- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
FalconKnight #499 üzenetére
Köszönöm. Tehát van-e vkinek egy felesleges pöckökkel teli hátlapja a tisztelt plénumból?
-
Segnior_Barthez
senior tag
Üdv, A Cubot One-nak a két alsó pöcök letört a hátlapról, így alul elég szellős a gép
Volna kedves vki egy fotót , vonalzóval megosztani a TS7 hátlapjáról? Kompatibilitási azonosságot keresek, És rendelek Kösz
-
Segnior_Barthez
senior tag
Én meg sajnáltam a 15 dolcsit, és inkább szart vettem rapszodikus autófókusszal! - nem értelek, illetve félre érthetlek Téged - remélem
tehát ha jól értelek akkor a Te masinád lényegesen jobb minőséget produkál - kíváncsi vagyok, hogy miről maradok le. Töltsd fel vhova. Valamint örülj neki, hogy nem fogtál ki gyenge kamera modulos masinát! Jehova Áldása
-
Segnior_Barthez
senior tag
Össze is dobtam egy video összehasonlító tesztet. Gyári Cubot One rom, gyári kamera - video programmal. Ugyan a youtube minőségben levesz a feltöltött anyagok eredetijén, de látható a gyenge minőség minden méretben. Ami ráadásul nem is igaz, mert csak 640x480-ban dolgozik. Még a youtube is bedől az exif-jének.
A 4 féle felbontásban a 22-27 sec -es szösszentek az alábbiak:
LOW
NORMAL
FINE
SUPER FINE
Vélemény? Szerbusztok -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
FalconKnight #335 üzenetére
a családi béke megőrzése érdekében most ki veszem a részem a meghitt esti közös egyűvétartzást megalapozó háztartási munkafolyamatokban, de a napokban prezentálni fogom a videókat.
KKÜ & BUÉK -
Segnior_Barthez
senior tag
üdv. videóval hogy vannak az urak megelégedve? 640X480 elég szűkös. hiába írja, hogy 720, meg 1080, de ez nem annyi. gyári rommal használom és számtalan video programmal, de ez lófütty. tapasztalat miui alatt?
-
Segnior_Barthez
senior tag
Néha 50% mellett éjszaka lemerült. Sebaj utána járunk. Erre feltettem a batterystat-ot, de a gyári rom mellett a kernel wakeup - hoz nem engedett hozzá férni. Vki látta már a fenti modult?
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
Coolby84 #142 üzenetére
remek összeállítás. ha lesz időm felrakom. mik a tapasztalataid a miuival? sebesség, akkuhasználat, fagyások?
más, kb egy hónapja megvan a masina. sajnos a hátlap alsó két belső füle letört ezért ott nem zár a hátlap - ezzel kapcsolatban a napokban fogok írni a supportnak.
a másik hiba az, hogy egy hangya faszányit, de a back gomb felett kiemelkedik a képernyő, érezni a sarkát. mint amikor az egyik járólap sarka kiemelkedik a síkból. összeszerelési probléma. nem örülök neki. -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
FalconKnight #133 üzenetére
mi a tapasztalat ezzel a rommal? ksöz
-
Segnior_Barthez
senior tag
vki rápbróbált már a nem gyári romokra? ahogy olvasom, és bogarászom az orosz fordítást:
-van egy img file amit egy szűz sdről kell telepíteni a szokásos power vol+ behívással
-ezt követően lehet a CWM-et feltolni
-majd a módosított romokat telepíteni cwm-ből
van néhány miui és vmi optimalizált gyári rom. nem egy cyanogen support, de több mint a semmi, tekintettel arra, hogy 1 napos használat mellett estére lemegy 70%ra 2 óra képernyővel ugyanennyi net 3G-n, és 20min beszélgetés, amiből a teló tétlen, és a cellafigyelés 30-30% erőforrást vesz igénybe. tehát lehet mit finomítani, ugyanakkor így is parádés a fogyasztás.
rommoltatok már? csaó -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
[KgP].Robot #129 üzenetére
igen, az aksit néha ki kell venni, hogy kipihenje magát az android. ezt az sgs is igényelte. és a zte blade is. üzemszerűen.
ha nem kapcsol be: tedd be a telóba az aksit. töltsd 5-8 órát, majd kapcsold be. ha ekkor sem múxik akkor tedd félre, mert a gari alapját képezheti. -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
hargimalac #116 üzenetére
heló. írtam privit
-
Segnior_Barthez
senior tag
kozerdeku: a HTC ONE szilikon tok pont jo. Feszul mindenhol. Persze sniccerrel a megfeleo helyen vagni kell. Gombok, kamera
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
FalconKnight #50 üzenetére
De van sima T nélküli is. Az enyémben
-
Segnior_Barthez
senior tag
A videoknal megfigyelheto hogy a natív azaz a valós keppontok mérete csak 640*480. Mindegy hogy milyen felbontast állítok be. Ezt alá támasztja a ps bridge is ami szinten ennyit lát. Holott a file kezelök fhd és hd felbontast jelölnek. Ennek tükrében kell nézni a videók minőséget. Ezek a kínaiak magyarul- egy gagyi kamera modult építettek a teloba. De úgy hogy átirták a fw-t hogy az appok a trendi hdt jelezzék. Sajnos a 160usd be csak ennyi fért bele... Ti mit tapasztalatok ha a tv n nézitek meg a felvett anyagot? Ps. Telorol irok
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
hargimalac #31 üzenetére
a racing 3 az pont nem telepult tobbszori probalkozasra sem. asphalt8 kisse szaggat. gta3, temple run2, real steel, turbo, jol megy.
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
FalconKnight #16 üzenetére
no igen, és a power is a másik oldalon van
Ezért választottam a szilikont, mert sniccerrel fogom megműteni. Egyébként nem vett még senki tokot? Meg elégedtek a gyárival?
-
Segnior_Barthez
senior tag
ide a kérdésed oly' illetlen - mert nem azt nézik a kínai illetékesek, hogy a cubotokban vagy a TS7ben van-e az akkumulátor, továbbá azt sem vizsgálják a póósta hivatalban hogy ha TS7 van a csomagban akkor előre vagy hátra sorolják, mert a cocom listás gyártó készülékét találták meg...
de válaszolok: Cubot One / coolicool.com / 59 nap - rendeléstől átvételig, és sehol nem bontották fel -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz
FalconKnight #9 üzenetére
Üdv. Jó ötlet volt egy topicot összerakni. Rootolásra [link]
Vmi jó tokot rendelt már vki? Ez a merev tok már több sebből vérzik amit hozzá adtak, nem egy tartós darab, és nem nyújt kellő védelmet ha leesik a földre. Az ebayról rendeltem két féle szilikon tokot, amelyek még nem érkeztek meg. Mindkét tokot a HTC One-ra szabták, de bízom benne hogy fel lehet majd rakni. Szóval van már tokotok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest