- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
válasz
Shodan #12395 üzenetére
Akkor: az első mondaton nem nagyon érteni,
nem Predátor a főszereplő.
Az biztos hogy nem izgalmas.. amikor találkoztunk legelőször a szörnyekkel vagy 10-szer haltam meg, me 1 karmolás és meghalok.
Azzal egyetértek hogy nagyon jó.
"Ehhez egy Windows Vistával fel szerelt csúcsgépre lesz szükségünk" És mivel a játékhoz nem szükségeltetik Vista a very High beállításhoz. Csak max grafhoz kell csúcsgép.vajon hány percet játszhattak a játékkal?
-
Sleed
aktív tag
válasz
Shodan #12395 üzenetére
úristen...
ennél jobban csak a Kókusz meg a Lények tud ferde képet adni a játékokról....
emlékszem,amikor arról beszéltek hogy GTA:San Andreasban egy mod segítségével,szexuális aktust létesíthettünk a főszereplő barátnőjével,
és bevégtak képeket mindenféle játékból: Pl.: NHL 2006 (asszem)
és ilyeneket mondtak:
Ebben a játékban egy hoki játékost alakítunk,aki prostituáltakat ver,és megerőszakolja őket.
Azóta nem is nézem nagyon ez(eke)t a műsor(oka)t,mert ha más témában is (amihez nem értek) ekkorát lódítanak,csak ferde képet adnak mindenről. -
feka007
veterán
válasz
Shodan #12395 üzenetére
"A Cryis hőse nem visel nanoruhát, mint bárki más"
Mióta trend nanoruhát hordani?Amúgy jó is lenne.
Far Cry esetleg az elődje (és hol volt az izgalmasabb?), majd a második lesz a konkurense, de azzal még biztos nem játszottak, bár ebből a cikkből ítélve a Crysisszel se, egy-egy mondatot meg egy gamer oldal vikkéből copyztak be... Egyébként úgy beszéltek róla, mint egy filmről, lehet, hogy annak is hitték ("nem olyan fordulatos, mint a Stalker" ez igen fontos ugye...)
Nagyon szar ez a Blikk... -
Kartács
aktív tag
-
bagyulajuve
addikt
sajna nekem is ez a gyanúm, nálam minimum fps 12 körül volt, max olyan negyven és általában 23-27 körül volt az fps
nem hiszem h 2 hónap alat kiajvítanák a sok bugot, meg az optimalizáció elégtelen voltát
de ne legyen igazam. Bár lehet erre gyúrnak és majd jönnek a pecsek ezerrel egymás után. Én nem örülnék ha valami optimalizálatlan bizb*szért kellene fizetni! -
Ferdzsoo
addikt
Segítek: Ahhoz gratuláltak neki, hogy képes volt megkeresni, dolgozni érte, rááldozni, feláldozni mást ennek az érdekében, és hogy nem itta el, drogozta szét, játszotta el kaszinókban.
Szerintem is gratulációra méltó.
Nem azt tapsoltuk hogy képes volt elmenni a boltba és megvenni. -
Vistaboy
veterán
Természetesen a géphez. Miért, szerinted nem kell?
Én nem is tudom, mimet adnám oda egy ilyen gépért.
(Persze azt tudom, hogy mimet nem...)
feka007: Még szép hogy többet ér a gépünk, mint saját magunk. Magamra még az életben sem költöttem annyit, mint a gépemre csak az utolsó System Upgrade-nél...
És soha nincsen vége, pl. most jöhet egy VGA, hangkártya, esetleg egy Q6600-as melléjük, ha még belefér... (Mondjuk a proci még ráér).
Gerr'y: Látom, neked tuti hsz.-generátorod van. Minden nap beírja a Crysis-demóig hátralévő időt...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Apple Watch
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Socket AM4
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest