- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman,
őstag
válasz
Chesterfield #5191 üzenetére
Ha telefonon rendelsz akkor tényleg nincs szállítási korlát.
-
törölt tag
válasz
Chesterfield #4809 üzenetére
Ja. Meg a havi akciós is emelkedett.
A héten hosszú szünet után rendeltem egyet, és egyrészt a tészta valahogy nem olyan mint volt, másrészt nem tudom hova tenni a kitalált pizzákat.
Azaz a feltét-tészta viszony ami nem tetszik. Ha vékony tészta* van, akkor akkor tessék olyan feltétet kiválasztani ami nem áztatja át. Vagy odaírni, hogy vékony tésztával nem rendelhető. De ez a baconnel telerakott valami csak annyira volt átázva, hogy a tenyerem is szmötyis lett amikor alányúltam a doboznak.*gondolom a feltét miatt, de inkább közepes volt a vastagság.
-
erik365
senior tag
válasz
Chesterfield #4809 üzenetére
Pedig a pizzáik minősége nem ok az áremelésre, szerintem.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Chesterfield #4166 üzenetére
Nem tudom, én még ilyet nem tapasztaltam, pedig rendeltem már "Ungarische" pizzát is tőlük.
-
hitman,
őstag
válasz
Chesterfield #4052 üzenetére
Jaaj köszönöm hogy leírtad ezt a történetet és kérnélek is hogy majd meseld el a story végét.
Szégyen nem szégyen 26 éves koromig nem találkoztam ezzel a szemét ledobos dolggal mert családi házban élek.
Most viszontt a barátnőmnél találkoztam ezzel és mindig én viszem ki direkt a szemetet mert imádom ledobni a jó nehéz zsákokat esetleg pezsgős üvegeket...:-)Mielőtt jönnének a trollok az életben azért más öröm is ér a hétköznapokban :-)
-
törölt tag
válasz
Chesterfield #4056 üzenetére
Ha tudsz próbálj feljebb menni pár emelettel, és onnan dobj.
Este tíz van.... Szerintem ilyenkor ez bárhonnan kihallatszik kb Józsáig.
Szerk.: Ha már átalakított a ledobó, (azaz nem forgófiókos, hanem felnyitós ) akkor talán meg lehet próbálni partvisnyéllel annyira letolni, hogy az alatta lévő emeletről el tudd érni.
-
törölt tag
válasz
Dobj utána egy tekegolyót.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Én úgy tudom, hogy csak a pizza neve, plusz a fogyaszthatóság ideje.
-
törölt tag
válasz
Jájjjj....
-
rayoliviero
veterán
válasz
Chesterfield #4002 üzenetére
Nekem nem szokott benne lenni pedig. Nem volt szerencséd akkor.
-
hitman,
őstag
válasz
Chesterfield #3966 üzenetére
Árpád tér környéke.
Te is a Vespát próbáltad? -
törölt tag
válasz
Chesterfield #3844 üzenetére
Melegszendvicskrém ügyileg a Globus a legjobb. (Azon belül az íz szubjektív. ) A többieket a lázadók maréknyi csapatának kell tekinteni. Azokkal mindig van valami, hogy ne foglalkozzak vele és visszatérjek a Globushoz. Azaz vagy az árát piszkálják ész nélkül, vagy pár hetente elállítják az ízét, vagy sosincs a boltban.
Amúgy attól, hogy a Globus a legvállalhatóbb melegszendvicskrém, szerintem nem sokkal van a beugró szint fölött...
Ilyen konzervkrémeket ritkán szoktam venni, általában mindenkinek van valami a hűtőben amit felaprítva lehet kenegetni a melegszendóra.... Pörkölt maradék, raguk, stb... Vagy hűtőszökevény kenőmájas, parizel, vaj, paradicsompüré, stb, amit villával ösze lehet dolgozni...
Jut eszembe... Mintha a Haménak is lenne valami piritósra való kenőcse olyan 300Ft körül... Nem rossz, de ár/érték arányban elvérzik...
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Chesterfield #3605 üzenetére
Jó...
-
törölt tag
válasz
Chesterfield #3461 üzenetére
Hol? I-es vagy II-es épület? Azon belül?
-
Peti78
őstag
válasz
Chesterfield #3452 üzenetére
Ehhh ezt valahogy nem sikerült összekapcsolnom. köcce
-
tahepa
senior tag
válasz
Chesterfield #3438 üzenetére
Előttem kivesézték alaposan a kérdést.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Chesterfield #3446 üzenetére
Nyilván itt azoknak a helyeknek van előnyük, akik vékony tésztával dolgoznak.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Chesterfield #3440 üzenetére
Hogy lenne ugyanaz?
A pizzát nem dkg-ra árulják, hanem átmérőre.
(#3443) hitman,
Ez érthető, de nem úgy árulják a pizzát a vendégeknek, hogy 20 dkg, hanem hogy 32 cm átmérő. Az irreleváns, hogy 20 dkg tésztából vagy 25 dkg tésztából éri el a végeredményt, vagyis a 32 cm-t.Úgy kell kikalkulálni, hogy a sülési veszteség után meglegyen a meghirdetett méret.
-
hitman,
őstag
válasz
Chesterfield #3440 üzenetére
Ezt értjük, de ha pl 500g tésztából csinálnak 28 centit vagy 32-öt akkor se mindegy mert a 32es lehet vékony tésztájú rendes pizza a másik meg valami piskótatészta szerű valami lesz.
Tehát amire 32őt írnak az legyen is annyi és vékony tésztás -
devil-k
nagyúr
válasz
Chesterfield #3438 üzenetére
Aha.... Mert a fogyasztó megtévesztése, azért... Pár hónapja beraktam ide a fogyasztóvédelem állásfoglalását.
Nekem nem mindegy, hogy 32 cm kerül 1.500 Ft-ba vagy pedig 28 cm.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Chesterfield #3044 üzenetére
Sokszor pedig arra panaszkodtak, hogy kecskének való adagot kapott valaki!
-
törölt tag
válasz
Chesterfield #1846 üzenetére
Ugyanazt a bajszos fickót szoktam bent látni...
(#1847) Gazsi00
Én csak azt tudom, hogy kolléga pár hónapja nem ehet ott marhát. (Gluténmentes étrenden van) De éveken át ehette... -
sharkypeti
aktív tag
válasz
Chesterfield #1839 üzenetére
Igen.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
Chesterfield #1835 üzenetére
Bent a Tescoban.
-
törölt tag
válasz
Chesterfield #1651 üzenetére
Gyakran előfordul, hogy nem az az alapanyag megy fel a pizzára, amivel ki lett találva. Ebben az esetben gyakori, hogy a tészta nem bírja el a feltétet, és átázik.
Nem kell rosszra gondolni sok esetben. Akciós az egy minőségi osztállyal jobb kolbász/szalámi/sonka/tarja és kedvezőbb vételnek tűnik mint a szokott. Persze a másik véglet, hogy költséghatékonyságból trükköznek a feltétekkel... Mindenesetre több a cucc ami ki tud sülni belőle. Ha a tészta nem bírja el akkor vagy vastagítani kell rajta, vagy átázik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest