- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uthenger
aktív tag
válasz
Terentius #311 üzenetére
nálam is 15%-nál hülyül be, utána pár percen belül drasztikusan csökken, 5%-nál meg kikapcsol.
szakik: mi okozhatja ezt?
hibás az aksi, vagy csak a telefon méri bénán?mondjuk még 1 olyan "okostelefonom" se volt, amelyik normálisan tudta volna mutatni...
a motorolánál pont fordítva volt, hamar merült, és az utolsó pár %-nál tartotta magát nagyon szépen -
mgtom
csendes tag
válasz
Terentius #295 üzenetére
Eddig nem próbáltam HD videót nézni, de a kedvedért feltettem a youtube alkalmazást és néztem vele full HD videót. Valóban mintha akadozna kicsit. Szerintem a MALI 400 MP2 kicsit kevés a HD-hez...
Én még nem jutottam el 15%-ig, mert mindig rá kellett töltenem.
Ha ma eljut addig, akkor meglátjuk (jelenleg 33%-on van.) -
törölt tag
válasz
Terentius #278 üzenetére
Szia,
nekem sem volt akadásmentes a hd videó, de megvan az oka. Mégpedig, hogy Mali 400-at soha nem látott, max PoweVR SGX544-t de azt is egy mag erejéig. Mali 400-at csak azért ír, mert a telefonba valótlan adatot égettek bele. A jobb típusokba, amiben PoweVR SGX544 van, azokba 4 magot raknak belőle és nincs is gond. A MIUI rom egyébként javít egy keveset a teljesítményen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest