- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Van egy kis grafikai problémám a játékkal. A karim egy X1950-es 256MB rammal és XP SP2 és Catalyst 8.6 van a gépen.
A játékot most tettem fel és beállítottam 1024+minden magasra. A probléma ott van, hogy hiába okézom le az egész beállítást, mikor újravisszamegyek a graf menübe a textúra beállítás állandóan magasról "egyénire" változik.
Hiába állítom magasra és nyomok alkalmaz gombot, mindig visszavált erre az "egyénire".Szerintetek mit csináljak, hogy a textúrák is magas beállításon legyenek?
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Dr. Romano
veterán
válasz HJ.Henry #12351 üzenetére
Attól hogy nincs 2 GB RAM a gépedben még simán el kéne induljon, tehát nem ott van a hiba. (a konfogodon vígan kell hogy menjen -persze nem maxon-)
Esetleg próbáld ki másnál hogy ott működik e a játék. Milyen op rendszer van fent XP SP2 vagy Vista?Érdemes lennem még egy Memtest-et is lefuttatni...
Ha valamelyik alkatrész húzva van, azokat vedd vissza alapra.[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
válasz rup1u5 #12319 üzenetére
Igen a betámadós alieneket kell gyakni a magasan repkedőseket nem
Pedig ha kinyirítál mindenkit utánna kéne legyen egy scriptelt eseménynek de full nem értem, hogy nálad ez miért nincs
Ha gondolok küldök egy mentést, ami pont utánna játszódik...
-
-
Dr. Romano
veterán
válasz realm15 #12298 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom. Unokaöcsém jutott el idáig és ezt a részt láttam hogy csinálja ezért tudom...
Asszem miután kiérsz a gömbből még fogsz haverokkal harcolni az alienek ellen, de hogy utánna mi lesz azt sajna nem tudomEz....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Dr. Romano
veterán
válasz rup1u5 #12299 üzenetére
Az összes ellenfelet nyírd ki, majd a haver nélkül indul el előre. Ott majd asszem leomlik pár szikla és képződik egy járat és a haver akkor utánnad megy és majd akkor kell hőforrásokat keresned, amíg ő ott kuksol a bódéban addig neked csak védeni kell.
-
Dr. Romano
veterán
válasz realm15 #12296 üzenetére
Először is le kell szedni minden ellenfelet a környéken, majd miután a sziklafal "kinyílt" előttetek futni kell előre.
Azonban haver egyre jobban fázik, így mindig hőforrásokhoz (tűz) kell vinni hogy ott feltöltödjön és utánna futhattok tovább...Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Dr. Romano
veterán
Nálatok milyenek a játékban a textúrák (high-on)?
Nekem teljesen szélsőséges. pl. a folyóparton lévő kavicsos föld eszméletletlen részletes, de pl. a sziklák oldalai vagy a konténerek textúrái és pár talaj textúra inkább a TombRadier 3-ra hasonlít
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
-
Dr. Romano
veterán
Fenébe... ezzel az egész bughalmazzal....
Nem tud valaki a játékhoz noclip kódot. Rühellem a cheatet, de mint kiderült az elakadásom nem az én bénaságomból adódik, hanem egyszerűen egy hatalmas bug a játékban....
(Megoldás: el kéne jussak az ásatásra magamtól, de a vizesésnél nem tudok felugrálni)
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Elakadtam itt (második pálya)Kiszabadítottuk haverral a nőt és én utánna kinyírtam a két tankot, de most merre? Nem adott be új célt és nem tudom hová kéne menjek.
Egyébként meg: Boldok Karácsonyt mindenkinek!
-
Dr. Romano
veterán
Én 2GB rammal tolom a Crysist és bőven elég neki 1024+high beállításokkal (kilépéskor sem tölt semmit egyből ott a windóz).
Kipróbáltam a dx9-es very high beállításokat is, de ott már nem ment valami túl jól (de nem a ram miatt hanem a rendszer volt a kevés)
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Romano
veterán
Sziasztok!
Van egy kis grafikai problémám a játékkal. A karim egy X1950-es 256MB rammal és XP SP2 és Catalyst 7.11 CC van a gépen.
A játékot most tettem fel és beállítottam 1024+minden magasra. A probléma ott van, hogy hiába okézom le az egész beállítást, mikor újravisszamegyek a graf menübe a textúra beállítás állandóan magasról "egyénire" változik.
És így játékközben a textúrák olyanok mint lowon. Hiába állítom magasra és nyomok alkalmaz gombot, mindig visszavált erre az "egyénire" ahol isznyat gagyik a textúrák.Szerintetek mit csináljak, hogy a textúrák is magas beállításon legyenek?
-
Dr. Romano
veterán
A demóhoz feltétlen kell a 169-es fw?
-
Dr. Romano
veterán
Próbálta már valaki az FW 169-es driverrel a játékot? Ha igen tényleg van valami gyorsulás benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest