- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti88+
senior tag
-
Beowulf_78
addikt
válasz Dr. Romano #16122 üzenetére
Az egyéni nem feltétlen rosszabb...a kártyád nem bírja valamelyik beállítást, gondolom én.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
rup1u5
nagyúr
válasz Dr. Romano #12322 üzenetére
na nekiestem még jópárszor és semmi. körbejártam mindent de nem akar az a script-elt jelenet beindulni. pedig még a játék is eredeti. azt hiszem kipróbálom egy korábbi autosavetől ujrajátszani ezt a részt és ha akkor sem történik semmi akkor kérni fogom tisztelettel azt a mentett állást.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
gardener
senior tag
válasz Dr. Romano #12369 üzenetére
De inkább az nem mindegy,hogy mennyi szabad abból az 1Gb-ból.
-
HJ.Henry
tag
válasz Dr. Romano #12354 üzenetére
Érdekes ez a crysis.
Megvettem a 2*1GB rammot,beraktam és azóta minden jó!
Elötte 1GB-al 800*600ban max közepes beállitásokkal akart futni,de most 1024*768al tökéletes
Na jó tudom ez is egy közepes felbontás,de örülök hogy legalább igy megy minden reccenés nélkül
Azért nagyon szépen köszönöm a segitségedet! -
HJ.Henry
tag
válasz Dr. Romano #12354 üzenetére
Végeredményben minden húzva van. 11*230-on megy a rendszer,win XP SP2 32bites.Ma este már meglesznek az uj ramok 2*1GB szoval addig már nem állitok semmit.Majd az uj ramal mindent alapra teszek,meglátjuk ugy mit csinál
-
HJ.Henry
tag
válasz Dr. Romano #12345 üzenetére
Megvolt.Most a 169.21-es driver van fent
-
realm15
tag
válasz Dr. Romano #12330 üzenetére
én semmi pénzt nem adtam ki a játékért xd!
letöltöttem és készAPPLE
-
feka007
veterán
válasz Dr. Romano #12330 üzenetére
Multi része is van a játéknak, én megvettem, és gyakran előveszem.
-
rup1u5
nagyúr
válasz Dr. Romano #12306 üzenetére
már próbáltam mászni, ugrálni, körbejártam mindent többször és mindíg semmi.
az összes ellen alatt mit értessz? vannak azok a kis gcik amik betámadnak és amiket a nagyobb gcik dobálnak le a földre. na azokat mind kinyirtam. viszont a nagyobb gcik akik nem támadnak be csak magasan fönt röpködnek körbe-körbe azokat nem tudom lelőni.
azokat is le kell? ha igen hogy?Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz Dr. Romano #12301 üzenetére
de már nincs kit lelőni. a csóka csak kuksól a konténerben és én nem tudok semerre se menni.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
rup1u5
nagyúr
válasz Dr. Romano #12297 üzenetére
ugyan itt vagyok elakadva én is, mikor Prophet-nak beszarik a nanorucija és fagyogat megfele.
noss! én minden ellent leszedtem és mégsem találok kiutat semerre. a humvee-kat sem tudom felrobbantani, hogy a tűznél melegedjen a cimbi. magasan a fejünk fölött röpdös még 3-4 ilyen mátrixos sentinel-hez hasonlító izé. azokat is le kell szedni? mert én hiába lőttem a Prophet-től kapott alien fegyverrel őket, nem történt semmi.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
realm15
tag
-
Silenzio
addikt
válasz Dr. Romano #12283 üzenetére
Ez nálam is dettó így van. Még very high-on is változó. Igazából nem láttam még olyan játékot, ami végig kielégítő lett volna textúrák tekintetében. Talán csak egyet, a Timeshiftet. De helyenként az is lelombozott, ugyanis nekem szokásom fél centiről, nagyítóval kukkolni a környezetet... A Bioshock még teljesen jó volt ebből a szempontból. Pedig az UT3.0 textúrázási megoldási hát eléggé... szélsőségesek...
pisti: (vagyis inkább az elakadók) ez az anyahajókon ugyebár így szokott lenni. Teherliftekkel kell szállítani a sok röpüllőt. Én csak a Core-ban akadtam el, a legnyilvánvalóbb helyen nem találtam a megoldást Ja meg most hogy újrajátszom: nekem sem frissül a küldetés az iskolánál. Pedig mindent ugyanúgy csináltam. Azaz egy különbséggel: most hogy a játék határozottan gyorsabb és tudok célozni, mindenkit kicsináltam a pályán. Heccből.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
feka007
veterán
válasz Dr. Romano #12268 üzenetére
Mint a Far Crynál anno a HDR-t és az SM3.0-át.
-
BB3nce
tag
válasz Dr. Romano #12206 üzenetére
Ne a vízesésnél menj fel, hanem ha szembeállsz a vízeséssel, akkor a jobb oldali falat kövesd visszafele, és nemsokára lessz egy könnyen ugrálható rész
-
simo the new
csendes tag
Maximum erövel kell felmenni de nem a vízesésnél , mellette van 1 kis sziklás falrész ott feltucc ugrálni.
-
fpeter07
veterán
válasz Dr. Romano #12210 üzenetére
itt is megnézheted [link]
-
hitman,
őstag
Lehet én is ott akadtam el!
Bár én nem próbáltam a vízesést hanem kínyírom a 3-om tankot és nem tudok mit csinálni.
Nekem is azt írja ki,hogy a túszokat keressem az ásatáson.
De a térképen nem mutatja hova kell menni...Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
Sirandrish
legenda
Még friss a game szerintem ahhot hgy csit legyen hozzá...
de azért ITT megnézheted...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Dj Sügi
őstag
-
törölt tag
válasz Dr. Romano #5288 üzenetére
A lényeg nálam is ez volt
--- én most vettem gyorsabb vincsit dobok rá egy vistát meg 169-es fw-t aztán remélem jobb lesz mint előbbi nekifutásra[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dr. Romano #5278 üzenetére
nem feltétlen ,de nem fogod jobbnak látni a helyzetet a bétánál...tapasztalat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Bundle topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Adobe Photoshop
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest