- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
"Húzással nem lehet érdemleges FPS növekedést elérni. Maximum ilyen 3-4%-ot."
Ezzel most vitatkoznék, én kb 10-15% teljesítménynövekedést értem el, és az már nem kevés!
E6750, 8800 GT minden alapon: --> Crysis 1280x1024 High - 40 FPS átlag
E6750 @3440, 8800GT @ 755/1075/1887 (kb 20-25% tuning) --> Crysis 1280x1024 High - 46 FPS átlagSzóval, van ott teljesítménynövekedés, de ahoz a procit is meg kell hajtani istenesen!
-
Blood Mage
senior tag
és mi a helyze az 1-2 éves játékokkal? mert azok se rosszak - lenne jó pár amit kipróbállnék - és ott legalább lehet gyönyörködni a 80-120fps-ekben
Crysis után Menyország!
Ja és tényleg ilyen nyomott a 19 Wide?hát... akkor lehet hogy felejtős, de élőbe mindenképp megnéznék párat... Megyük eggyüt az Electro World-be?
-
Blood Mage
senior tag
én is gondolkozztam, már 19" Wide monitoron, de nem tom... ugyebár a felbontása 1440x900... A kérdésem az az lenne hogy: az hogy milyen felbontásban tudom tolni a játékokat az a monitor vagy a játék függvénye? szal most lehet hogy a monitorom az 1440x900, de pl. régebbi játékoknál nincs ilyen felbontás... sőt lehet hogy wide monitorra nincs is felbontása, szal 1280x1024ben marha torzított képet kappnék
Akkor ez most hogyis van? a monitort natívra mindíg állíthatom, vagy ez játék kérdése hogy milyen felbontásokat támogat? -
rup1u5
nagyúr
Igazából azt akartam jelezni a hozzászólásmmal hogy lehet egy kártyás rendszerrel is türhető sebességgel futtatni 1680*1050-ben high-on. Olyan egetverő különbség nincs azért a gépeink között. Ha pl. a shadows detail-t mediumra veszed azzal már nyersz egy csomót, szóval vegyes high-medium beállításokkal türhető lehet az nálad is, úgy hogy több a high mint a medium. Húzd a GT-t ameddig csak tudod!
-
Blood Mage
senior tag
1680x1050..Crysis... hát te tudod, de highon biztos nem fog menni... minden le mediumra és úgy már egész jól lefutogat.... ja és miután megvetted a monitort, azért gyere ide és írd meg mint személyes tapsztaltat hogy 1680x1050ben SENKI ne próbálja meg futtattni a Crysist!
ha meg mindenképp 88GT akkor minimum SLI
amúgy sztem 22" monitor helyettt vegyél majd egy HD 4870X2-t!
addígra biztos kidobna egy normális patch-et ATIra is...
-
Zoo123
senior tag
Bizonyos esetekben többet is, egy prohardveres tesztnél ez több mint 80% !
Elő kell keresnem a cikket...
-Áramfelvétel nem gond (chieftec 550w-os táp, 12V-on 360 W-ot tud),
kipróbáltam 2db 100W-os (12V@16A! ) izzót még lazán elvisz úgy hogy közben a 8800 GT-t a "szörös fánk" izzasztja.
Mindezt úgy hogy a 12 V (12.02V-ról) leesik 11,78V-ra (multiméterrel mérve!) a szabvány pedig min 11,4V-ot határoz meg, full respect a tápnak-hőtermelés már okozhat gondokat, a házam nem a legjobb szellőzésű, de a vga 2x Gainward 8800 Gt golden sample lenne (2slotos heatpipeos hűtés), úgyhogy azok hűtésével szerintem nem lenne gond.
-Izmos proci? E6750@ 3440 kezdetnek megteszi.
Mit is mondjak.. érik az elhatározás.
Csak ne CrossFire alaplapom lenne! -
Zoo123
senior tag
Elmebeteeeeeg!
Kéretik nem megsértődni!
A fegyverek tulajdonságai között kell állítani a "homokdoboz 2"-ben? Jól sejtem?
Vagy hol?
Én is kedvet kaptam hozzá, már csak azért is mert az első pályára gyakorlásképpen raktam 150, nem elírás 150 db "őrszemet", és a gauss gun már nehezen bir ekkora tömeggel.
De egy 10000 round/sec-es "gyorstüzelővel" és 5-6000 tölténnyel már nem reménytelen a dolog. -
s7evcsenko
addikt
-
Pala
veterán
Hát én nem tudom, nekem amióta csak Vistám van, azóta semmi bajom nincs vele. Semmiféle service packot nem telepítettem, és az automatikus frissítést is általában elsőként kapcsolom ki telepítés után. Nekem így megy zökkenőmentesen.
Azt viszont aláírom, hogyha valakinek van egy jól beállított XP-je (vagy más oprendszere), akkor csak a Crysis kedvéért tényleg nem éri meg szórakozni a Windows-telepítéssel.mgeris: pedig a te gépeden gyorsabban futna a Vista, mint az XP. Úgy értem, hogy azonos beállítások mellett a játékokban kis mértékű fps-növekedést tapasztalnál, bármilyen meglepően is hangzik. Saját tapasztalat, de másnál miért ne lenne így!?
-
Blood Mage
senior tag
öhöm.. 19"-ig 1280x1024 a natív. aztán van 1600x1200 és 1920x1200 meg van az mittomén "2548mittomén x mittoménmennyi". azzal hogy asszondod hogy LCD attól még bármekkora lehet a natívja a 4közűl
) az hogy meg neked mennyi az magánügy!
Tényleg ha az 1920x1200 a full hd akkor ez a "kétezerötszáz mittoménmennyi x mittoménmennyi az micsoda?? extra hd?? -
Blood Mage
senior tag
húha... te aztán keményen nyomod az ipart!
kár hogy - még - nem tom kipróbálni...
Olyat nem tudsz csinálni pl. hogy mondjuk becélzol egy járművet, lenyomsz egy gombot, a semmiből odateleportálódik egy Hunter és belevág a járműbe ami nyomban felrobban. Aztán megint elteleportálódik a semmibe.
Tipp:
uri Geller 2.0. - Totális megsemmisülés
- becélzod a járművet és egy atombomba robban rajta! -
Romvr
őstag
Hozzáadtam hogy még repüljön is egy jót a kocsi... Kérdés: Mit csináljon még Uri Geller?
-
Romvr
őstag
Teszt 2:
1024x768, HighSpec, 4xAA, Island (akasztott manusig)
Driver: 169.21
Crysis 1.2Felesleges adatokat írnom, mert úgy nagy átlagban 2-5 FPS javulást tapasztaltam.
Benchmark 2:
Min FPS:10.91
Max FPS.39.24
Avg FPS:24.80Min FPS:10.91
Max FPS.43.12
Avg FPS:28.34Min FPS:10.91
Max FPS.43.12
Avg FPS:28.47Úgy tűnik hogy az 1.2-es pecs az tényleg javít a teljesítményen, bár szemmel nem igazán lehet észrevenni ezt a növekedést.
-
Blood Mage
senior tag
értem hogy AA nélkül randa,de 30átalg az sztem nem annyira élvezhető... ha pl. akció van akkor egyből lemegy 20ra ami eléégé akadozós, amikor meg csak mászkálsz a dzsungelben akkor felmegy 45ra aztán így 30átlag annyira nem jó... bár majd meglátom... Far Cry-ban nekem 27az átlag és nagyon zavaróan akad. ergó 30se lehet sokkal jobb.
-
Blood Mage
senior tag
azért nem már hogy nézhet ki egy Crysis Ultra High, 16AF, 1920x1080ban?!
huh... kár hogy nincs kari alá
Ha meglesz akkor várom a tezsteket!!és ha tod akkor ultra high-al is próbáld, ki kíváncsi lennék mennyit lassúl... ha más nem vissza kell venni 800x600ra
Amúgy egy kicsit gázos ez az Ultra high patch... feltelepítem és bármilyenbeállításokat használok mindíg ultra high lesz. és hogy lehet akkor visszaállítani?! mert sajan nem úgy van hogy a menüben kirakja az ultra high-beállítást hanem minden beállítást fellülír. és mi van ha nagyon akad a játék?! nem lehet visszavenni a graffot!!csak felbontást. ez így eléggé el lett tolva. vagy hogy müxik ez?
Ultra High patch: [link]
meg sztem ezt is felrakhatnád mellé: [link] jópofa lehet -
Blood Mage
senior tag
aham... na már kezdem kapizsgálni...
azért ez még kéne: ok, szerkeztés közben lassú, mert átlátom az egész világot, repkedek ide-oda. DE amikor elindítom a pályát amit csináltam, akkor az már normális sebességgel fut, ugye?
Jah és ezt mondtad: a High-ban fog menni a játékban 40-50 FPS-t...nem tom te hol élsz de 40-50fps-t csak 88GT SLI-ben érnél el! GTX jó he megy 40et 1280as felbontásban. bár ha visszaveszed 1024re akkor úgy néztem teszteket megy a 42 ÁTLAG fps. -
fpeter07
veterán
sztem ott vmi nem stimmel nekem sokkal több fps-em van a szerkesztőben (amikor még fennt volt) nekem nemtudom miért tűntek el a helperek, leraktam egy lámpát és nem volt ott semmi ikon, katonák felett úgy szint, ez eléggé megnehezítette... asszem 1.0-ban meg volt minden, 1.1-ben amikor rámentem a generate all navigation-ra csontá fagyott, 1.2-ben meg eltűntek az ikonok
-
Blood Mage
senior tag
-
Blood Mage
senior tag
half life 2nél? hmm.. akkor megnézem. van valami demo netes veziom vagy mittomén mim. letöltöttem a 8.3as drivert a vga-m hoz és ingyen adták hozzá. Kár hogy kb. 10perc mire elinul a játék és fel tok csatlakozni egy szerverre
ja és nagyon poén: a max fps 27 játékközbe, de van amikor 7-8 huzamosabb ideig!!! nagyon dúrva!!
ha láttál már játékot akadni...noss...hát ez annál 100x jobban akad
persze azt nem is kell mondanom hogy minden minimumon 640x480ban... öhöm...igen...
LOL! szobajött ma a gépvásárlás.. idejön apám kérdezi:
- akkor mennyibe is fog kerűlni a gép?
- mondom ti fizettek 100k-t én a többit.
-MICSODA?!?! én azt hizzem 100k lesz a gép összesen!!abból fizeted a felét mi meg a másik felét.
- na modom...inkább nem mondom mit mndtam volna...szal most nem tom mi lesz... nem akarok még egy sz@r csotrogány gépet
-
-
Blood Mage
senior tag
-
fpeter07
veterán
-
Blood Mage
senior tag
400W SLI-hez?!
hát akkor is minimum 450W, de ez szintén necces, de 500W kell inkább... Sztem nem éri meg kockáztatnod, mert tönker is mehet a végén... (nem csak a táp)
Grrrr.... Tegnap valami okból kifolyólag kitiltottak PH-ról!! 24órára!!Mondanom se kell, épp írom az üzenetet, klikk az OK gombra ---> "felhasználó kitiltva, hátra lévő idő 23óra, 58perc xy sec... ja és persze az üzenetem elszállt! Bazz majdnem felborítottam az íróasztalom annyira ideges lettem! és a legnagyobb szemétség az egészben hogy nem is csináltam SEMMMIT!!!!
. Persze egyből kaptam magam és kerezsgélni kezdtem hova tudnék e-mailt küldeni és jó beolvasni a népeknek, de persze egy nyomorék címet semm találtam a ph-vezetőségéhez!
hát no komment, ennek a bandának. valaki mondan egy e-mail címet hogy hova fordúlhatok ha esetleg ez a jövőben is előfordúlna??
-
Vistaboy
veterán
Innen olvasd el. A Crysis Demójának második megjelenését megelőző két naptól.
MOD: Akkor már kevés szerencsés nyúzta a multi-béta demót, és a képekre csorgattuk a nyálunkat.
-
Blood Mage
senior tag
-
Blood Mage
senior tag
"Jah és igen, minden hozzászólásom után amiben szerepel az AMD egy dicsérő szó társaságában 10% kedvezményt kapok"
akkor lassan inegyen vezsed a prcikat!!(hát így könnyű
). DE igaz, ha intellre váltanál akkor már kéne új alaplap is... az meg már nagy beruházás... hát nincs mit tenni maradnond "kell" az amd-nél...
-
Blood Mage
senior tag
Itt van 8800GT SLI teszt: [link]
1280x1024, High, 52 Fps
1280x1024, Very High 34Fps. Mondjuk elfogadható... de a high-os teljesítménye nagyon szép!. SLI-ben is csak a Galaxy féle 88 éri meg mert más gyártónál már nagyon drága lenne...
Az SLI-vel csak az a baj, hogy akkor kell alá egy normális alaplapasszondják hogy SLI-hez 30k-s deszka kell minimum
. Amúgy én is gondolkodtam máraz SLI-n
-
fpeter07
veterán
Xp veryhigh 20-25 fps ez volt googleban a második
-
Blood Mage
senior tag
-
Blood Mage
senior tag
hát azért ne légy ilyen optimista!!
na jó tom ez a konfig "nagyon" sőt űberkirályúl hangzik, de hogy is mondjam... minden játék alá meghozná a várt eredmény, de Crysis... az nem nagyon....[link] 1600x1200; 16AF, Very High ---> 45 átlag fps. no azért ilyen géppel nyilván már Ultra high-on játszik az ember, akkor legyen 40fps. Ha tényleg akadásmentes játékot akarsz akkor kell a 40es átlag. 1920as felbontás meg, még távol van... amúgy hogy ezt a VGA-t quad-ba rakod nem igazán hoz teljesítményt, max 10%-ot
. szvsz 1600as felbontáshoz PONT jó a konfig
(láttam olyan tesztet ahol quadba rakva még lassabb is volt!
Az a 7,1 hangfalrendszer.... ahhhhh...
GX2 az kalap sz@r! Majd ha kilyön a 9900GTX azt SLI-be rakod, na az, már igen!! -
Blood Mage
senior tag
sztem Intellel sokkal jobban járnál. Nagyon sok helyen hallom a dícséreteket az intel E2xxx szériában rejlő tuningpotenciájáról. pl. veszek egy E2200at; 2,4Ghz alapórajel és simán felhúzod Hyper TX 2el 3,2Ghzre, fesz emelés nélkül (rossz esetben 3,0Ghz). Így 18k+5k=23K
.
-
mindfreak
őstag
A Crysis csak a kezdet. Far Cry 2, Tiberium a Crysis engine épülnek. De a többi gém se fog nagyon lemaradni tőle. Speciel kiváncsi vagyok, hogy fog menni a GTA 4 a 96GT-men...
Nah, ezzel csak azt akartam mondani, hogy szerintem tök mindegy, hogy melyik karit veszed a kettő közül. Én nem adnék 7K-t azért a 10%-ért. Főleg, ha 1024-ben játszol!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest