- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tahepa
senior tag
válasz
hitman, #5472 üzenetére
Neki még nem sikerült de nekem igen
Vettem onnan a fiamnak ( fejlődő 20 éves szervezet) egy gyros tálat.
Gyors kiszolgálás ( egyedül voltam az üzletben) , megpakolta a tulaj rendesen a tárolót majd jöttek az öntetek..
A kölök azt nyilatkozta hogy pont kellő mennyiségű volt az adag...nem kevés és nem túl sok..pont a megfelelő..
A "tartozékokra" nem panaszkodott...egyedül a csípősségre tett néminemű megjegyzést..rendesen csípett..mint kiderült 2 x is
Összegezve kijelentette hogy vihetek máskor is neki...na persze..ingyé kellene neki.. -
gps76
őstag
válasz
hitman, #5463 üzenetére
Nincs akkora forgalma mint egy frekventáltabb helyen levőnek, de inkább minőség, mint mennyiség.
Valamikor a Batthyányin volt Ő, onnan költözött át ide, én is szoktam beszélgetni vele Irakból származik, onnan kapja a fűszert a húshoz, ami nagyon egyedi ízt ad neki.
Én sajtos tálat szoktam venni, ketten a feleségemmel jól lakunk belőle.( jó nem mázsások vagyunk egyikőnk se) Meg nincs bőr a húsban amit nagyon tudok utálni, szoktam az egyik sarkába csípős szószt kérni, nyam-nyam... -
qfm
őstag
válasz
hitman, #5085 üzenetére
Friss tapasztalatunk van velük és meglehetősen negatív.
Ettünk ismét gypsy burgert amiről korábban írtam itt. Akkor dicsértem, csak a jalapenot hiányoltam belőle, amit kispóroltak. Két előre lépés történt: megtanulták megpirítani a zsemle tetejét, amin végre ropog a szezámmag, valamint raktak bele jalapenot is. És akkor a negatívumok: uborkából fele annyi van benne mint korábban, lilahagyma lekvár szintén fele annyi került bele, a jalapeno pedig mindössze két kicsi karikát jelent náluk. Legutóbb még a hozzákapott krumplit is dicsértem, most már feláras a hamburger mellé, tehát burkoltan árat is emeltek. Nem tartott sokáig náluk mire előjött a kapzsiság. (A hús is szárazabb volt egyébként kicsit, valószínűleg kicsit túlsült, de ezt magában nem rónám fel, nem gyártószalagon készül.)
Sajnos bevállaltuk a pizzát is. Ettől rosszabb pizzát még csak a pizza di casa prezentált, pedig Debrecenből már szinte mindenhonnan ettünk. Az egyetlen pozitívum, hogy vékony tésztás. De itt vége is a sornak. Nincs rendesen megsütve, hiába vékony tésztás nem ropog. Ráadásul olyan a tészta mintha mindenhol liszt borítaná, rossz enni. A saját "factory szószuk" egy az egyben a barilla napoletana szósz ízű, nem csodálkoznék, ha valami ilyesmi állna a háttérben, csak olcsóbb kiadásban. A feltét szegényes, a prosciutto cotto pedig szerintem annyira olasz mint én. (nem vagyok) Parmezán helyett ők is a fűrészporos sajtport használják érzésre amit a királypizza is használt. (méretre is kicsinek tűnt, de életembe először ezt az előnyökhöz sorolnám)
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
hitman, #4992 üzenetére
Én most jártam hasonlóan az aladdinnal...
19:40-kor hívtam fel őket, két xl gyrostálat rendeltem, azt mondták, 20 percen belül ki is szállítják. 22:20-kor hívott a futár, hogy akkor most indulna, és melyik épületbe is kéne jönnie?! Most rendeltem volna másodjára, első rendelésem azért nem jött össze vagy egy hónapja, mert 20óra után 1-2 perccel hívtam őket, akkor meg azt mondták, hogy csak 20:00-ig van kiszállítás... -
Real Ghoost
aktív tag
válasz
hitman, #4992 üzenetére
Mi a Pizza Viával jártunk így pár éve, én azóta nem is nagyon szeretem az online rendelést, jobb az, amikor telefonban egy hús vér ember valóban visszaigazol, bár az meg utólag nem nagyon bizonyítható, egyébként számomra meglepő, hogy az ilyesmi ennyire gyakran megesik.
Ikon street ízre egész jó, viszont szerintem lehetne egy kicsit nagyobb az a burger,nem halnának bele, különös tekintettel arra, hogy egy ilyen üdítős, steak burgonyás menü 2000,- Ft, ami azért nem kevés pénz.
-
devil-k
nagyúr
válasz
hitman, #4455 üzenetére
De mi az összefüggés a hirdetés és a szakemberség között?
A kisegítő hölgy pl. eddig a rendőrségen dolgozott, mint tolmács.
Aki nagy induvidualitást óhajt, mint szaki, az úgysem gyrosbárba megy "betanított" munkásnak.
erik365
Isten óvjon a bajtól. Most valószínűleg jéghideg gyrost kapnánk mire kijönne a futár. -
#65675776
törölt tag
válasz
hitman, #3526 üzenetére
Pesten ezen a helyen voltam utoljára, kb egy éve (az a pár hely, ahol korábban voltam mind megszünt már). Bár én nem pizzát ettem, hanem hagymás rostélyost. Azt mondjuk süthették volna jobban is, mert kissé rágós volt. Az adag az kellemes volt számomra, a végével már küzdeni kellett.
Pizzák érdekesek ott, mert kb nincsen úgymond pizzaétlapuk. Van a tésztája, amire tán öt feltétet kérhetsz ingyen. Magában az étteremben vannak az asztalon rendelőkártyák, amit neked kell kitöltened, és annak megfelelően állítanak össze pizzát. Az biztos, hogy sajtokból eléggé zsírosat használnak, simán át tudja áztatni a négysajtos a tésztát.
Miskolcon egy burgerest ajánlottak nagyon, végül nem jutottam el oda vasárnap. Bitang Joe a neve egyébként. Akik ajánlották azt mondták, hogy Debrecenben minden burgeres messze mögöttük kullog.
-
Peti78
őstag
válasz
hitman, #3519 üzenetére
Azért azt mégis hozzáteszem, hogy a topik nagy többsége elfogadja, hogy a vendéglátóhelyek nagy része fagyasztott burgonyából készült sültkrumplit ad köretnek. Számomra ez sokkal felháborítóbb annál, hogy esetleg tudok még nyugodtan levegőt venni egy pizza elfogyasztása után. Amúgy régebben én is úgy voltam vele, ha leültem enni, akkor volt jó, ha már fájt. Éppen ezért megértelek Téged is, és mindazokat akik így vannak ezzel.
ugyanakkor inkább megyek a minőségre mint a mennyiségre. Persze éhen én sem szeretek maradniÉdesanyád más megfontolásból készít Neked pizzát. Előfordul, hogy mi is csinálunk itthon. Az nyilván másabb, de tartom magam ahhoz, hogy az utóbbi hónapok legjobb pizzáját ettem.
Egyébként javasoltam már, hogy tanuljatok meg főzni, nem lesztek annyira kiszolgáltatva!
-
tahepa
senior tag
válasz
hitman, #2666 üzenetére
Igen , a mikepércsi uti dönerről van szó.
Tegnapig úgy volt hogy az Aladdinból rendel a csapat ( a 2 x Jalla után) de jött egy ötlet és így lett a Big-től a rendelés.
A mi garnitúránk is úgy nézett ki mint a nemrég fotózott..ez ilyen. Nincs összehasonlítási alapom hogy milyennek kell lennie az igazi verziónak de ez így is jó volt nekünk . Az íze az öntet miatt kellemes volt. kellőkép átsütve a hús és a burgonya is. Zöldség megfelelő , friss. Külön kértük hogy ne legyen csípős és tényleg nem lett az.
A rendelés 10.31-kor érkezett meg . + kaptunk 2 üveg 1.25 literes barna kólát () is gratiszként.
Összességében meg volt elégedve a csapat mind a minőséggel mind a mennyiséggel. -
ildi_
tag
válasz
hitman, #2651 üzenetére
Nagyon finom, szerintem az egyik legjobb gyorskaja Debrecenben!!!
(#2651) hitman, Engem az a káposztasaláta idegesít ami alatta van, egyszerűen még csak hasonlót sem sikerül csinálnom, mint az.
(#2647) devil-k Hányszor mondtam már, hogy kóstold meg! Pontosan úgy vagy ezzel, mint én az Aladdinnal, sosem jutok el...
-
-
devil-k
nagyúr
válasz
hitman, #2533 üzenetére
Mi sosem támadunk senkit, csak irányt próbálunk mutatni, de ezen sokan megsértődnek. Ha megfigyelitek az éttermek értékéléseit Facebookon, akkor láthatjátok, hogy a jó bejegyzésekre mindig reagálnak egyből, a rosszakra pedig ritkán, de leginkább soha. Az a véleményünk, hogy ez nagyon nem jó taktika egyébként. Ha lenne bármilyen vendéglátó egységem amit negatív kritika ér, próbálnám feltárni a hibát és megoldani, helyretenni az egészet, nem pedig homokba dugnám a fejem, mint a strucc. Azzal elismered a hibát vagy legalább is a szőnyeg alá sepred. Egy jól átgondolt reagálás a panaszra megfordítja a mérleg nyelvét, vagyis pozitívként is el tud sülni és jó reklámot lehet belőle kihozni. Amikor értékeléseket olvasunk, minket nem érdekelnek a pozitív dicséretek, csakis a negatív dolgokat vesszük át, mert abból lehet sokat tanulni, sőt ott dől el igazán, hogy milyen egy jó vagy rossz vendéglátós. S nem a vendég van az étteremért, hanem fordítva.
Aki olvassák a cikkeinket azok megfigyelhetik, hogy nem célunk senkinek sem az ellehetetlenítése és rossz hírbe hozása. Sőt, ellenkezőleg! Egyfajta vendég-vendéglátós kapcsolat kialakítása is lenne a célunk. Amikor beülünk valahova vagy rendelünk valamit, nem azt figyeljük, hogy mibe tudnánk belekötni, pont fordítva. Ha nem minden a legjobb, csak azért is keresünk olyan dolgot, amire méltán büszke lehet az adott hely. Eddig egyetlen egyszer írtunk lehúzós kritikát (Thai ételbár- Plaza), de az abszolút jogos volt, ott nem volt semmi szeretni való.
Az írásainkat háromszor-négyszer is átnézzük, hogy ne legyen gáz és ne vegyék támadásnak a dolgot. Mielőtt kikerül egy kritika 3-5 ember olvassa el és alkot véleményt. Ebből kettő biztos a csapathoz tartozik, a többiek meg "külsősök". Lehetne brutálisan nyersen is fogalmazni, de nem biztos, hogy annak hosszabb távon van valamilyen foganatja.
Egyébként az egész csak hozzáállás kérdése. Ha azt írom és hirdetem, hogy a pizza amit árulok 32 cm-es, akkor annyi legyen. Ha azt hirdetem, hogy 50 cm, akkor ne 47,5 cm legyen. No, nem azért, mert belehalunk, abba a pár cm veszteségbe, de akkor is, jár nekünk, ha már kifizettük. Sülési/főzési veszteség, rendben van, de akkor azt írjuk ki, hogy 30 cm-es az a tészta és akkor már nem lesz kellemetlen szájíz egyik oldalról sem.
Ja, ezt a pizzát ma rendeltük!
Azt ígérték a honlapon, hogy 30 cm lesz az átmérője, annyit is kaptunk. Nincs is több kérdésünk ezzel kapcsolatosan. Aki meg azt mondja, hogy ne méregessük az ő pizzáit, ott akkor valami nagyon nem okés.(#2531) ildi_
Többet kellene felénk járnod! -
wandam
csendes tag
-
devil-k
nagyúr
válasz
hitman, #2395 üzenetére
És milyen igaz!
(#2396) Peti78
Nem is értem, hogy miért van ezen megragadva 1-2 ember. Miért olyan fontos, hogy legyen ott egy fotó és név, hogy ki írja a cikkeket, ki a csapat tagja.. stb. Ettől mitől lesz hitelesebb valami? Szerintem semmitől, csak még 1-2 elégedetlenkedő még személyeskedni is kezdene. Arról nem is beszélve, hogy nem kérünk semmilyen külön bánásmódot, se jót, se rosszat. Egyébként az Interpress Magazinnak is van 1 gasztro rovata, ahol úgy hívják a két kóstolót, hogy "Asterix és Obelix". Mégsem veri a nyálát senki sem.Kíváncsi vagyok erre én is, mindenképp játszd meg!
(#2397) Real Ghoost
De ez a baj, hogy nem érdemes ebbe belemenni, hogy kinek mi az átlag. Két dolog szokott feltűnni általában az embereknek és nekünk is. Ha valami nagyon olcsó vagy ha nagyon drága. A Tarnál is ez szúrt szemet, hogy drága volt a pizza. Ha mondjuk 900 Ft lett volna, az is szemet szúrt volna. -
devil-k
nagyúr
válasz
hitman, #2340 üzenetére
Meki kupon? Ajj, az nagyon paraszt lenne azért.
Én 1.5 éve nem ettem Mekiben és más gyorsétteremben és bevallom őszintén, hogy nem hiányzik, pedig eleinte féltem, hogy nem fogom kibírni, pedig de. Imádtam a Mc Flurry-t....
Egy kis apróság lesz, de mégis jól fog esni szerintem az 1000. emberkének.
(#2341) Peti78
Ezt a helyet mi is várjuk! Jól hangzanak az ételek. Ráadásul manapság fő az egészség, egyre inkább háttérne szorulnak a tucsogós kaják. -
#33253120
törölt tag
válasz
hitman, #1773 üzenetére
Gilbert Bárbekjú.
Kíváncsivá tettetek ezzel, és a múltkori beszélgetésnél is felmerült a nevük, így próba.
Ez a tészta nem pizza tészta, hanem egy vékony sós piskóta. Gyakorlatilag ez az amitől jóllaktál hamar. Legközelebb próbáld ki, hogy felhajtod a feltétet és megnézed a tésztát. Az alja hiába gyönyörűen sült, és hiába szépen átsült a közepe, a teteje be van gőzösödve mert a feltét bent tartja a nedvességet. Ez a gőz laktat.
A feltéteknél vegyes érzelmeim vannak. Mostanában pizzán nem ettem ennyire finom, és omlós csirkemellet. Viszont a barbecue vonalon erős delikátízt érzek. A hagyma is jó, viszont mivel nincs széle a pizzának a sajt a széleken ropogós, túl ropogós. Pontosabban kicsit túl van sütve a kaja, és emiatt esélytelen hogy bárhol is egy kicsit nyúlós sajtot lássak. Viszont a túl sült sajt intenzív íze érdekessé teszi
Összességében ez nem rossz.
Nem kell megijedni tőle, mivel minden pizzás a saját képére teremti a szörnyeit, ez ilyen. Ízlések és pofonok.
Nekem annyira nem jött be, de nem fordult ki a számból.Kóstolásra ajánlott.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
hitman, #1563 üzenetére
Szóltunk, negyed kettő körül, igen.
Csapó25 gyrosban evett már valaki? Ennél többet nem találok róluk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest