- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Irmscher 353
aktív tag
Újra van hivatalosan házhoz szállítás a Segner téri döneresnél!
Döner Ételbár -
Irmscher 353
aktív tag
local1:
- kinézet: milyen összetevőknek kellene még a dönerben lenniük?
- igen emlékeim szerint édes káposzta van benne
- ugyanaz a döner szósz, mint a nem csípős, csak ezt chillivel kiegészítik (összetevőket nem tudom)
- kiszállítás - hivatalosan nincs - (nem hivatalosan 5 ezer Ft értékhatár felett kiszállítanak)devil-k:
A válasz a kérdésedre : Nem tudom.
Viszont: Nem tudom Te hogy vagy vele, de én pl még soha nem tudtam két ízre totál egyforma babgulyást főzni, pedig főztem már nem egyszer.
De ha ennyire érdekel a dolog, hogy miért sósabb egyszer, s máskor miért nem, akkor hívd fel őket, biztosan készséggel válaszolnak Neked.Nem áll szándékomban védeni őket, nem szorulnak a védelmemre.
Szeretem az ételüket, visszajáró vendégük vagyok, és meg vagyok elégedve az étellel. -
Irmscher 353
aktív tag
válasz
devil-k #2681 üzenetére
a Segner téri dönerest már megint kihagytad, pedig szerintem ők csinálják a legjobb dönert a városban...
Kenterbe veri a duna dönert is, pedig ízletesnek mondható az is. -
Irmscher 353
aktív tag
ha választanom kellene 100x kérném a Pick téliszalámit, mint bármely csirkemell"sonkát".
Amúgy meg ha nagyon kötözködni akarunk, akkor anno a reggeli tejitalt is át kellett nevezni tejitallá, mert nem tej. Ennyi erővel a csirkemellsonka sem lehetne sonka, hisz egy baromfinak nincs sonkája, max csirkemellfelvágottnak lehetne nevezni.
De ha már itt tartunk, az a baj ezekkel a felvágottakkal, hogy nem a boldog kendermagos szérűben kapirgáló baromfiból készülnek, hanem a fujfujfuj nagyüzemi broilercsirkéből, ami amúgy is fujfujfuj mert nem boldog az a csirke, mert sokan vannak, és fujfujfuj tápot kap, meg fujfujfuj 7 hét alatt csinálnak a naposcsibéből 1,5kg-os csirkét. (és ez csak a jéghegy csúcsa, a fujfujfuj gyógyszereket már meg sem említem)
Ergo ha annyira egészségesen akarnál táplálkozni, akkor messze elkerülnéd ezen felvágottakat is, és csak házi dolgokat ennél. (szalonna, házi kolbász, és társai) Lehet hogy hízlal, de egészségesebb, mint ezen felvágottak bármelyike. A többi meg csak a reklám és a PR-osok parasztvakítása.Viszont a részemről itt befejeztem a témát, mert nem ennek a topicnak a témája, meg amúgy a debreceni adok-veszek csevegésen már kibeszéltük ezt...
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
rayoliviero #2197 üzenetére
Vagy a Rózsás Csárda párja a Látóképi.
Évek óta oda járunk, a Sertésjava Holstein módra nevű étel nálunk az ász.
A pincérek már nem is hoznak étlapot, csak megkérdik, hogy jöhet-e a szokásos -
-
Irmscher 353
aktív tag
A szombati ebédünk története:
Nem volt kedvünk főzni, gondoltunk rendelünk vmit, mivel van SZÉP kártyánk, így a NetPincéren keresztül intéztük a dolgot. Feleségem javaslatára a hajdú Vendéglőből rendeltünk.
A rendelést 10:55 körül adtuk le, mivel a feleségem még elszaladt ebéd előtt gyorsan a boltba.
Mikor hazaért az asszony felhívta őket, hogy hol a rendelésünk mert más másfél órája várunk rá, próbálták nyugtatni, hogy a futár már úton, van, siet. Olyannyira sietett, hogy negyed 3-ra ért oda nagyjából hozzánk.
(nem a külterületen, lakunk, hanem a homokkert város felőli részében)
Nem álltunk le cirkuszolni a futárral (idősebb fickó, kb apunk lehetne), de bocsánatot kért, a késésért, s mondta, hogy a sorompónál állt majd 20 percet...Az ételek, természetesen már rég kihűltek. (mivel vendégeket vártunk nem variáltunk, elkezdtük enni)
Az asszony túrós csuszát rendelt, sztem ha a felét megette. Én gyrostálat, hús nem sok volt benne, volt helyette sok kimeredt sült krumpli. A tetején volt egy kapros tejfölös szósz, ami ízre jó volt, csak nekem sótlan. Illetve eszméletlen mennyiségű salátalevél, amit nem igazán értettem.
Mindenesetre, legközelebb nem lesz, ők itt eljátszották a bizalmam.
Csak annyi szerencséjük volt, hogy a feleségem beszélt velük, mert én megmondtam volna nekik, hogy ne fáradjanak, ne hozzák ki, már nem kérjük, ha ki van fizetve, ha nem... -
Irmscher 353
aktív tag
válasz
rayoliviero #2058 üzenetére
Gazsi00: megválaszoltad a kérdésem.
Akkor lehet nem ez lesz az új kedvenc helyünk.
Amúgy én is a Segner téri dönerest preferálom, pedig a hosszú évek alatt ott is csökkent, ha minimális mértékben is, az adagok mérete. Én ott a féltálat szoktam enni, meg mellé kérek egy pitát lesütve, nahh az úgy már rendesen megtölti a hasam. (aznap délutánra a munkavégzés kilőve)
-
Irmscher 353
aktív tag
Írod ezt a Kiscipót, kérdésem lenne ezzel a hellyel kapcsolatban. Ez a honlapjuk, amit találtam?
Ha rendelek tőlük, akkor SZÉP kártyával is tudok fizetni, azaz, van mobil termináljuk, vagy az oldalukon van erre mód, hogy a netpincérhez hasonlóan fizessek SZÉP kártyával? Mert a honlapon nem találtam erről egyértelmű információt, bár alul van egy icipici talán SZÉP kártyás kép...Illetve a dönerük, a kis tál, mennyire kicsi? Van akkora adag, mint a Segner téri Döneresnek a féltálja?
Ergó, be lehet lakni belőle, vagy éhes marad utána az ember? -
Irmscher 353
aktív tag
válasz
Real Ghoost #1981 üzenetére
A Station-ből rendeltünk végül gyrostálat, meg melegszendvicset.
A melegszendvicset kolléganőm ette, ő meg volt vele elégedve.
Én egy nagy gyrostálat kértem, külön rendeltem hozzá csípős szószt, mert nem volt opcióként feltüntetve az árban. Pozitívum, hogy 60p volt mondva, de kb 35 percen belül ki is szállították nekünk.
Maga a gyros fűszerezése finom volt, a zöldségek mennyisége is rendben volt, azonban húst alig alig találtam benne.Mindezek tükrében én a gyrosukat vegetáriánusoknak, esetleg kecskéknek tudnám ajánlani, mert a hús mennyisége olyan kevés volt, hogy egy beteg kismacskának sem lett volna elég...
-
Irmscher 353
aktív tag
ennék ma valami gyors éttermi kaját, gyros, döner vonalon mozognék (pizza már volt a héten)
Ez a Jalla, amit az imént említettetek, szállít házhoz?
Vagy tudtok ajánlani valami tuti gyrosost, akik ma is dolgoznak, és házhoz is szállítanak?Előre is köszönöm!
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
devil-k #1953 üzenetére
Nem akarok vitanapot nyitni, de pont hogy a korpát, és minden teljes kiőrlésű vackot kell egyszer, s mindenkorra elfelejteni.
Ha a a vemhes malac elvetél a korpától, akkor el lehet képzelni, hogy mennyire lehet egészséges a korpa.
Nem véletlenül nem adják már az állat tenyésztésben sem oda a jószágnak...
Ugyanis a sok gombatoxin, mind ottmarad a korpán, ami hivatott magát a magot megvédeni, az ilyen, s más behatásoktól, de mi emberek, meg együk jó ízzel.Maradok a fehér kenyérnél, és a teljes kiőrlésű dolgokat, valamint minden zabterméket messze elkerülök, hasonló okokból!
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
erik365 #1849 üzenetére
csütörtökön este ugrottunk át (Aladdin Gyros), egy közeli teraszról, hogy együnk vmi finomat:
2 tálat kértünk, mondta, a srác, hogy picit tovább fog tartani.
megérte teljes egészében, friss krumpli, minden frissen bele, ahogyan kell, sütötte a számat a kaja, pedig nem ott helyben estünk neki.
Az íze pedig fenomenális -
Irmscher 353
aktív tag
Station Bistro:
Pénteken este rendeltem tőlük 4 pizzát, a Netpincéren keresztül, SZÉP kártyával rendeztem a fizetés részét.
A megrendelésnél azt írták, hogy várható készítés+szállítás 1 óra.Ehhez képest 1:25-nél én hívtam fel őket, s kezdett el hápogni a hölgy a vonal túloldalán, hogy már a futárnál van a pizza, meg hogy nagyon sok a megrendelésük blabla.
Amikor felvetettem ötletként, hogy vegyenek fül több alkalmazottat, csak további hápogás volt a válasz...Mindenesetre a kaja finom volt nagyon, a felszámolt +200Ft fuvardíj kicsit pofátlan, mindazok tükrében, hogy csak pár utcára lakunk tőlük (így meg hogy még várni is kellett, miközben a vendégeinket akartam megetetni, az kicsit gáz volt)...
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
Bjørgersson #1800 üzenetére
asszony pitát, én tálat (pitát kerülöm, mert fülig szaftos leszek mindig, nem tudom a pitát kulturáltan enni...)
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
Bjørgersson #1797 üzenetére
mi régebben jártunk oda rendszeresen enni, nekünk bejött (bár a húson semmi extra fűszer nincs, kb ilyen előregyártott gyrosfűszer), de ettől függetlenül szerettük, mostanában sajnos nem voltunk, de kíváncsian várjuk a véleményed!
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
erik365 #1652 üzenetére
a hétvégén a Gardába ültünk be a feleségemmel, pizzát enni.
Én a Garda nevű (5 szabadon választott feltét) pizzájukat választottam, és nem csalódtam.
Eszméletlenül finom volt, olyan szinten vágott tele, hogy csak a 3/4-ét tudtam megenni.
A feltét gazdag volt nagyon, az ízek, a felhasznált alapanyagok kiválóak voltak.Viszont:
Többször rendeltünk már tőlük pizzát, és sajnos azt tapasztaltuk, hogy a rendelt pizzán a feltét mennyisége szegényes. Ezért én csak ott a helyben fogyasztást ajánlom.
(vannak akciós napjaik, amikor elég rendesen lehet spórolni, viszont ez estben csak kp-t fogadnak el) -
Irmscher 353
aktív tag
tegnap a Station Bisztróból rendeltem pizzát, nekem ízlett. Mondjuk a házhoz szállításért 200Ft-ot felszámoltak, de a kaja kárpótolt, még majdnem sütötte a számat a pizza.
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
#33253120 #1504 üzenetére
rég jártam az Óriás Burgeresnél, de ha az valóban a Thaly sarok, akkor az erősen kerülendők közé sorolnám.
A gyrosuk pocsék, nem a nem okés, hanem a pocsék kategória, szinte ehetetlen, részegen, és józanul is, én kerülöm, ha tehetem.Gyros:
- az Aladdin gyros a Széchenyi utcán szerintem nagyon jó, bár házhoz szállításuk talán nincs, illetve szép kártyát sem fogadtak el korábban, viszont utalvánnyal lehetett fizetni. Kicsit olajosak a szószaik, de ettől függetlenül gyrosból én az ajánlottak közé sorolnám, persze mások véleményére is kíváncsi lennék.- a másik nagy kedvenc a Geri gyros a Piac utcán, ízre nekünk bejött a feleségemmel, megfelelőek az adagok, jó az árképzésük, kedves a kiszolgálás, bár házhoz nem tudom, hogy szállítanak-e
- pop art ételbár a (Vágóhíd utca végéna Töhötöm italdiszkont mellett), finom a gyrosuk, nem kiemelkedő, de finom, korrektnek mondható az árképzésük, az adag is megfelelő volt, ezért az ajánlható osztályba sorolnám
Döner:
- nekem a nagy favorit még mindig a Segner téri döneres, bár változott az elmúlt időben valamennyit a recept, de még mindig nagyon bejön. Én ha tehetem mindig extra döner szósszal kérem, és extra csípősen.
Az árképzésük sokaknak nem tetszik, illetve a hivatalos házhoz szállítás megszűnt, bár 5 ezer Ft-os rendelés felett nekem eddig mindig kihozták, sőt nagy értékű 15+ ezres rendelésnél a főnök mindig küldött ajándékba üdítőket is...- Duna döner-t szintén az ajánlhatók közé sorolom, bár náluk nem lehet SZÉP kártyával fizetni, csak kp, vagy utalvány az elfogadott. A kajájuk finom, akkora adag a tál, hogy rendesen megküzd vele az ember, ha mind meg akarja enni, a fűszerezésük másabb, mint a fentebb említett döneresnél, de finom, nekem ízlik. Egyedül azt sajnálom, hogy ők nem olyan sok szósszal dolgoznak, így nekem kicsit "száraz". A telefonos rendelés néha nehézkes, mert elég nagy a forgalmuk, házhoz szállításuk van, egyedüli és nem elhanyagolható hátrányként a honlap hiányát említeném meg, bár a közösségi oldalon van egy "oldalacskájuk" ahol elérhető a menü, bár nem épp a legaktuálisabb árakkal ->érhet meglepetés a futárnál
- Mikepércsi úti dönerest, nálunk a cégnél szokták preferálni, én nem nevezném dönernek a kajájukat, inkább hasonlít egy gyrosra, a szószaik édeskések, nekem nem annyira a kedvencem emiatt, bár csípős szósszal megbolondítva már sokkal közelebb áll az én ízlésemhez. Az adagok nem túl nagyok, cserébe az árak sincsenek elszállva, ha nincs más megeszem, így az ajánlhatók közé sorolnám, de ha tehetem, inkább a fentebbiek közül választok.
Pizza:
- nálam a prímet a városban a Valentino pizzéria viszi. A fűszerezésük, a szósz a pizzán, a felhasznált alapanyagok, nálam nagyon betaláltak. Mindössze két kivetnivalót találtam, SZÉP kártyából korábban csak az OTP-set fogadták el, illetve az átlagtól egy picit magasabbak az áraik, de az íz kárpótol ezekért- pizza Vespa, az ajánlható kategória, de szerintem sokat változott a minőség az elmúlt időkben, de még mindig vállalható, bár emlékeim szerint a szalámis pizzájuk hagy kívánnivalót maga után
- Garda pizza, ott fogyasztva fenomenális, gazdag a feltét, korrekt a kiszolgálás, esetenként az állandó akcióikat is ki lehet fogni (pénztárcabarát!), rendelve kicsit szegényebb a feltét, de az ízek jók, emiatt ajánlom
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest