- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raynes
tag
válasz
szaszayanou #7475 üzenetére
Elvileg KDE-n semmit nem kell mókolni az ilyesmihez, meg usbakármi csomagozni, alapból kéne mennie. Ha mégse megy, akkor a KDE-nél Rendszerbeállításkba mész, ott már nem tudom melyik alkategória a csatolások, és ott be lehet állítani, hogy minden csatlakoztatott meghajtót automatikusan mountoljon úgy, hogy sima user is tudja olvasni. Nem csak pendrive-okkal működik, hanem mindennel, CD-vel, HDD-vel.
-
tlac
nagyúr
válasz
szaszayanou #7475 üzenetére
ehhez szerintem semmit nem kellene hackelni
hogyan mountolod?
kde-t nem használok, wheezy gnome-mal simán ment régen is
-
Apollyon
Korrektor
válasz
szaszayanou #6316 üzenetére
Inkább az a probléma, hogy a screensaver-es problémát is több mint 2 év után orvosolták. Az ilyenek miatt fordulnak el az emberek valamitől, amúgy is azt az érzést kelti hogy abandoned.
De egyébként valóban jó kis DE, én is szeretem, csak most meguntam. A tearinges dolgokat is orvosolni lehetne, bár az a Compiz-zal jó lenne, csak Wheezy óta nem lehet feltenni Debianra a Compizt...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
szaszayanou #6314 üzenetére
De igen, ez volt a szűk keresztmetszet!
Két videokártya van a gépben, és az intel GMA-val használtam eddig a Debiant, és most átváltottam Radeonra is, vagyis most a switchable graphics megy, aztán ez okozott ilyen effektet. De most már jó, marad a KDE.
(#6313) Penty: Fenti hibámból tanulva, lehet nálad is ez a probléma.
Memóriából amúgy tényleg többet eszik. Nálam 4 giga van, elfér, Xfce-szel meg a többivel csak nagyon sok böngészőlappal meg alkalmazásokkal ment 1 giga fölé, 2GB felett meg sosem volt..
Xfce amúgy jó lenne, csak nagyon lassan fejlesztik, főverziót már lassan 3 éve nem adtak ki... bugfixek vannak, de az sem gőzerővel.
A MATE is nagyon jó, de még gyerekcipőben jár. Sajnos a tearing problémájával nem tudtam sokat kezdeni: kapcsolgatni kellett a kompozitort, hogy a videóknál ne legyen tearing, ezt leszámítva amúgy kiváló DE.
Esetleg még kipróbálhatod a Cinnamont is, Jessie telepítőjében már az is van, mondjuk RAM-ból az is lehet többet kér.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
szaszayanou #6310 üzenetére
& ubyegon
Kipróbáltam KDE-t, jó lenne, de jobban pörgeti a professzort, kb 10 fokkal melegebb mint az összes többi DE-vel..
...úgyh. megy vissza XFCE.
-
bambano
titán
válasz
szaszayanou #6090 üzenetére
ha wheezyként írod be a konfigba, akkor nem, ha stable-ként, akkor igen.
-
bambano
titán
válasz
szaszayanou #6087 üzenetére
igen, ha stabil debiant szeretnél, akkor a wheezy tárolóit kell használnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest