Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz
Irmscher 353 #3076 üzenetére
Kösz.
Nekem az a kedvencem pont.
-
Peti78
őstag
válasz
Irmscher 353 #2695 üzenetére
Én sokat főzök otthon. Egyrészt azért, mert tudom mi van benne, másrészt így a saját szám íze szerint készítem el. Való igaz, hogy nem mindig ugyanolyanok az ételek, de mindig kurva jók!
-
rayoliviero
veterán
válasz
Irmscher 353 #2692 üzenetére
Nekem is az a legjobb, mindig onnan szoktam venni. Kár, hogy kiszállítás nincs.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Irmscher 353 #2695 üzenetére
"Viszont: Nem tudom Te hogy vagy vele, de én pl még soha nem tudtam két ízre totál egyforma babgulyást főzni, pedig főztem már nem egyszer."
Igen, ez otthon valóban így van.
Viszont, az éttermeknél, kajáldáknál ez nem elfogadható. Pont attól lesz egy vendéglátó hely kiváló, hogy mindig ugyanazt a magas minőségű ételt és szolgáltatást nyújtják a vendégeknek. Mindegy hogy kedd van, esetleg péntek, augusztus 20, esetleg március 20... stb. Debrecenben nem sok ilyen hely van, de azért alakul a helyzet szerencsére. -
devil-k
nagyúr
válasz
Irmscher 353 #2692 üzenetére
-
devil-k
nagyúr
válasz
Irmscher 353 #2690 üzenetére
Őszinte leszek veled. Háromszor ettem ott régebben. Az első alkalommal, amit ott tapasztaltam, az maga volt a mennyország. Nagyon finom és ízletes kajához volt szerencsém. Aztán voltam még ott kétszer (a két idő között eltelt egy jó pár hónap), és borzasztóan elsózott kajához volt szerencsém.... Azóta nem mentem oda vissza.
-
wandam
csendes tag
válasz
Irmscher 353 #2642 üzenetére
Nem sok ideig lehetett, mert én vagy 4-5 éve eszek ott igaz néha csak pár havonta, de nem hallottam soha hogy szállítanának ki.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Irmscher 353 #2356 üzenetére
tejföl >>> frissföl
tej >>> reggeli tejital
barack pálinka >>> barack ízesítésű rövidital...stb. megannyi hazugság.
Pick.
Régen minőség volt, a legjobb... Most már pedig csak egy "túlhájpolt" valami. Vedd meg a rudas szalámit, csomagold ki, egyél belőle. Gyönyörű és ízletes. Rakd be a hűtőbe és vedd elő 3 nap múlva. A színek barna lesz és szaga van.... A szép, egészséges színből valami kutyasz*r féle valami lesz. -
Peti78
őstag
válasz
Irmscher 353 #2356 üzenetére
Mindenki eheti azt, amit akar. Jelen esetben Te a kolbászt, és a szalonnát.
-
Peti78
őstag
válasz
Irmscher 353 #2347 üzenetére
Ahhoz nem, de ha megnézed a tápanyagértékeit, akkor mást találsz benne, mint akármelyik párizsiban, szalámiban és egyebekben. A sok szar közül még mindig a legjobb választás.
A minőségi Pick téliszalámi 10 dekájában 46 gramm zsír és 25 gramm fehérje, míg a valdor csirkemell sonkában 19 gramm fehérje és 2 gramm zsír a leírás szerint. Amiben akár hazudhatnak is, de akkor mindkét terméknél hazudnának, és akkor a zsírban lefelé, a fehérjében meg felfelé. A parizereknek és a virsliknek némileg jobbak az értékeik, de azok meg köztudottan szemét kaják, tehát maradok a csirkemell sonkánál, ha már felvágottra kell fanyalodnom.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Irmscher 353 #2087 üzenetére
Ráadásul most adnak egy 20% kedvezmény kártyát is.
-
törölt tag
válasz
Irmscher 353 #2076 üzenetére
"Feleségem javaslatára a hajdú Vendéglőből rendeltünk." Itt lett elb@szva a dolog!
Viccet félretéve, 20 perc a sorompónál nem mentség. Legalább elnézést kért, sok futár nem ismeri a konfliktuskezelés ezen fomáját...
Ennyi idő alatt (11:00 - 14:15 = kb. 3 óra) egy fasza marhapöri is megvan.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de az ilyen városszéli kis kifőzdéket messze kerülöm...
-
devil-k
nagyúr
válasz
Irmscher 353 #2076 üzenetére
Nem semmi. Sőt ez akkor durva, amikor vendégek vannak ott, ahogy írtad is. Én tuti nem kértem volna, a SZÉP kártyás fizetést pedig vissza lehet utaltatni.
-
sharkypeti
aktív tag
válasz
Irmscher 353 #2053 üzenetére
A Kiscipó-féle tál nekem ízlett, de a kicsi az kicsi, nem lehet vele jóllakni. Gyerek adag.
A hambik is kicsik szerintem, és felejthető kategória.
A döner kiscipóban inkább döner nagykifliben lenne a helyes megnevezés. Amúgy nem rossz.
Szóval, a döner közepes és nagy tálakat javasolnám. (Viszont annyi pénzért talán máshol is szétnéznék) -
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Szerintem azok a tálak nem túl nagyok, korábban szerintem tettünk be ide a topicba képet az adagokról.
Gazsi00: a közepes már vállalható, de a kicsi szerintem nem éri meg. Majd számolj be, hogy ízlett!
-
Peti78
őstag
válasz
Eddig csak KP-val fizettem náluk, szal a szép kártyával kapcsolatos kérdésedre nem tudok válaszolni. Dönert eddig csak nagycipóban próbáltam náluk, az abszolut kielégítette az igényeimet. Igaz, előtte leküldtem egy hamburgert, de a kettő együtt sok volt, csak pislogtam.
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Irmscher 353 #1980 üzenetére
Házhoz szállítás a Jallánál nincs szerintem, egyedül csinálja a fazon, 2 kis tini csaj árulta ott a fagyit de más alkalmazottat én még sose láttam nála.
Egyébként sajnos nem tudom melyik ilyen jellegű hely lehet ma nyitva
-
törölt tag
válasz
Irmscher 353 #1958 üzenetére
vemhes malac
Inkább a vemhes koca .
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Irmscher 353 #1804 üzenetére
Idáig én is ódzkodtam a pitától, de az utóbbi pár hétben már van, hogy inkább azt eszek tál helyett, s még sikerül szépen is megennem.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Irmscher 353 #1798 üzenetére
Pitát, tálat ettetek?
local1 igen, te voltál az.
Az Akropoliszt nem ismerem, úgyhogy nincs viszonyítási alapom.
-
törölt tag
válasz
Irmscher 353 #1794 üzenetére
Nem nagyon. Kicsit csípjen, mert az kell, de amúgy szeretem érezni a többi ízt is.
Ha televerem csípőssel akkor tökmindegy. Ugyanolyan íze lesz a grízes tésztának is, meg a gyrosnak is. Erős. Semmilyen más. -
devil-k
nagyúr
válasz
Irmscher 353 #1763 üzenetére
Tudom, emlékszem rá, régóta nyomatják ezt.
Arról szól fáma szerintem, hogy megpróbálják nullásra kihozni azt az éttermet.
-
tahepa
senior tag
válasz
Irmscher 353 #1506 üzenetére
Ez igen ! Köszönöm ! Ez egy kimerítő jellemzés volt több étkezdéről is és persze arról is amiről az alap kérdés feltevődött.Így már meggondolandó hogy betérjek-e oda.
T_chris
A netpincér egy webes felület ahonnan több étterem kínálatát elérheted és rendelhetsz. Olvasva az írásod ezt biztos nem tudtad. Örülök hogy segíthettem . Mellesleg nem ez volt kérdés.
Közölném továbbá veled hogy mivel saját honlapot nem találtam az eredeti kérdésben megemlített kajáldáról ezért voltam kénytelen a netpincer.hu oldalt belinkelni és az ott szereplő étlapot.
Tudom a facebook-on jelen van az említett kajálda de néhányan nem használják eme social media-t és így ők nem tudják miről van nagyba szó. Sajnálatos ha te egy oldalt böngészve nem tudod megállapítani az ott szereplő kajálda elhelyezkedését és rögtön Ebes jut eszedbe róla. Erről talán nem én tehetek.
Azért neked is megköszönöm az adott információkat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fujifilm X
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch 6 SM-R940 44mm Bluetooth Graphite okosóra eladó!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest