- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
drr
őstag
válasz
hargimalac #178 üzenetére
Hát egy általános ismertetőt írhatnál a benyomásaid alapján...
-
drr
őstag
válasz
konigjanos #165 üzenetére
És te mennyire vagy elégedett? Egy tesztet nem találok sehol... Csúszós a hátlap? Annyi kérdésem lenne a számát sem tudom...
Találtam egy ilyet is, ez is nyugtalanít... -
drr
őstag
válasz
FalconKnight #162 üzenetére
Köszi a választ... Nem nyugtatott meg... Az a kérdés, hogy ez vajon egyéni eset vagy mindegyiknél van ilyen gond? Igazság szerint eleinte nagyon tetszett a Jiayu G3S/T, de az már volt a kezemben és eléggé tégla és ott is volt illesztési hiba. Szép telefon, de jobban bejön a képek alapján a TS7. 20$ meg nem akarok csak GG miatt kiadni. Fontos lenne a támogatottság, ami ugye a dzsiájdzsunak jobb.
Nekem 145-150$ is sok pénz, szóval nem szeretnék csalódni... Esetleg valami más alternatíva ilyen árban? -
drr
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire vagytok elégedettek a készülékkel? Az új változata most 145$ a geekbuying-on és nekem nagyon tetszik, de kezemben még nem volt... Milyen a készülék? Tényleg nagyobb mint ahogy az fel van tüntetve az adatlapján? A hátlap milyen tapintású? Milyen az összeszerelési minőség? A kijelző valami üveg? Várjam meg inkább a Jiayu G2F-et vagy mit ajánlotok? A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest