- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
karpdani
csendes tag
válasz
konigjanos #200 üzenetére
Nemtudom, hogy miért szeptembert írtam, a helyes: November 14.
-
karpdani
csendes tag
Én most vettem át a postán a csomagot. szept. 14.én rendeltem meg, tegnap érkezett ide a postára. A német postával jött, elég jól becsomagolták (dupla réteg), ami pozitiv meglepetés volt, hogy sima 1,2es procival rendeltem 4gb romosat, de helyette turbo 1,5-ös procival küldtek 8gbosat + ajándék kicsit gagyi fülhallgató + védőtok + védőfólia, meg még hozzá rendeltem egy 8gbos sd kártyát
(úgyhogy most boldogság van)
Kipróbáltam gyorsan elég gyors, Antutu 1600 körüli értéket ad rá, az elülső kamera jó minőségű (5mp) de a hátsó egy kicsit homályosít (13mp)(nem aggódok emiatt, mert tudom, hogy szinte minden kínai készüléknél ez a szitú), a GPS nálam elég jól működik. -
karpdani
csendes tag
Tegnap rendeltem meg életem első kínai telefonját (geekbuyingról)
Tronsmart TS7-re esett a választás, kíváncsi vagyok mikorra ér ide. -
karpdani
csendes tag
válasz
monti0222w #96 üzenetére
Én még nem láttam, de ez nem zárja ki.
-
karpdani
csendes tag
válasz
monti0222w #85 üzenetére
Sajnos még saját tapasztalattal nem rendelkezek, mivel én is csak most tervezek a jövőhéten beszerezni egyet. Igaz Tronsmart TS7-et, de elvileg ugyanaz a két telefon.
Egy másik topikban láttam egy akksi tesztet: [link]
-
karpdani
csendes tag
válasz
monti0222w #83 üzenetére
2200 mAh az akksija..
Mondjuk webshop függő szerintem hogy 1 vagy 2 akksit adnak hozzá -
karpdani
csendes tag
válasz
FalconKnight #79 üzenetére
Ilyen oldalra kinyithatóssal az a gond, hogy a kamera, vakú meg a gombok nem ott vannak mint a HTC One-nál, úgyhogy marad a kihúzhatos vagy a zokni
-
karpdani
csendes tag
Úgy tudom, hogy nem nagyon gyártottak erre még kiegészítőket...
De ahogy olvastam egy tag úgy oldotta meg, hogy a HTC One szilikon tokját megműtötte -
karpdani
csendes tag
válasz
monti0222w #71 üzenetére
Mondjuk lehet van benne valami, mert a cubot hivatalos oldalán is egy teljesen más, harmadik méretarány van megadva
Nem értem, hogy miért jó ezt hogy annyi méret variációt tesznek fel ahány webshop árulja.. -
karpdani
csendes tag
Nekem az böki a szememet, hogyha a TS7 és a Cubot One egy és ugyanaz, akkor a One miért vastagabb a TS7nél 2.3 mm-rel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest