- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terminator17
senior tag
válasz
Blood Mage #21699 üzenetére
-
Terminator17
senior tag
válasz
Blood Mage #21697 üzenetére
éprtem, köszi.
és esetleg ilyen mod van a második részhez is? -
atxrgyj
csendes tag
válasz
Blood Mage #19439 üzenetére
Start menü/Játékok, ott benne van hogy Crysis / Warhead. Jobb egér a nevére és ott van, hogy futtatás DX9 vagy DX10-en
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Egyszerű Start menü, Játékok, ott kiválasztod a játék ikonját bal klik, és már is ki tudod választani hogy mivel induljon
-
mad1
veterán
válasz
dx9 exevel inditsd.
-
64b0r
aktív tag
válasz
Blood Mage #19385 üzenetére
"Én is letöltöttem véletlenűl... rámentem, hogy letöltés, majd kiikszeltem, hogy most inkább nem túl sokáig jönne. Aztán egy valamivel később felbukkan a semmibőla letöltések ablak"
Új mozilla háttérben is letölt. Királyság mi?Ha nem akarsz valamit letölteni, akkor el kell távolítani a listából, vagy minimum lepause-olni.
Ja, jelentem nekem is megvan krájzisz óccóért, tecsóból. Ennyit mindenesetre megért. -
fpeter07
veterán
válasz
Blood Mage #19383 üzenetére
én letöltöttem, egy baj volt vele, hogy 50kb/s-el jött
főleg a végefelé jó
-
Buldozer99
senior tag
válasz
Blood Mage #19375 üzenetére
hehe,nem kell hozzá...
-
Buldozer99
senior tag
válasz
Blood Mage #19372 üzenetére
Hát ja,durva lenne...
-
slynme
csendes tag
válasz
Blood Mage #19372 üzenetére
amugy én tescóba dolgozok, árellenőr vagyok, úgyhogy elsőként tudtam meg hogy lejjebb ment az ára.
de azt hogy 12k-ról 2-re megy le valaminek az ára, az nagyon ritka. elvileg ilyenkor el sem szabadna adni azt a terméket.
-
Buldozer99
senior tag
válasz
Blood Mage #19370 üzenetére
Tényleg ennyi, 576nál is, cd galaxis ,tesco, stb...
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Blood Mage #19302 üzenetére
megoldódott...
-
feka007
veterán
válasz
Blood Mage #19018 üzenetére
Aki keres, talál.
Én öcsém is bírja a szar grafot, de ehhez sztem neki se lenne gyomra -
feka007
veterán
válasz
Blood Mage #19016 üzenetére
Ez igen, ennél jobban már akkor se tudnák leredukálni a látványt, ha áttennék 2D-be...
Ilyen minőséggel te tudsz élvezni rajta vmit?
Szerintem az Xconfigot szedd le hozzá, ott betod állítani lowtól az ultra highig, és törölni is egyszerű. Keresőben megtalálód itt -
Gerisz
addikt
válasz
Blood Mage #18994 üzenetére
B ? mint Binoclar?
(esetleg) a repcsiket kell ráirányítani. Belenézel a binocular-ba és akkor megnyomod a bal egérgombot.
Asszem, bár nem most volt -
pisti88+
senior tag
válasz
Blood Mage #18996 üzenetére
Hát igen ki gondolná
-
Laraxior
titán
válasz
Blood Mage #18994 üzenetére
"Használd a távcsövet a célpont beméréséhez"
a távcső az mióta fegyver? -
feka007
veterán
válasz
Blood Mage #16754 üzenetére
Lehet a memó miatt, nekem is minden játékban csinálja, amikor instabil.
Mod: Teszteld le a memókat a Memtest nevű progival -
feka007
veterán
válasz
Blood Mage #16752 üzenetére
Engem is kivágott sűrűn, de csak azért mert nem volt instabil a proc, de kiteszteltem tegnap, hogy game közben mekkora maximumot bír el tökéletes stabilitással (visszakellett venni 4MHz-et az fsb-ből.)
-
fpeter07
veterán
válasz
Blood Mage #15539 üzenetére
kerestem sandbox2 képeket a neten, mert már nem emélxem rá
Na a talaj csinálás: Rollupbar- terrain- modify- flatten: vízszintes talaj
smooth: simítás
rise/lower: árok/domb
A többit majdha feltettem a crysist -
west
őstag
válasz
akkor moddold az alairasod is
-
nygma
addikt
válasz
Rakd fel az 1.2-es patch-t...
-
nygma
addikt
válasz
Blood Mage #15336 üzenetére
GTX 280: 1 gb memória és 512 bit...hűtés = szinte mint a 9-es széria....
Ez a kártya szerintem a 9800 GX2-vel lesz egy szinten talán jobb lesz valamivel...
-
Vistaboy
veterán
válasz
Blood Mage #15318 üzenetére
-
nsrking
senior tag
válasz
Blood Mage #15320 üzenetére
Szerintem ha kiegészítő is lesz, tuti lesznek benne újítások grafika terén is!(Ahogy a Crytek-et ismerem
) Persze ez nekünk, Crysis fanoknak csak jó!
-
nygma
addikt
válasz
Blood Mage #15320 üzenetére
Far Cry 2...
-
nygma
addikt
válasz
Blood Mage #15297 üzenetére
Szvsz ennél a játéknál kb. 1 év múlva lesz megoldás...
-
nike_
addikt
válasz
Blood Mage #15279 üzenetére
Ja, mint a csajoknál.. Egy kis ez, egy kis az oszt mánis a tied..
Majd Ők is hasítanak utána!
-
west
őstag
válasz
Blood Mage #15253 üzenetére
ez tenyleg jo,de miért demó a neve
demonstracio,mondjuk.... -
haky
senior tag
válasz
Blood Mage #15236 üzenetére
IX ker Lónyay 19
Hétvégén ráérek...megnézheted...
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #15234 üzenetére
A játékokban ugye tudod állítani hogy milyen felbontáson menjen. Minden mai, tegnapi és holnapi játék tudja már a 16:9/10-es felbontásokat, legalábbis a 98%-uk. De úgy tudom hogy a jobb monitorokon van egy opció hogy 4:3-ba állítani (akkor két oldalt fekete csík lesz, de a kép normális). Szóval az se gond ha nem képes rá. Én azért félek egyedül a 19" wide tól mert a méretei... hát rémisztőek. Keskenyebb mint egy 17"-os és alig szélesebb mint egy 19"-os. Ezért gondolkodtam el a 22"-on mert az olyan magas mint egy 19"-os és baromi széles
Csak hát ha a kártyám nem támogatja a 1680x1050-es játékokat (HIGH-on) akkor maradok a 19"-nál mert annál legalább tudok játszani. El kell menni majd egy Electro World-be vagy olyan helyre ahol van kiállítva 19" -os meg 22"-os és el kell dönteni hogy elég a 19 vagy az lópityula?
-
haky
senior tag
válasz
Blood Mage #15214 üzenetére
Ez egy jó nagy hülyeség!
Nekem is 22"-os monitorom van és teljesen jól fut a crysis...1680x1050 minden high...semmi élsimítás, semmi anizo...XP X64 alatt....ha nem hiszed gyere el hozzám és játsz vele....
-
rup1u5
nagyúr
válasz
1680*1050-ben toltam végig, xp alatt high-ban és csak párszor volt lassulás. xp-s very high mod-al is még élvezhető nálam ekkora felbontásban.
-
Romvr
őstag
válasz
1600x1200-ban a COD4 tökéletesen jól fut. A crysis nem engedi magát ilyen nagyra venni, de szerintem ha a monitoron beállítanék egy 1440x900-at akkor se lenne annyira vészes. Bár nem tudom mennyire változik a képminőség ha lejebb veszem a Natív felbontást (valaki tapasztalat?).
-
mindfreak
őstag
válasz
Blood Mage #15207 üzenetére
Ki az a Emese?
-
Ősgyík
tag
válasz
Blood Mage #15207 üzenetére
Itt ezen a képen láthatod.Csak a fegyver látszódik élesen mert arra "fókuszált" rá a játékos, a többi el van mosva.Illetve azok a tárgyak amik 1-2 m-en belül vannak.
-
Tomate
veterán
válasz
Blood Mage #15203 üzenetére
közepesen adott 40-et highon 30-at very highon 20-at.
-
fpeter07
veterán
válasz
Blood Mage #15185 üzenetére
gondolj bele mitcsinálhatnál 8db 512mb-ossal
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Blood Mage #15184 üzenetére
amúgy kicsit gondokoztam... ha nem 2x2Gb hanem 4x1Gb-ot vettem volna akkor nyakláncot is fűzhettem volna belőlük, akár!
de 2x2 hát.... marad a falidísz...
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #15151 üzenetére
Nagyan belelendültél a bizonyítékszerzésbe
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Blood Mage #15143 üzenetére
Na tessék itt van bizonyíték is, két teszt:
[link]
igaz itt 1600x1200ban tolják, de azért ebből ki lehet indúlni... (procira ne hivatkot mert nem hiszem hogy egy QX9770 3,2Ghz négmagos pricinál jobbad van)
és
Na itt van 1280x1024 (csak hogy ne tudj belémkötni) minden max. 4AA; 16AF 88GTX elér 70fps-t... a te GTS-ed meg kb. ugyanezt tudja.
[link]
persz jöttek ki patch-ek meg minden de akkor is átalg akkor nem 70 hanem 80-85 lehet, több nem. -
Crytek
nagyúr
válasz
Blood Mage #15144 üzenetére
Passz .Majd csak lesz róla info ha már eljött az ideje!
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #15144 üzenetére
Újítás: Új VGA-t kell venned.
Amúgy én is kiváncsi lennék rá mit tud a Dx11.
-
törölt tag
válasz
Blood Mage #15119 üzenetére
Szerintem 1024x768 es a foldet nezi ...ahol nincs novenyzet.
-
Tomate
veterán
válasz
Blood Mage #15064 üzenetére
Csípi vagy nem csípi, volt egy rendszer reinstallom, előtte szépen működött. Amúgy 2900Pro és röccenés nélkül viszi. Csak mikor lőnék széthal a kép. Megpróbálom a patchet.
-
Tomate
veterán
válasz
Blood Mage #15058 üzenetére
Én láttam már 6ghz-re húzva is
Felraktam a Crysist, 8.4-es Catalyst, bugfix az 1. hsz-ban. Minden beállítás high. Mikor lövök, mindenféle képhiba bejön, össze vissza szakad a kép, kifehéredik, (mintha a szemembe sütne a nap) kockák meg minden. Ha nem lövök nincs bug. Mit csináljak? Patch segítene rajta?
-
nike_
addikt
válasz
Blood Mage #15055 üzenetére
Ezt már láttam én is, eddig Q6600-a volt. Akinek sok pénze van..
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Blood Mage #15055 üzenetére
Elég durva...
Bár megnéznék tőle egy friss szoftveres rendszerinfót (everest)... -
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #15050 üzenetére
Nem tudom. De a natív az nálam pl 1280x1024 egy 19"-os 4:3-as esetében. De úgy tudom Wide-oknál van 1060xmittoménmi, meg ilyen felbontások is. Nem feltétlen a full HD-ra céloztam.
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #15048 üzenetére
3. rész az már Only Pentagon, és Only NASA lesz.
Minimális gépigény:
Intel Quantum Technology V.3, 90 Teraflopos Processzor, Quadba Kötve
nVidia (mi más?) GeForce 8 Gb-os VGA DX20.1 és SM12 támogatással (Quadba kötve természetesen.).
10Gb Rendszermemória, Windows 17 esetén 20GB.
250 Gb szabad hely, 400Gb ajánlott.
Holodisk olvasó (tényleg van ilyen.)
20 Terabites internetkapcsolat Multiplayer játék esetén
10.1-es Virtual Ultra Digital-t támogató HangkártyaAjánlott:
Star Trek Holofedélzet
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #15024 üzenetére
Hát ja. Bár ahhoz nem kis animációs tudás kellene, mivel alapból nincs ilyen mozgása. A legújabb az hogy a katona fogja és rágyújt egy cigire. Tesz rá hogy körülötte éppen harc folyik
amúgy most a hunterrel kisérletezem. Makacs egy jószág. Arra már revettem hogy gombnyomásra eleresszen egy Singulariti Canon-t (vagy mit) de célozni az smafu.
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #15021 üzenetére
Jó ötletek. Most éppen Uri Geller tudati erejének másokra való kivetítését szerkesztem. Értsd ez alatt, hogy jön a felbőszült koreai, ránézel erre ő elteszi a fegyvert és leül a földre. Tiszta jó buli
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14991 üzenetére
Igen meg fogom... Amúgy a Flow Graph az ilyen folyamatábra. Nem tudnám pontosan elmagyarázni most neked. Lényeg hogy pl. Létrehozol egy Input:key objektumot beállítod hogy az X billentyűt figyelje. aztán hozzárakod hogy ha megnyomtad azt akkor küldjön egy jelet egy másik objektumnak pl: Player Health. Ezt is beállítod és ha megnyomod az X gombot akkor hozzáad vagy levesz a HP -ból. Ez csak egy példe mert a lehetőségek tárháza korlátlan. Noh akkor nekiállok Uri Geller autójának
-
KozsupPéter
csendes tag
válasz
Blood Mage #15010 üzenetére
Ok! Köszi! Meg az infókat is a Crysis-ról! Szia!
-
KozsupPéter
csendes tag
válasz
Blood Mage #15004 üzenetére
Hát igen! Csak nincs több 100.000 Ft-om egy jobb gépre!
Ezt is kereken egy 100-ból raktam össze! Nekem ezért meg kellett húznom a derékszíjat! Sajnos!Mire jó a MOD gomb?
Pl erre? Bocsi de még új vagyok itt! Nem vágom a "témát"! -
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14981 üzenetére
Inkább nem.
Elkezdtem szórakozni a Flow Graph-al és... very funny
Már tudok teleportálni, telekinézni, és telefonálni... izé azt nem... de tiszta jó dolgok vannak benne. Lehet csinálok valami maradandót is és felrakom valahova. Csinálok egy Uri Geller modot
MŰKÖDJ!!! (gobnyomásra beindul a kocsi)
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14976 üzenetére
5k-ért rendeltem rá hűtőt, ami állítólag piszok halk. Szóval 32+5 = 38
Teszt 1:
1024x768, HighSpec, 4xAA, Island (odáig hogy megtaláljátok a felakasztott manust).
Driver: 169.21
Crysis 1.0Maximum Fps: 52
Minimum Fps: 18
Átlagos Fps: 35Bencsmárk a következő post-ban.
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14957 üzenetére
Tesztet majd hétvégén feldobok különböző beállításokkal. Én szeretném ha 4xAA-val azért vinni a nagy átlag 30 FPS-t, mert AA nélkül eléggé gusztustalan szerintem (főleg miután láttam HD-s videót 4xAA-val Very beállításon). Gondolom ultrát úgy lehet hogy uninstall (ha installos pecs), ha meg nem akkor töröld a cVarGroups (vagy mi a bánat) mappát, keress egyet neten és másold bele. jobb ötletem most nincs....
-
Csabahun
senior tag
válasz
Blood Mage #14939 üzenetére
Nem rossz ötlet
-
Csabahun
senior tag
válasz
Blood Mage #14937 üzenetére
Szerintem leginkább a procit terheli,persze textúrázni is kell a vga-nak tehát azt is egy kicsit jobban.
Állóképen nem jön vissza,de hullámoztak a hullák mint a tenger.
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14897 üzenetére
Egyszer még régen (megjelenés után) azóta csak betöltöm az egyiket és szórakozom rajta. Illetve múlt héten unalmamban elkezdtem csinálni egyet, de miután a vegetációt is leraktam elkezdett szaggatni mint állat, elment a kedvem (ez még medium-ban volt). Aztán megpróbáltam low-on de úgy meg nem láttam értelmét.
Szerk.: Azért megy kevesebbet mert szerkesztés közben sokkal nagyobb területet látsz át, és ráadásúl még ott villognak a helperek is mindenfele, meg ugye nagyobb sebességgel cikázol a térképen mint ha csak játszanál. Ezek mind beleszámítandók. Bár szerintem ha High-ban fog menni a játékban 40-50 FPS-t akkor szerkesztőben 20-30-at is simán viszi szerintem. De ez majd kiderül.
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14895 üzenetére
Tudod mit? Kapsz egy komplett gépet! Csak hogy senki se mondhassa fukar vagyok!
Akkor ebben egyet értünk
A Homokdoboz meg csak LOW-on hajlandó üzemelni. Mondjuk az szerkesztésre tökéletes, csak nem látom a végső formáját annak amit csináltam...
Bár úgy néz ki hogy csak jövőhéten lesz VGA mert pénteken kapok fizut nem ma
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14891 üzenetére
Igen sajnos. Ráadásul generációváltás is közte van ugye a DX9 és DX10 architektúra. De miért nem lehet úgy hogy ha mondjuk egy régebbi/gyengébb kártya mellé bevágunk egy újabbat/erősebbet akkor a régit amolyan fizikai gyorsítónak használná (PPU). És máris van értelme megtartani a régit. De a gonosz VGA gyártók "A világ elfoglalása ördögi tervek" mappájában nincs benne a lehetőség egy ilyen párosításra. Így most felszólítok mindenkit hogy utalja át nekem fizetésének, és összes vagyonának 1%-át és akkor megveszem az nVidiát és a világ egy szebb és jobb hely lesz mindenki számára!
Amúgy úgy döntöttem ma reggel hogy a Crysis-t csak akkor folytatom tovább ha már meglesz az új vga-m. Nincs sok értelme mediumon 800x600-ban futtatni, hogy elérjem a 20 FPS-t (ami érdekes mert új windows-on frissen telepítve/pecselve 40, 45 Fps volt átlagban mediumon 1024-ben.) Node sebaj úgyis újra teszem a rendszert akkor
#14893: Azt mondták a Crytekesek hogy élethűségre törekszenek nem?
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14887 üzenetére
Elképzeltem ezt a szitut
Amúgy nálunk a szüleimmel csak egyszer volt olyan hogy fele-fele arányban vettünk nekem gépet. Utána még egyszer volt olyan hogy 9 ezer forinttal beszálltak videokártyába. Amúgy csak karácsonykor szoktam kapni néha ramot (1x) meg kaptam tápot is régebben még. Minden mást magamnak keresek/spórolok meg. Most is a fizumból teszek félre és abból lesz vga. A mostani konfigomat 3 hónap alatt építettem meg. Ebből egy hónapig nem volt gépem mert el kellett adni hozzá a régit és csak utána tudtam megvenni a procit. Szerencsére most más a helyzet. Megtartom a régi cumókat.... Tényleg 7900GS nem mehet SLI-ben egy 8800GT-vel?
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Blood Mage #14878 üzenetére
egy újabb bundás22-t ismerhetünk meg személyedben?
-
Törzsúr
senior tag
válasz
Pedig ~130k körül ,lehet olyan gépet építeni amin a Crysis is megy, az meg nem csotrogány.pl.: Giga p35ds3,E2160,2GB Kingmax,9600GT..stb simán kijön annyiból...
-
BalaNce87
addikt
válasz
Hát igen kell a pengő a gépre... Én most 4 év után vinyók meg optikaikon kívül mindent cseréltem. 137k ba volt. Egy ideig talán minden fog futni
E8200t tudom húzni, úgyhogy csak a VGAtól kell tartani, mert az iszonyat gyorsan amortizálódik
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14876 üzenetére
Half-Life 2-nél pl ilyen van úgy tudom. De az nVidia emberei ülnek a játékkészítők mellett általában és összeráncolt szemöldökkel nézik hogy mit csinálnak és hogyan.
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14870 üzenetére
Ez egy 200 éves kukából kihúzott megabrutálatom IBM csodagép (csoda hogy IBM, csoda hogy Gép). Eddig nem is tudtam hogy van rajta 3d gyorsítás...
Már megérte lefuttatni a tesztet. Nah majd csinálok egyet az otthoni gépemen is. Meglássuk arra mit szol.
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14868 üzenetére
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14866 üzenetére
Szerintem adj fel egy hirdetést hogy 9800-as radeon kártyádat hasonló számozású GeForce-ra cserélnéd.
Nah ezen felbuzdulva csinálok én is egy ilyet a benti géppel (csodálkoznék ha maga az oldal betöltene.)
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14851 üzenetére
Mikor megláttam az aláírásod felkiáltottam: Jesus Crysis!!!
-
west
őstag
válasz
Blood Mage #14851 üzenetére
nem jo a link.
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Blood Mage #14850 üzenetére
no ezt azért nézzétek meg hozzá... megbuktam a vizsgán: [link]
bár ez várható volt... sztetek akkor le se tölsem a demot? de már nem azért de láttam crysisról képeket low és very low-ról és bűn ronda!!!esküszöm quake III szebb!
ja és tegyük hozzá hogy Far Crys-t mefiumon 1024x768ban eltolom. akkor crysist minimumon hogyhogy nem???!!!
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14839 üzenetére
Félig angol?
Régi szép idők mikor a KOTOR-hoz még csak 50%-os fordítás volt. Kedvenc szövegem onnan "Restricted to Sötét Oldal". Akkor már inkább teljes angol, max ha nagyon nem értek valamit szótárazok.
Amúgy tök jó, csináltam egy olyan kocsit, amibe ha beszállsz felkapcsol a lámpája. Nem nagy szám tudom, de én olyan büszke vagyok magamra
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14834 üzenetére
Olyan angol mint a Buckingham-palota. Ráadásul ha telepítés után rögtön szerkesztőbe mész akkor utána a játék is angollá változik (hol is kell visszacsinálni?). Bár most én csak szerkesztgetek. Aztán ha meglesz a karim (akarommost) akkor végigviszem még egyszer. Aztán kicsit átszerkesztem a játékot, meg befejezem a pályát amit csinálok.
Apropó. A link amit kaptam... nem segítettTovábbra sem tudom hogy kell küldetéseket készíteni a játékba
(maximum kiírom a kép sarkába hogy "ölj, pusztíts, rombolj" oszt az lesz a küldetés
-
mad1
veterán
válasz
Blood Mage #14834 üzenetére
jol gondolod,az angol sajna.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Blood Mage #14822 üzenetére
ezen semmi meglepő, géccék is valami hasonlót gondolnak a vindózról.
-
mad1
veterán
válasz
Blood Mage #14822 üzenetére
jaaa
only real vegetation -
illusiON
őstag
válasz
Blood Mage #14819 üzenetére
főleg hogy másfél hónap múlva fene tudja talán kijönnek az új ATik és az lehet hogy hatással lesz az nV áraira is
de ez persze nem biztos, sőt.. de így is úgy is másfél hónap múlva lehet bármi, én a 3850emen buktam 10kt 2 hónap alatt
-
west
őstag
válasz
Blood Mage #14815 üzenetére
g92 gts
-
illusiON
őstag
válasz
Blood Mage #14814 üzenetére
hát igen csak ha neki meg mégsem jött össze valami és elfüstöl nemsoká akkor meg ugye cest la vie
ha meg mégsem akkor szerencséd volt
azért ha megvennéd érdekelnének az első benyomások róla
-
mad1
veterán
válasz
Blood Mage #14810 üzenetére
te dontesz,de ha crysishoz veszel kartyat akkor valoban g92 gts jobb.
az is megy ezeken az orajeleken,es alapon meg plusz 15%gyorsabb is a gtk nel -
illusiON
őstag
válasz
Blood Mage #14805 üzenetére
nem azért de ha 88GT-t akarsz akkor van már 40ezer alatt is miért akarsz használtat? az már csak elég occsó érte nem?
még veszel rá egy hütőt aztán huzhatod is ha neked az annyit számít, de sztem alapon is szaggat.. ja, és akkor legalább tudod hogy mi történt vele tuning közben mert te csináltad, kitudja más hányszor fagyasztotta már ki vagy akármi
-
mad1
veterán
válasz
Blood Mage #14807 üzenetére
az ssc!
oc,es a ko t is lenyomja tesztekben -
nike_
addikt
válasz
Blood Mage #14807 üzenetére
De semmi hangja a 9600GT-nek... ami nekem van XFX tényleg semmi hang.
-
west
őstag
válasz
Blood Mage #14805 üzenetére
helyedben en evga 9600gt ssc t vennék.ujjat.
-
west
őstag
válasz
Blood Mage #14803 üzenetére
nem jobban mint gtxen,vagy g92gts en.ez a baj.
-
west
őstag
válasz
Blood Mage #14801 üzenetére
minden ami torrentre utal,az itt warez...
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14792 üzenetére
Ezért tiltottak ki 1 napra:
"passz... rákerestem googlin és ezteket dobta ki:
*** Nincs warez! 1 nap pihenő..."
Amúgy én se hiszem hogy menne az SLI ezen a tápon. Ha lesz tuti hogy veszek egy nagyobbat. Olyan 500 körülit.
-
Theodolit
tag
válasz
Blood Mage #14780 üzenetére
Én is olyat akarok csak még marha drága
remélem mire odajutok hogy megvegyem lemegy 40k-ra.
-
JOTI
tag
válasz
Blood Mage #14778 üzenetére
köszi...azért még kellene
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14780 üzenetére
Én jövő héten vennék szerintem Pénteken. De ha addig lemegy 20k-ra akkor kettőt veszek és rögtön mehet az SLI
(ha bírja a tápom.)
-
Romvr
őstag
válasz
Blood Mage #14777 üzenetére
Bakker!!! Csak tartson ki a raktárkészlet jövő hétig
-
Vistaboy
veterán
válasz
Blood Mage #14759 üzenetére
Márpedig amikor már ezzel kezdik hogy "megöli a platformot a kalózkodás", akkor előbb-utóbb már nem is fognak a PC-vel foglalkozni.
Bírná azt a konzol is, fix hardver-re könnyebb optimalizálni is. Csak éppen egy kicsit vissza kellene venni a fantázia korlátaiból.
-
fpeter07
veterán
válasz
Blood Mage #14731 üzenetére
4aa-t még akkor is mellőzni fogod
-
west
őstag
válasz
Blood Mage #14731 üzenetére
1jatek miatt
te tudod -
fpeter07
veterán
válasz
Blood Mage #14726 üzenetére
inkább azok jól lenyomják majd a "régiek" árát
-
szállitó
senior tag
válasz
Blood Mage #14715 üzenetére
MiSI K9A2 CF jó és SLI nekem egykarival megy de a lehetöség ottvan (persze lehet te INTEL re gondoltál azt nem tudom...) akkor bocs hogy beleirtam.
-
szállitó
senior tag
válasz
Blood Mage #14726 üzenetére
Üdv Ezzel teljesen egyetértek én egy hónapja 3200+ barton 2600Xt vel 1024 ram al probáltam és LOW volt minden nem volt valami szép látványa DEMO nak . Sajnos töröttem nincs a bolti meg még húzos. A lé meg elment az új masinára.....majd egyszer...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Nintendo Switch 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest