- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissg_h4
újonc
válasz
FalconKnight #1002 üzenetére
Érkezés után visszatérítik az árát(paypal), nem kértem a cserét vagy javítást.
Annyira azért nem volt drága a posta, kicsivel 6 EUR alatt volt - viszont tényleg sokáig tart.Alkatrészeket meg szerelőt kicsit nehezen tudtam volna megoldani. De köszi a tippet, legközelebb ezt is mérlegelni fogom. -
kissg_h4
újonc
Sziasztok,
rendeltünk egy Cubot One-t és sajnos hibásat kaptunk. Maga a telefon alapvetően jó, csak a miénknél a hátlapi kamera autofókusza nem működött és 15cm-nél távolabbi dolgokról nem lehetett fényképet csinálni. A telefon jelenleg úton van vissza Kínába javításra/cserére/visszatérítés miatt.
Amit viszont szeretnék megkérdezni, a hangerő telefonálás közben nagyon halk volt, utcán leghangosabbra felvéve sem lehetett rendesen hallani a másik felet. Próbáltam booster programot, de egyrészt nem segített annyit, másrészt nem akarom tönkretenni a hangszóróját.
Ez nálatok is így van, vagy csak a mi készülékünk volt többszörösen hátrányos helyzetű?Üdv,
Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged