- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Mivel szinte minden mai telefonnak a micro USB csatlakozója van. Bármelyik szerviz tudja cserélni. Nem is azzal van probléma hanem ha? ez sem oldja meg a gondot akkor van gáz! De mint írtam ez csak pár ezer Ft persze nem mindenhol arra azért figyelj!Micro USB
tulajdonképpen filléres dolog. Azért ne hagyd hogy több ezer Ft-t felszámoljanak érte! -
svgyula
addikt
Szia!
Nagyon valószínű, az USB csatlakozó meghalt így a lemerült akkumulátorral nem is tudod beindítani. HA ráadásul esetleg még rövidzár is van akkor a feltöltött aksival sem. A csere itthon pár ezerFt.
Ha garanciális akkor beszéld le a bolttal, küld vissza. A ROOT ugye nem volt meg? A garancia ilyenkor ugrik! Mivel nem indul a telefon leszedni sem tudod. -
FalconKnight
aktív tag
Szia! A főképernyőn opciók gomb->launcher settings->Keep in memory->on
Ha ezt beállítod, akkor meg kell hogy szűnjön ez a jelenség, nekem eléggé tele vannak pakolva az kezdőképernyő oldalai, élő háttérkép is van bent, de rögtön behozza. Billentyűzetnek én swiftkey-t használok. Mi volt a zip neve pontosan? Több verziójú miui is készült már a telefonra. -
FalconKnight
aktív tag
Szia! Be kell lépned recovery módba. Ezt úgy teheted meg, hogy kikapcsolod a telefont, és úgy indítod el, hogy közben folyamatosan nyomod a hangerő fel gombot is. Itt a mount and storage menüpontban formatálnod kell a cache-t a datát, és a systemet, után install update zip, kiválasztod a megfelelő filet és már települ is.
Én a miuit ajánlom. Előtte nem árt egy mentést csinálni a backup and restore menüpontban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Acer notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Trollok komolyan
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged