatit, és elkezd narancssárgán világitani, de ez is megszünik 1-2 perc után -fene se érti, persze nem hibáztatom, nem sok ilyen korunak müxik az akksija, meg amugy is elég olcson vettem..
-
Matyesz
csendes tag
bocsi, össze-vissza vagyok csak netközelben..
Latitude CPi A366XT a gép. Az akksi sztem totál dead, és én is föld-re tippeltem, csak gondoltam milyen mesébe illő lenne ha magához térne az akksi, mert nemrég vettem észre hogy a kábel kisértetiesen emlékeztet sima magnó tápkábelre.. -
MekkMaster
tag
Persze, akciok mindig vannak de ha hatarozott elkepzelesed van es ez nem esik egybe az aktualis slager akcios konfiggal akkor jo esellyel keszitheted a penztarcad legmelyebb bugyrait is. Megint mas kerdes hogy melyik eri meg jobban: ''olcson'' venni valami gagyit amivel utana csak a baj van, nem mukodik, varhatsz heteket a javitasra, 1 ev utan fizethetsz sulyos tizezreket ha baja lesz, nincs vilaggarancia, meg eleve csunyabb es kevesebbet tud, kenyelmetlenebb, kevesbe supportalt - vagy helybol a minoseget venni ami akar meg anyagilag is megterulhet.
Csak azert mondtam, hogy a Dell nem olcso mert en pl ki szoktam akadni mikor valaki rajtam keresztul akar gepet vagy monitort venni es azt kerdezi: nem tudsz olcson Dellt? En meg mondhatom neki hogy mennyiert mit tudok, dragallja. Azt nem is nezi, hogy lenyegesen olcsobb, mint siman kiskertol, csak azt latja hogy bezzeg az Albacomp is 1,83GHz-es, 100-as vinyo van benne meg 512 ram es otezerrel olcsobb a Tescoban, pedig en azt mondtam, hogy olcsobban tudok szerezni oszt lam a masik megis olcsobb. Na ilyenkor szoktam azt mondtani, hogy neked az valo, vedd csak meg, ja es elore szolok hogy nem vallalom a javitasat. -
brasil
senior tag
a 3dmark06-ra vonatkozó mondatszerű képződmény kicsit félreérthető lett: nem csak ezzel a biossal indult el, a dx-szel volt a gond, de amire rájöttem mr ez a bios volt fenn.
kicsit későre jár nehéz fogalmazni
helyesen így nézne ki:
Elindult a 06 is, ezzel a biossal 4618.
namégismegyez -
tkazmer
addikt
Félre ne érts, nekem nincs a te megbízhatóságoddal kapcs semmilyen negatív véleményem. Egyszerűn csak én személy szerint nem vennék használt notit ennyi pénzért,(nem tőled, senkitől se) ha, ugyan többért, sőt sokkal többért, de a gép árához mérve csekélységnek tűnő plusz összegért újat kapok...
-
Mayday001
csendes tag
itt a link: http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=8522
én egy elég sablonos rajzra gondoltam igy hirtelenjébe tigris és sárkány lenne rajta mind kettö egyik karma rajta a dell logon mint a ying-yang-os rajzokon szokott lenni csak itt ugye bar a dell logo körülrem tudod mire gondolok
-
listván
tag
Azt írtam, hogy alap esetben 3év szervizgar van, de ettől a disztri eltérhet.
HPR Szervizben dolgozom!
Inspiron-okra van általában 1 +2 év gari. Mivel ezek a készülékek általában 1 év dell garral jönnek, és a + 2 évet már a HRP adja hozzájuk.
Tehát ha a garjegyen 1+2 év gar van, akkor az azt jelenti, hogy 1 év szervizgar + 2 év alkatrészgar. Ebben az esetben a +2 évben fizeted a szervizdíjat ami jelen esetben 9000 Ft +áfa/óra -
-
listván
tag
A Dell-nél a garancia sokféleképpen működhet!
Alapszabály a 3 év garancia, ami teljes szervizgaranciát jelent. Vagyis behozod a szervizbe a gépet és díjtalanul megjavítjuk. Ez akkor igaz, ha ahhoz a disztrihez viszed a géped, ahonnan származik. Mivel Magyarország nem direkt Dell ország, a külföldi gépek javítása után a szervizek nem kapnak pénzt, hiába garos. Az alkatrészért nem kell fizetni, de a munkadíjért igen!
És van még olyan variáció, hogy a disztritől megveszed a helyszini garanciát, ebben az esetben sem az alkatrészért, sem a munkadíjért nem fizetsz, és az általad megadott címen fog megkeresni a szervizes kolléga. Ez persze külön díjtétel, és egyéni árajánlat alapján kerül megállapításra.
Vehetsz még garkiterjesztést is, ami vagy +1 vagy +2 év gart jelent. Tehát összesen max 5 év gari lehet egy Dell gépre! Azért ez nem olyan rossz!
Ha garral kapcsolatban nem vagy biztos valamiben, inkább kérdezz, minthogy elriasztod a leendő Dell tulajdonosokat pontatlan infók adásával.
Megnézném egyébként, hogy melyik gyártó képes még arra, amire a Dell, és hogy ki tudja prezentálni a NBD garanciát a Dell-en kívül. (Egy HP alkatrészere heteket kell várni, és nincs ez máshogy az MSI-vel és az LG-vel sem) -
yazoo69
csendes tag
szóval ha jól értelmezem, szerinted nem lesz gáz bármelyiket is választom, mert a támogatás megvan. a photoshop cs2-nek, meg a flash 8-nak bizonyára megvan ez a 16:10es támogatás. főleg ezekre kellene.pl hp pavilion zd8000-es modellja van a havernak, az is 17-es és ott tökéletesen futnak a progik. nekem pl az is nagyon tetszik, de a dell jobb árban, most ebben az akcióban meg pláne nagyot lehet szakitani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- PlayStation 3
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest