Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Épült valamikor, a kezdetben. Már nem sok köze van hozzá.
Egyébként először ismerd meg alaposan a rendszert (FHS, shell stb.), ráérsz utána disztró építéssel foglalkozni, ha olyan sok felesleges időd van.
Ha sürgős, akkor meg csinálj egy remastert valamiből, mint Lathronos szokott.
Vagy tényleg ott az LFS, ezzel olyan építesz, amilyet akarsz. Bár karbantartani/frissíteni nem fogod, az elég sanszos.
-
gery2123
őstag
Ha full gnome akarsz akkor Fedora, ott nem nagyoon van bele piszkálva ( mondjuk debiánon se nagyon).
Én most debian testing ágon vagyok, és itt is friss a gnome.szerintem marad is ez a fő rendszeremnek.
"alapértelmezetten Wayland-et használna." ez nem fog menni, mert a wayland igen béta fázisban van még.
Neked szerintem arch linux kell, azt úgy építed fel ahogy te szeretnéd. Ott lehet minden gnomepluszban mindenből a legfrissebb stabil app....
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- ArchiCAD és Artlantis topik
- India és az AI a McDonald's jövője?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Milyen autót vegyek?
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- BestBuy topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest