- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
smilecat
aktív tag
válasz
FalconKnight #1145 üzenetére
Ok, köszi!
Írtam privit... -
smilecat
aktív tag
Sziasztok!
Van egy jó barátom akinek van egy ilyen Ts7-es telója, de megsérült a kijelzője... én tudtam adni donort, viszont nem ismerek olyan helyet ahol ezt tényleg jól megcsinálnák neki. Tudtok szervizt ajánlani?
Előre is köszi.Üdv,
Smilecat -
smilecat
aktív tag
Hello!
Akit esetleg érdekelne, jó áron most dobtam fel egy (alig) használt Ts7-est az apróhírdetésekben.
üdv
-s- -
smilecat
aktív tag
a mobile nagybácsi sokat segít ezen, ott az audio fülön lehet javítani a hangerőn.
próbáljátok ki...
bővebben a dual-simes topikban írnak róla... -
smilecat
aktív tag
válasz
hargimalac #40 üzenetére
Általában nem ennyire szar... én már több Tronsmart TS7-es készüléket rendeltem kintről, de mindnek csak átlagos volt a hátsó kamerája, (autofokusz nem nagyon van) az első kamera viszont meglepően jó viszont más színhőmérsékletű és ott úgy vetet mészre az nem is állítgató az alap szoftverrel!
Sajnos rendes tokot, "védőburkot" nem találtam hozzá, a gyári amit még lehet külön is rendelni gyorsan törik, aránylag rideg anyag és ezt akarom lecserélni, de eddig semmi olyat nem találtam ami fasza lenne, kivéve a "védőzoknit"
, de az meg nem tetszik a lányomnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest