- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
D@ni88
addikt
válasz
ChromeX #13401 üzenetére
fogalmam sincs mi lehet
felteni feltettem. szép is volt vele, semm igond. csak amióta feltettem az 1.1es patch-et, azóta kifagy agy töltésnél, és szarakszik... szval majd újra fel kell tennema dvd-t meg sehol sem találom...
most nem csinálok képet, csak ha madj feltettem újra. meg amúgy is vista alatt vagyok perpill... -
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
ChromeX #13284 üzenetére
E8200?
Hol és mennyiért lehet ilyet venni nálunk?
Most olvasok róla. Megy ez P35-ös lapban egyáltalán? Bár a foglalat 775-ös, csak hát a bios-támogatás...
Mondjuk a 20USD különbség nem vágna földhöz egy E8400-at illetően. 40k és 45k itthon, találtam beszerezhetőséget (csak ez postás lenne). -
katt777
félisten
válasz
ChromeX #13281 üzenetére
Csak ha sok az ellen és az effekt, akkor jön elő. C2D-vel lehet, nekem sem lassulna be.
A bányába érve kezdi játszani a fejbe lövöm - nem pusztul meg effektet, ami elég érdekes annak fényében, hogy a nanoruha koppintás állítólag szar minőségű. Gauss-om meg kifogyott mire ideértem, mert ha géppuskát használok, akkor meg mesterlövész puskám nincs, ez jól el van szarva. -
-
donsergiooo
senior tag
-
mert_csokis
senior tag
válasz
ChromeX #13038 üzenetére
Jaja,és könnyen le is tudod ellenőrizni hogy működik-e. Írj be hozzájuk még egy r_HDRRendering = 0 parancsot is
Ez kikapcsolja a HDR-t. Úgyhogy ha eddig neked volt,most majd egyből észreveszed a hiányát. Tehát működnek a parancsok
Persze utána majd kitörlöd,ha használni akarod a HDR-t... -
mert_csokis
senior tag
válasz
ChromeX #13031 üzenetére
A játék Game/Config mappájában vannak a cvar-okra vonatkozó cuccok. Ott vannak a különböző diff_ fájlok is
Szal ha te mondjuk normal fokozaton tolod a játékot,akkor a diff_normal fájl végére egyszerűen csak bemásolod a parancsokat. Ennyi. Sorrend nem számít,a program egyenként érzékeli a parancsokat. És örülök ha tényleg tudtam segíteni -
mert_csokis
senior tag
válasz
ChromeX #13021 üzenetére
Gyakorlatilag mindenre van parancs. A levelek közt átszűrűdő napfénycsóvák pölö csak Very High módban lennének aktívak...
A játékon belül alapból állítsd High-ra a Képi Hatások opciót,az angol verzióban ez a Post Process Effects névre hallgat
Az r_sunshafts = 1 parancs aktivizálja az előbb említett fénycsóvákat
Az r_MotionBlur = 0 teljesen kiiktatja az egyébként marha idegesítő elmosódás effekteket
Így még mindig megmarad a fegyver vállra tartásakor lévő effekt (Depth Of Field - mélységélesség)
De ha ez is zavar,akkor a g_dof_ironsight = 0 paranccsal kilőhetedMás. Mivel az anti aliasing borzasztóan gépzabáló,emiatt sokan nem is használják,de van egy köztes megoldás
Ez pedig az r_UseEdgeAA = 1 parancs. Ilyenkor a növények és fák leveleit simítja csak,de fontos hogy ez csak önmagában működik,alap AA-val nem. Minimális teljesítményt ez is elvesz,de nem vészes -
fpeter07
veterán
válasz
ChromeX #13021 üzenetére
Ahol a játék van\Game\Config\CvarGroups\sys_spec_PostProcessing-et nyisd meg pl jegyzettömbbel\[1]=low beállítások [2] =meg. beáll. [3]= high beáll. - ha highon van a postprocessing a játékban (képi hatások) akkor ott az r_MotionBlur=1-et írd át 0-ra
djyuri: sz*r a patch... nemjavít semmit se -
enterlaci
senior tag
válasz
ChromeX #12906 üzenetére
Talán csak a pénz beszél egy ilyen "díjkiosztón" is. Én a Crysis-nek adtam volna inkább az aranyat - ha! megcsinálja végre a Crytec a "szépengyorsanfogfutni" patch-et!
Egyébként nyert valamit EA game ezen az award-on? ..lehet, hogy beáldozták a nem igazi saját játékukat, feltéve persze, hogy tényleg pénzből megy a szavazás.
Különben nekem az a bajom, hogy én is sokat nézelődök a pályákon, mert tetszik a graf és ezért nagyon lassan haladok!debut12: egy ilyen CC-s game télleg jöhetne már! De most nem ez a divat!
-
törölt tag
válasz
ChromeX #12878 üzenetére
Szerintem Crysisban az AA-nak mindössze állókép esetén van jelentősége. Az effektek kiváltképpen a motion blur úgyis észrevehetetlenné teszi mozgás/fordulás közben az élek szaggatottságát.
Én már annak is örülni fogok ,ha hamarosan lesz olyan hardver amivel 1680*1050-ban veryhighon nem megy 25 alá az fps...ha lesz ilyen nyárig akkor megveszem a játékot és végig játszom
/ 1gpu-s megoldásra gondolok
emberi árcédulával /
-
rup1u5
nagyúr
válasz
ChromeX #12723 üzenetére
Nálam ez úgy nézett ki hogy elbujtam az egyik lelőtt gép alá fedezékbe a fedélzeten (ott, ahol az ajtó van amin korábban lementem a hajóba), mert annyira lőttek rám ezek a kis röpködő szarok, hogy ki se bírtam dugni a fejem. A 4 ágyút még lelőttem, meg a két nagyot is a TAC-al, aztán a ürhajó alján lévő ajtót már nem tudtam, mert annyira lőttek rám, hogy ki se tudtam hajolni. Aztán egyszercsak szólt a csávó rádión, hogy nyitva van és NUKE-oljam meg de egyszerűen nem LOCK-olta be a fegyver ugyhogy megint nem csináltam semmit, mígnem egyszercsak szóltak, hogy szaladjak, fölugrottam a röpcsire és THE END.
Igazából ez a vége húzta le nálam a játékot nagyon. Olyan volt mintha scriptelt lenne az egész és az is elég lenne ha csak elbujsz és vársz az ágyúk lelövése után. Tulajdonképpen a 4 kisebb és a 2 nagyobb ágyú lelövése után én nem csináltam semmit csak arra voltam képes, hogy az állandóan támadó, röpködő kisebb csápos szarokat leszedjem. Eddig a jelenetig egészen bejött a játék de itt sokat esett nálam a megitélése.
Meg az is már milyen hülyeség, hogy ott áll egy böszme ürhajó és csak arra vár hogy te lelődd. -
mert_csokis
senior tag
válasz
ChromeX #12633 üzenetére
A teljes csomag tartalmazza az összes pálya modifikációját,de mivel én csak a demóval próbáltam,ezért csak az island map-ra vonatkozó fájlt cseréltem ki...
Szegénykém load game betöltésénél is folyton új játékot akart kezdeni,de aztán nagy nehezen csak elfogadta a betöltést
Eredmény: a pálya egész fényviszonya világosabb lett,a tenger jobban kéklik mint valaha,de van egy kis malőr is
Nincs fegyverem,és nem is tudok felvenni. Ugyanez vonatkozik koreai barátaimra is,persze ugyanúgy meglátnak és kiabálnak,de nem tesznek semmit. Így nyugodtan lehet velük bandázni,maximum leordítják az arcodat...Jut eszembe,nemrég találtam egy videót a youtube-on,a Crysis kicsit másképp...idilli és aranyos
-
Silenzio
addikt
válasz
ChromeX #12249 üzenetére
Lesz grafika
Anélkül nem igazán. Kimaradoznak dolgok, szemetel jobba-balra... De most már FELESLEGES feltenni a hotfixet, már 5 napja kint van a 7.12-es driver. Azzal tökéletesen rendben van a játék. Bár volt aki panaszkodott hogy semmi sem indul el, nálam no para. Minden megy frankón, legalábbis amiket próbáltam, azaz: Hitman Blood Money
, CoD4 és Crysis.
No, ha már itt tartunk: Crysis 7.12 Vista alatt: a 60 Hz amit a monitorom írt, furcsa, mert nem folyt ki a szemem és nem igazán vibrált, lehet hogy egyéb meghibásodás vagy driver-hiba. Másnál gondolom minden oké. A sebesség pedig most már egyáltalán nem sokkal rosszabb az xp-snél, bár 1-2 dolgot vissza is vettem, összességében az elvárható módon gyorsult a játék, és -ássatok csodát- az xp-n nálam sajna gyakori beakadások is megszűntek. Valamint furcsa mód a 25 fps alatti részek is simábbnak tűnnek, erre nem tudom mi a magyarázat, de 20-22 fps-es fraps jelzéseknél (merthogy az új változat megy dx10 alatt is) teljesen folyamatos volt, pedig nagyon, azaz nagyon háklis vagyok a sebességre. Mindezt mondom úgy hogy beszart a külön vga-tápom, ezért cca. 100 Mhz-cel kevesebbre tuningoltam a kártyám. A ramok órajeléből is visszavettem 30-40 Mhz-t biztos ami biztos. Azért voltak furcsa lassulások Vistán. Elmentettem a játékot a tenger felé nézve egy partszakaszon xp-n, minden very high-on volt, így kaptam 36 fps-t. Vistán ugyanez 34 volt, ami jó, de ahogy megmozdultam és elindultam bármerre, 25 lett és addig nem gyorsult fel amíg újra meg nem álltam. Ilyen XP-n nem volt.
Továbbá a 0xAA is jobban néz ki, erre sem látok indokot, de így vettem észre. Összességében sokkal nagyobb élmény volt a játék, nem tudom miért, de egyből lenyomtam 2 pályát delta fokozaton, istentelenül jól lehet szivatni a népet. Teszek egy gyors azonnali összehasonlítást xp-n, hátha túl jó formában vagyok vagy valami, de ha nem, akkor tényleg marad a Vista.
Ja, megkövetem magam: a dx10 mód nem sokkal látványosabb a dx9-nél. Egy-két dolgot azért fenntartok: a sunshafts effekt és a hdr jobb Vistán, akármilyen very high patcheket nyomatunk. Valamint a napszakok változása. Ja és még valami: a levelek felületének csillogása - ez nekem az istennek se működött xp-n. Mintha Vistán több növényt kezelne 3d-s objektnek, sokkal finomabb a mozgásuk, és sokkal gyakrabban reagálnak a játékosra. Amit most mondok nyilván hülyeség, de mintha több fa is lenne rongálható. Koreai barátaink a motorcsónakukkal valósággal szétforgácsolták körülöttem az erdőt, korábban csak az egészen vékony szálú fákat láttam kidőlni, pedig high-on hagytam a fizikát, Vistán meg médiumra raktam. Ezt sem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest