Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
sirály69 #1082 üzenetére
Szia!
"A telefonom pihent a fiókban" előtte volt esetleg poros, vagy ipari környezetben? Attól hogy a hangszóró mágnes magához húzza a fémport a membránra csinál ilyen csodát. Én ilyenkor egy papírzsepibe csavarok egy vinchester mágnest és azzal leszedem. Azért tekerem papírba mert ha elveszem a mágnesről a papírt leeseik a vaspor. Ha ez nem segít akkor valószínűleg érintkezési gond van. Ja ugye nem TS7-ről beszélünk?
Azt nem ismerem csak ott többször fordult elő ez a gond. -
Skót
aktív tag
válasz
sirály69 #1024 üzenetére
Nekem szétment a gyári töltőm (túl magas a fesz, meg nem is kezd el tölteni néha), így nem nagyon tudtam, csak gépről tölteni egy ideig, az meg elég lassú volt.
Aztán kicsit keresgéltem, és rendeltem 2db ilyet: TöltőEzzel 5%-ról 100%-ra kb 3-3,5 óra alatt fennvan. Nekem ez teljesen elviselhető. Mondjuk nem biztos hogy a névlegesen ráírt 1A-t tényleg tudja, mert akkor gyorsabbnak kéne lennie, de jobbat nem találtam. Meg mondjuk egy 500ft alatti árú töltőtől mit is várjak
Amúgy 15 nap alatt itt is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Once Human
- Horgász topik
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Mobil flották
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged