- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
aronpapa
tag
válasz
FalconKnight #106 üzenetére
Mondjuk az is igaz, hogy eddig csak Samsung töltővel meg adatkábellel próbáltra, a fehér kábelek még a dobozban vannak. De akkor kipróbálom azzal.
Töltés közben nem mozgatom a telcsit, csak ha hívást fogadok, és akkor esett már ki többször a csati.A "dupla" fóliának a külső részét (a rajta található leírás szerint is) el kell távolítani használat előtt, az csak 1 védő liner.
Nekem szerencsére minden rendben van a telefonnal, még a GPS is tökéletesen működik rajta.
A fényképek minősége kültérben tök jó, ellenben beltérben, vakuval is jóval gyengébb képeket produkál, mint amit a 8Mpx SGS 2 készített. Tehát csodát nem kell várni a 13 Mpx kamerától, de azért a célnak megfelel.
Én SGS 2-ről váltottam, kicsit más, és ezért szokatlan még a telcsi kezelése, de nem bántam meg.
Pl. a kezdőoldalak számát nem tudom növelni/csökkenteni :-( 4.1.2-nél ez egyszerűbb volt. Valaki tud ebben segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest