- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Debian GNU/Linux
- (kiemelt téma)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rég várt frissítést kap az Android tárcsázója
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple Watch
- Nagy bemutatóra készül az Oppo
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 04:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ubyegon2
félisten
Vagyis a monitor bal oldalát akár ki is dobhatjuk

Mintha semmi mást nem kellene bal oldalon intézni. Az feltűnt, hogy vindózon a start gomb is a bal sarokban van? Balról indulnak a böngésző fülek, balról indulnak a menük, balról vannak a fájlkezelőben az elemek - vagyis az egérmutató az idő nagy részében a bal térfélen van.
Ja, és balról jobbra írunk, olvasunk. Nekem logikus, hogy bal oldalon vannak a vezérlőgombok is.(#7472) ubyegon2

És persze az Ubuntu meg az OSXUbuntuba legfeljebb püspökök és a cím várományosai szeretnek bele, OSX meg olyan, mint a Rolls-Royce, csavarok nélkül van összerakva (legalábbis eredetileg így gyártották), bár egyiket se ismerem közelebbről.
Autónál éppen nem baj, ha nem kell belepiszkálni, de egy oprendszernél! 
-
Raynes
tag
Most fogom szétverni a gépet debianostól

Újrahúztam az egész Debiant, ezúttal rögtön KDE-vel. Elkezdtem szépen belakni.
Telepítgetem a cuccokat, ám amikor a ttf-mscorefonts-installer-megy, hibával kilép az Apper.
Nosza, terminal, apt-get.....
Innen sehova. Se beírni, se törölni, semmit (csak Tab-bal OK-ra ugrani). Csak ablak bezár, figyelmeztetéssel.
És utána már az Apperrel sem lehet semmit felrakni a gépre.
Futtatnám terminálban a dpkg --configure -a parancsot, de az azonnal visszadob a ttf-mscorefonts-installer-os ablakhoz.
22-es csapda...

Úristen, hol vannak neked az ablakkezelő gombok? Minek a másik felére tenni? Már a Macnél és a Unitynél sem értettem soha ezt a bzuiságot. Csak azért, hogy ne ott legyen, ahol szokott? A legtöbb ember jobbkezes, és nem akarja az egérkurzort az ablak bal sarkáig gurgulázni. Kivéve, ha valaki balkezes.
-
Apollyon
Korrektor
>a backportban van a te verziód, a sid-et tedd fel, onnan frissül.
Erre gondoltam, hogy magas. A deb-et tudom telepíteni

Az én nevem nem piros, nem is lesz. Nem fizetek. Az egészet én csak pöcsméregetésnek tartom. Van egy újabb valami amivel hencegni lehet, mások orra alá dörgölni. Gusztustalan.
Adblock ki van kapcsolva a PH oldalain, néha még a reklámra is rákattintok, más extra szolgáltatást meg nem igénylek.Még állítgatják, 2 hónapra lett módosítva ez a logout-os dolog. Tehát 2 hónapnál régebbi blogbejegyzés után tűnik el a név alól a logout felirat, de az adatlapon látszik továbbra is. Ez mondjuk a szakmai írások miatt hátrány lehet, de ilyen esetben meg ott van a topik összefoglaló.
A p5sméregetést meg azért ne már, ha lehetne választani, akkor én semmiképp nem járulnék hozzá hogy látszódjon. Pont emiatt a téveszme miatt amit ide leírtál. Személy szerint itt lógok már lassan 10 éve az oldalon, elég sokat okosodtam itt, ezért támogattam az oldalt. Debiant is támogattam már korábban néhány euróval... Gáz?

-
tlac
nagyúr
Hogy tudom rávenni a rendszert, hogy automatikusan frissítse a VirtualBox-ot?
Az /etc/apt/souces fájlban benne van a
deb http://download.virtualbox.org/virtualbox/debian jessie contrib
Eredetileg így telepítettem az 5.0.12 verziót.
Most program jelszett, hogy megjelent az 5.0.14, de a Debian csomagkezelője szerint nincs semmi frissíteni való.
Ubuntu meg Mint ezt automatikusan intézi.Vagy szedjem le a .deb fájlt és kézzel telepítsem?
deb http://download.virtualbox.org/virtualbox/debian jessie contribaz úgy jó
apt-get update volt? -
ubyegon2
félisten
>a backportban van a te verziód, a sid-et tedd fel, onnan frissül.
Erre gondoltam, hogy magas. A deb-et tudom telepíteni

Az én nevem nem piros, nem is lesz. Nem fizetek. Az egészet én csak pöcsméregetésnek tartom. Van egy újabb valami amivel hencegni lehet, mások orra alá dörgölni. Gusztustalan.
Adblock ki van kapcsolva a PH oldalain, néha még a reklámra is rákattintok, más extra szolgáltatást meg nem igénylek.Erre gondoltam, hogy magas. A deb-et tudom telepíteni
OK, én is szoktam elfelejteni alapdolgokat, ha rég nem csináltam!

deb http://ftp.de.debian.org/debian unstable main contrib non-free
Ezt a sort berakod a /etc/apt/souces-ba a többi alá, ha nem kell elérakod a duplakeresztet.
Nem túl rutinos Debianosoknak (mint mi is) van ilyen Sources List Generator, csak ott el van csúszva a név/kategória, de ettől még jó, ne a neveket nézd, hanem azt, hogy stable, unstable.
Sorry félreértettem a premium dolgot, simán csak 5 napon belüli a blogod. lassan esik le

-
ubyegon2
félisten
Most itt olyanokat írtál, hogy inkább hagyom a fenébe az egészet

>Nálad hogy-hogy fenn maradt a Logout blog a nicked alatt?
A nagy "prémium előfizetés"-es pöcsméregetős rendszer egyik mellékhozadéka. A kiírás csak blogbejegyzést követő pár napig látszik (talán 5?)... Gondolom ez egy egy kis "ösztönzés" az előfizetésre...

A topicösszefoglalóval megtisztelsz

Ne szórakozz már az innen letöltött .deb-et (direkt link) Gdebi-vel megnyitod, a többit az intézi, nálam alapból azzal akarja megnyitni:

Ja értem, a TG topikban olvastam erről, elég nagy marhaságnak tartja a többség, az 5 nap meg lófütty. Premiumnál nem pirosnak kéne lenni a nicknek?
A topicösszefoglalóval megtisztelsz
Ne viccelj már, Te tiszteled meg a fórumtársakat egy jó leírással!

-
ubyegon2
félisten
Hogy tudom rávenni a rendszert, hogy automatikusan frissítse a VirtualBox-ot?
deb http://download.virtualbox.org/virtualbox/debian jessie contrib
Eredetileg így telepítettem az 5.0.12 verziót.
Most program jelszett, hogy megjelent az 5.0.14, de a Debian csomagkezelője szerint nincs semmi frissíteni való.
Ubuntu meg Mint ezt automatikusan intézi.Vagy szedjem le a .deb fájlt és kézzel telepítsem?
A Jessie repoban még régebbi van, a backportban van a te verziód, a sid-et tedd fel, onnan frissül. Bár gondolom állandóra nem akarod a sid-et, kikommentelheted vagy használod a .deb-et
Nálad hogy-hogy fenn maradt a Logout blog a nicked alatt?

Ha nem lenne ott, sose találna rá senki a "képregényedre", gratula hozzá, berakom a kezdő topik Összefoglalójába, OK? -
tlac
nagyúr
-
tlac
nagyúr
ezeket rakd fel backports-ból, hátha jobb lesz: libmtp-common, libmtp-runtime, libmtp9
nekem a gyári csomagokkal a telefont sem ismerte fel -
Syl
nagyúr
Intel HD2500. És két változatot játszik a wayland:
1. Belép, monitor kikapcs, 4-5 mp után gép menni szlíp... Ébresztés után belép (hosszas várakozás után), de nagyon kaotikusan viselkedik az egér. Vagy hogy duplázódik, van hogy egy vonalnál nem megy tovább stb.
2. Belép és nagyon kaotikusan viselkedik az egér (lásd előbbi).
Szóval maradok az alap Gnome-nál
Vajon Debiant rá lehet venni, hogy normálisan kommunikáljon a WP telefonnal? Mert így izomból csak fényképeket hajlandó importálni róla, én meg zenét másolnék rá.
-
törölt tag
Nekem van, Intel HD Graphics 510-el.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#7438) tlac lásd feljebb.
De ha már beszélünk, Openbox + Intel-re nincs tipped?
Ha ez segít a tipphez, Conky-ban hiába állítok be double_buffer-t, ugyanúgy van flicker. -
törölt tag
-
Apollyon
Korrektor
-
törölt tag
-
törölt tag
Iceweasel-el biztos működik. Ha nem, valamit nagyon eltúrtál.
Még a ctrl+shift+tab is működik nálam. -
Apollyon
Korrektor
Nem bírtad sokáig

----
Egyébként mi az a körülmény, amikor a dpkg proxy-t kér?
-
gery2123
őstag

Telepítgetem a cuccokat, ám amikor a ttf-mscorefonts-installer-megy, hibával kilép az Apper.
Innen sehova. Se beírni, se törölni, semmit (csak Tab-bal OK-ra ugrani). Csak ablak bezár, figyelmeztetéssel.
Futtatnám terminálban a dpkg --configure -a parancsot, de az azonnal visszadob a ttf-mscorefonts-installer-os ablakhoz.
22-es csapda...

Én egy pár óra után feladtam a KDE-t. Valahogy nem állt semmi kézre, arról nem is beszélve, hogy SSD-n úgy ment, mint ha valami ezer éves hdd lenne. Ment is vissza a jó kis Gnome

Tudom nem a KDE hibája, de elég is volt belőle ennyi. -
tlac
nagyúr

22-es csapda...

próbáld meg a karakteres konzolból
-
bambano
titán
-
bambano
titán
-
gery2123
őstag
Meghoztátok a kedvem a KDE kipróbálásához. Először csak live-ként, aztán meglátjuk. Mondjuk nekem valahogy nem állt kézre soha, de kap egy új esélyt.

Kubuntu már jön le, mert a 4-es kde nem jön be külsőleg. -
Syl
nagyúr
Oké, nem szóltam
sudo apt-get...
Ciki... -
gery2123
őstag
Ajjaj! Máris elvesztem a beállítások között. Plusz addig babráltam a panelt, hogy totál sikerült szétqrni. Szerencsére a .kde, share, config mappából törölt két plasma-desktop* fájlt helyrerakta

Egyébként nem lenne célszerű leszedni a GNOME fájlokat? Kicsit zavaró, hogy egy sor gnome program is itt virít a kde menüben. Pl. két számológép
Hát én a helyedben egy tiszta telepítést csinálnék
Azért elég messze van a Gnome és a KDE egymástól! Természetesen ha még nem laktad be annyira csak akkor -
Penty
aktív tag
Na ja, a Gnome-hoz beállításaihoz képest – amivel 10 perc alatt végzel –, itt csak az alkalmazások megjelenítésének testreszabására el tudsz tölteni egy napot. És akkor még hol a többi...

-
Penty
aktív tag
-
Penty
aktív tag
Akartam írni, hogy KDE-t használj, ha egy minden igényt kielégítő, rendesen bekonfigurálható DE-t szeretnél, de ahogy nézem, már megelőztek...
-
Apollyon
Korrektor
>Így legyen ötösöm a lottón
Adja az ég!!!

1%-ot kérek belőle
Évekkel ezelőtt próbáltam a Chakrát és ugyanez volt vele a gond. Azaz volt ott más is, sokkal bosszantóbb probléma. Például a NAS-ról Samba megosztásról nem volt hajlandó lejátszani a filmet, csak miután átmásolta a user mappába. Szerencsére Debianon nincs ilyen gond.
Sajnos, már csak estére tudom kipróbálni, akkor leszek ismét gép közelben.
De nagyon köszönöm a segítséget
Ja, a KDE valamiért csak angolul megy. A nyelvek listájában csak ámerikás englis van.
I'll be back
Ahogy előttem tlac írta, elég a kde-l10n-hu csomagot feltenni, ha a rendszer többi része amúgy magyar.
-
tlac
nagyúr
Adja az ég!!!

1%-ot kérek belőle
Évekkel ezelőtt próbáltam a Chakrát és ugyanez volt vele a gond. Azaz volt ott más is, sokkal bosszantóbb probléma. Például a NAS-ról Samba megosztásról nem volt hajlandó lejátszani a filmet, csak miután átmásolta a user mappába. Szerencsére Debianon nincs ilyen gond.
Ja, a KDE valamiért csak angolul megy. A nyelvek listájában csak ámerikás englis van.
I'll be back
tedd fel a kde-l10n-hu valami package-eket
-
Apollyon
Korrektor
Adja az ég!!!

1%-ot kérek belőle
I'll be back
3 éve én is chakráztam, de akkor még eléggé kesze-kusza rendszer volt, és ahogy olvasom a topikot, elég sokat kell foglalkozni vele, utánaolvasni.
Mármint ahhoz képest hogy a debiant egyszer fel kellett tenni, aztán többet nem kell vele törődni, néha 1-1 sec. update jön azt szevasz.
Ezt a lengvidzs dolgot még megnézem otthon ha hazaértem, de ha jól emlékszem debianon csak terminálból lehet rendesen nyelvet váltani.
-
Apollyon
Korrektor
Így legyen ötösöm a lottón hogy ezt tudtam meg fogod kérdezni

A gtk-s programok esztétikusabb megjelenítéséhez kell a következő pár csomag:
gtk2-engines-oxygen
gtk3-engines-oxygenmeg ha nincs fent, akkor a kde-config-gtk-style is.
Ha automatikusan nem váltana át, akkor a rendszerbeállítások alatt az alkalmazások megjelenítésében (asszem így van magyarul) lehet váltogatni a style-t.
-
Apollyon
Korrektor
Simán fel lehet, és igen, elég sok csomag van.
Installhoz, ha nincs feltéve akkor előbb fel kell rakni az aptitude és a tasksel csomagokat.
Utána:
aptitude install ~t^desktop$ ~t^kde-desktop$
Le fog rántani egy jó fél gigát, el lesz vele amíg felrakja. Utána loginnál lehet választani a de-k között.
Ez amúgy azt a pakkot rakja fel, amit akkor rakna fel ha debian installkor választanád a kde-t.
Ja és igen, meg fogja kérdezni, hogy lecseréled-e a jelenlegi login managert KDM-re, mert az kell a kde-nek de nem vagyok benne biztos hogy kötelező, de szerintem ajánlott.
-
Apollyon
Korrektor
A KDE-t én sem szerettem, de most már nagyon. Ezzel a DE-vel kell a legkevesebbet szöszölni, és könnyen testre lehet szabni egyéni kinézetűre. A MATE-et is könnyen be tudod állítani, a színeket is úgy ahogy akarod, szóval ilyen téren nagyon jó az is. Csak nálam a tearinggel volt gond mate alatt. (Ki-be kellett kapcsolgatni a hw-es videogyorsítást.)
Kali linux alatt amúgy jó a gnóm, legalábbis amikor utoljára próbáltam. Ott egy kicsit módosítva van, sokkal használhatóbb. De a kali meg nem otthoni desktopnak való, az állandó root fiókkal meg nem is biztonságos.
A 4-es KDE egyébként már a end of life, az új Debianban már 5-ös lesz. Viszont az még bugos mint a szemét. Ezért is egyre jobban hajlok a WM-ek felé, na ott abszolút korlátlanok a lehetőségek (rendszertől függően), ha nem vesszük a fancy animációkat.
-
Penty
aktív tag
-
gery2123
őstag
fonts.conf fájlt létrehozol a /home alá az alábbi szöveggel
ms-core font felrak, hinting Slight, és RGBA<?xml version='1.0'?>
<!DOCTYPE fontconfig SYSTEM 'fonts.dtd'>
<fontconfig>
<match target="font">
<edit mode="assign" name="rgba">
<const>rgb</const>
</edit>
</match>
<match target="font">
<edit mode="assign" name="hinting">
<bool>true</bool>
</edit>
</match>
<match target="font">
<edit mode="assign" name="hintstyle">
<const>hintslight</const>
</edit>
</match>
<match target="font">
<edit mode="assign" name="antialias">
<bool>true</bool>
</edit>
</match>
<match target="font">
<edit mode="assign" name="lcdfilter">
<const>lcddefault</const>
</edit>
</match>
</fontconfig> -
spammer
veterán
Köszi!

Ismertem már a sources.list szerkesztését, azzal nem volt gond.
Néztem is, miért van benne kétszer ugyanaz a CD-s sor, egyik kikommentelve.(#7362) spammer
Melyik sor végére írjam be ezt a contrib non-free-t?
deb http://ftp.hu.debian.org/debian/ jessie main
deb-src http://ftp.hu.debian.org/debian/ jessie main
deb http://security.debian.org/ jessie/updates main
deb-src http://security.debian.org/ jessie/updates main
# jessie-updates, previously known as 'volatile'
deb http://ftp.hu.debian.org/debian/ jessie-updates main
deb-src http://ftp.hu.debian.org/debian/ jessie-updates main
deb http://download.virtualbox.org/virtualbox/debian jessie contribMindegyik main után.
Az az utolsó, virtualboxos sor biztos kell? Csak mert a debian contrib-ban elérhető [link] a Virtualbox csomag.
-
Apollyon
Korrektor
Köszi!

Ismertem már a sources.list szerkesztését, azzal nem volt gond.
Néztem is, miért van benne kétszer ugyanaz a CD-s sor, egyik kikommentelve.(#7362) spammer
Melyik sor végére írjam be ezt a contrib non-free-t?
deb http://ftp.hu.debian.org/debian/ jessie main
deb-src http://ftp.hu.debian.org/debian/ jessie main
deb http://security.debian.org/ jessie/updates main
deb-src http://security.debian.org/ jessie/updates main
# jessie-updates, previously known as 'volatile'
deb http://ftp.hu.debian.org/debian/ jessie-updates main
deb-src http://ftp.hu.debian.org/debian/ jessie-updates main
deb http://download.virtualbox.org/virtualbox/debian jessie contribMinden sor végére kell a contrib non-free.
Mivel még nincs egy éve hogy kijött a stabil 8-as debian, annyira nem régiek a szoftverek, de az újabb verziók bekerülnek a backports repóba, szükség esetén azt is érdemes lehet bekapcsolni. Csak vigyázz, mert könnyen össze lehet kuszálni szegény debiant

-
tlac
nagyúr
-
tlac
nagyúr
-
Apollyon
Korrektor
sudo apt-get update:
W: Sikertelen letöltés: cdrom://[Debian GNU/Linux 8.2.0 _Jessie_ - Official amd64 CD Binary-1 20150906-11:13]/dists/jessie/contrib/binary-amd64/Packages Használja az apt-cdrom parancsot a CD felismertetésére. Az apt-get update nem használható új CD-k hozzáadására.
W: Sikertelen letöltés: cdrom://[Debian GNU/Linux 8.2.0 _Jessie_ - Official amd64 CD Binary-1 20150906-11:13]/dists/jessie/non-free/binary-amd64/Packages Használja az apt-cdrom parancsot a CD felismertetésére. Az apt-get update nem használható új CD-k hozzáadására.
E: Néhány indexfájlt nem sikerült letölteni. Figyelmen kívül lettek hagyva, vagy régebbiek lettek felhasználva.
Synaptic ugyanígy kedves jószág:
szerk.
Vagy minden sor végére írjam oda?A sources.list fileban, van egy sor, amit ki kell kommentelni. Debian cd vagy mi van benne, most nincs előttem. Na ahol ez van írva, annak a sornak az elejére egy # -t kell biggyeszteni.
Nyitsz egy terminált, emelt jogosultság kell, ha sudózol akkor az, vagy root és beütöd:
nano /etc/apt/sources.list
Bebiggyeszted # ahová kell, majd Ctrl-O -val mentesz, Ctrl-X kilép, utána nyomsz egy apt-get update-t. Aztán nem lesz többet ez a cd hiba.
-
spammer
veterán
A /etc/apt/sources.list-ben main után írd hozzá ezeket: contrib non-free
Aztán update, utána meg kell találnia az ms font csomagot.
szerk: utána szerintem a virtualbox is menni fog.
-
tlac
nagyúr
kapcsold ki, hogy az ajánlott csomagokat ne függőségnek vegye
de van
-
spammer
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- OS, alkalmazások
- Debian GNU/Linux
- (kiemelt téma)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Arc Raiders
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung kuponkunyeráló
- Először kombinálja a Full HD-t az 1000 Hz-cel egy monitor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 45.000 ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- Lenovo Thinkpad L13,13.3",HD,i3-10110U.8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Autónál éppen nem baj, ha nem kell belepiszkálni, de egy oprendszernél! 

Ha Waylanddal lépek be, lekapcsol a monitorom, majd 4-5 mp múlva visszatér a login képernyővel.