- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman,
őstag
Végre valaki!
A Jalla a legjobb pitában talán az egész megyében és az ára is csak 600ft.
Én este fél 6 fele szoktam menni és akkor nincs szinte senki, van jól megsült hús is a nyárson (ha nagy pörgés van akkor néha kicsit puha a hús).
A sráccal jókat szoktam dumálni és mikor már a kocsival leparkolok áll fel és veszi elő a pitát nekem. -
törölt tag
Délben van a cégnél ebédidő.
Mivel tudom, hogy sosem sikerül nekik a 45 perc direkt úgy rendelek, hogy a szokásos 15-20perc késést rászámolom.Amikor letelt az egy óra felhívtam őket, hogy mi van. Mondták, hogy úton a cucc, még a csaj csodálkozott rá, hogy jó rég kiment már a futár.
80perc környékén pont le akartam mondani, erre beesett a futár. Semmi mentegetőzés, úgy kérdeztem rá, hogy hogyan sikerült összehozni. Ráfogott mindent a bentiekre, és ennyi. Úgy otthagytam, hogy se a papírt nem kértem el, se a kólautalványt a késésért. De holnap úgyis járok feléjük egy pizzaszeletre, majd megemlítem, hogy nem akarok többet rendelni tőlük.
Szerk.
Kár értük amúgy, mert a pizzájuk bejön. -
törölt tag
Az melyik bistro?
Én a Bonitában a napokban, nekem bejött, a Szultánkenyeret próbáltam, valami isteni finom. Dél fele voltam, kicsit kapkodós volt a kiszolgálás, de összességében még azt is elnézem nekik, hogy csak csirkével dolgoznak...Más. Régóta szemezek a Péterfián lévő Kiskifli nevű pékség-reggeliző hellyel.
Hát.... Jól néz ki a hely, de annyira túlárazott, hogy már felette áll annak a szintnek is, amikor azt mondja az ember, hogy megérdemlem, miért ne...
1 pár virsli 500, 1 bagett 250, ugyanebből a bagettből szendvics talán 750?
Ha már ott voltam, körbenéztem, kicsit olyan nem tudom. Elegáns akarna lenni a hely, de mégis inkább olyan az érzésem, mintha egy felturbózott kinézetű tejivó lenne a 80-as évekből. Szép, meg minden, de valahogy az összhatás nem adta.
Viszont (ha már ott voltam) vettem két bagettet, az egyik fehér, a másik magvas volt. Mostanában nem ettem olyan jót mint akkor. Számomra az idei év eddigi legjobb pékárúja. Csak mocsok drága.
Szerintem, először, és utoljára voltam ott...
Gyors google után csak facebookot találtam tőlük: [link] -
törölt tag
Hasonlít a Vespához, de kicsit más a tészta.
A feltétek főleg szokatlanok a nem hétköznapi pizzáknál. Nekem az 1000 líra pl nagyon bejön.
De akkor, hogy a Vespa is itt maradjon: http://www.pizzavespa.hu/ciaoitalia/ Nyerj velük, töltsd fel a blokkodat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- KINGSTON FURY 32GB (128GB KIT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest