- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
válasz Terminator17 #21698 üzenetére
warhead v crysis 2? bár mind1, mert a 2-vel még nem játszottam, a warheadra meg már nem emlékszem de minden kérdésre a google a megoldás
-
Blood Mage
senior tag
válasz Terminator17 #21692 üzenetére
sztem úgy érdemes, h leszedsz ultra high mod-ot a netről és van amelyiket, csak elég telepíteni és annyi. vagy van ilyen, h turkálsz a játékban cfg-kban? vagy mi de azt nem vágom. Van sok féle mod, youtube-on érdemes megnézni őket, hogy melyik milyen, amelyik legjobban tettszik, azt leszeded ja és ezek a mod-ok nagyon sokkal látványosabbak tudnak lenni, mint ha előhoznád a sima gyári ultra beállításokat!
MOD: a 480asnak meg illene bírnia, amit én használtam régen mod-ot az kb olyan volt, h 8800Gt-vel bírtam ultrán (1280x1024),bár kicsit akadt, de tényleg megérte
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
Hogy lehet (Vistan) álllítani, hogy dx9 vagy 10be fusson a játék? mert mikor felraktam a játékot, eyből dx10 alatt indúlt, de kíváncsi lennék mennyivel gyorsabb a dx9. Hol lehet ezt állítani? valami parancsot be kell írni ? (igaz most csak a warhead van fent szal elsősorban ott érdekel, de az alaphoz sem árt )
-
Blood Mage
senior tag
válasz fpeter07 #19384 üzenetére
beza a végén felpörögnek az események Én is letöltöttem véletlenűl... rámentem, hogy letöltés, majd kiikszeltem, hogy most inkább nem túl sokáig jönne. Aztán egy valamivel később felbukkan a semmibőla letöltések ablak, hogy készvan. Mondom mia tökömet töltöttél te le!? mázli hogy csak ezt a videót. Érdemes volt, sokkal királyabb mint ott helyben megnézni azt a youtube-os, maszatos sz@rt
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
válasz slynme #19373 üzenetére
szerintem veszek 5db-ot és eladom 5kért mind/darab, annak aki nem hallott erről. jó biznisznek tűnik... de ezt halál komyolan modnom
Buldozer99: ha annyi jelentkező lenne az aláírásodra, hogy nem bírsz a vevőkkel akkor hozzám is átkűldhetsz egy-két ügyfelet ... amúgy kell hozzá valamilyen képesítés?
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
válasz Buldozer99 #19371 üzenetére
Csak képzeld el... tegnap megveszem 12kért a játékot, ma megpillantom a 2k-t... beraknám a mikróba a lemezt idegességemben
kíváncsi lennék miért éri meg áron alúl vagy nulla haszonnal értékesíteni a játékokat[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
2k a játék? mivan?! ez megint egy olyan TESCO-s elírás mint ami múltkór volt, a Dead Space-el kapcsolatban? nemtom 3.5kért adták a játékot vagy mi... végülis 50%áron..
mod. tényleg annyi a galaxisnet-en. [link] de nem csak ez, van ott még pár gamma.
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
válasz Blood Mage #19302 üzenetére
megoldódott...
-
Blood Mage
senior tag
Eltűnt az összes mentett állásom. erre milyen megoldást leht találni? valahonnan le lehet töltenni végigjátszást?? vagy pár mentett állást? (torrent kizárva)
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
Üdv! Kérem valaki segítsen! ez ellen mit tudok tenni: "If you use modified object files, scripts or textures the cheatprotection won't let you play." a crymod oldaláról töltöttem le csomó pályát ultra high quality patch-et meg hasonlókat és most eljutottam oda hogy a sok babrálás után nem tudok játszan, ugye itt jön képbe az előbbi idézet ( it won't let you play") zzel akkor én mit tudok kezdeni? nem akarom emgint újrarakni a játékot mert korábban mér emgtettem.
Gondolom a cheat protection-t kell kikapcsolni de hol??[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
Van egy ksi problémám... leszedem az Xconfig-ot telepítem High beállításokkal + TOD ekkor nagyon szép és jó lesz a játék bár jóval lassabb 5-6 fps-el így éppen hogy játszható a 88GGT-mmel azért gondolom kipróbálom az Ultra Highot is így kilépek és újra telepítem a configot meg tod-ot. ettől a ponttól kezdve nem tudok egy pályát/mentést sem játszani! rámegyek hogy töltés vagy enter és semmi nem történik. Új játékot még enged, de miután lemegy a kezdeti videó utána nagy fekete kép és semmi több. na most ezzel mit csinálljak?? a játék használlhatatlanná vált semmelyik pályát nem tom betölteni. Akárhogy modosítom a graf beállításokat úgy se! letörlöm a configot és ugyan ez maradt. Marha jó most telepíthetem fel újra a játékot
-
Blood Mage
senior tag
hello!
no 2 és fél nap alatt végigtoltam a játékot, nem rossz Semmi gondom nem volt a teljesítménnyel csak az utolsó pályán amikor beköszöntött a Hunter na ott kaptam előszőr 14fps-t huzamosabb ideig majd 10et és 9et ha lőtttem és ránéztem, de ennek ellenére játszhatónak találltam... Az ürhajós rész se volt rossz, ott az űrkukázás nagyon bejött
na minde1, most viszont szeretném felrakni a Ultra High és DX10 patc-et.
Ebből melyiket szeggem le? mert van egy csomó. Én nagyhirtelennyében az elősre buktam rá : [link] vagy inkább mást rakjak fel? viszont a DX10et nem tom hol keressem, ezt vki be tudná linkelni?
Persz az ultra low-ot is leszedtem (csak egy kép ízelítőnek) [link] talán jó lesz a régi gépemre, csak az a gáz hogy már a telepítésnél is kiakad[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
hello!
Remélem vki tud segíteni... itt akadtam el a játékban:
[link]
egyik fegyverrel sem tom sehogy megjelölni azt a nyomi hajot. mit kell itt csinállni? melyik fegyverrel kell bemérni? és ha megvan melyik gombot nyomjam le?? próbáltam mindenhogy sztem F-et kéne nyomni de semelyik távcső nem jó neki lézerrel -
Blood Mage
senior tag
válasz feka007 #16755 üzenetére
igen már próbáltam... de meddig járassam? mert x idő alatt eljutott 100%ig, na mondom semmi gond nincs erre indúlt tovább 100%fölé isten tudja meddig... szal inkább leállítottam...
és az hogy mennyi memot tesztelek az mind1? mert 4GBom van ebből 3,5öt lát a gép, de a memtesztbe 1xre csak 1gb-ot lehet futtatni és 50%ig használja ki a cpu-t. így még 1x elindítom és 100%on lesz a CPU = max 2GB ot tudok tesztelni. ez így jó? és meddíg hagyam futni?? -
Blood Mage
senior tag
Halli
most olvasom hogy a regeli órákban többeknek is problémája volt a játékkal... azaz hogy kivágja őket egy exe hibával... na ez nekem is a gondom!!! TEljesen eredetibe megvana Gears of War és az Unreal Tournament III és rengetegszer találkozok ezzel a felirattal... de nem csak itt: pl. netezés közben is... időnkén kivág a Firefox 3 is... de hogy ne csak off legyen letöltöttem a Crysist (demóját) és ott is találkoztam nem 1x ezzel a problémával.
Szal nem értem még a windows is eredeti (XP 32bit) . lehet hogy túlhúzás? én nemtuningoltam semmit a proci 3ghz-n megy viszon a 800as ramok 850 körűlra álltak be... lehet hogy ez a gond??? nem én állítottam 850re hanem a windows magától telepítés után gondolom....
Ötlet?[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
Végere megvan az új gépem, és lassan a problémák is kezdenek eltűnni... letöltöttem a Crysis demóját... szépnek szép csak nagyon rövid. 1 pálya, sztem még az sem teljes aszt ennyi. Ami eszmáletlenűl teccik az amikor belelüvök egy hordóba és olyat robban hogy sírva fakadok a gyönyörtől! Ilyet még tényleg nem láttam... Mentem is utána a sandbox2-be hogy lerakjak magamnak pár hordót aztán robbangathassak, de ez a pályaszerkeztés... háát... ösz visz csak egy tenger sikerűlt összedobnom nagy hullámokkal . Talajt is csak segítségegel egy SAndbox2 tutorialból. az összeset letöltöttem, de csak a legelső ért valamit. Valaki nem tudna segíteni??
Szeretnék egy:
- üres pályát
- ahol nem víz hanem talaj van, és ne dombos mert nekm egyfolytába 2km magas oriás sziklákat tud csak lerakni
- hordókat szeretnék pakolgatni egymás fölé-alá-mögé-mellé...
Kezdetnek ennyi
Visszatérve a beállításokra... minden high, shadows medium meg a physics is. 1280x1024, 2x... indítomm a játékot... alig akar nekem megnyikkanni!!! átlagosan kb. 25fps-t produkált utána levetem a AA-t úgy már mondjuk játszható, de COD4 60-100fps-ei után igen csak megérzem a sebesség közti különbséget, így 35 körűl is. persze a demó verzió 1.0 amit nem lehet patchelni. talán ez (is) a gond.
Na mind1 aki tud léci segítsen megszerkezteni azt a pár dolgot amit fönt mellékeltem[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
válasz Törzsúr #15278 üzenetére
40fps 4x AAval sztem is eléggé különös...
bár ki tudja... sokat törölgeti a CD-t.... gondoskodik róla... vele alszik... estimesét mond neki éjszakánként... jóéjt puszi... hagy ne folytassam mi jönne ezután ... Ezek után természetes hogy másnap reggel betolja a lemezt a gépbe és úgy hasít a játék mint az állat! A jó kapcsolat mindennek a titka![ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
Gooogle-ban rákerestem: itt egy - JÓ - link : [link]
most nézem....[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
és mi a helyze az 1-2 éves játékokkal? mert azok se rosszak - lenne jó pár amit kipróbállnék - és ott legalább lehet gyönyörködni a 80-120fps-ekben Crysis után Menyország!
Ja és tényleg ilyen nyomott a 19 Wide? hát... akkor lehet hogy felejtős, de élőbe mindenképp megnéznék párat... Megyük eggyüt az Electro World-be?[ Szerkesztve ]
-
-
Blood Mage
senior tag
megyek! ok, elhiszem megy de... ha még 1280re sem merjük 88GTvel felrekni a felbontást akkor mi van az 1680al? azért nem árt ha kapunk valami normális fps értéket és nem bukdácsolunk 20-35 között... persze játszhatónak játszható, csak ide-oda akadozik
látom hogy Accelero S1ed van... gondolom egy jól agyonhúzott 88GTSd lehet
de tod mit? hol, is laksz? -
Blood Mage
senior tag
én is gondolkozztam, már 19" Wide monitoron, de nem tom... ugyebár a felbontása 1440x900... A kérdésem az az lenne hogy: az hogy milyen felbontásban tudom tolni a játékokat az a monitor vagy a játék függvénye? szal most lehet hogy a monitorom az 1440x900, de pl. régebbi játékoknál nincs ilyen felbontás... sőt lehet hogy wide monitorra nincs is felbontása, szal 1280x1024ben marha torzított képet kappnék
Akkor ez most hogyis van? a monitort natívra mindíg állíthatom, vagy ez játék kérdése hogy milyen felbontásokat támogat? -
Blood Mage
senior tag
1680x1050..Crysis... hát te tudod, de highon biztos nem fog menni... minden le mediumra és úgy már egész jól lefutogat.... ja és miután megvetted a monitort, azért gyere ide és írd meg mint személyes tapsztaltat hogy 1680x1050ben SENKI ne próbálja meg futtattni a Crysist! ha meg mindenképp 88GT akkor minimum SLI amúgy sztem 22" monitor helyettt vegyél majd egy HD 4870X2-t! addígra biztos kidobna egy normális patch-et ATIra is...
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
válasz Blood Mage #15184 üzenetére
amúgy kicsit gondokoztam... ha nem 2x2Gb hanem 4x1Gb-ot vettem volna akkor nyakláncot is fűzhettem volna belőlük, akár! de 2x2 hát.... marad a falidísz...
-
Blood Mage
senior tag
lassan, de bizosan közeledik az idő, mikor végere meglesz az új gépem és kipróbálhatom a Crysist... Pénteken megyek ipon-ba megvenni a ramot! kár hogy a gépem többi része csak egy hónap múlva lesz emg! Addíg is felfüggeszem a ramokat a falamra! tanán az ágyam fölé, hogy jól aludjak....
Annyi szent hogy a memo miatt nem fog akadni a játék...[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
szerintem 2évet nem is kell várni... nemsokára jönnek az új vga-k. Nyakamat rá hogy egy HD4870x2 viszi lazán a 100fps-t és akkor hol vannak még az nV99xxas kariai... SLI stb.. azért arról ne feletkezzünk meg hogy ez nem Crysis, hanem COD4! (csak ha valaki most kapcsolódott volna be ) Crysis 100fps... 2év... legyen 3
-
Blood Mage
senior tag
válasz Blood Mage #15143 üzenetére
Na tessék itt van bizonyíték is, két teszt:
[link]
igaz itt 1600x1200ban tolják, de azért ebből ki lehet indúlni... (procira ne hivatkot mert nem hiszem hogy egy QX9770 3,2Ghz négmagos pricinál jobbad van )
és
Na itt van 1280x1024 (csak hogy ne tudj belémkötni ) minden max. 4AA; 16AF 88GTX elér 70fps-t... a te GTS-ed meg kb. ugyanezt tudja.
[link]
persz jöttek ki patch-ek meg minden de akkor is átalg akkor nem 70 hanem 80-85 lehet, több nem. -
Blood Mage
senior tag
válasz HDR renderin #15148 üzenetére
Ez szeritem hülyeség... DX11 csak 2011ben lesz ergo ez most mi?! az tény hogy sokkal szebbek a színek a az "állítólag" dx11 alatt, azt ennyi. (de talán ezt be lehet állítanitgani valahol . Valaki talán összevágta a videót és kész)
Amúgy a tisztán akarod látni a videót akkor kattincs a videó altt arra hogy "Use the old YouTube Player" és utána pedig vedd kissebbre a képet. Kb. akkor lesz a videó mint ha egy telefonon jáccanák le de legalább tiszta a kép.[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
válasz #57018880 #15122 üzenetére
hát szerintem is.!
matyee123 : az hogy felhúzta d a procit az annyit nem jelent mert ehez a játékhoz szinte csak VGA-kell.
Itt meg valami megint nagyon hibádzik! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akinek 9800GX2 je és 6850es pricja van 40-60fps-el tolja a játékot... igen ez elképzelhető... és nagyon szép eredmény is, de az hogy TE 100-150fps!! néhol 200ra ugrik!! és ha az eget nézed 300fps, na figyelj... ez már tényleg nevetséges! ja és tegyük hoozá hogy 88GTS-ed van... Csak EGY kérdés: te milyen progival méred az fps szintet? estleg semmivel? fejben számolod a másodpercenkén megjelenő képkockákat?? mert el tom képzelni. NE vedd sértésnek de tényeleg iszonyatosan elképzelhetetlen adatokat adsz meg!Crysis: 1280x1024, minden very high, valamennyi AA, vegyük 2nek és 43fps?! *hát ha asszondod hogy max. 43 akkor rendeben, mert max. 43 és min. 15 és akkor így kapsz szép átlag 25-30fps-t...
a másik: COD4: 100és300fps között ugrál a géped... na ide megjegyezném hogy ezekkel az adatokkal tényleg átugrok a COD4 topikba és körülkérdezek... és még nem is SLI!!bocsi mindenért, nem szídni akarlak, de szerintem beszart az fps mérőd... Itt egy link, tölts le , (kapcsold is be ) [link] és aztán modn meg mien eredményket értél el a Crysisban, de a COD4et is gyorsan vizsgáld felül... (COD4 gondolom minden maxon )
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
válasz fpeter07 #15116 üzenetére
hát igen 10fps-el nehéz lőni... én már csak tom hisz Half Life2 15átlag fps-el fut... Én is fél órán belül letöröltem a játékot... igaz abból 20perc volt a játék elindítása aztán 10perc alatt meguntam
Amúgy szerintem (legalábbis tezstek alapján) érdemesebb lenne a Very High-ról High-ra visszavenni és kész. Ha jól tom veryhigh nem sokkal jobb viszont totális fps zuhanás!! -
Blood Mage
senior tag
válasz Tomate #15059 üzenetére
az atit-t helyből nem igazán csípi a Crysis nemtom 1-2 hete volt valakinek hasonló problémálya szintén atival, de nem tom hogy aztán megoldódott e... (talán ebbena topikban mér nem emléxem). próbáld meg felrakni az 1,2patch-t ha nem müxik akkor nem lehet mit csinálni... jah és te egy HD2900Xt-vel nyomod high-on? nem sok az egy picit a vgan-nak? rakd fel a patch-et rakj mindent mediumra aztán nézd meg hogy minden rendben van-e.
Vagy lehet hogy véletlenűl rányomtál az élsimításra és 16x-osra raktad aztán ne csodálkozz![ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
basszus egy QX9770 aztán nem olcsó mulatság, nem tom régen már néztem akkor valami 300.000 körűl volt az ára, nagyon dúrva! most nem tom de annyi száz hogy 150fölött van! 170-200k lehet passz, és ez csak a proci! jah és azt mondanom se kell hogy 4,5Ghz-re húzta a csávó!
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
Úr Isten!!! ezt a hapekot nézd mien gépe van! (ami a profiljában van!)
[link] -
Blood Mage
senior tag
öhöm.. 19"-ig 1280x1024 a natív. aztán van 1600x1200 és 1920x1200 meg van az mittomén "2548mittomén x mittoménmennyi". azzal hogy asszondod hogy LCD attól még bármekkora lehet a natívja a 4közűl ) az hogy meg neked mennyi az magánügy!
Tényleg ha az 1920x1200 a full hd akkor ez a "kétezerötszáz mittoménmennyi x mittoménmennyi az micsoda?? extra hd??[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
válasz littlelion21 #15045 üzenetére
hát igen, az utolsó eredmény 5fps és mindjárt szétesik a gép felállás elégéé nevetséges más játékok pl. COD4 szerintem olyan beállításokkal simán hozná a 30-35fps-t Kész vicc ez a Crysis és mit akarunk mi eggyeltalán a Crysis 2től?! a gépigény miatt az 1 is nagy bukta volt, de a kettő az még nagyobb lesz! szerintem a 3.rész már el sem készítik mert a bevétel a kerekenn nulla lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
húha... te aztán keményen nyomod az ipart! kár hogy - még - nem tom kipróbálni...
Olyat nem tudsz csinálni pl. hogy mondjuk becélzol egy járművet, lenyomsz egy gombot, a semmiből odateleportálódik egy Hunter és belevág a járműbe ami nyomban felrobban. Aztán megint elteleportálódik a semmibe.
Tipp:
uri Geller 2.0. - Totális megsemmisülés
- becélzod a járművet és egy atombomba robban rajta! -
Blood Mage
senior tag
válasz KozsupPéter #15011 üzenetére
szeva! Ha viszont a játékkal kapcsolatban van kérdésed akkor nyugottan visszatérhetsz a "számüzetésből"
-
Blood Mage
senior tag
válasz KozsupPéter #15008 üzenetére
MI?!?! nem értem ezzel mit szeretnél mondani....
Nem tom, lehet hogy valami probléma van... pl. valamivel...
Na figyu keresd fel ezt a topikot: [link] Ez itt egy link... rákattintasz és kidob egy oldalt... az "AZ Azonnali Alapos Kérdések Órája' című topik... ott kérdezhetsz mindent amit akarsz, az ilyen problémákkal ott foglalkoznak, vagy legalábbis nema Crysis topikban...Sok sikert!
LoL! ....Ez itt egy Link....[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
válasz KozsupPéter #15006 üzenetére
No mostmár ezt is tod! igen a "mod" gombot is akartam tanácsolni, de látom beelőztek... csak láttam nangyon kezdő vagy még és nem alartam egyből két dologgal is megterhelni az agyadat
(ha kipróróbálod a mod gombot rájösz hogy mire jó , üzenet módosítása)[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
válasz KozsupPéter #15002 üzenetére
Tipp: használd a "válasz" gomod ha válaszolsz egy üzenetre
az lehet hogy élvezehető, de a Crysis pont az a játék ami szinte CSAK a grafikára épűl szal ha feljebb van úgy az igazi... -
Blood Mage
senior tag
válasz KozsupPéter #15000 üzenetére
minden középen az úgy megy, de felljebb tényleg nem lehet menni azzal a vga-val és a haverodnak is ugyanaz van mint neked. Amúgy csak a poén kedvéért rakd fel a grafot magasra és nézd meg hogy hogyan is megy a haverodnak
most nézem tied volt a 15.000. hozzászolás!! ÁÁÁ pedig direkt én is arra pályáztam!! most várhatok még 5000 hozzászólást hogy kerek szám föjjön ki!![ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
válasz KozsupPéter #14997 üzenetére
Driverrel kapcsolatban ennyit tok segíteni: [link] patch, driver és fps értékek
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
válasz KozsupPéter #14995 üzenetére
Hát ezt megnézném... bár attól függ mit értünk a "fut a játék"-on... neked is fut fullon cask úgy akad a játék hogy már sírni fogsz... amúgy XP vagy Vista? mert Xp-n high, míg vistán very high a max beállítás, mag DX9 és DX10
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
válasz KozsupPéter #14992 üzenetére
Fullon?! jó vicc sztem annak is örülhetsz hogy közepesen megy Csak próbálj meg fölrakni minden beállítást high-ra és majd meglátod hogy fog szaggatni! és akkor hol vagyunk még a very és ultra high-tól...
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
értem hogy AA nélkül randa,de 30átalg az sztem nem annyira élvezhető... ha pl. akció van akkor egyből lemegy 20ra ami eléégé akadozós, amikor meg csak mászkálsz a dzsungelben akkor felmegy 45ra aztán így 30átlag annyira nem jó... bár majd meglátom... Far Cry-ban nekem 27az átlag és nagyon zavaróan akad. ergó 30se lehet sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
azért nem már hogy nézhet ki egy Crysis Ultra High, 16AF, 1920x1080ban?! huh... kár hogy nincs kari alá
Ha meglesz akkor várom a tezsteket!! és ha tod akkor ultra high-al is próbáld, ki kíváncsi lennék mennyit lassúl... ha más nem vissza kell venni 800x600ra
Amúgy egy kicsit gázos ez az Ultra high patch... feltelepítem és bármilyenbeállításokat használok mindíg ultra high lesz. és hogy lehet akkor visszaállítani?! mert sajan nem úgy van hogy a menüben kirakja az ultra high-beállítást hanem minden beállítást fellülír. és mi van ha nagyon akad a játék?! nem lehet visszavenni a graffot!! csak felbontást. ez így eléggé el lett tolva. vagy hogy müxik ez?
Ultra High patch: [link]
meg sztem ezt is felrakhatnád mellé: [link] jópofa lehet[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
aham... na már kezdem kapizsgálni... azért ez még kéne: ok, szerkeztés közben lassú, mert átlátom az egész világot, repkedek ide-oda. DE amikor elindítom a pályát amit csináltam, akkor az már normális sebességgel fut, ugye?
Jah és ezt mondtad: a High-ban fog menni a játékban 40-50 FPS-t...nem tom te hol élsz de 40-50fps-t csak 88GT SLI-ben érnél el! GTX jó he megy 40et 1280as felbontásban. bár ha visszaveszed 1024re akkor úgy néztem teszteket megy a 42 ÁTLAG fps.[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
-
Blood Mage
senior tag
válasz Törzsúr #14881 üzenetére
jaja, de annyira nem súlyos a helyzet - a jelenlegi álláspont szerint - . azért nekem is van egy kis guba a péztárcámba csak így mindet ki kell emelnem... szal lemondhatok, a jövőbeli gépújítási terveimről... de azért folynak még itthon a tárgyalások, úgyhogy a végén még jól is elsülhet a dolog... vagy csak jól felidegesítem apám aztán jön : Nah nem érdekel ez az egész hülye számítogép, ott van a mostani," jó " az, így is annyit ülsz előtte, vegyél amit akarsz a saját pénzedből !!!
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
half life 2nél? hmm.. akkor megnézem. van valami demo netes veziom vagy mittomén mim. letöltöttem a 8.3as drivert a vga-m hoz és ingyen adták hozzá. Kár hogy kb. 10perc mire elinul a játék és fel tok csatlakozni egy szerverre ja és nagyon poén: a max fps 27 játékközbe, de van amikor 7-8 huzamosabb ideig!!! nagyon dúrva!! ha láttál már játékot akadni...noss...hát ez annál 100x jobban akad persze azt nem is kell mondanom hogy minden minimumon 640x480ban... öhöm...igen...
LOL! szobajött ma a gépvásárlás.. idejön apám kérdezi:
- akkor mennyibe is fog kerűlni a gép?
- mondom ti fizettek 100k-t én a többit.
-MICSODA?!?! én azt hizzem 100k lesz a gép összesen!! abból fizeted a felét mi meg a másik felét.
- na modom...inkább nem mondom mit mndtam volna... szal most nem tom mi lesz... nem akarok még egy sz@r csotrogány gépet[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
-
Blood Mage
senior tag
na sikerült megcsinálnom... új link: [link] nagyon megbuktam a vizsgán?? azért egy kettessel csak átmegyek vagy nem?? mit fog szólni a mama!!
Ezt az eredményt akkor kaptam amikor rámentem hogy Crysis.com és ott vagy egy olyan hogy "Can you run Crysis?" aztán ezt adja ki nekem[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
válasz Blood Mage #14850 üzenetére
no ezt azért nézzétek meg hozzá... megbuktam a vizsgán: [link]
bár ez várható volt... sztetek akkor le se tölsem a demot? de már nem azért de láttam crysisról képeket low és very low-ról és bűn ronda!!! esküszöm quake III szebb! ja és tegyük hozzá hogy Far Crys-t mefiumon 1024x768ban eltolom. akkor crysist minimumon hogyhogy nem???!!! -
Blood Mage
senior tag
Hmm... nem tok várni tovább.. megkérdezem: sztetek azzal mit lehet kezdeni, hogy ha letöltöm a játék demo verzióját akkor nem indúl el a telepítése. Úgy emléxem hogy a Crysis-t is letöltöttem, de a DOD4et tom biztosra. szal lejön a demo verzió, indítanám a telepítő file-t elkezd ezerrel pörögni a gépem és semmi...várok...várok...és semmi, csak ezerrel dolgozik a gépem. Semmi ablak nem jön elő, csak ráklikk a telepítő fájlra és ott nemtom talán megfagy a gépem. 2x is letöltöttem, nemtom mi van. a Crysis-ra nem emléxem.de ha letöltöttem akkor ugyanez a helyzet sztetek mi lehet a baja?? az lehetséges hogy olyan sz@r a gépem hogy még fel se tom telepíteni?? (ezt könnyen el tunám képzelni )
- CSX 845PE-A800 (alaplap)
- Intel Celeron 2,4Ghz
- Ati Radeon 9600pro 256MB DDR
- 2x512MB DDR I 200Mhz ram
tom, kb. very low-on tudnám futattni a játékot, leginkább csaka pályaszerkeztő kéne. amíg nincs meg a gépem addíg összedobok pár pályát. jah és ugye a demoban van pályszerkeztő?[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
a játék nem baj hogy angol, meg úgy ált. a pályaszerkesztő sem lenne olyan angy gond, de tény hogy komolyabb küldetések/pályák meg minden igényes megszerkeztéséhez jól jönne a magyar mert mindent én sem értek. Olyan félig angol félig magyar lenne a legjobb.
[ Szerkesztve ]
-
Blood Mage
senior tag
Akinek magyarúl van meg a Crysis az meg tudná mondani hogy a pályaszerkesztő is magyar? bár gondolom nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Adobe Photoshop
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- LEGO klub
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest