- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hat Galaxy elindította, egy leállította a One UI 8 frissítést
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#45997568 #8058 üzenetére
Nemigen van választásom a video alrendszert illetően, ez egy laptop és csak HD530 van, nincs más. Azért kérdeztem a 9-est, mert a 8-as testingre épülő Mint tearingelt, a legújabb már nem. Sajna azonban olyan szinten felhasználóbarát a rendszer, amit nem tudok tolerálni, így váltani szeretnék - de csak akkor, ha problémamentes. Ubuntu egyáltalán nem jöhet szóba, Kali lehetne, de ha jól tudom, az is 8-as Debianra épül. Megvárom a Debian 9-et, láttam, hogy most volt feature freeze, remélem, hamarosan meglesz a stable is.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
-
tlac
nagyúr
válasz
#45997568 #7955 üzenetére
huh, én mindig ki akartam volna próbálni ezt, de ahogy olvasgattam régebben eléggé hardverfüggő, hogy épp megy-e
nekem is 4790K van, szóval ez legalább nem okozna gondot
alaplap és a videokártya már kérdésesebb (asus z97i, régi gtx titan)jöhet egy bővebb leírás, szívesen olvasnám
ablakban nem lehet valahogy futtatni a vm-et?
-
spammer
veterán
válasz
#45997568 #7747 üzenetére
És az összehasonlításnál mindkét böngésző teljesen ugyanaz a verzió volt? Csak mert az Iceweasel egy rebrand, tudomásom szerint a kódba nem nyúlnak bele (szerk: de, kap némi patch-et, de az nem okozhatna ilyen mértékű különbséget). Az IceCat, ami GNU fork, ott már kiherélnek belőle dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Le Mans Ultimate
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +30.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest