- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mailman
tag
válasz
FalconKnight #376 üzenetére
4PDA.ru-n lehet talalni rola infokat, picit masabb a ROM, de a Cubot One-ra ramegy (gyanitom max kernel cserevel TS7-re is) szoval kb ugyanaz a tella, igen
-
mailman
tag
válasz
Uthenger #101 üzenetére
Ezt probald ki, 4PDA.ru-rol szedtem, a TS7 4Gb-ot Cubot One-na varazsolja. Elsore eleg fura a launcher de ki lehet gyilkolni, emlekeim szerint eleg friss a kernel, hatha megjavitja a wifidet. Frissites elott es utan is ajanlok wipe-ot datara cache-re es dalvik cache-re is!!!
-
mailman
tag
válasz
hargimalac #49 üzenetére
Az attol fugg, 2 valtozat van belole, a regebbieket simaval, az ujakat (webshopokban kb 1 honapja jelent meg) mar T-vel szerelik. Meg mindketto kaphato, attol fugg hol nezed.
-
mailman
tag
válasz
Segnior_Barthez #22 üzenetére
Nekem egyelore jo, bar teny hogy nem a legjobban vedo valami. Azert tobb mint a semmi.
-
mailman
tag
Sziasztok,
egy hete en is ilyen telot hasznalok (Tronsmart TS7 4Gb), ami elsore szembetunik a kinai telcsik kozt az az osszeszereles minosege, nagyon egyben van a kicsike, massziv, vekony, jo megfogni A masodik az IPS kijelzo, ami SAMOLED melle teve sem vall szegyent, sot a szinek es a kontraszt egyenesen fantasztikus.
Gyorsasaga szokasos 4 magos, mindenre eleg.A TS7 annyira Cubot one hogy a 4PDA-ru forumon talaltam atalakito flasht, ha valakit erdekel folrakom ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged