-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
MaTTeS #14702 üzenetére
Meg a GX2 mellé 8 giga DDR3, és egy Izmos 4 magos (Amit nem is tud haszbálni a Crysis). Én se mondanék nemet egy ilyen konfigra, sőt rögtön quad-ba kérem a VGA-t és Quad Socket-es alaplapon
Talán azon már lehetne játszani a Crysis-al "normálisan" (És akkor nem is számoltam hozzá az 60"-os HDTV-t, meg a 7.1-es hangrendszert)
-
válasz
MaTTeS #10488 üzenetére
Szia!
Szerinted?
1. Egy jó kis BIOS frissítés
2. Pár száz+ MHZ a procira
3. Pár száz+ MHZ a memóriára
4. Eszméletlen túlhúzás a kártyáraSTB...
Úgyhogy elmehetnek a p....ba a 8800 GT/GTS/GTX/ULTRA (esetleg SLI) tulajok... Sírnak, hogy 2560x2048-ba 30-40 FPS-sel megy a játék... ÉS??????? Mit várnak a 8800-uktól??? Azt, hogy 5000 FPS-sel kéne mennie???
Ja, és még egy dolog: Tudod van egy olyan, hogy KOMPATIBILITÁS... Az ezeknél az összerakott gépeknél aligha van... Én se azt mondom, hogy egy nagy BRAND PC FAN vagyok, de azért mégis csak jobb így...
Neked egyébként milyen véleményed van a MODBIOS-OKRÓL?
Előre is köszönöm a választ!
Core2
-
Pala
veterán
Nekem is hasonlóan megy. Bár amilyen helyeken mászkálok most...60fps-t ritkán látok. Szintén full medium,shadow low, de hdr be van kapcsolva (nincs értelme kikapcsolni, mivel semmi se gyorsít, legalábbis nálam....így meg legalább szebb).
Nagy tereken nagy harcok, robbanások, légibombázások közepette nem ritka a 15-20fps.
Kipróbáltam teljesen lowon is, na úgy nem szokott beszaggatni, de hogy néz már ki! -
alien_
őstag
Szerintem senkit nem érdekel, hogy mi a véleményed az nvidiáról, vagy a g80-as magról. Nem megyek le arra a szintre, hogy vitatkozzak két gyártó termékeinek különbségeiről, vagy a videókártyavásárlás lényegesebb szempontjairól, mert vannak előnyök, hátrányok mindkét tábornál, de az ilyen hsz-ek általában nagyon minősítik a gazdájukat
-
Raymond
titán
-
Pala
veterán
A shader dob a legtöbbet a látványon (meg sajnos ez eszi legjobban a gépet), mindenesetre szerintem érdemes mindent mediumra rakni, és a shadert highra, így elég szép. Persze ezt már csak 800x600-ban tudom én is eljátszani. 25-30fps, akció közben 20-ra is lemegy sajna. De még mindig ez a jobb, mert az 1280-ban max eléggé lebutítva kapsz ugyanilyen fps-eket. Nemtom tft-n mennyire problémás a 800x600 (azért annyira csak nem
)
-
Pala
veterán
-
Sh4rKy
senior tag
az lehet, de nekem eddig mindig signle playerbe kevesebbet zabálta a gépemet mint multiba... igaz ez még a régi gépemen volt, ami nem egy erőmű volt =)
ennél a gépnél meg még nem nagyon találkoztam olyan játékkal a crysis-en kívűl ami megfogta volna...
pl ut3 fullmaxba gond nélkül.. bioshock, cod4demo, mohairborne, colin dirt ugyan ez...
még mindent szépen elvitt eddig high beállítások mellett -
donsergiooo
senior tag
VeryHigh sztem a Textura miatt! Nekem 8800GTS van és MultiBeta-ban 30fps átlag volt medium fps-el, high texturán inkáb 20.... VistaSYS és 2GB memóval rendelkezem!
A shadder és más nem okozott gondot! Elvileg a DX10 némi pluszt jelent! ...meglássuk!..........csak ugyanúgy jól menjen minden high DX10-ben kivétel a textura....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest