- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Van egy kis grafikai problémám a játékkal. A karim egy X1950-es 256MB rammal és XP SP2 és Catalyst 8.6 van a gépen.
A játékot most tettem fel és beállítottam 1024+minden magasra. A probléma ott van, hogy hiába okézom le az egész beállítást, mikor újravisszamegyek a graf menübe a textúra beállítás állandóan magasról "egyénire" változik.
Hiába állítom magasra és nyomok alkalmaz gombot, mindig visszavált erre az "egyénire".Szerintetek mit csináljak, hogy a textúrák is magas beállításon legyenek?
-
Dr. Romano
veterán
válasz
HJ.Henry #12351 üzenetére
Attól hogy nincs 2 GB RAM a gépedben még simán el kéne induljon, tehát nem ott van a hiba. (a konfogodon vígan kell hogy menjen -persze nem maxon-)
Esetleg próbáld ki másnál hogy ott működik e a játék. Milyen op rendszer van fent XP SP2 vagy Vista?Érdemes lennem még egy Memtest-et is lefuttatni...
Ha valamelyik alkatrész húzva van, azokat vedd vissza alapra. -
-
Dr. Romano
veterán
-
-
Dr. Romano
veterán
Nálatok milyenek a játékban a textúrák (high-on)?
Nekem teljesen szélsőséges. pl. a folyóparton lévő kavicsos föld eszméletletlen részletes, de pl. a sziklák oldalai vagy a konténerek textúrái és pár talaj textúra inkább a TombRadier 3-ra hasonlít
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Sirandrish #12207 üzenetére
thx a linket, megnézem
-
Dr. Romano
veterán
Fenébe... ezzel az egész bughalmazzal....
Nem tud valaki a játékhoz noclip kódot. Rühellem a cheatet, de mint kiderült az elakadásom nem az én bénaságomból adódik, hanem egyszerűen egy hatalmas bug a játékban....
(Megoldás: el kéne jussak az ásatásra magamtól, de a vizesésnél nem tudok felugrálni)
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Elakadtam itt (második pálya)Kiszabadítottuk haverral a nőt és én utánna kinyírtam a két tankot, de most merre? Nem adott be új célt és nem tudom hová kéne menjek.
Egyébként meg: Boldok Karácsonyt mindenkinek!
-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Van egy kis grafikai problémám a játékkal. A karim egy X1950-es 256MB rammal és XP SP2 és Catalyst 7.11 CC van a gépen.
A játékot most tettem fel és beállítottam 1024+minden magasra. A probléma ott van, hogy hiába okézom le az egész beállítást, mikor újravisszamegyek a graf menübe a textúra beállítás állandóan magasról "egyénire" változik.
És így játékközben a textúrák olyanok mint lowon. Hiába állítom magasra és nyomok alkalmaz gombot, mindig visszavált erre az "egyénire" ahol isznyat gagyik a textúrák.Szerintetek mit csináljak, hogy a textúrák is magas beállításon legyenek?
-
Dr. Romano
veterán
A demóhoz feltétlen kell a 169-es fw?
-
Dr. Romano
veterán
Próbálta már valaki az FW 169-es driverrel a játékot? Ha igen tényleg van valami gyorsulás benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest