- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mi a baj az "őskövület" csomagokkal?
A Firefox frissebb híreket mutat a testing ágon? Az új office csomagban olyan motivációs levelet írsz, hogy bekeretezve kiteszik az új munkahelyeden? Vagy a legfrissebb költségvetés kezelőben találsz majd egy kis plusz pénzt?
Nem, nem mindenki játszik mindenféle csili-vili játékokkal. Egyszerűen csak működik, mint a macOS. Nem kel izgulni, hogy a következő frissítéskor mi romlik el.
Én kifejezetten élvezem a meglepetés mentes működést. Ráadásul attól, hogy valaminek 0.0.2-vel kisebb a verziószáma, attól még nem lesz őskövület. Ha hibajavítás van benne úgy is lecsorog hozzám, ha meg új funkció, hát kivárom. Nem jut eszembe semmilyen újítás amiért esténként álomba sírtam magam, mert csak 1-2 év múlva kerül be a stabil ágba.
Ja, de bocs! Most 2 dolog ugrott be:
- Hiányzott a KDE-ben alapból nem lehetett háttérképnek beállítani a PictureOftheDay
- Csak a 12-ben kapta meg azt a kernel verziót, ami alapból felismeri a laptopom WiFi chipjétZavart, de mindkettőt orvosolni tudtam egy kis kereséssel olvasással.
-
-
tlac
nagyúr
Timeline of the xz open source attack
(bár úgy nézem senkit nem érdekel, de legalább nekem meg lesznek a linkek) -
Ugyanazokat, amiket Arch/manjaro-n; firefox, vlc, totem, xmms2, filezilla, bluefish editor, gimp.
Kb. ennyi. Alig állítok be az alap dolgokon kívül bármit, tehát közel alap installal használom a rendszert ezen a laptopon. Swap nélkül szoktam telepíteni minden distrot. Csak a GIMP szokott neha kifutni a 2GB-ból, de ez is nagyon ritka. De ez Arch-on is így van, nem ez a gond szerintem.
De nem debianon lassú, hanem Arch-on gyors. A kérdés, hogy mit csinál a debian (és minden más disztro), amit az Arch nem.
Lehet, hogy csinálok egy összehasonlítást a boot utáni folyamatokról. -
AMD C70 proci (2*1GHz Bobcat), 2GB egy csatornás DDR3 1066 MHz, SSD.
XFCE-vel szinte nem is lassú a manjaro, de minden más disztró esetén (szintén xfce) érezhetöen hezitál progi nyitások elött, illetve váltásoknál.
De az okosok azt mondják, hogy a debianból könnyü kihozni bármit. -
-
-
zoltanz
nagyúr
-
olivera88
veterán
-
olivera88
veterán
Köszi.
Na már telepítettem is de nem írtam be még azt xorg.conf fájlba.
Szerk: Na most írtam be, teljesen üres volt a fájl még.
Ezt írta ki telepítés végén. Ez oké így?
Possible missing firmware /lib/firmware/rtl_nic/rtl8107e-2.fw for module r8169
W: Possible missing firmware /lib/firmware/rtl_nic/rtl8107e-1.fw for module r8169
W: Possible missing firmware /lib/firmware/rtl_nic/rtl8168h-2.fw for module r8169
W: Possible missing firmware /lib/firmware/rtl_nic/rtl8168h-1.fw for module r8169
W: Possible missing firmware /lib/firmware/rtl_nic/rtl8168g-3.fw for module r8169
W: Possible missing firmware /lib/firmware/rtl_nic/rtl8168g-2.fw for module r8169
W: Possible missing firmware /lib/firmware/rtl_nic/rtl8106e-2.fw for module r8169
W: Possible missing firmware /lib/firmware/rtl_nic/rtl8106e-1.fw for module r8169
W: Possible missing firmware /lib/firmware/rtl_nic/rtl8411-2.fw for module r8169
W: Possible missing firmware /lib/firmware/rtl_nic/rtl8411-1.fw for module r8169
W: Possible missing firmware /lib/firmware/rtl_nic/rtl8402-1.fw for module r8169
W: Possible missing firmware /lib/firmware/rtl_nic/rtl8168f-2.fw for module r8169
W: Possible missing firmware /lib/firmware/rtl_nic/rtl8168f-1.fw for module r8169
W: Possible missing firmware /lib/firmware/rtl_nic/rtl8105e-1.fw for module r8169
W: Possible missing firmware /lib/firmware/rtl_nic/rtl8168e-3.fw for module r8169
W: Possible missing firmware /lib/firmware/rtl_nic/rtl8168e-2.fw for module r8169
W: Possible missing firmware /lib/firmware/rtl_nic/rtl8168e-1.fw for module r8169
W: Possible missing firmware /lib/firmware/rtl_nic/rtl8168d-2.fw for module r8169
W: Possible missing firmware /lib/firmware/rtl_nic/rtl8168d-1.fw for module r8169 -
A legjobbkor említed ezeket! Kezdtem kétségek közt vergődni, de akkor a Cinnamonossal nincs gáz.
Épp akartam írni, hogy eddig még akárhol olvastam a Debian KDE-ről, sehol nem dicsérték.
A Mint 18.2 to 18.2 frissítéssel gondjaim lettek, igy most vacilla van, melyiket előbb, a friss install Mint 18.2 vagy a Debian 9 Cinnamon.....
ez a hiba az upgradelt 18.2-vel:
cinnamon[1874]: segfault at 7fa917dfffe8 ip 00007fa972064305 sp 00007ffd229bd230 error 4 in libcjs.so.0.0.0[7fa97203b000+c1000] -
Siriusb
veterán
Na, ezért használtam sok éven át Arch Linuxot. Ahhoz képest, hogy a rolling release modeltől többen tartanak, teljesen stabil volt nálam, kevés probléma akadt, ami a rendszer használhatóságát befolyásolta, de általában arra is volt - vagy született hamar - megoldás a fórumokon.
Azért is váltottam a debianra, ha barátoknál, ismerősöknél kell valamit felrakni, kicsit ismerős legyen a rendszer, ám lehet nem a stretch-csel kellett volna belevágni.Azért valljuk be, valószínűleg egy openbox esetén nem problémáznánk ennyit. Amúgy a rendszer becsületére legyen mondva, a szkennerem például minden játszadozás nélkül működik, amivel Arch-on kínlódtam az utóbbi időben.
Azért én adok neki egy kis időt, hátra rendbehozzák a KDE-t. Amikor annak idején bejött a gnome-shell, annak is hónapokat adtam, hátha jó lesz, de aztán temettem... Mondjuk nem hiszem, hogy most is lenne ennyi türelmem.Amúgy egy új debian verzió általában jó szokott lenni, és csak a mostani eset a kivétel?
(#8242) Ludovicus
Mondjuk egy hibajegyet nem nyitottam, de gondolom általános problémák ezek, s hamarosan foglalkoznak vele. Ha nem lesz változás, én is felrakok valami stabil előző verziót, de remélem nem kell visszafele lépnem. Lokalizáció: na, én nem bírom magyar nyelven használni. Egyszer-kétszer kipróbáltam, de számítástechnikai területen nem bírom a magyar fordítást. No meg ha keresni kell valamire megoldást a neten, sokkal egyszerűbb, ha már eleve tudom az angol megnevezést. -
Penty
aktív tag
A fájl mentés ablaka. Az az ablak, ahol kiválasztod, hogy hova mentsen pl. egy képet. Feljön ez az ablak, de a fájlok és mappák egybe vannak. Ez zavar engemet. Jó lenne, ha a szokásos "mappák elől, fájlok utána" elrendezés lenne. Desktop környezet nincs, csak WM. Feltételezem, hogy ez nem is annyira a Debian "hibája", hanem sokkal inkább a GTK3 megoldása, ami semmibe veszi alapértelmezetten a több évtizedes dolgokat.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na ha lesz kis időm rá kedden, akkor megpróbálom a bugreportot megcsinálni.
A Mate-es Debian meg jó ötlet, meg is feledkeztem róla. Holnap megnézem milyen lett. Egyébként én is Firefox párti vagyok, a Debian7 idején 384MB sd ramos gépen is faszán lehetett böngészni vele. Később persze upgradeltem a hardvert mikor 10e-ért kaptam egy komplett Core2-es gépet csavarmentes házzal.
Abban már ki kellett venni az ssd-t, mert annyira gyorsan betöltött a Debian és a Firefox, hogy még nem állt fel a wifi kapcsolat és a böngésző már szólt, hogy az xy oldal nem érhető el.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Vannak itt még bajok... Megpróbáltam csinálni egy friss telepítést a nonfree isoval pendriveról, el is kezdi a folyamatot de erre közli velem, hogy ő nem tudja olvasni a fájlokat a CD rom meghajtóról. A meghajtó üres volt... Akkor is ez volt, ha letiltottam a biosban a CD-t.
Most még esetleg a kde-s nonfree iso lehet sérült, de az meg be tud bootolni live módba.
-
tlac
nagyúr
-
-
-
törölt tag
-
Gondwana
addikt
Bluetoothot felismeri, a gépről tudok is küldeni telefonra, telefonról viszont nem fogad semmit, hibaüzenet nincs, file sharingot Gnome-verzióban lehetett ugyan bekapcsolni, de hatástalan volt, a másik kettőben idáig is mókolni kellett, hogy egyáltalán legyen bluetooth ikon, illetve küldeni lehessen. Most még megpróbálok egy 7.11-et, utána megy fel a WinXP, mert úgyse fizeti ki senki, hogy nem a fiaimmal idétlenkedek vasárnap délután, hanem ezt barkácsolom.
Szerk.: A felsorolt csomagok már mind telepítve voltak.
-
-
-
A legfrissebb már a 10.04-es Ububntu-n sem ment. A 45-ös volt az utolsó, ez miatt nem gondolom, hogy a legfrissebb hajlandó lesz elindulni a Lenny-n.
Innen, az ftp-ről szoktam mazsolázni a kiadások között. -
spammer
veterán
Nem azért használjuk, mert gyenge a gép, hanem azért, mert személyre szabható a működése és kényelmesebb/gyorsabb. Pl. amit én használtam, az lua nyelven keresztül programozható volt (most a böngésző is az, amit használok), a jelenlegi meg shell scripteken keresztül irányítható/személyre szabható.
Pl. megnyílik egy ablak bizonyos névvel, tegye oda a megfelelő dekstopra, futtasson le bizonyos parancsot, nyisson meg az ablakot egy másik desktopon, közben méretezze át vagy tegye át a másik ablakot máshova, cseréje fel a 2 ablakot, törölje ki a se..em stb. Ha akarom, egy gombnyomással megoldható ez az egész.
Arról nem is beszélve, hogy nem lepik el egymást az ablakok és az idő nagy részében egér/touchpad nélkül, billentyűzetről vezérelhető a rendszer (persze a megfelelő programok használatával), ami bizonyos workflow esetén nagy előny.
-
Rimuru
veterán
-
Apollyon
Korrektor
Az nem baj ha friss, az már igen ha bugzik. Ha nem, akkor nem szóltam.
Bár mostanában nincs időm, de szép lassan térek át wm-re. KDE-t még nekem is le kell szedni, de ebből minimal reinstall lesz majd, úgy tutira nem marad fent semmi felesleges. Szerencsére megszabadulok ezektől a DE problémáktól...
-
Apollyon
Korrektor
Akkor ez most 32bites debianra van, nem?
Mert nekem 64-es van.Amúgy én így szoktam telepíteni:
dpkg --add-architecture i386
Majd felteszem a wine:i386 csomagot. Ez kell ahhoz, hogy tudjak pl UT99-ezni, ami egy 32bites játék, és nem lehet telepíteni natívan 64bites rendszerre.
-
-
Apollyon
Korrektor
Bocs, a késői válaszért.
Köszi, de nekem intel kari van a gépben, meg régi ati, amit nem használok. Azóta már rég töröltem a FF-ot, nem fogom visszatenni, marad iceweasel. Majd ha kötelező lesz váltani szórakozok vele, egyelőre nem.Amúgy KDE és automatikusra van állítva a v-sync.
-
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
Kipróbáltam ezt a 45-ös, már firefoxot. Egyszerűen borzalmas. A fórum hasábjain szaggat a görgetés. Ez, így ebben a formában egy vicc. Szerintem lementem a 38-as esr verziót, és ha látom hogy firefoxra akar majd frissíteni, letiltom. A 38-as még egész használható, de az újabbak már tiszta bloatware. Nem is értem hogy fér ez a debianba. Lehet át fogok térni Icecatre.
-
ToMmY_hun
senior tag
-
Működik rendesen, ahogy azt tlac fórumtárs mondta.
Ha segít a függőségekkel kapcsolatban:
ubyegon@debian:~$ apt-cache show cinnamon
Package: cinnamon
Version: 2.8.6-1
Installed-Size: 1152
Maintainer: Debian Cinnamon Team <pkg-cinnamon-team@lists.alioth.debian.org>
Architecture: amd64
Replaces: cinnamon-common (<= 2.2.14-1)
Provides: notification-daemon, x-window-manager
Depends: caribou, cinnamon-common (= 2.8.6-1), cinnamon-control-center (>= 2.8), cinnamon-desktop-data (>= 2.8), cinnamon-screensaver (>= 2.8), cinnamon-session (>= 2.8), cinnamon-settings-daemon (>= 2.8), cjs (>= 2.8), cups-pk-helper, gir1.2-accountsservice-1.0, gir1.2-caribou-1.0, gir1.2-clutter-1.0, gir1.2-cmenu-3.0 (>= 2.8), gir1.2-cogl-1.0, gir1.2-gconf-2.0, gir1.2-gdkpixbuf-2.0, gir1.2-gkbd-3.0, gir1.2-glib-2.0, gir1.2-gnomedesktop-3.0, gir1.2-gtk-3.0, gir1.2-gtkclutter-1.0, gir1.2-javascriptcoregtk-3.0, gir1.2-keybinder-3.0, gir1.2-notify-0.7, gir1.2-pango-1.0, gir1.2-polkit-1.0, gir1.2-soup-2.4, gir1.2-upowerglib-1.0, gir1.2-webkit-3.0, gkbd-capplet, gnome-backgrounds, gnome-icon-theme-symbolic (>= 2.91), gnome-themes-standard, gsettings-desktop-schemas (>= 0.1.7), libglib2.0-bin, libjs-jquery, mesa-utils, nemo (>= 2.8), policykit-1-gnome, python-dbus, python-gconf, python-gi-cairo, python-imaging, python-lxml, python-pam, python-pexpect, python-pyinotify, gir1.2-meta-muffin-0.0 (>= 2.8), gir1.2-networkmanager-1.0, dconf-gsettings-backend | gsettings-backend, python3:any, python:any, libatk-bridge2.0-0 (>= 2.5.3), libatk1.0-0 (>= 1.12.4), libc6 (>= 2.14), libcairo2 (>= 1.10.0), libcinnamon-menu-3-0 (>= 2.2.0), libcjs0 (>= 2.0.0), libclutter-1.0-0 (>= 1.10.0), libcogl-pango20 (>= 1.17.4), libcogl-path20 (>= 1.17.4), libcogl20 (>= 1.17.4), libcroco3 (>= 0.6.2), libgdk-pixbuf2.0-0 (>= 2.22.0), libgirepository-1.0-1 (>= 0.9.2), libgl1-mesa-glx | libgl1, libglib2.0-0 (>= 2.37.3), libgstreamer1.0-0 (>= 1.4.0), libgtk-3-0 (>= 3.9.12), libmozjs-24-0, libmuffin0 (>= 2.6.0), libpango-1.0-0 (>= 1.14.0), libpangocairo-1.0-0 (>= 1.14.0), libpulse-mainloop-glib0 (>= 0.99.1), libpulse0 (>= 0.99.1), libstartup-notification0 (>= 0.11), libx11-6, libxfixes3 (>= 1:5.0), libxml2 (>= 2.7.4)
Recommends: cinnamon-l10n, gir1.2-gnomebluetooth-1.0, gir1.2-nmgtk-1.0, gksu, gnome-terminal | x-terminal-emulator, network-manager-gnome
Suggests: python-opencv
Breaks: cinnamon-common (<= 2.2.14-1)Sorry, a Programkód gomb nem az igazi.
-
kovaax
őstag
Nem. De éppen most csináltam meg openSUSE 42.1-en, és ott csont nélkül működik. Valószínűleg a kiherélt grafikus környezetem nem volt elég neki, és nem tudott pár dialóg ablakot kirakni, vagy valami hasonló okozta a problémát (a java verziók egyeznek).
Szóval júzererror.
Szerk.: Mondjuk aki ért a javához, adhatna tippeket, hogy hogy tudnám felokosítani a kis openboxomat, hogy ott is menjen...
-
Apollyon
Korrektor
Szerintem meg pont hogy minél többet frissítik, annál rosszabb lesz. Pl. az alsa => pulseaudio váltás is teljesen értelmetlen volt, de legalább jól kiszúrtak a userekkel. Amióta nem frissítik, azóta legalább nem lett rosszabb, legalábbis nálam.
Ezt a problémát amit írtál én csak 1x tapasztaltam, amikor egy másik gépemre is feltettem a skype-ot, és az egyik beszélgetőpartneremtől áthúzta az addig vele beszélgetett üzenetek egy részét. Amúgy más gondom nem volt vele. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Egyébként működik a 4.3-as. Mondjuk a pulseaudio miatt az USB-s kamera mikrofonja alapból nem megy, és nem lehet kiválasztani. Le kell tölteni a pavucontrol-t, és mikor megy a skype teszthívás, akkor kell átállítani menet közben az USB-s mikrofonra a bemenetet, akkor megjegyzi. Agyrém.
Egyébként még egy aranyos wine tulajdonság, miután felrakod, LXDE-n beállítja magát a .jpg képekhez is, amiket Internet Explorer alatt nyit meg. Remek mondom, erre mi szükség volt? Minden érdektelen kiterjesztéshez hozzá van rendelve alapból, kivéve a .exe-hez.
Ezzel miért nem kezd valaki valamit? Már egy évvel ezelőtt is ilyen volt...
-
olivera88
veterán
Nem olyan kell. Mivel nem támogatja az alaplapom az UEFI-t. Egyik PH cikkben olvastam h ő azt ajánlna hogy hozzunk létre egy fix 400 mb méretűt, elmeséltem egy ismerősnek és kiröhögött, azt mondja aki írta azt a cikket az nem használt még Photoshopot.
Nem írna az túl sokat SSD re?
-
törölt tag
Közben annyi változás, hogy a Stretch RC4 netinst sem volt jó neki. De nem volt kedves hibaüzenet fehér hátteren, viszont volt egy villogo Debian login screenem. Debian DE, Gnome és a standard dolgokat hagytam telepíteni a core-on felül. Ubuntu 15.10 Live egyébként flottul megy, mint az derült ki, miközben be kellett bootolnom valamivel néhány dolog lementése végett.
-
ALI_G
veterán
legalább a háza mutatós
Igen, a 320-assal felismeri automatikusan az os, az enyémmel viszont nem. Az lsusb szeirntem látja: [link], legalábbis a kiemelt rész nekem arra utal:
Bus 001 Device 006: ID 1bcf:0c31 Sunplus Innovation Technology Inc. SPIF30x Serial-ATA bridgeBiztosan felpörög: amikor bedugom csak az áramot, akkor világít és kattog (ugyanezt csinálja a 320-as is), de ha rádugom a málnára akkor hallhatóan felpörög.
-
törölt tag
Windows-on kipróbáltam, tényleg feachure-rich olvasó, de annyira nem feszeget a hiánya a Liferea-val szemben. No meg weblapról letölthető. Csak az okára lettem volna kíváncsi, hogy adott programot miért nem tartalmaz a tároló. És mivel ez az egyik legnagyobb feed reader, hát megkérdeztem. Első körben egyébként biztonsági vagy stabilitási okokra gondoltam, hiszen a stable Debian többnyire elavultnak nevezhető verziójú programokat tartalmaz.
Tegyük fel, írok egy dev-nek, ha érdemlegesnek találja (nem tudom mi alapján dönti(k) el) és bekerül, akkor az onnantól számítva benne lesz a tárolóban?
-
ALI_G
veterán
Szétszedtem, de leolvashatatlan milyen chip.
Kollégától kaptam egy 320-as vinyót egy másik csatlakozóval. Most arra kötöttem rá, és ezzel se ismerte fel az osmc, azonban az lsusb mintha mást írna ki amikor rádugtam az 1 TB-os vinyót:
Bus 001 Device 006: ID 1bcf:0c31 Sunplus Innovation Technology Inc. SPIF30x Serial-ATA bridge
Bus 001 Device 005: ID 279e:024e
Bus 001 Device 004: ID 7392:7811 Edimax Technology Co., Ltd EW-7811Un 802.11n Wireless Adapter [Realtek RTL8188CUS]
Bus 001 Device 003: ID 0424:ec00 Standard Microsystems Corp. SMSC9512/9514 Fast Ethernet Adapter
Bus 001 Device 002: ID 0424:9514 Standard Microsystems Corp.
Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hubKipróbáltam a 320-as vinyót az én külső vinyó rack-emben és simán felismerte.
Mit tudok még kipróbálni?
-
ALI_G
veterán
Az sajnos nem fog menni, nincs olyan kicsi csavarhuzom, de aida-t felraktam és ilyen tipusu:
Seagate Hybrid Drives ST1000LM014 1TB (Modell azonosító ST1000LM014-1EJ164)Eddig problémamentesen használtam windows-os laptopon, egy usb-ről. Mivel a pi2 nem tudta meghajtani, így átraktam egy másik házba, aminek van Y elosztója és így most külön tápról kap áramot.
Így működik egy 320-as vinyóval a pi2-m:
Elindítoma pi-t, bedugom csak az áramot a vinyónak, ha elindult a pi, bedugom a második usb-t és voila felismeri. ugyanez nem működik az 1 TB-os vinyóval.Másik linuxon, pi-n nem próbáltam.
-
ALI_G
veterán
[ 0.000000] PID hash table entries: 4096 (order: 2, 16384 bytes)
[ 0.000000] Dentry cache hash table entries: 131072 (order: 7, 524288 bytes)
[ 0.000000] Inode-cache hash table entries: 65536 (order: 6, 262144 bytes)
[ 0.000000] Memory: 742660K/770048K available (7756K kernel code, 550K rwdata, 1820K rodata, 412K init, 762K bss, 19196K reserved, 8192K cma-reserved)
[ 0.000000] Virtual kernel memory layout:
vector : 0xffff0000 - 0xffff1000 ( 4 kB)
fixmap : 0xffc00000 - 0xfff00000 (3072 kB)
vmalloc : 0xaf800000 - 0xff000000 (1272 MB)
lowmem : 0x80000000 - 0xaf000000 ( 752 MB)
modules : 0x7f000000 - 0x80000000 ( 16 MB)
.text : 0x80008000 - 0x809624b4 (9578 kB)
.init : 0x80963000 - 0x809ca000 ( 412 kB)
.data : 0x809ca000 - 0x80a53b04 ( 551 kB)
.bss : 0x80a56000 - 0x80b14a4c ( 763 kB)
[ 0.000000] SLUB: HWalign=64, Order=0-3, MinObjects=0, CPUs=4, Nodes=1
[ 0.000000] Preemptible hierarchical RCU implementation.
[ 0.000000] Build-time adjustment of leaf fanout to 32.
[ 0.000000] NR_IRQS:608
[ 0.000000] Architected cp15 timer(s) running at 19.20MHz (phys).csináltam előtte, utána mentést és nem írt hozzá semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Subaru topik
- Windows 7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged