-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher
őstag
Persze a fullscreen-t kipipáltam alapból, de ugyanaz csak anniyval másabb, hogy a tálca eltűnt, de felül ugyanúgy látszi az ablak....meg először azt sem engedte beállítani, hogy 1280-ban menjen visszaállt mindig 1024-re
Nem értem....ha ettől eltekintek és játszok vele akkor is megyek egy darabig aztán kilép asztalra....
Megoldás: majd ha felteszek egy xp-t akkor fogok vele csak játszani...."Games for Windows" -
Zoo123
senior tag
Minden pályán van tartalék rakétavető!
És egy fontos kiegészítés:
Mindíg legyen tele a rakétavető, sosem tudhatod mikor lesz rá szükséged!
Bármikor szembejöhet egy "csúnya" helikopter!Nincs is annál nagyobb peh, mint amikor csak két rakétád van és te elhibázod az első lövést!
-
Zoo123
senior tag
Én úgyemlékszem hogy van rakétavető a bázishoz közelebbi légvédelmi lőveg mellett egy raklapon (közvetlenül az út mellett van egy kis bódé, a bódé mellett egy raklap, azon van a rakétavető)
Tipp: Ha felrobbantod a löveget akkor jön a heli... Előbb szedj fel rakétavetőt és csak utána robbantsd fel a légvédelmi löveget.
BTW: Miért? Nincs nálad MINDIG rakétavető? Én még WC-re sem megyek nélküle.
-
Blood Mage
senior tag
basszus egy QX9770 aztán nem olcsó mulatság, nem tom régen már néztem akkor valami 300.000 körűl volt az ára, nagyon dúrva!
most nem tom de annyi száz hogy 150fölött van! 170-200k lehet passz, és ez csak a proci!
jah és azt mondanom se kell hogy 4,5Ghz-re húzta a csávó!
-
Zoo123
senior tag
A temetős rész sem nehéz csak okosan kell csinálni!
1. Úgy kezd hogy fedezék mögé bújsz, és láthatatlanság be.
2. várd meg míg közelebb jönnek, majd amikor ők is láthatatlanság módba kapcsolnak akkor csapj le rájuk egyenként !
3. cloak-off és bumm a fejbe lehetőleg shotgunnal azt szeretik, de megsorozhatod Y71-el is, a lényeg hogy ne maximum armor módban legyenek mert akkor nincs esélyed!
4. majd ismét cloack-engaged,
5. amikor megint jön egy akkor cloack-off, bumm a fejbe, majd cloack-engaged.Fontos hogy NE lőj addig amíg álcázást használsz -mert akkor lemegy az erőd, legyél sunyi
, lövés előtt kapcsold ki az álcázást, lőj és rögtön utána álca vissza.
Ha jól csinálod az ellenség nem lát mást csak egy osonó árnyat miközben a társa holtan esik össze. -
Blood Mage
senior tag
a hang mind1, nekem inkább a teljesítmény számít. tom hogy ott van a 96GT a 88GT gyakán, de a Crysis-ben az a +5fps nagyon jól jön! (88GTvel)
Amúgy hallottam valami olyat hogy ha széthúzol egy XFX karit és ezt be is lehet bizonyítani hogy ettől ment tönkre akkor kicserélik... ez igaz? -
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
A túszt a központi épületben találod. Felismered, a tetején géppuskafészkek vannak és katonák. Fel kell menned az első emeletre és ott lesz a csaj az egyik szobában. Amikor meghallod a kihallgató koreai tiszt és a csaj dumáját a falon át, jó helyen vagy.
A kommunikációs konténerből a túsz tartózkodási helyéül szolgáló koordinátákat kell letölteni, de ez még előtte van.
-
Romvr
őstag
Én ekkor írtam kicsit át néhány fájlt, hogy a ruha energia ne fogyjon gyorsan. Pajzs módban csak ha 6-an lőttek telibe akkor kezdett elfogyni
(Illetve nem az első küldetésnél, hanem később valami tankos küldi előtt, már nem rémlik.)
Többieknek: Milyen gép kellene hogy Very High-ban 1024-el menjen a 4xAA legalább 30 FPS-t?
-
Romvr
őstag
Nem adják aprópénzér. Várj még vele 5 évet és lemegy az ára, meg már tudsz olyan gépet venni amin el is fut Ultrában 800x600-as felbontással
U.i.: (Majd ha ingyenesen letölthető lesz az "Ősrégi Játékok Portál" -ról akkor írhatod hogy letöltötted. Addig használd a "megvettem" szót
) most jön az hogy megköveztek....
-
Vistaboy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest