Új hozzászólás Aktív témák
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
Gyula196906 #1488 üzenetére
Írok privátban.
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
Gyula196906 #1486 üzenetére
New Tronsmart TS7, szürke, 4 GB, MT6582. Érdekelne?
-
svgyula
addikt
válasz
Gyula196906 #1469 üzenetére
Sajna nem mert a kijelző, kamera és még franc tudja mi nem, más benne. Ez valamilyen bolti klón telefon. Igaz, hogy CUBOT ONE van rászitázva de a gyári oldalon sem szerepel! Nagy a gyanúm, hogy az el nem adott TS7-es szériából egy mókólt ROM-al adták ki. Sajna kellene az eredeti rom de mivel a teló már akkor sem indult amikor hozzám jött így azt lementeni sem volt esély. Ezzel a ROM-al a teló elindul és valószínűleg megy is a rendszer mert hallom a boot hangot, csak ugye kijelző nélkül nem látok semmit. A ROM-ban levő LK.bin állományt pedig nem sikerült módosítani. Azt sem tudom van-e itt olyan valaki akinek ilyen telója van? mert talán egy ROM mentés segíthetne? Mármint a működő telóról lementeni a ROM-ot és erre ráhúzni.
-
svgyula
addikt
válasz
Gyula196906 #1463 üzenetére
Szia! Ha jól tudom akkor azért van eltérés a TS7 és Cubot ONE között HW ügyileg is! Ha jól tudom az első szériás TS7 még nem HD felbontású, sőt volt egy köztes széria is ha jól emlékszem a 960x480(?).
Nos ha csak meg nem számolod a pixeleket elég nehéz lesz beazonosítani. -
nyirzoz
aktív tag
válasz
Gyula196906 #1461 üzenetére
A felbontás stimmel, de a proci MT6589.
-
nyirzoz
aktív tag
válasz
Gyula196906 #1459 üzenetére
Nekem egy Tronsmart TS7-em van.
A teló működőképes s azt nem tudom, hogy a touch pont jó- e, de a 2 telefon elég egyforma kívül s belül. -
svgyula
addikt
válasz
Gyula196906 #1450 üzenetére
Szia! Nos nagyon leegyszerűsíted! Nem 2 ha nem több partició van a telefonodon megcímezve!
A telepített alkalmazásoknak el van különítve egy részre ahova települhetnek. pont úgy mint a média, zenék stb. A legfontosabb azonban az, hogy nem lehet összevonni a telefon és az SD kártya tárhelyét mert fizikailag 2 egység! A telefon indulásakor a rendszer a külső tárhelyet tölti be utoljára! Ebből egyenesen következik az is ha a külső tárhelyre teszel olyan alkalmazást pl launshert akkor az újraindításkor biztosan nem az fog betöltődni! De ha sikerült a gyárit letörölni akkor a teló el sem indul! Pont ez a helyzet akkor is ha nem jó helyre hozod létre vagy nem megfelelő méretben az új particiót. A rendszer nem "lát" és nem "keres" pont úgy mint egyetlen rendszer sem, tehát mindennek a pontos útvonalra esetenként a pontos elhelyezkedésre (memória cím)van szükség ahhoz, hogy egy program megfelelően működjön. A rendszernek is rendelkezni kell a partició adataival! Ez nem windows, hogy ha itt kevés a hely átparticionáljuk a winyót és máris van hely. Ezeket a perticiókat nem is látod!
De mint írtam a cappa72 kolléga tudna neked erre pontos választ adni. A particó módosítással kapcsolatban még itt tehetsz fel kérdéseket talán ott lesz aki lépésről lépésre elmagyarázza azt, hogy mit miért és hogyan. -
svgyula
addikt
válasz
Gyula196906 #1446 üzenetére
Szia! Azért nincs válasz mert nem egy "csettintéses"
módszerről van szó! A particiók méretét a rendszer határozza meg! Ha ezt nem módosítod akkor tégla lesz a telóból! A cappa72 kolléga talán tudna segíteni ebben. Más fórumokon már többen pórul jártak a módosított mérettel! Lett egy szép levélnehezékük..........
Tárhelyproblémára van más megoldás amit már le is írtam.Az egyik az, hogy leüríted a rendszert teljesen(gyári visszaállítás) Utána az üres rendszerre újrarakod az ami nagyon muszáj! Be kell látni azt, hogy ez a teló DE egyi sem mindenható és vannak korlátaik! Ha van megfelelő SD kártyád akkor az alkalmazásokat egyenként át lehet helyezni oda és nem foglalja a telefon tárhelyét!
Még egy nagyon fontos dolog az alkalmazásoknál a frissítést az adatlapján(beállítások-alkalmazáskezelő) le kell tiltani!!! Ha benn hagyod akkor minden frissítés után ott marad az előző és csak telik a tárhely feleslegesen! Tudomásul kell venni azt, hogy a legtöbb frissítést nem a 2 évvel ezelőtti telefonok miatt adják ki hanem az új android és telefonok miatt! Ez sokszor a régi telóknál hibás működést eredményez.
Tehát felrakod-működik-használod DE nem frissíted és megmarad a tárhely mérete. Időnként még egy egyszeri android cleaner tisztítás a böngésző és más net-es alkalmazás előzményeinek a takarítását el lehet végeztetni. A mostani telómba ezt a funkciót már a gyári ROM tartalmazza.
Hát dióhélyban ennyit. ÉN biztosan nem kísérleteznék a a tárhelyméret buherálásával!! De hát ha nincs kísérletezés és minden teló örökké tartana akkor tönkre is mennének a gyártók -
Gyula196906
senior tag
válasz
Gyula196906 #1439 üzenetére
senki???
-
PixelRambo
csendes tag
válasz
Gyula196906 #1402 üzenetére
Köszi, de minden wipe-on túl vagyok.
-
Gyula196906
senior tag
válasz
Gyula196906 #1382 üzenetére
nincs valakinek elfekvőben egy TS7 hátlapja ami új esetleg?
-
quailstorm
félisten
válasz
Gyula196906 #1379 üzenetére
Vírusirtód lekapcsolta az exploitot. Nekem se volt könnyű anno.
Vírusirtó kikapcs, MTKdroid újraletölt, kicsomagol, újrapróbál.Jobbat nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged