Új hozzászólás Aktív témák
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez #497 üzenetére
TS7 és Cubot One hátlapjai teljesen kompatibilisek egymással, nekem pont van mind 2 telefon kéznél, kicseréltem a hátlapjukat, és tökéletesen illeszkednek!
-
Brain75
senior tag
válasz
Segnior_Barthez #497 üzenetére
Szia
A Cubot One és a Tronsmart TS7 hátlapja ugyan az.
Ezt azért tudom mert és a TS7-en Cubot One hátlapot használok.Üdv
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez #345 üzenetére
Szerintem ezek a videók rendben vannak, ilyen fényviszonyok mellett egyszerűen ennyit tud. Jó fényben egész pofás videókat lehet vele csinálni, de gyengébb fénynél rohamosan csökken a minősége. Én egyébként kikapcsoltam a folyamatos fókuszálást, inkább tapicskolok a képernyőre és akkor jó helyre élesít és nem rángatja folyamatosan.
-
svgyula
addikt
válasz
Segnior_Barthez #347 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=cYxYgfPxmWM&feature=youtu.be
-
svgyula
addikt
válasz
Segnior_Barthez #347 üzenetére
Szia! Eleve azért vettem mert előtte a CUBOT GT99 is jó képet csinált! Erre azt ígérték, hogy Sony kamerával van szerelve. A rossz hírem az hogy muszáj átkonvertálnom mert a gépem sem képes ezt a felbontást lejátszani! A telefon minden erőlködés nélkül lejátszotta a teljes méreten is persze újabb a dög!
Megpróbáltam a zoomolást is de nem vagyok egy "kameraman"
Ha felment a youtube-ra küldöm a linket!
-
svgyula
addikt
válasz
Segnior_Barthez #345 üzenetére
szia! Most hoztam be a telót kint készítettem egy rövid ~2perces videót 238Mb BS player videó info: 1980X1088 30 képkocka. A file infó is ugyanezt írja ki! A mérete alapján ez nem is lehet kétséges egy félórás videó 6-8Gb!
Ha a tied ilyen gyenge akkor valószínűleg nem kellet volna sajnálni azt a plusz 15dollárt azért a verzióért amiben legalább az eredeti cucc van............. Felrakom a youtube-ra ha lesz egy kis időm.
Ja és ezen a telón legalább az automata fókusz is folyamatosan működik. -
FalconKnight
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez #332 üzenetére
Én is kipróbáltam, MIUI alatt 1080p-ig engedi felállítani a felbontást, gyorsan videóztam is egyet minden felbontáson, és látom közte a különbséget, tényleg HD-ban vesz fel. Igaz, nem annyira fullos a kamerája de vállalható. Fényképezésnél neked élesek lesznek távolra a képek? Nekem az eredeti kamera modul csak makróban csinált éles képeket, és nagyon rossz videókat produkált, de mióta kicseréltem sokkal jobb, lehet hogy nem is gyári hibás volt, csak egy másik beszállítótól jött?
-
Brain75
senior tag
válasz
Segnior_Barthez #330 üzenetére
Nekem Tronsmart TS7 van. Nekem simán csinál HD videót. Az nem 640x480.
Nem tudom mi van nálad de nálam simán megy a HD videó készítés. Én is gyári rommal használom és nincs ilyen problémám.
-
Coolby84
tag
válasz
Segnior_Barthez #146 üzenetére
Jók a tapasztalataim eddig. Akkuidő érdemben nem csökkent, nagyságrendileg egyezik eddigi 2 nap üzemidővel az én használatom mellett.
Kicsit lassabb a rendszer, de ez a szépség és effektek következménye, amúgy nagyon szép, átlátható a felület, én megtartom magamnak.
Egyedül beépített billentyűzet fagyott magyar nyelvre állítva, de úgyis másikat használok, így lecseréltem.
Jahh és nincs rendszerben magyar nyelv, pedig leírásban ott volt, de engem nem zavar, angolul használom.
Most bátyám is feltolta rendszert (persze másik átírt Miuit) egy THL W200-ra, neki is bejött...
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez #146 üzenetére
A képernyő sarkainál nekem is kiemelkedik.. Egy kis gyenge nyomással visszapattan a helyére egy ideig, de nem vagyok benne biztos, hogy ez jót tesz neki...
Amúgy napi aksi teljesítmény: 2 film végig nézése, kb. 30 perc mobilnet, kis GPS, 1 óra nem túl CPU aktív game(szókereső), 1 óra zenehallgatás, két rövid hívás. Nap végére 30% maradt még
Nem semmi
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez #131 üzenetére
Rendben. Megpróbálom. Köszönöm szépen!
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez #134 üzenetére
Nem használtam custom ROM-ot, más miatt kellett a CWM.
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez #132 üzenetére
Szia! A cwm-t nekem úgy sikerült felraknom, hogy először rootoltam a telefont a korábban már linkelt Framarootal, fel raktam a mobileuncle tools-t a google playről. Letöltöttem a recoveryt xda-ról (linkeltem korábban) és mobiluncle segítségével flasheltem. A másik lehetőség az SP flash tools, de ha nem értesz hozzá, akkor azzal könnyű téglásítani..
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez #117 üzenetére
Azért megoszthatnád majd itt is, ha nem titkos
-
hargimalac
tag
válasz
Segnior_Barthez #59 üzenetére
Láttam, hogy vettél rá HTC one tokot. Képet, linket tudnál küldeni a "megműtött" tokról? Hol kellett vágni, tehát miben tér el az eredetitől a teló?
-
mailman
tag
válasz
Segnior_Barthez #22 üzenetére
Nekem egyelore jo, bar teny hogy nem a legjobban vedo valami. Azert tobb mint a semmi.
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
Segnior_Barthez #10 üzenetére
A HTC One-os tok nem az igazi
Bár méretben teljesen megegyezik a Cubottal, de sajnos nem illeszkedik rá, mert a hangerőszabályzó gombok a másik oldalon vannak, és a Cubotnál a hátlapi kamera alatt van a vaku nem mellette, sőt szemmértékre a kamera is lejebb van a htc-n.#Bferibörs
A szervizelés elvileg úgy megy, hogy vissza kell küldened a készüléket a webshopnak, ahonnan rendelted, és kis szerencsével kicserélik neked...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- ZIDOO médialejátszók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged