Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
Bjørgersson #5344 üzenetére
Nekünk a Food Factory bejött, egyszer volt egy rendelésünk ami közepesen volt jó, a többinél teljesen meg voltunk elégedve. Itt is vegyes a megítélés, nekünk eddig jó volt.
-
bhonti
aktív tag
válasz
Bjørgersson #4819 üzenetére
Minek máshol?
Közel is van, nem is drága... bár kétségkívül hétvégén nincs nyitva asszem mostanában.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Bjørgersson #4819 üzenetére
Ez egy tipikusan olyan étel, amit otthon is lehet enni, ezért van ennyi kevés tapasztalat e kérdésben.
Miért nem csinálod meg otthon? Kb. 15 perc és legalább tudod, hogy milyen sajtból készült.
-
bhonti
aktív tag
válasz
Bjørgersson #4815 üzenetére
Campus Étterem
bár azt rég ettem már ott... többnyire vannak érdekesebb dolgok is.
-
qfm
őstag
válasz
Bjørgersson #4727 üzenetére
A tescoval szemben a kínai wok van. Egy próbát megér, de túl sokat ne várj tőle. A korábban megfogalmazott kritikára csak annyit reagálnék, hogy állandóan a zsibistől rendelünk kínait és megvagyunk vele elégedve. Van náluk is rossz kaja, de sok finom is. Valamiért divat itt szidni őket. Nálunk a LinPark, és a Kínai Laci van még a listán, ahol nem ettünk, de a többi mind elásta magát a zsibisen kívül. Természetesen nem promózni akarom őket, akkora a forgalmuk hogy így is ha rossz ütembe telefonál az ember csak 90-100 perc után lesz belőle kaja, a helyben kígyózó sokszor 10-20 fős sorról nem is beszélve. Megmaradnak ők szerencsére az itteni szidás ellenére is
Ui.: Még a szidás kapcsán jutott eszembe. Ha nem taplón áll hozzájuk az ember, rendesen ők. Volt hogy árat emeltek (nem jelentősen), de kiszámolt pénzzel mentem ki, a futár mondta hogy hagyjam. Nem tudtam róla akkor. Olyan is volt hogy sokat késtek, mert elkevertek valamit, felhívtuk őket, és kárpótlásul ingyen adag kaját kínáltak fel. A futár is mindig előre szól mikor jön, így gyorsan le lehet tudni az átvételt. Azt pedig automatikusan felszokták kínálni hogy adnák pl. tésztát, ha pirított rizs nincs, vagy épp fordítva, hogy hamarabb kaphasd meg a rendelést, de ha nem fogadod el, soha nem adtak mást maguktól.
-
albert8
veterán
válasz
Bjørgersson #4724 üzenetére
Esetleg Kaga
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #4722 üzenetére
-
bhonti
aktív tag
válasz
Bjørgersson #4650 üzenetére
ennyi
-
zolikaDB
veterán
válasz
Bjørgersson #4629 üzenetére
Meteor, Csapó utca!
-
törölt tag
válasz
Gery Gyros, piac u.
-
devil-k
nagyúr
válasz
De érted mit akarok mondani, nem?
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #4631 üzenetére
Van. Na azt ki tudtam próbálni náluk. Nyugodt szívvel hasonlítom a helyközi buszvégen az újságos mellett lévő burgereshez, mert árban, és minőségben is egyezik.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Bjørgersson #4631 üzenetére
Én már ettem ott hamburgert.
-
bhonti
aktív tag
válasz
Bjørgersson #4627 üzenetére
Csapó Gyros :p
csakazértis -
rayoliviero
veterán
válasz
Oli gyros nem rossz.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Miért kellene egy helyen lennie?
Ez olyan, mintha a pörköltet és a mexikói kaját egy helyen keresnéd.
-
bhonti
aktív tag
válasz
Bjørgersson #4620 üzenetére
Ha nem akarsz 33%-os kedvezményt:-) legalábbis régebben így volt...
-
athomi
veterán
válasz
Bjørgersson #4564 üzenetére
Copy-paste az egész, megtévesztésig hasonló minden, pontosabban ugyanaz, még a kaja elkészítési módja is. Egy pitát ettem, de a hús fűszerezése olyan semmilyen volt, így hiányzott az ízélmény.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #4564 üzenetére
-
Peti78
őstag
válasz
Bjørgersson #4437 üzenetére
Szerintem szívesen adott, gyorsabban és talán hitelesebb információkat kapnál a megadott telefonszámukon.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Bjørgersson #4434 üzenetére
Itt? nem hiszem.
-
Peti78
őstag
válasz
Bjørgersson #4434 üzenetére
Csak 32 lapossal
-
devil-k
nagyúr
válasz
Bjørgersson #3899 üzenetére
100 Ft emelést nem tartok relevánsnak.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Bjørgersson #3897 üzenetére
Mennyiről?
-
bhonti
aktív tag
válasz
Bjørgersson #3785 üzenetére
Vagy jön valaki?:-)
-
bhonti
aktív tag
válasz
Bjørgersson #3783 üzenetére
1 főre is lehet asztalt?
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #3734 üzenetére
Roncs, Zilburger
Azzal jól lehet lakni...
-
Peti78
őstag
válasz
Bjørgersson #3728 üzenetére
Nem. Szerintem szükséges elfogyasztani kettőt. Nem túl gazdaságos sajnos. kétezeheccázból három napig zabálok itthoni hamburgert.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Bjørgersson #3724 üzenetére
Pepe Panini!
(#3726) kobipeti
Jöhetne több infó (akár privátban is), hogy honnan vetted ezt a szép munkaeszközt. -
törölt tag
válasz
Bjørgersson #3624 üzenetére
Egy box valami 980(?) volt talán. Beestem, nyitás után kicsivel, itt mozogtak emberek, mentem, néztem, kértem, vártam, ettem.
Amúgy a leroy pizza miatt mentem, de éppen üres volt a pult... -
törölt tag
válasz
Bjørgersson #3614 üzenetére
Fórum, Döner king.
A múltkor ettem ott boxot, és nem fordult ki a számból. Méretre is teljesen vállalható volt. (Szerk.: A boxot nem lehetett volna bezárni) Egy negatívum volt. Itt is vízszintesen rétegeznek. Azaz megeszed a húst baromi sok öntettel, utána a zöldet közepes mennyiségű öntettel, majd a végén a hasábot az összes maradék öntettel.
Azt a boxot el lehetne fektetni, bele a husi, a zöld, a hasáb, és ha felállt leborítani a tuti kis öntettel... De ilyet itt sehol nem látni... Mondjuk a tál ezen segíthet.Amúgy a marhájuk marha jó, papírvékony, ízes, de sajnos a boxhoz is úgy vágták mintha tál lenne... ( villa <-> kés és villa viszony)
-
tahepa
senior tag
válasz
-
rayoliviero
veterán
válasz
Alibaba annyira nem rossz, főleg a gyros pitában.
szerk: Auguszta, 3-as koli aljában.
-
Kickass
őstag
válasz
Alibaba?
-
bhonti
aktív tag
válasz
csapó
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #3604 üzenetére
Hehe...
-
Chesterfield
őstag
válasz
Bjørgersson #3604 üzenetére
-
Peti78
őstag
válasz
Bjørgersson #2549 üzenetére
Aladin
-
hitman,
őstag
válasz
Bjørgersson #2549 üzenetére
Jalla!
-
Peti78
őstag
válasz
Bjørgersson #2133 üzenetére
NA rászánom magam, múlt hét szombaton voltunk. Nálam szecsuáni + amerikai csirke a szokásos rendelés, amennyiben van amerikai. Most hozzátettem még egy illatos omlósat is.
Tehát ezek tojásos rizzsel.
Amerikai csirke: ízre a zsibisnél jobbat nem találtam, ez itt sem változott. Viszont a bunda állaga jobb volt.
A szecsuánit azért rszoktam kérni többek között, hogy ne legyen száraz a rizs. Ízre nem volt rossz, az ízlésemhez képest nem volt elég csípős. A gondom igazából az volt vele, hogy kevés volt, és nem tudtam szottyossá tenni vele a rizset.Az illatos omlós olyan ízre, mint máshol. Érdekes, hogy itt relatíve nagyobb szeletek vannak bundázva, így nyilván kevesebb darabszámra.
Ettem levest is, ez kicsit hígabb mint a plazaban, de finom.Összességében nem volt rossz, de a zsibis még mindig a legjobb számomra. Maga a hely barátságos, nem volt idegesítő, zavaró körülmény.
Ajánlott, de szerintem nem a legjobb Debrecenben. -
törölt tag
válasz
Tegnapelőtt ettem ott meló után. Az esett útba.
Ízre nem rossz. Átlagnál erősebb szerintem, de európai ízű kínai kicsit. Du 6 után mentem, de már nem volt semmi marha, tipikusan 100féle csirke, és kétféle kacsa volt.
Az első hely ahol én ettem pálcával, és a kínai villával.Hja meg az első ahol csont volt a szecsuáni csirkemellben. (Nem volt vészes.)
Egyszer ki lehet próbálni...
-
bhonti
aktív tag
válasz
Inkább a Hozé maradt volna meg :0
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #2090 üzenetére
Senki többet harmadszor?
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #2100 üzenetére
Ami azt illeti kellemes sétatempóban egy óra alatt át lehet érni a város egyik végéből a másikba. Extrém eseteket leszámítva. A belvárosba szinte bárhonnan be lehet gyalogolni 30-40' alatt. Legalább mozog az ember.
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Bjørgersson #2094 üzenetére
A Duna Döner nekem kiszállításban nagy csalódás volt, rengeteget vártam és sokkal kisebb adagot kaptam, mint amit helyeben szoktak adni. Meg az nem is gyros, hanem döner
A Gilbert pizzáját viszont szerintem még nem próbáltam, úgyhogy felírom magamnak valahova.
-
törölt tag
válasz
Na ez majd érdekel ha valaki kipróbálja.
-
hitman,
őstag
válasz
Tényleg...
2 napja még 1050volt, kár érte.
Bár nem mondom hogy így már nagyon rossz vétel lenne. -
Kickass
őstag
válasz
Bjørgersson #2025 üzenetére
&devil-k
Nyáron próbáltam őket többször is, semmivel nem rosszabb mint a Blaha vagy a Gödör szerintem. (ez persze nem feltétlenül jelenti azt hogy jó is
)
-
Kickass
őstag
válasz
Bjørgersson #2019 üzenetére
Aranybika all you can eat 1100ért?
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #2019 üzenetére
Belváros?
Ha nem. Express Pizza, Régi Vigadó, Joyce Pub. Esetleg Pálma...
1000.-Ft átlagár
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #1875 üzenetére
Ki fognak nézni...
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Bjørgersson #1873 üzenetére
Ott Kőbányait kell inni, haverom 1x akart inni egy Heinekent, volt is, mikor megitta kért volna még egyet, közölték vele, hogy elfogyott, annyi volt a készlet...
-
albert8
veterán
válasz
Bjørgersson #1871 üzenetére
Főleg fácán van nyersen esetleg aranyfácán, kőbányai vagy ha szerencsés vagy borsodi is.....
Ne egyél ott viccet félretéve szerintem
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #1867 üzenetére
Hja, Szombaton... De nem enni...
-
albert8
veterán
válasz
A legjobb hely
-
ildi_
tag
válasz
Persze! Kb. 10 evvel ezelott.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #1812 üzenetére
Nem személyes... Te írtad be pont akkor amikor...
Régóta érlelődött bennem.... -
törölt tag
válasz
Bjørgersson #1809 üzenetére
A halálom a gitáros kaja...
Egyre jobban megvetem azokat a kajásokat akik a streetfood intézményét asztal mellé szorítják.
Valahogy elkezdik elfelejteni a kis városunkban, hogy a streetfood arról szól, hogy haladsz valahova, megtetszik egy illat (hentes elött haladt már el mindenki...) vagy megéhezel, de mindenképpen veszel valamit, tovább haladsz és eszed. Megetted, a következő szemetesnél megszabadulsz a maradványoktól, örülsz.
Ezzel ellentétben ezt ma max csak a Megdobálsz, és a Burger King tudja. A KFC a csontos vackaival nem játszik, a többi cuccával nevezhet.
A vicc, hogy a Fényes udvarnál Tokaji Sanyi bácsi a bódéból már a '80-as években tudott hordozható hot-dogot is adni...
Ma meg nem értik, hogy miért akarok haladni.
Fagyit eszel nem néznek, burgert akkor meg igen...
Kicsit túl lett manifesztálva a streetfood.
Amúgy görögben elég sok embert láttam (nem csak piacon) olyan pitás gyrossal amibe a sült krumpli is bele volt tekerve...Nem féltek nyilvánosan enni. (Szerk.: és alkunál leengedték a testük mellé, és ott lógott a kezükből a cucc, és nem esett ki belőle semmi...)
De szerintem ez csak az én hülyeségem...
Bár szerintem az igazi streetfood egyik alappillére az lenne, hogy utána elég a szalvéta amit mellé adnak, (EatUp chillis burgerben egy kb 8cl csípős szósz van, első harapásnál véged van, mert nem használnak hamburgerháromszöget) jól laksz, és nem csak azért eszed meg mert már kifizetted, hanem mert jó....
De mondjuk teljesen elfogadott, hogy egy pizzaszeletet a papírtálcáról el tudsz fogyasztani útközben.
De gyros-, és hamburgervonalon nagyon elk*rvult mindenki a kézbekajákkal.UFF beszéltem.
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
Bjørgersson #1800 üzenetére
asszony pitát, én tálat (pitát kerülöm, mert fülig szaftos leszek mindig, nem tudom a pitát kulturáltan enni...)
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #1797 üzenetére
Jó a Gery...Semmi extra, stabil minőség. Nekem bejön. Nálam ajánlott kategória.
Aladdin árak valaki?
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
Bjørgersson #1797 üzenetére
mi régebben jártunk oda rendszeresen enni, nekünk bejött (bár a húson semmi extra fűszer nincs, kb ilyen előregyártott gyrosfűszer), de ettől függetlenül szerettük, mostanában sajnos nem voltunk, de kíváncsian várjuk a véleményed!
-
tahepa
senior tag
válasz
Bjørgersson #1586 üzenetére
Én nem hallottam semmi rosszat róluk ellenben többször is rendeltem az étlapjukról....pölö a két és fél kilós
PizzaMax kajájukat anno - nem volt vicc adag...de kinek a pap kinek a papsajt... -
qfm
őstag
válasz
Bjørgersson #1586 üzenetére
Happyhotból mikor ritkán rendelünk, akkor vagy saját összeállítású pizzát veszünk (töltött perem + igényelt feltétek), vagy ha céges rendelés (több főre), akkor a sajtburgeres pizzamaxot szoktuk venni. Mindkettőről csak jót tudok mondani, de egyik verzió sem olcsó. (egyéni amit szoktunk ~1900, cheesburger max ~4300) Az akciós, és olcsó pizzáik viszont tényleg felejthetőek. Egy vespás pizza sokkal inkább.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #1582 üzenetére
Délibáb, milánói
-
tahepa
senior tag
válasz
Bjørgersson #1582 üzenetére
-
ildi_
tag
válasz
Bjørgersson #1570 üzenetére
Mivel ma arra jottem, direkt megneztem neked, bar nem volt mit, ugyanis kiado a hely.
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Bjørgersson #1567 üzenetére
Írt itt valaki róluk hosszabban nemrég, a lényege úgy emlékszem az volt, hogy bezártak és nem is nyitnak már ki.
-
törölt tag
válasz
Hja. Az volt régen a Gyralkido (?) görög betűkkel írva. Akkor jó volt, és árultak Mythos-t is. Utána lett Csapó 25 és rápróbáltam. Nem volt rossz, de már nem volt olyan mint előtte. Utána jó volt, utána megint nem. Meguntam, hogy változik a minőség, és nem mentem arra talán tavaly tavasz óta...
Amikor ott ettem a nem jó is jobb volt mint pár más helyen a jó. Közeli példának a Meteor lehetne hirtelen...
Viszont amikor utoljára voltam akkor nem volt Mythos, és nem is akartak vele foglalkozni. -
ildi_
tag
válasz
Ok nem zartak meg be? Sosem latom nyitva ha arra jarok. Ez a norbis bolt melletti?
-
hitman,
őstag
válasz
Bjørgersson #1562 üzenetére
Csak figyelj oda hogy az elején szólj a kedvezmény miatt meg hogy szülinapos vagy.
Mikor mész?
Ettel már ott? -
hitman,
őstag
válasz
Bjørgersson #1559 üzenetére
Mindenre ha a szulinapos fizeti és egy számlán van.
10 talra is akar -
devil-k
nagyúr
válasz
Bjørgersson #1522 üzenetére
Háhá. Én mondtam neked! Örülök, hogy bejött.
-
tahepa
senior tag
válasz
Bjørgersson #1516 üzenetére
-
erik365
senior tag
válasz
Bjørgersson #1516 üzenetére
A mekdonászba
-
ildi_
tag
válasz
Bjørgersson #1508 üzenetére
Akarhova mentek beszamolot varunk.
En a palmaba ennek enchiladat vagy kiprobalnam az aladdinos gyrost.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Bjørgersson #1438 üzenetére
Majdnem!
A Vespa pl. nyomja!
-
JoinR
őstag
válasz
Bjørgersson #1398 üzenetére
Bocs, először kis képeket akartam, csak nem sikerült, aztán gyorsan mielőtt semmit nem tudtam volna, ilyenre tudtam menteni a helyzetet
-
albert8
veterán
válasz
Bjørgersson #1341 üzenetére
Aham, majd legközelebb nagyot is kipróbálom.
-
Kickass
őstag
válasz
Bjørgersson #1339 üzenetére
1290 a normál tál
Ebédre letoltam náluk két sima dönert, még most is alig kapok levegőt pedig bírok enni
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #1319 üzenetére
-
koshmar
veterán
válasz
Bjørgersson #1319 üzenetére
Nyilván én is, de most rosszul csináltam a szokásos "mennyit egyek előtte, hogy még odaérjek élve de nagyon éhes legyek" dolgot..
Neked könnyű, mi, csak elmész oszt eszel? Nekem mindig ki kell számolni.
-
bhonti
aktív tag
válasz
Bjørgersson #1172 üzenetére
Átmenetileg
Hát még ha az RS243136187NL csomagom ide is ér:p Állítólag már az országban van, csak a posta nem tud még róla... -
bhonti
aktív tag
válasz
Bjørgersson #1159 üzenetére
Itt ülök, most sikerült letörölnie pont
-
bhonti
aktív tag
válasz
Bjørgersson #1159 üzenetére
Én is nekik, sőt!
-
bhonti
aktív tag
válasz
Bjørgersson #1155 üzenetére
Mennyit fizetnek?
-
bhonti
aktív tag
válasz
Bjørgersson #1046 üzenetére
Ott a pont
Amúgy meg akárhogy is fáj, a Hozé pizza a tuti!)
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #1017 üzenetére
Hát úgy indult a csehó, hogy "féláron minden" ez gyakorlatban azt jelentette, hogy kb 60-70%-os áron volt a sör, a tömény meg 40-50%-os áron... De azért a tömegtermékek kezdenek felzárkózni árban a többi helyhez, de még mindig olcsó. Szerintem...
-
bhonti
aktív tag
válasz
Bjørgersson #1001 üzenetére
Egyeseknek több a pénze... Ilyen az élet
-
albert8
veterán
válasz
Bjørgersson #983 üzenetére
Ja hogy te adsz borravalót?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #928 üzenetére
~25 perc alatt megerkezett, meg majdnem forro volt ++. Allagra, izre rendben volt minden ++, talan egy kicsit a hus lehetett volna fuszeresebb -. Az aranyok is rendben voltak +, adagra viszont picit keves volt nekem, bar en szerintem tobbet is eszek az atlagnal. Szoval a lenyeg, hogy elegedett vagyok veluk, tuti fogok meg toluk rendelni / naluk enni.
-
albert8
veterán
válasz
Bjørgersson #907 üzenetére
Az amazont inkább hanyagold szerintem, az talán egy koszos kocsma mintsem egy evésre alkalmas hely.
-
gps76
őstag
válasz
Bjørgersson #907 üzenetére
Amazon a Kassain,majdnem a Laktanya utca sarkán,a Station meg a 22 emeletes mellett,a Coop fölött régen mittudomén mi volt a neve.
-
hitman,
őstag
válasz
Bjørgersson #876 üzenetére
Én is már alig várom hogy ne legyen itthon "rendes" kaja.
Gyrostálról még nem jött vélemény, lehet azzal kéne kezdenem.
-
hucsikoi
senior tag
válasz
Bjørgersson #865 üzenetére
Igen, már T_chris kolléga írta az előbb, hogy nála előfordult, hogy átvált mobilos felületre. Nálam nem fordult elő hasonló, azért kérdeztem.
-
hucsikoi
senior tag
válasz
Bjørgersson #850 üzenetére
Szvsz erről lehet szó.
-
Marci79
senior tag
válasz
Bjørgersson #834 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #787 üzenetére
Két hete vasárnap még nyitva volt...
Bár ha kínai, akkor nekem Kaga, vagy a fórum.Más. Lehet valahol ilyenkor meleg reggelit kapni? Azt hiszem most rám férne.
-
ildi_
tag
válasz
Bjørgersson #781 üzenetére
Akkor nem vagyunk egy finnyás társaság, lassan érik a topiktali a zsibis kínai előtt!
-
devil-k
nagyúr
válasz
Bjørgersson #781 üzenetére
Bocsi, csak már annyi pizzéria van Debrecenben, hogy alig tudom követni olykor... Főleg ezeket az új dolgokat.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #774 üzenetére
Pizza beugrószint 1000 alatt, az mondjuk a Vespa havi akció... Ár/érték arányban általában jó, de előfordulnak minőség problémák ahogy olvastam/tapasztaltam.
Nálam a k...a jó pizza a kb. a Tarr pizza féle 1000 líra. Baromi jó feltét/tészta arány, egyeseknek szokatlan, de mégis hatalmas ízvilág. Viszont 1000-ren túl van. A honlap egy rémálom, de inkább tudjon pizzát sütni, mint csicsa honlapot patkolni....A végén annyira beleélem magam, hogy rendelek is egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 SM-R940 44mm Bluetooth Graphite okosóra eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest